15/11/15



ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 250-251-252-253-254 roua mat epeisodia 46-47-48-49-50
ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46 Β' ΚΥΚΛΟΣ 250
Ο Μάξιμος είναι σχεδόν σίγουρος ότι το παιδί που έχει γεννήσει η Ρουμπίνη είναι δικό του. Η Ρουμπίνη αρνείται όμως αυτό το γεγονός και δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα.Όπως λέει και ο λαός ουδέν κρυπτόν από τον Ήλιο, αφού η αλήθεια δεν θα αργήσει να έρθει στην επιφάνεια. Η Μαρία δείχνει πολύ πιεσμένη από την Νεφέλη και τον Ανδρέα, ώστε να κάνει κάτι που δεν θέλει. Αυτό που της ζητάνε είναι να συμβιβαστεί και να ξαναζήσει μαζί με τον Ανδρέα και να είναι ξανά οικογένεια.Την ίδια στιγμή η Ρεγγίνα ξεκινά να θυμάται και μέσα σε όλα θυμάται ότι δεν έχει σκοτώσει το αγόρι εκείνο το βράδυ. Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι μία μεγάλη ιστορία μυστηρίου ξεκινάει, αφού ο Πέτρος με τη σειρά του θα πάει στον εκβιαστή της Ρεγγίνας και του δίνει ακόμα περισσότερα χρήματα, ώστε να καλύψει ένα έγκλημα που η ίδια ποτέ δεν έκανε.Την ίδια στιγμή θα δούμε και τον Δημήτρη να ασκεί πολύ μεγάλη πίεση για να καταφέρει και να μάθει ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που πήγε κι έδωσε αυτό το μεγάλο χρηματικό ποσό στον Χρήστο.Έτσι λοιπόν πίσω από το ένα ψέμα θα έρθει το άλλο, με συνέπεια η αλήθεια να ανακαλύπτεται και να είναι σκληρή και επώδυνη!

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47 Β' ΚΥΚΛΟΣ 251
Ο Μάξιμος είναι πεπεισμένος ότι το παιδί της Ρουμπίνης είναι δικό του, χωρίς όμως κανείς το περιβάλλον της Ρουμπίνης ούτε καν η Ρουμπίνη να του έχει παραδεχτεί αυτό το γεγονός.Ο Δημήτρης θα κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να εξακριβώσει από τον Ηρόδοτο, αλλά η κατάσταση μπερδεύεται συνεχώς.Ο Ηρόδοτος με τη σειρά του θα πάει και θα κάνει τον Σάββα να ζηλέψει ότι ο Μίλτος πηγαίνει και σαλιαρίζει με κάποια κοπέλα.Ο Σάββας θα γίνει έξω φρενών όταν ο Μίλτος με τη σειρά του θα παραδεχτεί αυτό το γεγονός και θα του εξηγήσει ότι είναι κάτι φυσιολογικό.Τότε ανάμεσά τους γίνεται ένας τεράστιος καβγάς.Η Ηρώ φαίνεται ότι δεν βρίσκει πλέον κάποιο νόημα μέσα από τη ζωή της, μέχρι την στιγμή που η αδερφή της θα της ανακοινώσει κάτι.Σε κάποια έξοδο που θα έχει η Ρεγγίνα παρέα με τον Δημήτρη θα πέσουν επάνω στον περιβόητο Χρήστο που ήταν ο νεαρός που εκβίαζε συνεχώς τον Πέτρο.Ο Ανδρέας μαζί με τον Ευθυμίου σκέφτεται κάποιους εναλλακτικούς τρόπους για να καταφέρουν και να φέρουν τον Φίλιππο στην οικονομική καταστροφή.Ο Μιχαήλ θα πάει απρόοπτα στο σπίτι της Ευδοκίας και εκεί θα 'χουν μια καυτή και ερωτική βραδιά.Ο Μάξιμος με τη σειρά του πηγαίνει και ψωνίζει κάποια βρεφικά ρούχα για το παιδί της Ρουμπίνης και θα πάει στην Ρουμπίνη με δώρα, αλλά αυτή θα τον διώξει αμέσως. Η Ρουμπίνη με τη σειρά της θα καλέσει τον Πέτρο στο σπίτι της και θα του ζητήσει να πάνε να διαδώσουν παντού ότι είναι μαζί κοντά στο χρόνο και ότι το παιδί που έχει είναι δικό του.

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 48 Β' ΚΥΚΛΟΣ 252
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Πέτρο να ανταποκρίνεται στην πρόταση που του κάνει η Ρουμπίνη και δεν μπορεί να της αρνηθεί. Ο Μιχαήλ την ίδια στιγμή φαίνεται ότι έχει έρθει πολύ κοντά με την Ευδοκία και οι δύο τους θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα. Ακριβώς το ίδιο βράδυ φαίνεται ότι θα επιστρέψει στο σπίτι του η Παυλίνα και εκεί θα έχουν έναν καβγά, αφού η Παυλίνα έχει καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει.Ο Σάββας με τη σειρά του θα πάει και θα εκφράσει τη μεγάλη δυσαρέσκεια που έχει στον Μίλτο, αλλά δυστυχώς θα πέσει πάνω σε τοίχο.Η Ρεγγίνα για ακόμα μια φορά θα εξαφανιστεί, αλλά η διαφορά είναι ότι όταν θα επιστρέψει, θα πάει στον Δημήτρη και θα του ζητήσει να χωρίσουν.Παράλληλα ο Ανδρέας φαίνεται ότι έχει γίνει πολύ διεκδικητικός και χωρίς δεύτερη κουβέντα θα πάει και θα κάνει έρωτα μαζί με τη Μαρία ύστερα από πάρα πολύ καιρό. Η Ρουμπίνη με τη σειρά της θα πάει κάπου για βόλτα μαζί με την νεογέννητη κόρη της και την συντροφιά του Πέτρου. Αυτήν την όμορφη στιγμή που έχει η Ρουμπίνη θα πάει και θα την αποτύπωση ένας παπαράτσι με την φωτογραφική του μηχανή

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49 Β' ΚΥΚΛΟΣ 253
Πλέον είναι γεγονός και το νέο σχετικά με την σχέση που έχει η Ρουμπίνη μαζί με τον Πέτρο θα διαρρεύσει αμέσως και με αστραπιαία μορφή και θα φτάσει προς όλες τις κατευθύνσεις γεγονός που θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.Ακριβώς την ίδια στιγμή βλέπουμε και την Ρεγγίνα να εγκαταλείπει τον Δημήτρη, αφού θέλει να τον απαλλάξει από το πρόβλημα της.Η Μαρία φαίνεται ότι έχει πεισθεί για ακόμα μια φορά από τον Αντρέα και θα αρνηθεί στον Φίλιππο να του δώσει το παιδί για να πάνε παρέα στην Αθήνα.Την ίδια στιγμή βλέπουμε τον Σάββα να είναι σε κατάσταση σοκ και η αιτία είναι η συμπεριφορά που έχει ο Μίλτος, αφού πηγαίνει συνεχώς και φλερτάρει. Την ίδια στιγμή η Ηρώ θα καταφέρει και θα πείσει τον Κώστα να παίξει τον εραστή της, ώστε να τους δει ο Μάνος . Η Ρεγγίνα πηγαίνει και βρίσκει τον Χρήστο και αυτό θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Την ίδια ώρα βλέπουμε και την Παυλίνα να καταφέρνει και να πιάνει στα πράσα τον Μιχαήλ μαζί με την Ευδοκία!

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50 Β' ΚΥΚΛΟΣ 254
Ο Δημήτρης πιέζει τον Μάξιμο να πει την αλήθεια στη Ρουμπινή γιατί δεν μπορεί άλλο να τον ακούει να λέει ψέματα, ενώ εκείνη λέει στην Ιωάννα ότι σκέφτεται να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση.



ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 36,37,38,39,40,41 kataigida epeisodia 36-37-38-39-40-41


Καταιγίδα επεισόδιο 36 kataigida epeisodia
O Ορέστης ζητάει από την Ελπίδα να διαλύσουν τη σχέση τους και εκείνη θα γίνει έξω φρενών γεγονός που θα δημιουργήσει πολλές ενοχές στον Ορέστη.Η Ζωή με διάφορα επιχειρήματα κάνει ότι περνά από το χέρι της, ώστε να καταφέρει και να αλλάξει γνώμη στην Ελένη, ώστε να μιλήσει μαζί με το Γιώργο και να του πει την πραγματική αλήθεια.Η Αλίκη φαίνεται ότι είναι πολύ θλιμμένη και θα πάει στον Ανδρέα και θα του πει ότι παραιτείται και εκείνος με την σειρά του φαίνεται ότι θα την πιέσει ώστε να του πει ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που η Φαίη πήγε και έβαλε πήγε, ώστε να τον παρακολουθεί.Ο Αλέξης την ίδια στιγμή φαίνεται ότι θα συναντήσει την Ιόλη και θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά που είχε στο εξοχικό αλλά εκείνη με την σειρά της κρατάει μία ψυχρή στάση απέναντι του. Παράλληλα τα πράγματα φαίνεται ότι χοντραίνουν, αφού ο Λευτέρης αλλά και ο Ανδρέας θα παραλάβουν ένα φάκελο που μέσα περιέχει υλικό που θα αναστατώσει αμέσως τις ζωές τους. Παράλληλα την ίδια στιγμή ύστερα από πολλές και οι αποτυχημένες προσπάθειες, ώστε να βρουν την Φαίη, η Έρικα παρέα με τον Παύλο θα πάνε στην Αστυνομία και θα ζητήσουν τη βοήθεια τους αφού την Φαίη την θεωρούν πλέον εξαφανισμένη. Όταν η Έρικα αποχωρεί από το αστυνομικό τμήμα θα την πάρει κάποιος τηλέφωνο και θα είναι η αιτία ώστε να ανατρέψει όσα ξέρουμε.

Καταιγίδα επεισόδιο 37 kataigida epeisodia
Η Μυρια θα πάει και θα του εκμυστηρευτεί ότι ποτέ δεν θα κρίνει τη σχέση που έχει μαζί με τη Ζωή και ότι θα έπρεπε να δείξει λίγο σεβασμό σε αυτό που είχαν φτιάξει μαζί με την Ελπίδα, ενώ θα του φέρει το δαχτυλίδι που εκείνος της είχε πάρει τότε με σκοπό να πάει να της ζητήσει να την παντρευτεί.Ο Ορέστης έχει πια τα δύο δαχτυλίδια στην τσέπη του, δύο μονόπετρα και προσπαθεί να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα που έχει!Η Ζωή δείχνει να είναι ακόμα στεναχωρημένη και παίρνει την απόφαση να απομακρυνθεί από τον Ορέστη.Η Ελπίδα πηγαίνει στον Αλέξη και του ζητάει να την βοηθήσει για να καταφέρει και να επανασυνδεθεί μαζί με τον Ορέστη. Ο Αλέξης όμως την ίδια στιγμή κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να προσεγγίσει την Ιόλη.
Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο, αφού η Αστυνομία έχει προχωρήσει τις έρευνες της σχετικά με την Φαίη και από τι φαίνεται θα καλέσει την Έρικα μαζί με τον Παύλο για να αναγνωρίσουν ένα πτώμα!

Καταιγίδα επεισόδιο 38 kataigida epeisodia
Η Έρικα πηγαίνει και να βρίσκει τον Ανδρέα, ώστε να μάθει κάποιες πληροφορίες από αυτόν σχετικά με την περιβόητη εξαφάνιση της Φαίης.Εκείνος θα πάει και να της πει να πάει να βρει τον Διάκο. Την ίδια ώρα ο Παύλος θα πάει στον Λευτέρη, αλλά εκείνος δείχνει να μην ξέρει τίποτα και να αρνείται ότι έχει κάποια ανάμειξη σχετικά με την εξαφάνιση της μητέρας του και θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να τον ηρεμήσει.Μάλιστα θα του πει ότι έχει παραιτηθεί από το υπουργείο και μάλλον θα θέλει να έχει κάποιον χρόνο, ώστε να ηρεμήσει.Η Ελπίδα με την βοήθεια της Μύριας κάνει κάποιες προσπάθειες να δικαιολογήσει την κατάσταση στον Ορέστη σχετικά με την περιβόητη ύπαρξη του δεύτερου δαχτυλιδιού.Η Ζωή θα πει στην Ελένη να πάει να πει όλη την αλήθεια στον Γιώργο σχετικά με το παιδί. Την ίδια στιγμή βλέπουμε την Κατερίνα παρά τους κινδύνους να βάζει μέσα στην ζωή της την Σεμέλη, ενώ την ίδια ώρα το παιδί έχει αρχίσει να δημιουργεί μια πολύ καλή σχέση παρέα με τον Ανδρέα. Δυστυχώς μία αναπάντεχη εξέλιξη θα αλλάξει τα πάντα στην ζωή τους.

Καταιγίδα επεισόδιο 39 kataigida epeisodia
Η Ελπίδα θεωρεί ότι η Φαίη δεν της έχει πει τους πραγματικούς λόγους που πήγε και την έβαλε να πάει να εκδικηθεί τον Λευτέρη και έτσι θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να μάθει όλη την πραγματική αλήθεια.Την ίδια στιγμή ο Ορέστης θα πάει στη Ζωή και της ζητάει συγνώμη και της ανακοινώνει ότι θα ήθελε να είναι μαζί της. Η Κατερίνα δείχνει να ανησυχεί πάρα πολύ που δεν μπορεί να μιλήσει μαζί με τον άνδρα της, ενώ την ίδια ώρα φαίνεται ότι θα φτάσει στο σπίτι τους ένα πολύ παράξενο δώρο!Ο Παύλος δείχνει πλέον να είναι πολύ σίγουρος ότι κάτι κακό πρέπει να έχει πάθει η μητέρα του. Ο Λευτέρης θα γυρίσει πίσω στο γραφείο του εκνευρισμένος, ώστε να ετοιμάσει την δήλωση που θα κάνει μέσα στην δημοσιογραφική διάσκεψη, σχετικά με τον θάνατο που είχε ο γιος του. Έτσι λοιπόν θα καλέσει τον Γεράσιμο και του λέει ότι πλέον το νέο έχει φτάσει μέχρι τα αυτιά του προέδρου και η αιτία είναι ο Ανδρέας. Έτσι γνωρίζει ότι ύστερα από αυτό ίσως πρέπει να υποβάλει την παραίτηση του! Έτσι λοιπόν η συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους θα ξεκινήσει με μία αναπάντεχη επιστροφή!

Καταιγίδα επεισόδιο 40 kataigida epeisodia
Ο Γιώργος φαίνεται ότι θα πάει στην Ελένη και θα της ζητήσει να του αποκαλύψει ποιο ήταν οι πραγματικοί λόγοι που σηκώθηκε και έφυγε από κοντά του και γιατί του έκρυψε το γεγονός ότι η Μαριάννα είναι κόρη του και φαίνεται να είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την κηδεμονία του παιδιού του.Η Κατερίνα δείχνει να είναι πολύ αναστατωμένη, αφού δεν έχει μάθει ακόμα κάποιο νέο από τον Ανδρέα και κάνει κάποιες προσπάθειες να μάθει ποιος ήταν αυτός που πήγε και έστειλε συλλυπητήριο στεφάνι κηδείας! Έτσι λοιπόν πριν καταφέρει να βγάλει ένα τελικό συμπέρασμα για όλα αυτά ένα άλλο τηλεφώνημα από το γραφείο κηδειών φαίνεται ότι θα την σοκάρει ακόμα περισσότερο!Η Φαίη φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει στα ίσια τον Λευτέρη που δείχνει να μην μπορεί να πιστέψει ότι είναι ακόμα ζωντανή! Ο Παύλος θα πάει και θα μάθει το γεγονός ότι ο Ορέστης είναι παρέα με την Ζωή και θα πάρει την απόφαση να του αποκαλύψει ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί με την Ελπίδα

Καταιγίδα επεισόδιο 41 kataigida epeisodia
Η Ελπίδα μαζί με τον Ορέστη φαίνεται ότι έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες σχετικά με το γάμο τους. Ο Παύλος κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να μιλήσει μαζί με την Ελπίδα για να την σταματήσει!Την ίδια στιγμή βλέπουμε ότι ο Γιώργος πλέον ζει μαζί με την Ελένη και την κόρη του και δείχνει αποφασισμένος, ώστε να ανακαλύψει όλη την αλήθεια που αφορά τον δολοφόνο του πατέρα του.Η Μύρια κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να πείσει την Αντιγόνη να πάψει πλέον να κοροϊδεύει την ίδια της την οικογένεια και να τους πει επιτέλους την αλήθεια ότι έχει ξαναβρεί την όραση της! Ο Αλέξης λέει στην Ιόλη να κάτσει και να σκεφτεί το ενδεχόμενο να μείνουν μαζί αλλά το μήνυμα που θα έρθει από τον Πάρη φαίνεται ότι θα είναι η αιτία, ώστε να ανατραπούν τα πάντα.Την ίδια ώρα η Κατερίνα δείχνει να είναι μετανιωμένη για όλα όσα γίνονται και θα συναντήσει τον Λευτέρη και παίρνει την απόφαση να διαχειριστεί μόνη της την όλη κατάσταση!

νέα επεισόδια Καταιγίδα Επεισόδια 42,43,44,45,46
kataigida-epeisodio-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45



9-mines-epeisodia-46-47-48-49-50 9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 46,47,48,49,50

9 μήνες επεισόδιο 46 9 mines
Ο Κυριάκος παρακολουθεί την Μαρίνα και εκείνη προσπαθεί να τον πείσει ότι έγινε παρεξήγηση και δεν είναι αυτό που νομίζει και μεταξύ τους ακολουθεί ένας πολύ μεγάλος καβγάς.Ο Κυριάκος είναι έξω φρενών και χτυπάει την Μαρίνα όπου εκείνη φεύγει από το σπίτι και τρέχει στην αγκαλιά του Μάνου. Το ζευγάρι ζει μια βραδιά γεμάτη πάθους και οι δυο τους δεν ξέρουν τι τους επιφυλάσσει το πρωί.Ο Μάριος επιστρέφει ξαφνικά από το Παρίσι και αυτό θα αιφνιδιάσει την Δάφνη, ενώ θα της εξομολογηθεί την περιπέτεια που έζησε με την Λήδα και αυτό θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά.
Σε ένα σουπερμάρκετ στην Πάφο βρίσκει δουλειά ο Άλκης και εκεί θα μεταφέρει τα ψώνια στο σπίτι της Άντρης. Τότε θα δει μια φωτογραφία που έχει της Έλσας κι αυτό θα του δώσει ελπίδες ότι μπορεί να επικοινωνήσει με την Κρίστη.Η Έλσα πάει να πείσει την Κρίστη, ώστε να του τηλεφωνήσει και να του ζητήσει τη βοήθειά του για τα προβλήματα που έχει από τη συμπεριφορά του Τζώρτζη, αλλά αυτή η επικοινωνία δεν θα γίνει ποτέ. Ο Κυριάκος θα οδηγεί επικίνδυνα για να πάει στην Πάφο και τότε θα καταλήξει στο νοσοκομείο.

9 μήνες επεισόδιο 47 9 mines
Η Μαρίνα είναι γεμάτη τύψεις γιατί ο Κυριάκος είναι βαριά στην εντατική. Ο Μάνος είναι στα γυρίσματα του διαφημιστικού και τότε μαθαίνει για το ατύχημα του Κυριάκου και τρέχει αμέσως στο νοσοκομείο, ώστε να συμπαρασταθεί στη Μαρίνα. Μια συζήτηση έχει ο Πέτρος με τον Ανδρέα και του λέει για το δανεισμό του Δημήτρη από την επιχείρηση των τοκογλύφων και του ζητάει να πείσει τον Αχιλλέα να σταματήσει αυτή τη σκληρή τακτική.Ο Ανδρέας για να μπορέσει να τον έχει με το μέρος του συναινεί, χωρίς όμως ο Πέτρος να καταλάβει το παιχνίδι που του παίζει.Στο Μάριο λέει ο Νικ για την παράξενη συμπεριφορά που είχε η Δάφνη στη διάρκεια του ταξιδιού στο Παρίσι κι έτσι θα του δημιουργήσει πάρα πολλά ερωτηματικά.Μια απόφαση παίρνει η Αμαλία και αυτή είναι να μείνει στο μοναστήρι και να αφήσει μόνο του τον Δημήτρη στον αδιέξοδο που περνάει.Η Άντρη έχει πάρα πολύ σκληρή στάση απέναντι στην Μαρίνα και αυτό θα την σοκάρει που για πρώτη φορά θα βρεθεί αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο, ώστε να αποκαλυφθεί στην Έλσα την σχέση που είχε με τον Μάνο.

9 μήνες επεισόδιο 48 9 mines
Η υγεία του Κυριάκου χειροτερεύει και αυτό θα γεμίσει πολλές ενοχές την Μαρίνα.Ο Μάνος δεν θέλει να την αφήσει μόνη της, αλλά μια αναπάντεχη συνάντηση που θα έχει με την Έλσα στο νοσοκομείο ανατρέπει τα πάντα.Η Έλσα έχει μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση για τα συναισθήματα που έχει για τον πατέρα της και αυτό θα κάνει τον Μάνο να μην της αποκαλύψει για ακόμα μια φορά την αλήθεια αλλά η Μάρθα παίζει το δικό της καταλυτικό ρόλο.Η Άντρη έχει πολύ μεγάλη αγωνία και υπόσχεται στο γιο της ότι θα ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή χωρίς την Μαρίνα και βγάζει όλο το μίσος που έχει για την νύφη της. Η Κρίστη είναι πολύ επιθετική απέναντι στην Ντορέτα και αυτό θα της δημιουργήσει πολλές σκέψεις για την πορεία της υιοθεσίας, ενώ οι απειλές του Τζώρτζη θα οδηγήσουν την Κρίστη να έχει την ανάγκη να βρει τον Άλκη.Ο Ανδρέας έχει πόλη αλλαγμένη συμπεριφορά κι αυτό θα κάνει την Δάφνη να αφήσει ελεύθερα τα συναισθήματά της. Ο Μάνος περιμένει έξω από το σπίτι την Μαρίνα, όπου εκεί θα υπάρξει μία συνάντηση που θα ανατρέψει τα πάντα στη ζωή τους, αφού θα υπάρξουν πάρα πολλές αποκαλύψεις...

9 μήνες επεισόδιο 49 9 mines
Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την Κάτια να είναι μεθυσμένη και θα στέλνει συνεχώς αμέτρητα μηνύματα στον Μάνο.Ακριβώς την ίδια ώρα ο Μάνος θα ανακοινώνει στην Μαρίνα ότι είναι ο πατέρας της Έλσας και την ίδια στιγμή θα της αναφέρει και τον περιβόητο κωδικό που είχε τότε στην Τράπεζα σπέρματος.Η Μαρίνα δείχνει να είναι αναστατωμένη με αυτά που της είπε και του λέει να εξαφανιστεί και να μην την ξαναενοχλήσει ποτέ.Εκείνη φεύγει από τον χώρο γεμάτη πανικό. Στο νοσοκομείο η Άντρη θα πάει και θα ρίξει όλες τις ευθύνες στη Μαρίνα για την κατάσταση που βρίσκεται ο Κυριάκος. Οι δυο γυναίκες φαίνεται ότι θα έχουν έναν πολύ μεγάλο καβγά. Ο Μάνος θα πάει και θα ζητήσει από την Κάτια να χωρίσουν και αυτό πλέον θα είναι οριστικό. Εκείνη θα του ανακοινώσει ότι κάποτε ήταν έγκυος και ότι πήγε και έκανε έκτρωση και η αιτία ήταν ότι ήταν ένας εγωιστής και ένας άνθρωπος ανεύθυνος.Παράλληλα βλέπουμε ότι η υγεία του Κυριάκου αρχίζει να δείχνει σημάδια καλυτέρευσης. Η Εύα θα δώσει συμβουλές στην Μαρίνα να πάει και να συναντήσει τον Μάνο και να μάθει ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα.Η Κρίστη δείχνει να είναι πολύ ταραγμένη όταν θα δει έξω από το σπίτι της το γκράφιτι που έκανε ο Τζώρτζης και έτσι παίρνει την απόφαση να πάει στο Άλκη και να του ζητήσει κάποιες εξηγήσεις.Η Αμαλία θα φύγει από το μοναστήρι και θα επιστρέψει πίσω στο σπίτι της και εκεί ο Δημήτρης θα της εξομολογηθεί ότι ο Ανδρόνικος είναι φίλος του. Ο Ανδρέας φαίνεται ότι θα ανακοινώσει στη Δάφνη να πάρει μια τελική απόφαση, ώστε να διαλέξει ανάμεσα σε αυτόν και στον Μάριο. Η Δάφνη είναι σε ένα μεγάλο δίλημμα!

9 μήνες επεισόδιο 49 9 mines
Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Δάφνη να πηγαίνει στην αγκαλιά Ανδρέας και εκείνος με την σειρά του θα της ζητήσει να πάει και να χωρίσει μια και καλή το Μάριο και να είναι πλέον αυτοί οι δύο ζευγάρι.Η Μαρίνα με τη σειρά της θα πάει στον Μάνο και θα του ζητήσει να της απαντήσει γιατί το έκανε αυτό, αλλά ο Μάνος με τη σειρά του θα της κρύψει την αλήθεια και της ανακοινώνει ότι ήθελε απλώς να αναγνωρίσει την κόρη του, ενώ δεν της λέει τίποτα για την ασθένεια του. Η Δάφνη δείχνει να είναι πολύ διστακτική στο να χωρίσει τον Μάριο, αλλά ο Ανδρέας με την σειρά του καταφέρνει να την πείσει και τότε αυτή θα προσπαθήσει να κάνει το επόμενο βήμα, αφού ο Ανδρέας την απειλεί ότι εάν δεν το κάνει θα την χωρίσει.Την ίδια στιγμή βλέπουμε την Μαρίνα να λέει στον Μάνο να σηκωθεί και να φύγει αλλά ο Μάνος με την σειρά του της αρνείται και της ανακοινώνει ότι είναι ερωτευμένος με αυτήν!Η Έλσα παίρνει την απόφαση να πάει και να μιλήσει στον Νικ για να καταφέρει και να δώσει ένα μάθημα στον Τζώρτζη. Ο Ανδρόνικος θα πάει και θα ενημερώσει τον Δημήτρη ότι ο γιος του βρίσκεται σε πάρα πολύ καλά χέρια.Ο Κυριάκος θα συνέλθει και τον βλέπουμε να πηγαίνει και να ζητάει απεγνωσμένα την Μαρίνα, αλλά η Μαρίνα με την σειρά της λείπει και βρίσκεται στην αγκαλιά του Μάνου!Η Μάρθα θα πάει και θα γνωρίσει τον Ανδρέα αλλά ο Ανδρέας δεν φαίνεται ότι της έχει δώσει την καλύτερη εντύπωση. Η Δάφνη θα της πει ότι έχει πάρει την απόφαση, ώστε να μείνει μαζί με τον Ανδρέα.Ο Μάριος καταφέρνει και αποκρυπτογραφεί το περιβόητο μήνυμα του Ανδρέα και τότε τον βλέπουμε να είναι αναστατωμένος από την αλήθεια που μαθαίνει. Ο Πέτρος θα πάει και θα δει την Κρίστη στο νοσοκομείο και έτσι τον βλέπουμε ότι για πρώτη φορά θα λύσει τη σιωπή του και θα κάνει μία προσπάθεια, ώστε να την πλησιάσει. Η Έλσα μαζί με την Κρίστη φαίνεται θα έχουν έναν μεγάλο καβγά καθώς η Κρίστη θα την συμβουλέψει να απομακρυνθεί λίγο από το Μάνο και τότε η Έλσα θα πει στην Κρίστη ότι ζηλεύει!Η Εύα θα πάει και θα δώσει στη Δάφνη την λίστα με τους ασθενείς που πήγαν και πήραν το φάρμακο, αλλά από την λίστα λείπουν κάποια μεγάλα ονόματα. Ο Κυριάκος φαίνεται ότι θα συνέλθει, αλλά δεν θυμάται τι πραγματικά έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες. Η Αμαλία θα πάει στην Κρίστη και δείχνει αποφασισμένη να της ανακοινώσει όλη την αλήθεια!

9-mines-46-47-48-49-50-51-52-53-54-55
9 Μήνες νέα επεισόδια 51,52,53,54,55

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget