y

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς 67-66-65-64-63



to daxtylidi tis fwtias 63-64-65-66-67
Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 63 to daxtylidi tis fwtias
Μια επιθυμητή προσφορά στον Στέφανο κάνει ο Αλέξης, ώστε να μπορέσει να τον έχει στο πλευρό του απέναντι στην Σοφία. Την Σοφία επισκέπτεται η Ηρώ και η Σοφία την απειλή να κρατηθεί μακριά από τον Στέφανο. Τελικά ο Λευτέρης καταφέρνει να ξεφύγει από την Μαρίνα αφού θα την χτυπήσει και θα πλησιάσει τα παιδιά της Νεφέλης σαν αστυνομικός. Η Λίζα βρίσκεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, ενώ η Ελένη είναι απελπισμένη και παίρνει την μεγάλη απόφαση να αποκαλύψει σε όλους ποιος είναι ο πατέρας της Λίζας.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 64 o daxtylidi tis fwtias
Η Ελένη τελικά αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας της Λίζας και όλα αυτά θα προκαλέσουν πολλές αντιδράσεις. Ο Πέτρος παρέα με τον Ορφέα επιτέλους βρίσκουν την Μαρίνα η οποία δεν μπόρεσε να σώσει από τα χέρια του Λευτέρη το κουτί με τα στοιχεία για την Κατερίνα.Το μόνο που μπόρεσε να σώσει είναι μια κασέτα που μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά για τον Ορφέα. Η Σαζέμ ακόμα θέλει να σκοτώσει τον Πέτρο, ώστε να εκδικηθεί για το θάνατο της μητέρας της παρ όλο που ο Σωκράτης της λέει να μη το κάνει. Η Σοφία παρέα με την Ασπασία θα πάρουν ένα γράμμα και θα καταλάβουν αμέσως την απειλή.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 65 o daxtylidi tis fwtias
Προδομένη η Νεφέλη έχει εξοργιστεί πάρα πολύ με το Πάρη αλλά και την Ελένη. Δίπλα στο πλευρό της Ελένης βρίσκεται συνέχεια ο Πάρης και μόλις η Λίζα θα συνέλθει θα μάθει ύστερα από πάρα πολλά χρόνια ποιος είναι ο πατέρας της.Η Μαρίνα μαζί με τον Ορφέα δεν αντέχουν και παίρνουν την απόφαση να μάθουν ποιος ευθύνεται την δολοφονία της Κατερίνας.Η Σοφία μαζί με την Ασπασία είναι φοβισμένες λόγω των απειλών που δέχονται και προσπαθούν να βρουν κάποιο τρόπο ώστε να απαλλαγούν.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 66 o daxtylidi tis fwtias
Μια άγνωστη γυναίκα θα κάνει την εμφάνισή της στο σπίτι της οικογένειας Στρατηγού και όλοι θα νιώσουν μεγάλη ταραχή. Στην Ελένη επιτίθεται η Νεφέλη, ενώ ο Στέφανος θα πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία ώστε να ενοχοποιήσει την Ελένη για τον φόνο της Δανάης. Ο Πάρης θα υποστηρίξει την Ελένη εναντίων της Νεφέλης. Ο Λευτέρης παίρνει την απόφαση να απαγάγει την κόρη της Νεφέλης και του Πάρη όμως ο Πάρης θα καταλάβει ότι κάτι γίνεται στραβά και θα ακολουθήσει τον Λευτέρη.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 67 o daxtylidi tis fwtias
Ο Πάρης καταφέρνει να σώσει την κόρη του από τα χέρια του Λευτέρη και η Αστυνομία θα τον συλλάβει. Όλοι είναι χαρούμενοι αλλά αυτό θα κρατήσει για λίγο αφού η Ελένη θα κάνει μια τρομερή αποκάλυψη και θα πει ότι ο πατέρας της Λίζας είναι ο Πάρης. Από τον Στέφανο η Σοφία θα ζητήσει μια χάρη.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget