7/1/16



to daxtylidi tis fwtias 63-64-65-66-67
Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 63 to daxtylidi tis fwtias
Μια επιθυμητή προσφορά στον Στέφανο κάνει ο Αλέξης, ώστε να μπορέσει να τον έχει στο πλευρό του απέναντι στην Σοφία. Την Σοφία επισκέπτεται η Ηρώ και η Σοφία την απειλή να κρατηθεί μακριά από τον Στέφανο. Τελικά ο Λευτέρης καταφέρνει να ξεφύγει από την Μαρίνα αφού θα την χτυπήσει και θα πλησιάσει τα παιδιά της Νεφέλης σαν αστυνομικός. Η Λίζα βρίσκεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, ενώ η Ελένη είναι απελπισμένη και παίρνει την μεγάλη απόφαση να αποκαλύψει σε όλους ποιος είναι ο πατέρας της Λίζας.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 64 o daxtylidi tis fwtias
Η Ελένη τελικά αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας της Λίζας και όλα αυτά θα προκαλέσουν πολλές αντιδράσεις. Ο Πέτρος παρέα με τον Ορφέα επιτέλους βρίσκουν την Μαρίνα η οποία δεν μπόρεσε να σώσει από τα χέρια του Λευτέρη το κουτί με τα στοιχεία για την Κατερίνα.Το μόνο που μπόρεσε να σώσει είναι μια κασέτα που μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά για τον Ορφέα. Η Σαζέμ ακόμα θέλει να σκοτώσει τον Πέτρο, ώστε να εκδικηθεί για το θάνατο της μητέρας της παρ όλο που ο Σωκράτης της λέει να μη το κάνει. Η Σοφία παρέα με την Ασπασία θα πάρουν ένα γράμμα και θα καταλάβουν αμέσως την απειλή.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 65 o daxtylidi tis fwtias
Προδομένη η Νεφέλη έχει εξοργιστεί πάρα πολύ με το Πάρη αλλά και την Ελένη. Δίπλα στο πλευρό της Ελένης βρίσκεται συνέχεια ο Πάρης και μόλις η Λίζα θα συνέλθει θα μάθει ύστερα από πάρα πολλά χρόνια ποιος είναι ο πατέρας της.Η Μαρίνα μαζί με τον Ορφέα δεν αντέχουν και παίρνουν την απόφαση να μάθουν ποιος ευθύνεται την δολοφονία της Κατερίνας.Η Σοφία μαζί με την Ασπασία είναι φοβισμένες λόγω των απειλών που δέχονται και προσπαθούν να βρουν κάποιο τρόπο ώστε να απαλλαγούν.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 66 o daxtylidi tis fwtias
Μια άγνωστη γυναίκα θα κάνει την εμφάνισή της στο σπίτι της οικογένειας Στρατηγού και όλοι θα νιώσουν μεγάλη ταραχή. Στην Ελένη επιτίθεται η Νεφέλη, ενώ ο Στέφανος θα πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία ώστε να ενοχοποιήσει την Ελένη για τον φόνο της Δανάης. Ο Πάρης θα υποστηρίξει την Ελένη εναντίων της Νεφέλης. Ο Λευτέρης παίρνει την απόφαση να απαγάγει την κόρη της Νεφέλης και του Πάρη όμως ο Πάρης θα καταλάβει ότι κάτι γίνεται στραβά και θα ακολουθήσει τον Λευτέρη.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 67 o daxtylidi tis fwtias
Ο Πάρης καταφέρνει να σώσει την κόρη του από τα χέρια του Λευτέρη και η Αστυνομία θα τον συλλάβει. Όλοι είναι χαρούμενοι αλλά αυτό θα κρατήσει για λίγο αφού η Ελένη θα κάνει μια τρομερή αποκάλυψη και θα πει ότι ο πατέρας της Λίζας είναι ο Πάρης. Από τον Στέφανο η Σοφία θα ζητήσει μια χάρη.



Μπρούσκο 462 επεισόδιο BROUSKO 462 Πεμπτη 7-12016
Μεγάλο ρήγμα υπάρχει ανάμεσα στον Αχιλλέα και στην Μελίνα όταν ο Αχιλλέας υποστηρίζει ότι αυτός συνάντησε τον Σηφηλάκη, ώστε να πληρώσει το χρέος της Αναστασίας και όχι ο αδερφός του ο Ματθαίος.Ο Διαμαντής λέει στην Άννα διάφορες δικαιολογίες σχετικά με τον Πάτροκλο, αφού την βλέπει ότι είναι αποφασισμένη να διαλύσει το γάμο τους.Η Δήμητρα είναι έξω φρενών και λέει ότι θα σηκωθεί να φύγει εάν δεν ξαναπάρουν πίσω στη δουλειά τον Μάνθο.Η συνάντηση που θα έχει η Μελίνα με τον Σήφη είναι η μεγάλη απόδειξη ότι η βαθιά αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον δεν σταμάτησε ποτέ.Όταν ο νεκροθάφτης θα βρει την Κωνσταντίνα με την Ελευθερία να μιλάνε μαζί εκείνος θα εξαφανιστεί από προσώπου γης.Η Ελευθερία θέλει να ξεσκάσει λιγάκι και το έχει ρίξει στα ψώνια, αλλά πολύ γρήγορα η αποκάλυψη που θα γίνει, θα της ανατρέψει την άποψη της συμμαχίας των γυναικών.Ο Ματθαίος γίνεται άγριο θηρίο όταν μαθαίνει από τον δικηγόρο του για διάφορες κινήσεις που κάνει η Αναστασία εναντίον του.



Ραγισμένες Καρδιές 59 επεισόδιο Πεμπτη 7-1-2016 paramparca 59 gr subs ragismenes kardies 59 epeisodio
Κοντά στη Χαζάλ βρίσκεται η Ντιλάρα. Στο γραφείο της δικηγόρου της Ντιλάρα πηγαίνει συνέχεια ο Οζκάν.Η Χαζάλ παρ' όλες τις περιπέτειες που έχει περάσει παραμένει η ίδια.Η Ντιλάρα νιώθει βαθιά πληγωμένη, αφού ανακαλύπτει ότι ο Οζάν επισκέφτηκε την Γκιουλσερέν και τον Τζιχάν στο σπίτι τους.



NCIS Los Angeles: Season 4, Episode 24 DESCENT Πεμπτη 7-1-2016
Μια πυρηνική βόμβα εκρήγνυται σε μια έρημο στο Μεξικό, γεγονός που δημιουργεί υποψίες στην ομάδα του NCIS Λος Άντζελες ότι ένας γνώριμός τους λαθρέμπορος όπλων «διαφημίζει» τα τελευταία του πυρηνικά όπλα για να μπορέσει να τα πουλήσει. Έτσι, η Hetty στέλνει τον Callen και την Kensi εκτός των συνόρων να ψάξουν τους συνεργάτες του λαθρέμπορου, και κρατά τον Sam και τον Deeks για το τοπικό κομμάτι της επιχείρησης...
τελευταίο επεισόδιο του 4ου κύκλου
Γκεστ σταρ σε αυτό το επεισόδιο, ο Christofer Lambert



COLD CASE Επεισόδιο 13 6ος Κύκλος Πέμπτη 07-01-2016 COLD CASE ep 13 s 6
Η Λίλι και η ομάδα της ερευνούν μια υπόθεση δολοφονίας από το 1988 μιας νεαρής και φιλόδοξης δημοσιογράφου, της Τζέιν Έβερετ, η οποία είχε βρεθεί στραγγαλισμένη σε ένα πάρκο. Οι Αρχές τότε είχαν θεωρήσει τυχαίο το γεγονός αλλά νέα στοιχεία δείχνουν πως η Τζέιν είχε ξεκινήσει ένα επικίνδυνο ρεπορτάζ για τις συνθήκες εργασίας σε μια μεγάλη εταιρία...



GRIMM Επεισόδιο 10 1ος Κύκλος Πεμπτη 7-1-2016
Το πτώμα ενός νεαρού βρίσκεται στις όχθες του ποταμού. Η έρευνα του Νικ και του Χανκ τους οδηγούν σε δύο άστεγους έφηβους, τον Χάνσεν και την Γκρέισι, οι οποίοι επιβεβαιώνουν πως το πτώμα ανήκει στον φίλο τους Στίβεν. Ο Νικ βρίσκεται αντιμέτωπος με μια συγκλονιστική αποκάλυψη...



9 ΜΗΝΕΣ 79 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Πεμπτη 7-1-2016 9 MINES
Ο γιατρός λέει στον Πέτρο και τη Εύα πως η Δάφνη διέφυγε τον κίνδυνο, αλλά υπάρχει περίπτωση εγκεφαλικής βλάβης. Ο Πέτρος αποφασίζει να βρει ποιος κρύβεται πίσω από τον τραυματισμό της Δάφνης και ζητάει τον φάκελο της υπόθεσης από την αστυνομία. Η Έλσα κι η σοκαρισμένη Κρίστη πηγαίνουν στο σπίτι του Μάνου για να ηρεμήσουν. Ο Κυριάκος κρύβει από τη Μαρίνα τη συνομιλία του με τον Μάνο.Ο Μάριος λέει στο Νικ τα νέα της Δάφνης κι εκείνος του λέει πως η Μάρθα είναι σύμμαχός τους. Ο Αχιλλέας επισκέπτεται τον Πέτρο στο γραφείο του και του λέει πως θα ψάξει κι εκείνος για τον υπεύθυνο της επιχείρησης γιατί τραυματίστηκε κι ο γιος του. Η Χαρά ζητάει από τον Άλκη να κάνουν ανακωχή και να περάσουν όσο μπορούν καλύτερα στο ταξίδι του μέλιτος. Ο Μάριος με τον Αντρέα τσακώνονται με αφορμή τη Δάφνη, ενώ ο Μάνος συναντιέται κρυφά με τη Μαρίνα. Ο Πέτρος βρίσκει το συρτάρι του γραφείου του παραβιασμένο και καλεί τον Κυριάκο να του δώσει εξηγήσεις...



Χωρίς εσένα 29 επεισόδιο Πεμπτη 7-1-2016 XWRIS ESENA 29
Η Εύα ζητάει από τον Γιώργο να μην ανακοινώσει την σχέση που έχουν μέχρι τη στιγμή που θα βγάλει το διαζύγιο του! Παράλληλα βλέπουμε τον Μιχάλη να πηγαίνει στη Μαρία και να της ζητάει να κάνουν ένα ταξίδι οι δυο τους, αλλά δυστυχώς προς μεγάλη έκπληξη του εκείνη θα του αρνηθεί αυτό το ταξίδι, αφού θα σκεφθεί τον Δημήτρη. Η Άννα θα κάνει κάποιες απεγνωσμένες προσπάθειες, ώστε να βρει στο τηλέφωνο τον Μιχάλη αλλά αυτός θα της το κλείσει κατάμουτρα. Ο Στάθης θα πάει και θα βάλει ένα δημοσιογράφο, ώστε να βρει πληροφορίες για τον Μάρκο και θα καταφέρει να μάθει ένα μυστικό που ήταν καλά κρυμμένο.



Το δαχτυλίδι της φωτιάς επεισόδιο 7/1/16 to daxtylidi tis fwtias Πεμπτη 7-1-2016
Ο Στέφανος πηγαίνει στον Πάρη, ώστε να τον συμμορφώσει, αλλά τότε θα υπάρξει ένας άγριος καβγάς μεταξύ τους. Ο Ορφέας λέει στον Σωκράτη ότι την Κατερίνα τη σκότωσα γιατί κάποιος είχε μάθει ένα πολύ σημαντικό μυστικό. Ο Σωκράτης ξέρει καλά την αλήθεια, αλλά προσπαθεί να του ρίξει στάχτη στα μάτια και θα του δώσει την υπόσχεση του πως κι εκείνον και την Μαρίνα θα προσπαθήσει να τους απαλλάξει από τις αμαρτίες του παρελθόντος ακόμα και αν χρειαστεί να το πληρώσει με την ίδια του τη ζωή. Ο Πέτρος νιώθει ελεύθερος, αφού η Μαρίνα γνωρίζει για τη σχέση που έχει με την Ελένη και τότε θα της κάνει πρόταση γάμου.



Σήμερα ο αγαπημένος μας σεφ Άκης μας φτιάχνει Κολοκυθάκια γεμιστά.Ύστερα θα δούμε την Αθανασία Καραντώνη να μας φτιάχνει μαζί με τον Άκη κοτόπουλο με μαστίχα Χίου και πουρέ φιστικιού Αιγίνης.



to daxtylidi tis fwtias 63 Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 63
Μια επιθυμητή προσφορά στον Στέφανο κάνει ο Αλέξης, ώστε να μπορέσει να τον έχει στο πλευρό του απέναντι στην Σοφία. Την Σοφία επισκέπτεται η Ηρώ και η Σοφία την απειλή να κρατηθεί μακριά από τον Στέφανο. Τελικά ο Λευτέρης καταφέρνει να ξεφύγει από την Μαρίνα αφού θα την χτυπήσει και θα πλησιάσει τα παιδιά της Νεφέλης σαν αστυνομικός. Η Λίζα βρίσκεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, ενώ η Ελένη είναι απελπισμένη και παίρνει την μεγάλη απόφαση να αποκαλύψει σε όλους ποιος είναι ο πατέρας της Λίζας.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget