18/6/13

Οι Γιάννης Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης κατέθεσαν στη Βουλή έναν άκρως φρικιαστικό τιμοκατάλογο, ο οποίος περιέχει τιμές για ανθρώπινα όργανα, ενώ οι βουλευτές ζήτησαν να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε «να μην μετατραπεί η Ελλάδα σε αποθήκη διαθέσιμων ανθρώπινων ανταλλακτικών».

Οι δύο βουλευτές επικαλούνται στοιχεία από το επιστημονικό portal Medical Transcription.

Πιο αναλυτικά, ο «τιμοκατάλογος» έχει ως εξής:

Ζεύγος μάτια: $ 1.525

Κρανίο: $ 607

Κρανίο με δόντια: $ 1.200

Ώμος: $ 500

Χέρι και Αντιβράχιο: $ 385

Μισό λίτρο αίματος: $ 337

Σπλήνα: $ 508

Στομάχι: $ 508

Λεπτό Έντερο: $ 2.519

Νεφρά: $ 262.000

Χοληδόχος κύστη: $ 1.219

Δέρμα: $ 10 ανά τετραγωνική ίντσα

Στεφανιαία: $ 1.525

Καρδιά: $ 119.000

Ήπαρ: $ 157.000

Η παγκόσμια φτώχεια φέρνει απελπισία. Και μη χειρότερα...

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε κατά πλειοψηφία (6-1 οι ψήφοι) από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, ο Γεωργιανός ο οποίος δολοφόνησε τον ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο, τον Ιούνιο του 2008.

Σε αντίθεση με το πρωτόδικο δικαστήριο, το Εφετείο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον Νταβίντ Μουρτζικνέλι, ο οποίος κρίθηκε τελικά ένοχος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και της κλοπής.

Το δικαστήριο, υιοθετώντας πλήρως την πρόταση της εισαγγελέως
της έδρας, τελικά καταδίκασε τον κατηγορούμενο για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας σε ισόβια κάθειρξη ενώ για το αδίκημα της κλοπής σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

Παράλληλα, το δικαστήριο έπαυσε οριστικά την ποινική δίωξη σε βάρος του για τα αδικήματα της οπλοχρησίας και της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι στις 4 Ιουνίου του 2008. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους συνελήφθη ο 30χρονος Γεωργιανός Νταβίντ Μουρτζικνέλι, ο οποίος τελικά ομολόγησε το έγκλημα του.

Από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο κατηγορούμενος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ληστεία, παράνομη οπλοχρησία και παράνομη είσοδο στη χώρα, αλλά του αναγνωρίστηκε, κατά πλειοψηφία, το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση.

Το 2012, ωστόσο, ασκήθηκε έφεση υπέρ του νόμου, με αποτέλεσμα ο Γεωργιανός να καθίσει στο εδώλιο του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου.

«Δεν είμαι δολοφόνος, η στιγμή με έκανε. Είμαι ένας απλός άνθρωπος, εργάτης που παλεύει για την οικογένεια του και τα παιδιά του. Ήρθα εδώ για να δουλέψω και να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Δεν είχα σκεφτεί να κλέψω και να κάνω κακό. Λυπάμαι γι” αυτό που έγινε. Κάθε φορά ζητάω από το Θεό να γυρίσει πίσω ο χρόνος και να ανατρέψω όλο αυτό που έγινε» είπε ο κατηγορούμενος, ισχυριζόμενος ότι όλα έγιναν, όταν το θύμα του ζήτησε να έχουν ερωτική επαφή.

Ακόμη, στην απολογία του ο κατηγορούμενος είχε αναφέρει ότι τον θύμα τον απείλησε με μαχαίρι, προκειμένου να του κάνει στοματικό έρωτα.

Το γιο του βαφτίζει την Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως αναφέρουν Τα Νέα, δεν θα γίνει θρησκευτική τελετή, αλλά τελετή ονοματοδότησης.
Το όνομα του μικρού θα είναι διπλό: Ορφέας-Ερνέστο.
Η τελετή θα γίνει στο δημαρχείο της Αίγινας, όπου θα παραστούν πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας και η συμβία του, Μπέτυ, δεν έχουν κάνει θρησκευτικό γάμο αλλά έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.



Έλλη Στάη: «Ο λόγος που ήρθα στην ΕΡΤ πριν από τρία χρόνια ήταν απολύτως συνειδητός, μπορούσα άνετα να είμαι αρκετό χρόνο ακόμα στον ιδιωτικό τομέα, ήρθα γιατί πιστεύω τον ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης, κυρίως στη φάση αυτή την οποία ξεκινήσαμε να περνάμε εδώ και τρία χρόνια και θα διανύσουμε και άλλο διάστημα. Έχει ένα ρόλο έτσι και αλλιώς από τη φύση της, ο οποίος είναι ένας ρόλος πολύ κοντά στις ανάγκες της κοινωνίας. Τώρα λοιπόν σε αυτή τη φάση, οι ανάγκες αυτές είναι δεδομένες. Εγώ θέλω να είμαι σε αυτό το πλαίσιο μέσα, τώρα αν πληρώ τους κανόνες της αξιοκρατίας αυτό είναι κάτι το οποίο προφανώς θα κριθώ και εγώ, όπως κρίνονται όλοι.", είπε η δημοσιογράφος στο Βήμα fm.

Η Έλλη Στάη δεν δίστασε να πει: "Εγώ παίρνω 2,500 ευρώ το μήνα καθαρά για την καθημερινή μου παρουσία στις ειδήσεις και για την εβδομαδιαία εκπομπή και αυτό έχει ένα συνολικό κόστος με τις κρατήσεις που γνωρίζετε όλοι 4000 ευρώ".
"Η χειρότερη λύση και η μεγαλύτερη αντίδραση ήρθε από το να πέσει μαύρο, πρέπει να γίνει μία συζήτηση για εξυγίανση της ΕΡΤ και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει με την ΕΡΤ ανοιχτή, το θεωρώ απολύτως δεδομένο και πιστεύω ότι κραδασμοί θα υπήρχαν στην εξυγίανση με την όποια αναδιάρθρωση, η οποία θα περιελάμβανε και μείωση προσωπικού. Τα αποτελέσματα δείχνουν τα πράγματα, δηλαδή μία διοίκηση θα έπρεπε να έχει προλάβει και την όποια πολιτική ηγεσία από το «μπλακ», από το «μπλακ άουτ» αυτή τη στιγμή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης." είπε για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Με απόφαση του προέδρου του ΣτΕ, Κ. Μενουδάκου, αναστέλλεται εν μέρει η κοινή υπουργική απόφαση, με την οποία διατάχθηκε το κλείσιμο της ΕΡΤ έως τη δημιουργία νέου φορέα.
Ειδικότερα, η απόφαση του κ. Μενουδάκου αναφέρει ότι διατάσσει την αναστολή εκτέλεσης τής από 11.6.2013 κοινής υπουργικής απόφασης αποκλειστικά ως προς το μέρος της με το οποίο προβλέπεται:
α. ότι διακόπτεται η μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και η λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων της ΕΡΤ και
β. ότι οι συχνότητες της ΕΡΤ παραμένουν ανενεργές.
Ακόμη, διατάσσει τη λήψη από τον υπουργό Οικονομικών, Ι. Στουρνάρα, και τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό, Σ. Κεδίκογλου, των αναγκαίων οργανωτικών μέτρων για τη συνέχιση της μετάδοσης ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων από δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα για το χρονικό διάστημα έως τη σύσταση και λειτουργία νέου φορέα, που θα υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, όπως προβλέπει η επίμαχη από 11.6.2013 κοινή υπουργική απόφαση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Δημόσιο αναμένεται να καταθέσει αίτηση αναστολής της προσωρινής διαταγής του κ. Μενουδάκου.



Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 96 με ελληνικούς υπότιτλους
Περίληψη: Ο ενθουσιασμός της Ντενίζ που έρχεται από την Αυστραλία για να γνωρίσει το μεγάλο της αδερφό, τον Κερίμ, θα φέρει τα πάνω κάτω στα μέχρι τώρα προσεχτικά βήματα που κάνει ο Φαχρετίν. Η Ντενίζ θέλει να δει το συντομότερο τον αδερφό της και προσπαθεί να το πετύχει με τις δικές της μεθόδους. Τα μαύρα σύννεφα μεταξύ της Φαμταγκιούλ και του Κερίμ αρχίζουν να διαλύονται με τα σωστά βήματα που κάνουν ο ένας προς τον άλλον. Τα ερωτήματα του Κερίμ για τη σχέση τους θα εξαφανιστούν μετά από μια σημαντική εξομολόγηση που του κάνει η Φατμαγκιούλ.


Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 97 με ελληνικούς υπότιτλους
Περίληψη: Η Φατμαγκιούλ ομολογεί την αγάπη της προς τον Κερίμ και τον κάνει να πετάξει στα σύννεφα. Από δω και στο εξής, θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να κρύψουν από το περιβάλλον τους το γλυκό ενθουσιασμό που κρύβουν στην καρδιά τους. Για την οικογένεια της Φατμαγκιούλ τα πράγματα κυλάνε όμορφα και ομαλά. Αντίθετα, η σιωπή των Γιασαράν συνεχίζεται, παρ' όλο που πλησιάζει η δίκη, κι αυτό είναι κάτι που τραβά την προσοχή του Φαχρετίν Ιλγκάζ. Μάλιστα, σε μια στιγμή που δεν το περιμένει καθόλου, οι υποψίες του επιβεβαιώνονται. Ο Μουσταφά, που νιώθει διαρκώς πάνω του τη σκιά του Μιουνίρ, αναγκάζεται να κινητοποιηθεί για να φέρει εις πέρας αυτά που του ζητάνε να κάνει οι Γιασαράν. Η πρώτη στάση του Μουσταφά θα είναι στο εστιατόριο της Φατμαγκιούλ.

Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 98 με ελληνικούς υπότιτλους
Περίληψη: Εντωμεταξύ, ο Κερίμ και ο Καντίρ, χάρη στη βοήθεια του Φαχρετίν, βρίσκονται στα ίχνη τόσο του Μουσταφά όσο και των Γιασαράν. Ο Κερίμ, αν και θέλει λόγω αυτής της εξέλιξης να έρθει κοντά με τον πατέρα του, αναγκάζεται και πάλι να υψώσει τείχος μεταξύ τους. Η Νιλ αποφασίζει να κόψει την επικοινωνία με τον Ερντογάν κι αυτός βρίσκει παρηγοριά για το θυμό του στο ποτό. Υπεύθυνη γι' αυτήν την κατάσταση θεωρεί τη Φατμαγκιούλ και τη δίκη που έχει ξεκινήσει εκείνη εναντίον του. Πλέον ήρθε ο καιρός για τον Ερντογάν να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τη Φατμαγκιούλ. Εξοργισμένος, μάλιστα, βρίσκει τρόπο και τρυπώνει στο σπίτι της.

Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 99 με ελληνικούς υπότιτλους
Περίληψη: Ο Ερντογάν παγιδεύεται στο σπίτι της Φατμαγκιούλ κι ενώ περιμένει να τον ανακαλύψει ο Κερίμ, τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα όταν εμφανίζεται και η αστυνομία. Το γεγονός ότι ο Ερντογάν μπόρεσε να φτάσει τόσο κοντά τους, αναζωπυρώνει τους φόβους της Φατμαγκιούλ και της οικογένειά της. Η Ντενίζ, που δεν μπορεί καν να φανταστεί για τι μπλεγμένη ιστορία πρόκειται, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για τη σχέση του αδερφού της με τη Φατμαγκιούλ. Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της, Φαχρετίν, ψάχνει την Ασού για να μάθει από εκείνη την αλήθεια που κρύβει. Όταν ο Κερίμ και ο Ερντογάν συναντιούνται στο αστυνομικό τμήμα, θα είναι δύσκολο για τον Κερίμ να συγκρατήσει το θυμό του.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ

Στο 19ο επεισόδιο τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, μια ξεχωριστή βραδιά αρχίζει με την ερωτική εξομολόγηση του Μαχίρ στη Φεριντέ. Τυχαία όμως, ο Τουργκούτ γίνεται μάρτυρας του ρομαντικού τετ α τετ τους. Ύστερα από όσα βλέπει, καταρρακώνεται και ψάχνει παρηγοριά στη Σερρά. Ο Γιασίν, ανακαλύπτει νέες, συγκλονιστικές πληροφορίες σχετικά με τη Σερρά, ενώ ο Μαχίρ και η Φεριντέ την υποψιάζονται ως συνένοχο στην υπόθεση. Η Σερρά βρίσκει τις αποδείξεις που αναζητούσε, ώστε να επιβεβαιώσει τα συναισθήματα του Τουργκούτ προς τη Φεριντέ. Παράλληλα με όλα αυτά, ο Τουργκούτ προκειμένου να μην εμφανιστεί στη δική η Σερρά, αποφασίζει να τη φυγαδεύσει στο Παρίσι. Εκείνη όμως θα κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση, που θα τον αιφνιδιάσει.

Στο 20ο επεισόδιο την Τρίτη 18 Ιουνίου, ο Ορχάν πηγαίνει στο δικαστήριο για να μιλήσει στη Φεριντέ, όταν συναντάει τυχαία τον αδελφό του. Η Σερρά δίνει κατάθεση στη Φεριντέ και αποκαλύπτει κάποιες σημαντικές πληροφορίες για τη μέρα του φόνου. Κανείς όμως δεν γνωρίζει πως για άλλη μια φορά, δεν λέει την αλήθεια. Με την ομολογία της Σερρά, ο Μαχίρ αρχίζει να ερευνά από διαφορετική οπτική τα γεγονότα ανήμερα του εγκλήματος. Η Φεριντέ απογοητευμένη από τα λεγόμενα της Σερρά σχετικά με τον Τουργκούτ, διαπληκτίζεται μαζί του. Ο Μπουλέντ μπλέκει όλο και πιο πολύ στην παγίδα που του έχει στήσει ο Νετζέντ και αυτή τη φορά παρασύρει και τον Ορχάν. Η Φεριντέ θα κάνει μια κίνηση που θα φέρει σε αμηχανία την οικογένεια Καρά και σε πολύ δύσκολη θέση τον Μαχίρ.

Στο 21ο επεισόδιο την Τετάρτη 19 Ιουνίου, ο Μαχίρ είναι σαστισμένος εξαιτίας της αιφνιδιαστικής επίσκεψης της Φεριντέ στο σπίτι του. Η Σαφιγιέ συγκρατεί τον Ορχάν για να μην αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με τον αδελφό του. Ο Μεχμέτ Σαήμ, μαθαίνει πως η Φεριντέ πέρασε μια βραδιά στο Μπολού με τον Μαχίρ και τον προειδοποιεί… με τον δικό του τρόπο. Ο Μαχίρ, αποκαλύπτει ένα - ένα τα ψέματα του Τουργκούτ στη Φεριντέ. Εκείνος όμως βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τον Μαχίρ κι έτσι, ανακοινώνει πως αποσύρεται από την υπόθεση του Ναζίφ Καρά. Ο Τουργκούτ που ξεχειλίζει από μίσος για τον Μαχίρ, ετοιμάζει νέα σχέδια για να διαλύσει την οικογένεια Καρά. Η Φεριντέ ανακοινώνει πρώτα στον Μαχίρ την απόφασή της σχετικά με τον πατερά του.

Στο 22ο επεισόδιο την Πέμπτη 20 Ιουνίου, ο Ναζίφ είναι πλέον ελεύθερος και απολαμβάνει ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά του. Από την άλλη, ο Τουργκούτ θέτει σε εφαρμογή τα σατανικά σχέδια που έχει οργανώσει εις βάρος της οικογένειας Καρά. Ο Νετζντέτ, μπαίνει κρυφά τη νύχτα στο σπίτι του Ναζίφ, με σκοπό να απαγάγει τον μικρό Ναζίφ. Η Φεριντέ, προσκαλεί τον Μαχίρ στα γενέθλια του πατέρα της, ενώ ο Ορχάν αποδέχεται τη δουλειά που του προτείνει ο Νετζέντ. Ο Μαχίρ, κρύβει από τον πατέρα του πως είναι ερωτευμένος με τη Φεριντέ. Η Αϊτέ όμως, καταστρώνει ένα ύπουλο σχέδιο, προκειμένου να μάθει ο Ναζίφ την πραγματικότητα.

23ο επεισοδιο, την Παρασκευή 21 Ιουνίου. Τα κακόβουλα σχέδια του Τουργκούτ έχουν τεθεί ήδη σε εφαρμογή. Η οικογένεια Καρά, η οποία είναι συντετριμμένη εξαιτίας της απαγωγής του μικρού Ναζίφ, ταράζεται μ’ ένα νέο που φτάνει από τον Ορχάν. Ο Οσμάν, αντιλαμβάνεται πως ο αδερφός του σχετίζεται μ’ αυτή την πλεκτάνη. Κατά τη διάρκεια αυτών των γεγονότων, ο Ναζίφ δέχεται ένα τηλεφώνημα. Μετά απ’ αυτό, γνωρίζει τον μοναδικό τρόπο που υπάρχει για να σώσει τον εγγονό του. Η Φεριντέ, που περιμένει τον Μαχίρ να φτάσει στα γενέθλια του πατέρα της, απογοητεύεται όταν εκείνος δεν εμφανίζεται. Την απουσία του Μαχίρ εκμεταλλεύεται αμέσως ο Τουργκούτ, ο οποίος δεν αφήνει μόνη τη Φεριντέ.

ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ


Τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 30 Ιουνίου θα λάβουν το ΕΚΑΣ του 2013 και τα αναδρομικά ποσά ή τις διαφορές ΕΚΑΣ οι συνταξιούχοι, σύμφωνα με εγκύκλιο του ΙΚΑ.
Με την ίδια πληρωμή θα χορηγηθούν και τα αναδρομικά ποσά ή οι διαφορές ΕΚΑΣ 2013 που αφορούν το χρονικό διάστημα από 1 Ιανουαρίου 2013 έως 31 Μαΐου του 2013, ενώ παράλληλα θα παρακρατηθούν τα αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά ΕΚΑΣ μηνός Μαΐου 2013 που είχαν χορηγηθεί με την πληρωμή του μήνα αυτού στις 29 Απριλίου, τόσο στις περιπτώσεις των συνταξιούχων που δεν δικαιούνται πλέον το ΕΚΑΣ για το τρέχον έτος, όσο και στις περιπτώσεις εκείνων που δικαιούνται μικρότερο ποσό.

Για το έτος 2013, τα ποσά του ΕΚΑΣ δεν αναπροσαρμόζονται και παραμένουν όπως ίσχυαν για το έτος 2012, σε κάθε κλίμακα, ανάλογα με το ύψος του συνολικού καθαρού ποσού εισοδήματος από συντάξεις, μισθούς, ημερομίσθια και λοιπά επιδόματα.

Σύμφωνα με την ίδια εγκύκλιο, τα ποσά και οι δικαιούχοι για το ΕΚΑΣ 2013 διαμορφώνονται ανάλογα με τα εισοδήματα που δηλώθηκαν το 2012 και, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργού Οικονομικών, έχουν ως εξής:
α) Για συνολικό ποσό εισοδήματος μέχρι 7.715,65 ευρώ, καταβάλλεται μηνιαίο επίδομα 230,00 ευρώ.

β) Για συνολικό ποσό εισοδήματος από 7.715,66 ευρώ μέχρι 8.472,09 ευρώ, καταβάλλεται μηνιαίο επίδομα ως εξής:

- Από 7.715,66 μέχρι 8.018,26 ευρώ, χορηγείται ΕΚΑΣ 172,50 ευρώ.

- Από 8.018,27 μέχρι 8.219,93 ευρώ, χορηγείται ΕΚΑΣ 115,00 ευρώ.

- Από 8.219,94 μέχρι 8.472,09 ευρώ, χορηγείται ΕΚΑΣ 57,50 ευρώ.

Στις περιπτώσεις που καταβάλλεται μειωμένη σύνταξη λόγω γήρατος μόνο λόγω ορίου ηλικίας ή μειωμένη σύνταξη λόγω αναπηρίας, το ΕΚΑΣ καταβάλλεται μειωμένο κατά το 1/3 του πλήρους ποσού που χορηγείται σε κάθε κλίμακα.
Υπενθυμίζεται ότι οποιαδήποτε μεταβολή (αυξητική ή μειωτική) του ποσοστού αναπηρίας εντός του ίδιου ημερολογιακού έτους στο οποίο καταβάλλεται το ΕΚΑΣ δεν μεταβάλλει το ποσό του επιδόματος.

Στους συνδικαιούχους σύνταξης λόγω θανάτου που δικαιούνται το ΕΚΑΣ, επιμερίζεται το ποσό του επιδόματος σύμφωνα με τα ποσοστά των δικαιοδόχων μελών της σύνταξης.

Α. Για συνολικά ποσά εισοδήματος από συντάξεις (κύριες και επικουρικές), μισθούς, ημερομίσθια και λοιπά επιδόματα και μέχρι 7.715,65 ευρώ, καταβάλλεται ΕΚΑΣ 230 ευρώ τον μήνα.

Β. Για συνολικά ποσά εισοδήματος από 7.715,66 ευρώ μέχρι 8.472,09 ευρώ, καταβάλλεται μηνιαίο επίδομα ως εξής:

- Από 7.715,66 ευρώ μέχρι 8.018,26 ευρώ καταβάλλεται ΕΚΑΣ 172,50 ευρώ.

- Από 8.018,27 μέχρι 8.219,93 ευρώ, καταβάλλεται ΕΚΑΣ 115,00 ευρώ.

- Από 8.219,94 μέχρι 8.472,09 ευρώ, καταβάλλεται ΕΚΑΣ 57,50 ευρώ.

Επίσης, χορηγείται ποσό ΕΚΑΣ 30 ευρώ μηνιαίως, με ειδικά εισοδηματικά κριτήρια.
Το 2013 είναι και η τελευταία χρονιά που θα πάρουν το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 65ο έτος της ηλικίας τους.

Ο Ορχάν πηγαίνει στο δικαστήριο για να μιλήσει στη Φεριντέ, όταν συναντάει τυχαία τον αδελφό του. Η Σερρά δίνει κατάθεση στη Φεριντέ και αποκαλύπτει κάποιες σημαντικές πληροφορίες για τη μέρα του φόνου. Κανείς όμως δεν γνωρίζει πως για άλλη μια φορά, δεν λέει την αλήθεια. Με την ομολογία της Σερρά, ο Μαχίρ αρχίζει να ερευνά από διαφορετική οπτική τα γεγονότα ανήμερα του εγκλήματος. Η Φεριντέ απογοητευμένη από τα λεγόμενα της Σερρά σχετικά με τον Τουργκούτ, διαπληκτίζεται μαζί του. Ο Μπουλέντ μπλέκει όλο και πιο πολύ στην παγίδα που του έχει στήσει ο Νετζέντ και αυτή τη φορά παρασύρει και τον Ορχάν. Η Φεριντέ θα κάνει μια κίνηση που θα φέρει σε αμηχανία την οικογένεια Καρά και σε πολύ δύσκολη θέση τον Μαχίρ.
ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ


FATMAGUL Επεισ. 91. Ο Κερίμ αρχίζει να βλέπει ομοιότητες μεταξύ της περίπτωσης της μητέρας του και της Φατμαγκιούλ κι αυτό προκαλεί ένα νέο χτύπημα στη σχέση τους.Ο Κερίμ τότε συνειδητοποιεί ότι είναι πολύ αργά για να δηλώσει μετανιωμένος. Η μεγαλύτερή του τιμωρία είναι ο τρόμος που είδε στα μάτια της Φατμαγκιούλ. Παρόλα αυτά, εκείνη προσπαθεί να του δείξει κατανόηση, καθώς μετά από ένα χρόνο που έχει ήδη περάσει, αυτά που νιώθει για τον Κερίμ και το γάμο τους είναι πολύ διαφορετικά. Ενώ πρώτα το μόνο τους πρόβλημα ήταν η Φατμαγκιούλ, τώρα οι Γιασαράν έχουν κάθε μέρα να αντιμετωπίσουν και κάτι καινούργιο και περιμένουν πια με φόβο τη στιγμή της δίκης.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget