y

kataigida epeisodia 41-40-39-38-37-36



ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 36,37,38,39,40,41 kataigida epeisodia 36-37-38-39-40-41


Καταιγίδα επεισόδιο 36 kataigida epeisodia
O Ορέστης ζητάει από την Ελπίδα να διαλύσουν τη σχέση τους και εκείνη θα γίνει έξω φρενών γεγονός που θα δημιουργήσει πολλές ενοχές στον Ορέστη.Η Ζωή με διάφορα επιχειρήματα κάνει ότι περνά από το χέρι της, ώστε να καταφέρει και να αλλάξει γνώμη στην Ελένη, ώστε να μιλήσει μαζί με το Γιώργο και να του πει την πραγματική αλήθεια.Η Αλίκη φαίνεται ότι είναι πολύ θλιμμένη και θα πάει στον Ανδρέα και θα του πει ότι παραιτείται και εκείνος με την σειρά του φαίνεται ότι θα την πιέσει ώστε να του πει ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που η Φαίη πήγε και έβαλε πήγε, ώστε να τον παρακολουθεί.Ο Αλέξης την ίδια στιγμή φαίνεται ότι θα συναντήσει την Ιόλη και θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά που είχε στο εξοχικό αλλά εκείνη με την σειρά της κρατάει μία ψυχρή στάση απέναντι του. Παράλληλα τα πράγματα φαίνεται ότι χοντραίνουν, αφού ο Λευτέρης αλλά και ο Ανδρέας θα παραλάβουν ένα φάκελο που μέσα περιέχει υλικό που θα αναστατώσει αμέσως τις ζωές τους. Παράλληλα την ίδια στιγμή ύστερα από πολλές και οι αποτυχημένες προσπάθειες, ώστε να βρουν την Φαίη, η Έρικα παρέα με τον Παύλο θα πάνε στην Αστυνομία και θα ζητήσουν τη βοήθεια τους αφού την Φαίη την θεωρούν πλέον εξαφανισμένη. Όταν η Έρικα αποχωρεί από το αστυνομικό τμήμα θα την πάρει κάποιος τηλέφωνο και θα είναι η αιτία ώστε να ανατρέψει όσα ξέρουμε.

Καταιγίδα επεισόδιο 37 kataigida epeisodia
Η Μυρια θα πάει και θα του εκμυστηρευτεί ότι ποτέ δεν θα κρίνει τη σχέση που έχει μαζί με τη Ζωή και ότι θα έπρεπε να δείξει λίγο σεβασμό σε αυτό που είχαν φτιάξει μαζί με την Ελπίδα, ενώ θα του φέρει το δαχτυλίδι που εκείνος της είχε πάρει τότε με σκοπό να πάει να της ζητήσει να την παντρευτεί.Ο Ορέστης έχει πια τα δύο δαχτυλίδια στην τσέπη του, δύο μονόπετρα και προσπαθεί να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα που έχει!Η Ζωή δείχνει να είναι ακόμα στεναχωρημένη και παίρνει την απόφαση να απομακρυνθεί από τον Ορέστη.Η Ελπίδα πηγαίνει στον Αλέξη και του ζητάει να την βοηθήσει για να καταφέρει και να επανασυνδεθεί μαζί με τον Ορέστη. Ο Αλέξης όμως την ίδια στιγμή κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να προσεγγίσει την Ιόλη.
Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο, αφού η Αστυνομία έχει προχωρήσει τις έρευνες της σχετικά με την Φαίη και από τι φαίνεται θα καλέσει την Έρικα μαζί με τον Παύλο για να αναγνωρίσουν ένα πτώμα!

Καταιγίδα επεισόδιο 38 kataigida epeisodia
Η Έρικα πηγαίνει και να βρίσκει τον Ανδρέα, ώστε να μάθει κάποιες πληροφορίες από αυτόν σχετικά με την περιβόητη εξαφάνιση της Φαίης.Εκείνος θα πάει και να της πει να πάει να βρει τον Διάκο. Την ίδια ώρα ο Παύλος θα πάει στον Λευτέρη, αλλά εκείνος δείχνει να μην ξέρει τίποτα και να αρνείται ότι έχει κάποια ανάμειξη σχετικά με την εξαφάνιση της μητέρας του και θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να τον ηρεμήσει.Μάλιστα θα του πει ότι έχει παραιτηθεί από το υπουργείο και μάλλον θα θέλει να έχει κάποιον χρόνο, ώστε να ηρεμήσει.Η Ελπίδα με την βοήθεια της Μύριας κάνει κάποιες προσπάθειες να δικαιολογήσει την κατάσταση στον Ορέστη σχετικά με την περιβόητη ύπαρξη του δεύτερου δαχτυλιδιού.Η Ζωή θα πει στην Ελένη να πάει να πει όλη την αλήθεια στον Γιώργο σχετικά με το παιδί. Την ίδια στιγμή βλέπουμε την Κατερίνα παρά τους κινδύνους να βάζει μέσα στην ζωή της την Σεμέλη, ενώ την ίδια ώρα το παιδί έχει αρχίσει να δημιουργεί μια πολύ καλή σχέση παρέα με τον Ανδρέα. Δυστυχώς μία αναπάντεχη εξέλιξη θα αλλάξει τα πάντα στην ζωή τους.

Καταιγίδα επεισόδιο 39 kataigida epeisodia
Η Ελπίδα θεωρεί ότι η Φαίη δεν της έχει πει τους πραγματικούς λόγους που πήγε και την έβαλε να πάει να εκδικηθεί τον Λευτέρη και έτσι θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να μάθει όλη την πραγματική αλήθεια.Την ίδια στιγμή ο Ορέστης θα πάει στη Ζωή και της ζητάει συγνώμη και της ανακοινώνει ότι θα ήθελε να είναι μαζί της. Η Κατερίνα δείχνει να ανησυχεί πάρα πολύ που δεν μπορεί να μιλήσει μαζί με τον άνδρα της, ενώ την ίδια ώρα φαίνεται ότι θα φτάσει στο σπίτι τους ένα πολύ παράξενο δώρο!Ο Παύλος δείχνει πλέον να είναι πολύ σίγουρος ότι κάτι κακό πρέπει να έχει πάθει η μητέρα του. Ο Λευτέρης θα γυρίσει πίσω στο γραφείο του εκνευρισμένος, ώστε να ετοιμάσει την δήλωση που θα κάνει μέσα στην δημοσιογραφική διάσκεψη, σχετικά με τον θάνατο που είχε ο γιος του. Έτσι λοιπόν θα καλέσει τον Γεράσιμο και του λέει ότι πλέον το νέο έχει φτάσει μέχρι τα αυτιά του προέδρου και η αιτία είναι ο Ανδρέας. Έτσι γνωρίζει ότι ύστερα από αυτό ίσως πρέπει να υποβάλει την παραίτηση του! Έτσι λοιπόν η συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους θα ξεκινήσει με μία αναπάντεχη επιστροφή!

Καταιγίδα επεισόδιο 40 kataigida epeisodia
Ο Γιώργος φαίνεται ότι θα πάει στην Ελένη και θα της ζητήσει να του αποκαλύψει ποιο ήταν οι πραγματικοί λόγοι που σηκώθηκε και έφυγε από κοντά του και γιατί του έκρυψε το γεγονός ότι η Μαριάννα είναι κόρη του και φαίνεται να είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την κηδεμονία του παιδιού του.Η Κατερίνα δείχνει να είναι πολύ αναστατωμένη, αφού δεν έχει μάθει ακόμα κάποιο νέο από τον Ανδρέα και κάνει κάποιες προσπάθειες να μάθει ποιος ήταν αυτός που πήγε και έστειλε συλλυπητήριο στεφάνι κηδείας! Έτσι λοιπόν πριν καταφέρει να βγάλει ένα τελικό συμπέρασμα για όλα αυτά ένα άλλο τηλεφώνημα από το γραφείο κηδειών φαίνεται ότι θα την σοκάρει ακόμα περισσότερο!Η Φαίη φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει στα ίσια τον Λευτέρη που δείχνει να μην μπορεί να πιστέψει ότι είναι ακόμα ζωντανή! Ο Παύλος θα πάει και θα μάθει το γεγονός ότι ο Ορέστης είναι παρέα με την Ζωή και θα πάρει την απόφαση να του αποκαλύψει ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί με την Ελπίδα

Καταιγίδα επεισόδιο 41 kataigida epeisodia
Η Ελπίδα μαζί με τον Ορέστη φαίνεται ότι έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες σχετικά με το γάμο τους. Ο Παύλος κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να μιλήσει μαζί με την Ελπίδα για να την σταματήσει!Την ίδια στιγμή βλέπουμε ότι ο Γιώργος πλέον ζει μαζί με την Ελένη και την κόρη του και δείχνει αποφασισμένος, ώστε να ανακαλύψει όλη την αλήθεια που αφορά τον δολοφόνο του πατέρα του.Η Μύρια κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να πείσει την Αντιγόνη να πάψει πλέον να κοροϊδεύει την ίδια της την οικογένεια και να τους πει επιτέλους την αλήθεια ότι έχει ξαναβρεί την όραση της! Ο Αλέξης λέει στην Ιόλη να κάτσει και να σκεφτεί το ενδεχόμενο να μείνουν μαζί αλλά το μήνυμα που θα έρθει από τον Πάρη φαίνεται ότι θα είναι η αιτία, ώστε να ανατραπούν τα πάντα.Την ίδια ώρα η Κατερίνα δείχνει να είναι μετανιωμένη για όλα όσα γίνονται και θα συναντήσει τον Λευτέρη και παίρνει την απόφαση να διαχειριστεί μόνη της την όλη κατάσταση!

νέα επεισόδια Καταιγίδα Επεισόδια 42,43,44,45,46
kataigida-epeisodio-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget