23/10/14


​Όρκος Σιωπής τι θα δούμε σήμερα 23/10/2014-Η Θεοδώρα έχει πάει και έχει επισκεφτεί την Αλεξάνδρα όπου και θα της πάρει την άδεια για να μιλήσει με την Σόφια. Ο Σταύρος μετά από μια συνομιλία που θα έχει με την Ηλέκτρα θα προσπαθήσει να μάθει το λόγο που βρισκόταν στο Ναύπλιο. Ο Πρόδρομος θα συμβουλεύσει τον Γιώργο να κάτσει και να καρφώσει τον Νώντα ώστε να καταφέρει να σωθεί εκείνος, αλλά ο Γιώργος από μεριά του φαίνεται να είναι πολύ διστακτικός. Ο Αντώνης πλέον θα είναι ο αρχηγός της προεκλογικής καμπάνιας που Έκτορα. Η Αλεξάνδρα θα καταφέρει να πείσει την Σόφια ώστε να πάνε να επισκεφθούν την Θεοδώρα πάνω στο μοναστήρι, χωρίς να ξέρει ποια είναι πραγματικά.


​10 Most Dangerous Gangs In The World!Ναρκωτικά, δολοφονίες, εμπόριο σάρκας και άφθονο πιστολίδι από περιβόητες εγκληματικές ομάδες με παγκόσμια φήμη-Η λέξη «συμμορία» χρησιμοποιείται για να δηλώσει μια ομάδα ανθρώπων που έρχονται μαζί για ορισμένες εγκληματικές ενέργειες ή άλλους αντικοινωνικούς σκοπούς.Δείτε παρακάτω τις 10 πιο επικίνδυνες συμμορίες του κόσμου.

10- Cosa Nostra


Η λέξη «Cosa Nostra» είναι ιταλική που σημαίνει «δικά μας» . Η Cosa Nostra βρίσκει τις ρίζες της στο Lower East Side της Νέας Υόρκης με την έναρξη της ιταλικής μετανάστευσης στην Αμερική. Είναι μια από τα πιο διάσημες μαφίες στον κόσμο. Λέγεται ότι έχουν περίπου 25.000 μέλη συνολικά, με 250.000 «θυγατρικές» σε όλο τον κόσμο. Είναι επίσης γνωστό ότι συνεργάζονται με άλλες διεθνείς ομάδες οργανωμένου εγκλήματος από όλο τον κόσμο.

9 -Crips

Η Crips είναι μια αφρο-αμερικανική συμμορία που ιδρύθηκε στο Λος Άντζελες, το 1969. Ξεκίνησαν ως μια τοπική συμμορία και γρήγορα μετατράπηκε σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος στον κόσμο. Τα μέλη της φορούν μπλε ρούχα και κρατούν μπλε φουλάρια. Πιστεύεται ότι έχουν 30.000 έως 35.000 μέλη. Είναι εξαιρετικά βίαιη με τους αντιπάλους της.

8 - Wah Ching


Είναι κινεζική συμμορία και επίσης γνωστή ως «Dub C », η οποία ιδρύθηκε στο Σαν Φρανσίσκο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960. Η Wah Ching αποτελείται κυρίως από νέους άντρες ενώ οι περισσότερες από τις δραστηριότητές τους επικεντρώνονται γύρω από το ξέπλυμα χρήματος και τα οικονομικά εγκλήματα στο Λος Άντζελες και την ανατολική Ασία.

7 -Yakuza


Παραδοσιακή ιαπωνική συμμορία. Για να γίνει κανείς μέλος της συμμορίας πρέπει να κόψει όλους τους δεσμούς με την οικογένειά του για να αποδείξει την πίστη του στο αφεντικό. Λέγεται ότι έχουν περισσότερα από 102.000 μέλη σε όλο τον κόσμο.

6 -Bloods

Διάσημη συμμορία από το Λος Άντζελες, ιδρύθηκε το 1972 ως ένα club. Φορούν κόκκινα ρούχα και φουλάρια . Τα μέλη τους αυτοπροσδιορίζονται μέσω διαφόρων στοιχείων όπως ρούχα, σύμβολα, τατουάζ, κοσμήματα, γκράφιτι, και τα σημάδια στο χέρι.

5 -18th Street Gang

Η 18th Street Gang, είναι γνωστή και ως M18, είναι μια αδίστακτη εγκληματική οργάνωση που ξεκίνησε στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια. Πιστεύεται ότι έχουν περισσότερα από 65.000 μέλη σε 120 πόλεις. Έχουν βάναυσους κανόνες όπως «18 δευτερόλεπτα ξυλοδαρμού» από τους υποτρόφους της συμμορίας τους για να δείξουν τον δέοντα σεβασμό.

4 -Los Zetas

Είναι μια μεξικανική συμμορία και ένα από τα πιο ισχυρά καρτέλ ναρκωτικών στον κόσμο. Από το 2012, η Los Zetas έχει τον έλεγχο πάνω από 11 πολιτείες του Μεξικού. Έχουν επίσης συνδέσεις και με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

3 -Aryan Brotherhood

Επίσης γνωστή ως «The Brand», «ΑΒ», ή «One-Two». Αυτοί είναι υπεύθυνοι για το ένα τέταρτο των δολοφονιών  στις φυλακές των ΗΠΑ. Αν θέλετε να γίνετε μέλος, θα πρέπει να σκοτώσετε κάποιον που εκείνοι θα σας υποδείξουν. Έχουν περίπου 20.000 μέλη μέσα και έξω από τις φυλακές των ΗΠΑ.

2 -Latin Kings

Πρόκειται για την καλύτερα οργανωμένη συμμορία στον κόσμο. Η Latin Kings ιδρύθηκε στο Σικάγο το 1940. Αρχικά τα μέλη ήταν κυρίως από το Πουέρτο Ρίκο. Αλλά σήμερα η συμμορία κυριαρχείται από τους Μεξικανούς. Αν και δεν είναι τόσο βίαιη όσο είναι πολλές άλλες συμμορίες, εμπλέκονται σε ένα δίκαιο μερίδιο των παράνομων δραστηριοτήτων.

1 -Mara Salvatrucha (MS-13)

Χωρίς αμφιβολία, η MS-13 είναι η πιο αδίστακτη και θανατηφόρα συμμορία στον κόσμο. Η δράση τους ξεκίνησε στην Καλιφόρνια και σήμερα έχει περισσότερα από 70.000 μέλη. Η Mara Salvatrucha κάνει όλες τις άλλες συμμορίες να φαίνονται σαν… νηπιαγωγείο. Είναι γνωστή για το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, τη μαύρη αγορά πώλησης όπλων, τις κλοπές, τις δολοφονίες βάσει συμβολαίου, την εμπορία ανθρώπων, και τις επιθέσεις, ειδικά για την επιβολή του νόμου. Δεν τους ενδιαφέρει ποιο θα είναι το θύμα τους, ακόμη και αν πρόκειται για παιδιά ή για γυναίκες.


Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα Επεισόδιο 82-Δείτε μόνο εδώ τα επεισόδια από την σειρά Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα. Δείτε το επεισόδιο 82 της σειράς Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα.Δείτε όλες τις τρομερές εξελίξεις που μας περιμένουν.
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 82 VIDEO


Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2-Η Εκδρομή, η νέα σειρά του Ant1.Δείτε μόνο εδώ τα επεισόδια από την σειρά Η Εκδρομή. Δείτε το επεισόδιο 2 της σειράς Η Εκδρομή.
Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 VIDEO


​EPEISODIA BROUSKO ANT1 ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Δείτε τα επεισόδια 211-212-213-214
Μπρούσκο, επεισόδιο 211 Τριτη 21/10/2014.

Ο Πάτροκλος κλέβει από την Μελίνα την ταυτότητα της και την δίνει στην Ευρυδίκη, ώστε να ξεκινήσουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους. Ο Ματθαίος τρέχει πίσω από την Όλγα για να την πείσει να μην φύγει από την εταιρεία. Η Αναστασία βλέπει την όλη σκηνή και την παρεξηγεί. Συνεχίζει ωστόσο να θέλει να του πει πως είναι έγκυος αλλά αυτός δεν της φέρνετε καλά και αυτή δεν του λέει τίποτα. Ο Σήφης δεν θέλει να δουλέψει στο οινοποιείο και ο Μηνάς ανησυχεί πολύ για αυτόν. Ο Παύλος υποψιάζεται πως πίσω από την απαγωγή της Μελίνας και τα λίτρα βρίσκεται ο Διαμαντής, έτσι αρχίζουν να ψάχνουν. Η Δήμητρα ζηλεύει πολύ που ο Πάτροκλος πήγε στην Κρήτη για την Βασιλική. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα θα τσακωθούν.

Μπρούσκο επεισόδιο 212 τεταρτη 22/10/2014. Ο Αχιλλέας ως γνωστός ζηλιάρης θα πέσει στην παγίδα της Ευρυδίκης και θα πιστέψει πως η Μελίνα κοιμήθηκε με τον Σήφη. Θα πάει λοιπόν και αυτός στα Χανιά και θα της επιτεθεί γεμάτος νεύρα. Η σύγκρουση όμως προς δυσάρεστη έκπληξη της Ευρυδίκης θα φέρει το ζευγάρι ακόμα πιο κοντά. Ο Ματθαίος τηλεφωνεί στη Μελίνα και της ζητά να πουλήσει το σπίτι που της είχε αγοράσει ο Αχιλλέας έτσι ώστε να ξεπληρώσει το χρέος στην οικογένεια. Ο Σήφης δεν έχει ούτε ένα Ευρώ, έτσι αναγκάζεται να μετακομίσει στο σπίτι της Αγγελικής. Ο Πάτροκλος εκβιάζει συνεχώς τον Διαμαντή ενώ αποφασίζει να κάνει το " καλό παιδί" ώστε να μην χάσει την δουλειά στους Ματθαίους.

Μπρούσκο Επεισόδιο 213 πεμπτη 23/10/2014. Ο Παύλος ζητά από τον Μηνά να βοηθήσουν μαζί τον Σήφη. Ο Παύλος για να τον πείσει του λέει την δική του αλήθεια σχετικά με το ρόλο του Διαμαντή στο μίσος των παιδιών προς τον πατέρα τους. Ο Σήφης βγαίνει με την Λουκία και αυτή του αποκαλύπτει πως γνωρίζει ποιος είναι. Η Μελίνα θέλει να δείξει στον Αχιλλέα πως όλα αυτά που έμαθε είναι ψέματα, έτσι πάνε στο ξενοδοχείο. Το μυαλό τους πάει σε πλεκτάνη του Σήφη. Η Αγγελική λέει στην Αναστασία πως ο Ματθαίος πρέπει να ξέρει πως θα γίνει πατέρας. Η Αδριανή από την άλλη πλευρά εντυπωσιάζεται με την Όλγα και λέει στον Ματθαίο πως αυτή είναι γυναίκα για αυτόν. Όλοι λένε πως ο Αντώνης δεν έχει μάτια παρά για την Αναστασία, αλλά αποκαλύπτεται πως βγαίνει με άλλες γυναίκες.

Μπρούσκο Επεισόδιο 214 παρασκευη 24/10/2014. Η Αναστασία τσακώνεται με τον πατέρα της και αυτός πικραίνεται. Η Μελίνα κατηγορεί τον Σήφη και εκείνος μαθαίνει πως η Ευρυδίκη κρύβεται πίσω από όλα αυτά, αλλά αδιαφορεί. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα ζουν όμορφες στιγμές, αυτά μαθαίνει η Ευρυδίκη και τσαντίζεται. Ο Διαμαντής πάει να δει την μικρή Αθηνά και της παίρνει ένα πανάκριβο δώρο, αλλά η Δάφνη δεν το δέχεται. Η Πανίτσα θέλει να αναλάβει και πάλι το παιδί. Ο Ματθαίος ζητά από την Όλγα να πάνε μαζί διακοπές και αυτή δέχεται όλο χαρά. Ο Διαμαντής πηγαίνει στην Κύπρο και δίνει πολύ ενδιαφέρων στο Νεκτάριο. Η κίνηση αυτή πληγώνει τον Πάτροκλο, με απρόβλεπτες για το μέλλον συνέπειες


Το Σόι σου τι θα δούμε σήμερα 23/10/2014-
Επέτειο γάμου έχουν ο Βαγγέλης και η Χαρούλα και τα παιδιά πάνε σπίτι για να το γιορτάσουν όλοι μαζί...
Ακόμα στην επέτειο του γάμο τους πάνε καλεσμένοι οι συμπέθεροι ο Μενέλαος και η Αλεξάνδρα μαζί με τα παιδιά τους. Έτσι θα βρεθεί όλη η οικογένεια να τρώνε μαζί. Όλοι προσπαθούν να περάσουν καλά και νιώθουν ευχαρίστηση παρά τι διαφορές που έχουν.Η βραδιά περνάει μια χαρά μέχρι την στιγμή που θα εμφανιστεί ο Σάββας με την Λυδία που φέρουν μαζί τους ένα μικρό πρόβλημα και αυτό είναι ότι θέλουν να χωρίσουν......


​NCIS τι θα δούμε σήμερα 23/10/2014-Μια τρομερή ανακάλυψη έκανα οι αστυνομικοί πράκτορες μια ομάδα ανθρώπων που έχουν ένα ιατρικό κέντρο και έχουν βάλει στόχο τους ασθενείς για να μεταφέρουν την εγκληματική τους δράση έξω από αυτό


Μοντέρνα Οικογένεια τι θα δούμε σήμερα 23/10/2014-
Ο Τάκης θα δώσει μαθήματα αυτοάμυνας στον Δημήτρη για να μπορέσει να γίνει λίγο πιο τολμηρός και ατρόμητος από το καθόλου που είναι... Τα προβλήματα που έχει μια γειτόνισσα ακούει κρυφά ο Λάμπρος και θα προσπαθήσει να του τα λύσει


​Όμικρον Θετικό Επεισόδιο 29-Δείτε το ολοκαίνουργιο επεισόδιο της σειράς Όμικρον Θετικό που προβάλετε στο Ant1 Κύπρου. Δείτε τις ολοκαίνουργιες εξελίξεις που κόβουν στην κυριολεξία την ανάσα.
ΟΜΙΚΡΟΝ ΘΕΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 29 VIDEO


​Ρουά ματ Επεισόδιο 27-Δείτε το ολοκαίνουργιο επεισόδιο από την σειρά Ρουά ματ. Το ερωτικό τρίγωνο που υπάρχει ανάμεσα σε δύο γυναίκες και έναν άντρα θα μα καθηλώσει και η ζήλια, ο ισχυρός ανταγωνισμός και το έντονο πάθος θα τους φτάσει σε ακραίες καταστάσεις.
ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27 VIDEO


Chef Στον Αέρα 22/10/2014
Απολαύστε την εκπομπή Chef  Στον Αέρα με την Ελένη που μαγειρεύει απολαυστικές συνταγές
CHEF ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ 22/10/2014 VIDEO


​Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 253 Πέμπτη 23/10/2014
Ο Μετέ τηλεφωνεί στην Αϊτσά και της λέει ότι όταν όλα τελειώσουν θα είναι ξανά μαζί. Η
Ντενίζ εκπλήσσει ευχάριστα τον Σονέρ και την Μπαχάρ με την αντίδρασή της για το αδελφάκι, που θα αποκτήσει. Η Ντενίζ, αφού πήρε άδεια από τον πατέρα της, προσκαλεί τον Κερέμ για πρωινό. Ο Μετέ πριν τελειώσει με τον Τουγρούλ θέλει να τον κάνει να ζητήσει συγνώμη από τη μητέρα του. Γι' αυτό πηγαίνει την Τζεμιλέ στο μέρος, όπου κρατάει τον Τουγρούλ. Όμως οι άντρες του Τουγρούλ μαθαίνουν πού τον κρατάει ο Μετέ και κατευθύνονται προς τα εκεί. Ο Σονέρ, ο Σουλεϊμάν και ο Αρίφ βοηθούν τον Μετέ να ελευθερώσει όσους πιο πολλούς κρατουμένους μπορεί. Όμως μετά από πυροβολισμούς η κατάσταση αρχίζει και γίνεται πολύπλοκη...

Νέες, επαναστατικές υπηρεσίες και καινοτομίες ακόμα και στον τρόπο διάταξης ενός αεροπλάνου σχεδιάζει για τα επόμενα πέντε χρόνια η αγγλική αεροπορική εταιρεία Thomson Airways. Υπόσχεται, μάλιστα, να αλλάξει ριζικά το πρόσωπο των αεροπορικών ταξιδιών, εισάγοντας νέα στοιχεία, που θα διευκολύνουν τους επιβάτες, μετατρέποντας το ταξίδι τους σε διασκέδαση.
Οικογενειακές θέσεις, παιδότοποι και iPad



Μια από τις ευφάνταστες ιδέες, ιδανική για οικογενειακά ταξίδια είναι η δημιουργία ενός χώρου με αντικριστά καθίσματα, ανάμεσα από τα οποία θα υπάρχει ένα τραπεζάκι, όπου θα μπορούν να καθίσουν έως έξι άτομα.

Παράλληλα, θα υπάρχουν χώροι για παιδιά, με ειδικά καταρτισμένο προσωπικό και σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, με κανάλι, που θα προβάλλει παραμύθια και παιδικές σειρές.



Υπάρχουν επίσης σκέψεις για να βελτιωθεί η ταξιδιωτική εμπειρία των ζευγαριών χωρίς παιδιά ή μιας παρέας φίλων. Εξετάζεται η δημιουργία χώρων για δυο, με δυο αναπαυτικά καθίσματα, που θα χωρίζονται από ένα τραπέζι, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα ατμοσφαιρικού φωτισμού.

Σύμφωνα με την εταιρεία θα διατίθεται και η επιλογή καθισμάτων με επιπλέον χώρο για τα πόδια, ενώ οι περιοχές για οικογένειες θα είναι χωριστά.



Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, η αεροπορική σκοπεύει να συμπεριλάβει στα δυο νέα της αεροσκάφη, ένα Beach Snack Bar, στις Premium θέσεις, στο οποίο οι επιβάτες θα απολαμβάνουν τρόφιμα και ποτά, με “θέμα” έναν συγκεκριμένο προορισμό!



Φυσικά η κατάρτιση του προσωπικού δεν θα μπορούσε να λείπει από τις αλλαγές. Έτσι, λοιπόν, τα μέλη του πληρώματος θαλάμου επιβατών θα έχουν tablets, με τη βοήθεια των οποίων θα δίνονται πληροφορίες στους επιβάτες για τον προορισμό τους και τι μπορούν να κάνουν κατά την άφιξη τους!

MEGA EPEISODIA ONEIRO ITAN VIDEO Όνειρο ήταν: Επεισόδια 43-44-45-46-47
Επεισόδιο 46 – Πέμπτη 23/10/14 | Mega «Όνειρο ήταν»
Ο Αντώνης δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια της Άννας και μέρα με τη μέρα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στο πένθος. Η Ήβη εξομολογείται στον Πάνο όλη την αλήθεια για τον οδηγό ταξί που προσπάθησε να την βιάσει και ζητά την βοήθειά του. Εν τω μεταξύ, η Σοφία Νταλιάνη, αδελφή της αποθανούσας Άννας Σαντοριναίου, επιστρέφει στην Κύπρο για να αναλάβει την υπόθεση του Βίκτορα Δραγούμη.
Επεισόδιο 47 – Παρασκευή 24/10/14 | Mega «Όνειρο ήταν»
Ο Βίκτωρας αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει και πάλι την Ελπίδα, όμως εκείνη αρχίζει να ερωτεύεται τον Άγγελο. Η υπαστυνόμος Καραμανώλη βρίσκεται κοντά στον εντοπισμό της μυστηριώδους κοπέλας που φαίνεται να σχετίζεται με τους δύο φόνους και την εξαφάνιση του οδηγού ταξί. Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης βρίσκει σημειώσεις της Άννας που αποδεικνύουν πως απειλούσαν τη ζωή της.

Όνειρο ήταν: Επεισόδια

43. 44. 45. 46. 47. 48.

Όνειρο ήταν: Επεισόδια

Επεισόδιο 43 | Δευτέρα 20/10/14
Επεισόδιο 44 | Τρίτη 21/10/14
Επεισόδιο 45 | Τετάρτη 22/10/14
Επεισόδιο 46 | Πέμπτη 23/10/14
Επεισόδιο 47 | Παρασκευή 24/10/14

Επεισόδιο 48 | Δευτέρα 27/10/14
Επεισόδιο 49 | Τρίτη 28/10/14
Επεισόδιο 50 | Τετάρτη 29/10/14
Επεισόδιο 51 | Πέμπτη 30/10/14
Επεισόδιο 52 | Παρασκευή 31/10/14

Επεισόδιο 53 | Δευτέρα 3/11/14
Επεισόδιο 54 | Τρίτη 4/11/14
Επεισόδιο 55 | Τετάρτη 5/11/14
Επεισόδιο 56 | Πέμπτη 6/11/14
Επεισόδιο 57 | Παρασκευή 7/11/14

Επεισόδιο 58 | Δευτέρα 10/11/14
Επεισόδιο 59 | Τρίτη 11/11/14
Επεισόδιο 60 | Τετάρτη 12/11/14
Επεισόδιο 61 | Πέμπτη 13/11/14
Επεισόδιο 62 | Παρασκευή 14/11/14

Επεισόδιο 63 | Δευτέρα 17/11/14
Επεισόδιο 64 | Τρίτη 18/11/14
Επεισόδιο 65 | Τετάρτη 19/11/14
Επεισόδιο 66 | Πέμπτη 20/11/14
Επεισόδιο 67 | Παρασκευή 21/11/14

Επεισόδιο 68 | Δευτέρα 24/11/14
Επεισόδιο 69 | Τρίτη 25/11/14
Επεισόδιο 70 | Τετάρτη 26/11/14
Επεισόδιο 71 | Πέμπτη 27/11/14
Επεισόδιο 72 | Παρασκευή 28/11/14

Επεισόδιο 73 | Δευτέρα 1/12/14
Επεισόδιο 74 | Τρίτη 2/12/14
Επεισόδιο 75 | Τετάρτη 3/12/14
Επεισόδιο 76 | Πέμπτη 4/12/14
Επεισόδιο 77 | Παρασκευή 5/12/14

Επεισόδιο 78 | Δευτέρα 8/12/14
Επεισόδιο 79 | Τρίτη 9/12/14
Επεισόδιο 80 | Τετάρτη 10/12/14
Επεισόδιο 81 | Πέμπτη 11/12/14
Επεισόδιο 82 | Παρασκευή 12/12/14

Επεισόδιο 83 | Δευτέρα 15/12/14
Επεισόδιο 84 | Τρίτη 16/12/14
Επεισόδιο 85 | Τετάρτη 17/12/14
Επεισόδιο 86 | Πέμπτη 18/12/14
Επεισόδιο 87 | Παρασκευή 19/12/14

Επεισόδιο 88 | Δευτέρα 22/12/14
Επεισόδιο 89 | Τρίτη 23/12/14
Επεισόδιο 90 | Τετάρτη 24/12/14
Επεισόδιο 91 | Πέμπτη 25/12/14
Επεισόδιο 92 | Παρασκευή 26/12/14

Επεισόδιο 93 | Δευτέρα 29/12/14
Επεισόδιο 94 | Τρίτη 30/12/14
Επεισόδιο 95 | Τετάρτη 31/12/14
Επεισόδιο 96 | Πέμπτη 1/1/15
Επεισόδιο 97 | Παρασκευή 2/1/15

Επεισόδιο 98 | Δευτέρα 5/1/15
Επεισόδιο 99 | Τρίτη 6/1/15
Επεισόδιο 100 | Τετάρτη 7/1/15

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget