y

FAZILET Ελληνικα επεισοδια 1-2-3-4-5-6



Fazilet επεισόδιο 1
Η κυρία Φαζιλέτ, μετά το θάνατο του συζύγου της, μεγάλωσε τις κόρες της μόνη και με αρκετές δυσκολίες. Ο μόνος σκοπός, αλλά και το μέσο για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της για μια πιο καλή ζωή, είναι πλέον η όμορφη μικρή της κόρη, που ονομάζεται Ετζέ. Έχει άλλη μία κόρη μεγαλύτερη την η Χαζάν, η οποία έχει δύσκολο χαρακτήρα και έρχονται συνεχώς σε αντιπαράθεση. Γρήγορα, όμως, η ζωή της κυρίας Φαζιλέτ και των κοριτσιών της θα αλλάξει μετά τη γνωριμία τους με την οικογένεια Εγκεμέν.

ΦΑΖΙΛΕΤ επεισόδιο 2
Η κυρία Φαζιλέτ θα νιώσει μεγάλη απογοήτευση από το διαγωνισμό, ενώ η Χαζάν περνά την πιο δύσκολη ημέρα της ζωής της όταν έρχεται αντιμέτωπη με τον Γιαγκίζ. Ο θάνατος της κυρίας Εγκεμέν θα δημιουργήσει πόνο σε όλους.
Η Χαζάν βλέπει τον Σινάν να υποφέρει και προσπαθεί να τον πλησιάσει. Ένας ιδιαίτερος δεσμός δημιουργείται μεταξύ της Χαζάν και του Σινάν που θα αλλάξει τη ζωή τους.

ΦΑΖΙΛΕΤ επεισόδιο 3
Η Σελίν θα δει την Ετζέ στο κρεβάτι του πατέρα της και δημιουργείται μεγάλη αναστάτωση. Η φασαρία που προξενεί η κυρία Φαζιλέτ με την κόρη της στο σπίτι συνεχίζεται, μέχρι τη στιγμή που θα γίνει γνωστό πως η Χαζάν βρίσκεται στο νοσοκομείο. Οι Εγκεμέν μαθαίνουν ότι ο Σινάν είχε κάποιο ατύχημα και τρέχουν πανικόβλητοι στο νοσοκομείο. Οι δύο οικογένειες θα έρθουν και πάλι αντιμέτωπες.

ΦΑΖΙΛΕΤ επεισόδιο 4
Η είδηση της σχέσης του Σινάν με τη Χαζάν πέφτει σαν βόμβα στην
οικογένεια Εργκεμέν. Η μεγαλύτερη αντίδραση έρχεται από τον Γιαγκίζ που είναι ακόμα σοκαρισμένος από την συμπεριφορά της Χαζάν, η οποία θα βρεθεί και στο στόχαστρο της Νιλ. Η στάση της τελευταίας δυσκολεύει τη ζωή της κυρίας Φαζιλέτ, που σκοπεύει τώρα να χρησιμοποιήσει τη σχέση του Σινάν με την κόρη της προς όφελός της.

ΦΑΖΙΛΕΤ επεισόδιο 5
Η αναπάντεχη συνάντηση του Σινάν και του Γιαγκίζ στο
σπίτι της Χαζάν , τους οδηγεί σε έντονη αντιπαράθεση. Η Χαζάν αντιδρά με την επιμονή της μητέρας της να μείνει στην έπαυλη μαζί με την Ετζέ, και αποφασίζει να μην ξαναπατήσει το πόδι της εκεί. Από την άλλη μεριά, τα πράγματα εξελίσσονται περίεργα για την κυρία Φαζιλέτ, και γι 'αυτό κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση στο μνημόσυνο της κυρίας Εργκεμέν.

ΦΑΖΙΛΕΤ επεισόδιο 6
Xαζάν δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Από την άλλη, ο Γιαγκίζ είναι αποφασισμένος να μείνει μακριά από τον αδερφό του και τη Xαζάν. Η τελευταία θα έρθει για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με την ανάμνηση εκείνης της σκοτεινής βραδιάς, ενώ είναι αποφασισμένη να κρύψει τα συναισθήματά που έχει για τον Σινάν.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget