y

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 250-251-252-253-254



ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 250-251-252-253-254 roua mat epeisodia 46-47-48-49-50
ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46 Β' ΚΥΚΛΟΣ 250
Ο Μάξιμος είναι σχεδόν σίγουρος ότι το παιδί που έχει γεννήσει η Ρουμπίνη είναι δικό του. Η Ρουμπίνη αρνείται όμως αυτό το γεγονός και δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα.Όπως λέει και ο λαός ουδέν κρυπτόν από τον Ήλιο, αφού η αλήθεια δεν θα αργήσει να έρθει στην επιφάνεια. Η Μαρία δείχνει πολύ πιεσμένη από την Νεφέλη και τον Ανδρέα, ώστε να κάνει κάτι που δεν θέλει. Αυτό που της ζητάνε είναι να συμβιβαστεί και να ξαναζήσει μαζί με τον Ανδρέα και να είναι ξανά οικογένεια.Την ίδια στιγμή η Ρεγγίνα ξεκινά να θυμάται και μέσα σε όλα θυμάται ότι δεν έχει σκοτώσει το αγόρι εκείνο το βράδυ. Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι μία μεγάλη ιστορία μυστηρίου ξεκινάει, αφού ο Πέτρος με τη σειρά του θα πάει στον εκβιαστή της Ρεγγίνας και του δίνει ακόμα περισσότερα χρήματα, ώστε να καλύψει ένα έγκλημα που η ίδια ποτέ δεν έκανε.Την ίδια στιγμή θα δούμε και τον Δημήτρη να ασκεί πολύ μεγάλη πίεση για να καταφέρει και να μάθει ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που πήγε κι έδωσε αυτό το μεγάλο χρηματικό ποσό στον Χρήστο.Έτσι λοιπόν πίσω από το ένα ψέμα θα έρθει το άλλο, με συνέπεια η αλήθεια να ανακαλύπτεται και να είναι σκληρή και επώδυνη!

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47 Β' ΚΥΚΛΟΣ 251
Ο Μάξιμος είναι πεπεισμένος ότι το παιδί της Ρουμπίνης είναι δικό του, χωρίς όμως κανείς το περιβάλλον της Ρουμπίνης ούτε καν η Ρουμπίνη να του έχει παραδεχτεί αυτό το γεγονός.Ο Δημήτρης θα κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να εξακριβώσει από τον Ηρόδοτο, αλλά η κατάσταση μπερδεύεται συνεχώς.Ο Ηρόδοτος με τη σειρά του θα πάει και θα κάνει τον Σάββα να ζηλέψει ότι ο Μίλτος πηγαίνει και σαλιαρίζει με κάποια κοπέλα.Ο Σάββας θα γίνει έξω φρενών όταν ο Μίλτος με τη σειρά του θα παραδεχτεί αυτό το γεγονός και θα του εξηγήσει ότι είναι κάτι φυσιολογικό.Τότε ανάμεσά τους γίνεται ένας τεράστιος καβγάς.Η Ηρώ φαίνεται ότι δεν βρίσκει πλέον κάποιο νόημα μέσα από τη ζωή της, μέχρι την στιγμή που η αδερφή της θα της ανακοινώσει κάτι.Σε κάποια έξοδο που θα έχει η Ρεγγίνα παρέα με τον Δημήτρη θα πέσουν επάνω στον περιβόητο Χρήστο που ήταν ο νεαρός που εκβίαζε συνεχώς τον Πέτρο.Ο Ανδρέας μαζί με τον Ευθυμίου σκέφτεται κάποιους εναλλακτικούς τρόπους για να καταφέρουν και να φέρουν τον Φίλιππο στην οικονομική καταστροφή.Ο Μιχαήλ θα πάει απρόοπτα στο σπίτι της Ευδοκίας και εκεί θα 'χουν μια καυτή και ερωτική βραδιά.Ο Μάξιμος με τη σειρά του πηγαίνει και ψωνίζει κάποια βρεφικά ρούχα για το παιδί της Ρουμπίνης και θα πάει στην Ρουμπίνη με δώρα, αλλά αυτή θα τον διώξει αμέσως. Η Ρουμπίνη με τη σειρά της θα καλέσει τον Πέτρο στο σπίτι της και θα του ζητήσει να πάνε να διαδώσουν παντού ότι είναι μαζί κοντά στο χρόνο και ότι το παιδί που έχει είναι δικό του.

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 48 Β' ΚΥΚΛΟΣ 252
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Πέτρο να ανταποκρίνεται στην πρόταση που του κάνει η Ρουμπίνη και δεν μπορεί να της αρνηθεί. Ο Μιχαήλ την ίδια στιγμή φαίνεται ότι έχει έρθει πολύ κοντά με την Ευδοκία και οι δύο τους θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα. Ακριβώς το ίδιο βράδυ φαίνεται ότι θα επιστρέψει στο σπίτι του η Παυλίνα και εκεί θα έχουν έναν καβγά, αφού η Παυλίνα έχει καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει.Ο Σάββας με τη σειρά του θα πάει και θα εκφράσει τη μεγάλη δυσαρέσκεια που έχει στον Μίλτο, αλλά δυστυχώς θα πέσει πάνω σε τοίχο.Η Ρεγγίνα για ακόμα μια φορά θα εξαφανιστεί, αλλά η διαφορά είναι ότι όταν θα επιστρέψει, θα πάει στον Δημήτρη και θα του ζητήσει να χωρίσουν.Παράλληλα ο Ανδρέας φαίνεται ότι έχει γίνει πολύ διεκδικητικός και χωρίς δεύτερη κουβέντα θα πάει και θα κάνει έρωτα μαζί με τη Μαρία ύστερα από πάρα πολύ καιρό. Η Ρουμπίνη με τη σειρά της θα πάει κάπου για βόλτα μαζί με την νεογέννητη κόρη της και την συντροφιά του Πέτρου. Αυτήν την όμορφη στιγμή που έχει η Ρουμπίνη θα πάει και θα την αποτύπωση ένας παπαράτσι με την φωτογραφική του μηχανή

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49 Β' ΚΥΚΛΟΣ 253
Πλέον είναι γεγονός και το νέο σχετικά με την σχέση που έχει η Ρουμπίνη μαζί με τον Πέτρο θα διαρρεύσει αμέσως και με αστραπιαία μορφή και θα φτάσει προς όλες τις κατευθύνσεις γεγονός που θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.Ακριβώς την ίδια στιγμή βλέπουμε και την Ρεγγίνα να εγκαταλείπει τον Δημήτρη, αφού θέλει να τον απαλλάξει από το πρόβλημα της.Η Μαρία φαίνεται ότι έχει πεισθεί για ακόμα μια φορά από τον Αντρέα και θα αρνηθεί στον Φίλιππο να του δώσει το παιδί για να πάνε παρέα στην Αθήνα.Την ίδια στιγμή βλέπουμε τον Σάββα να είναι σε κατάσταση σοκ και η αιτία είναι η συμπεριφορά που έχει ο Μίλτος, αφού πηγαίνει συνεχώς και φλερτάρει. Την ίδια στιγμή η Ηρώ θα καταφέρει και θα πείσει τον Κώστα να παίξει τον εραστή της, ώστε να τους δει ο Μάνος . Η Ρεγγίνα πηγαίνει και βρίσκει τον Χρήστο και αυτό θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Την ίδια ώρα βλέπουμε και την Παυλίνα να καταφέρνει και να πιάνει στα πράσα τον Μιχαήλ μαζί με την Ευδοκία!

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50 Β' ΚΥΚΛΟΣ 254
Ο Δημήτρης πιέζει τον Μάξιμο να πει την αλήθεια στη Ρουμπινή γιατί δεν μπορεί άλλο να τον ακούει να λέει ψέματα, ενώ εκείνη λέει στην Ιωάννα ότι σκέφτεται να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget