y

BROUSKO ANT1 epeisodio 23/10/2014


​EPEISODIA BROUSKO ANT1 ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Δείτε τα επεισόδια 211-212-213-214
Μπρούσκο, επεισόδιο 211 Τριτη 21/10/2014.

Ο Πάτροκλος κλέβει από την Μελίνα την ταυτότητα της και την δίνει στην Ευρυδίκη, ώστε να ξεκινήσουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους. Ο Ματθαίος τρέχει πίσω από την Όλγα για να την πείσει να μην φύγει από την εταιρεία. Η Αναστασία βλέπει την όλη σκηνή και την παρεξηγεί. Συνεχίζει ωστόσο να θέλει να του πει πως είναι έγκυος αλλά αυτός δεν της φέρνετε καλά και αυτή δεν του λέει τίποτα. Ο Σήφης δεν θέλει να δουλέψει στο οινοποιείο και ο Μηνάς ανησυχεί πολύ για αυτόν. Ο Παύλος υποψιάζεται πως πίσω από την απαγωγή της Μελίνας και τα λίτρα βρίσκεται ο Διαμαντής, έτσι αρχίζουν να ψάχνουν. Η Δήμητρα ζηλεύει πολύ που ο Πάτροκλος πήγε στην Κρήτη για την Βασιλική. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα θα τσακωθούν.

Μπρούσκο επεισόδιο 212 τεταρτη 22/10/2014. Ο Αχιλλέας ως γνωστός ζηλιάρης θα πέσει στην παγίδα της Ευρυδίκης και θα πιστέψει πως η Μελίνα κοιμήθηκε με τον Σήφη. Θα πάει λοιπόν και αυτός στα Χανιά και θα της επιτεθεί γεμάτος νεύρα. Η σύγκρουση όμως προς δυσάρεστη έκπληξη της Ευρυδίκης θα φέρει το ζευγάρι ακόμα πιο κοντά. Ο Ματθαίος τηλεφωνεί στη Μελίνα και της ζητά να πουλήσει το σπίτι που της είχε αγοράσει ο Αχιλλέας έτσι ώστε να ξεπληρώσει το χρέος στην οικογένεια. Ο Σήφης δεν έχει ούτε ένα Ευρώ, έτσι αναγκάζεται να μετακομίσει στο σπίτι της Αγγελικής. Ο Πάτροκλος εκβιάζει συνεχώς τον Διαμαντή ενώ αποφασίζει να κάνει το " καλό παιδί" ώστε να μην χάσει την δουλειά στους Ματθαίους.

Μπρούσκο Επεισόδιο 213 πεμπτη 23/10/2014. Ο Παύλος ζητά από τον Μηνά να βοηθήσουν μαζί τον Σήφη. Ο Παύλος για να τον πείσει του λέει την δική του αλήθεια σχετικά με το ρόλο του Διαμαντή στο μίσος των παιδιών προς τον πατέρα τους. Ο Σήφης βγαίνει με την Λουκία και αυτή του αποκαλύπτει πως γνωρίζει ποιος είναι. Η Μελίνα θέλει να δείξει στον Αχιλλέα πως όλα αυτά που έμαθε είναι ψέματα, έτσι πάνε στο ξενοδοχείο. Το μυαλό τους πάει σε πλεκτάνη του Σήφη. Η Αγγελική λέει στην Αναστασία πως ο Ματθαίος πρέπει να ξέρει πως θα γίνει πατέρας. Η Αδριανή από την άλλη πλευρά εντυπωσιάζεται με την Όλγα και λέει στον Ματθαίο πως αυτή είναι γυναίκα για αυτόν. Όλοι λένε πως ο Αντώνης δεν έχει μάτια παρά για την Αναστασία, αλλά αποκαλύπτεται πως βγαίνει με άλλες γυναίκες.

Μπρούσκο Επεισόδιο 214 παρασκευη 24/10/2014. Η Αναστασία τσακώνεται με τον πατέρα της και αυτός πικραίνεται. Η Μελίνα κατηγορεί τον Σήφη και εκείνος μαθαίνει πως η Ευρυδίκη κρύβεται πίσω από όλα αυτά, αλλά αδιαφορεί. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα ζουν όμορφες στιγμές, αυτά μαθαίνει η Ευρυδίκη και τσαντίζεται. Ο Διαμαντής πάει να δει την μικρή Αθηνά και της παίρνει ένα πανάκριβο δώρο, αλλά η Δάφνη δεν το δέχεται. Η Πανίτσα θέλει να αναλάβει και πάλι το παιδί. Ο Ματθαίος ζητά από την Όλγα να πάνε μαζί διακοπές και αυτή δέχεται όλο χαρά. Ο Διαμαντής πηγαίνει στην Κύπρο και δίνει πολύ ενδιαφέρων στο Νεκτάριο. Η κίνηση αυτή πληγώνει τον Πάτροκλο, με απρόβλεπτες για το μέλλον συνέπειες

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget