y

Thomson Airways: Οικογενειακές θέσεις, παιδότοποι, iPad

Νέες, επαναστατικές υπηρεσίες και καινοτομίες ακόμα και στον τρόπο διάταξης ενός αεροπλάνου σχεδιάζει για τα επόμενα πέντε χρόνια η αγγλική αεροπορική εταιρεία Thomson Airways. Υπόσχεται, μάλιστα, να αλλάξει ριζικά το πρόσωπο των αεροπορικών ταξιδιών, εισάγοντας νέα στοιχεία, που θα διευκολύνουν τους επιβάτες, μετατρέποντας το ταξίδι τους σε διασκέδαση.
Οικογενειακές θέσεις, παιδότοποι και iPad



Μια από τις ευφάνταστες ιδέες, ιδανική για οικογενειακά ταξίδια είναι η δημιουργία ενός χώρου με αντικριστά καθίσματα, ανάμεσα από τα οποία θα υπάρχει ένα τραπεζάκι, όπου θα μπορούν να καθίσουν έως έξι άτομα.

Παράλληλα, θα υπάρχουν χώροι για παιδιά, με ειδικά καταρτισμένο προσωπικό και σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, με κανάλι, που θα προβάλλει παραμύθια και παιδικές σειρές.



Υπάρχουν επίσης σκέψεις για να βελτιωθεί η ταξιδιωτική εμπειρία των ζευγαριών χωρίς παιδιά ή μιας παρέας φίλων. Εξετάζεται η δημιουργία χώρων για δυο, με δυο αναπαυτικά καθίσματα, που θα χωρίζονται από ένα τραπέζι, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα ατμοσφαιρικού φωτισμού.

Σύμφωνα με την εταιρεία θα διατίθεται και η επιλογή καθισμάτων με επιπλέον χώρο για τα πόδια, ενώ οι περιοχές για οικογένειες θα είναι χωριστά.



Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, η αεροπορική σκοπεύει να συμπεριλάβει στα δυο νέα της αεροσκάφη, ένα Beach Snack Bar, στις Premium θέσεις, στο οποίο οι επιβάτες θα απολαμβάνουν τρόφιμα και ποτά, με “θέμα” έναν συγκεκριμένο προορισμό!



Φυσικά η κατάρτιση του προσωπικού δεν θα μπορούσε να λείπει από τις αλλαγές. Έτσι, λοιπόν, τα μέλη του πληρώματος θαλάμου επιβατών θα έχουν tablets, με τη βοήθεια των οποίων θα δίνονται πληροφορίες στους επιβάτες για τον προορισμό τους και τι μπορούν να κάνουν κατά την άφιξη τους!

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget