y

Fatmagul episodes 96-97-98-99

Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 96 με ελληνικούς υπότιτλους
Περίληψη: Ο ενθουσιασμός της Ντενίζ που έρχεται από την Αυστραλία για να γνωρίσει το μεγάλο της αδερφό, τον Κερίμ, θα φέρει τα πάνω κάτω στα μέχρι τώρα προσεχτικά βήματα που κάνει ο Φαχρετίν. Η Ντενίζ θέλει να δει το συντομότερο τον αδερφό της και προσπαθεί να το πετύχει με τις δικές της μεθόδους. Τα μαύρα σύννεφα μεταξύ της Φαμταγκιούλ και του Κερίμ αρχίζουν να διαλύονται με τα σωστά βήματα που κάνουν ο ένας προς τον άλλον. Τα ερωτήματα του Κερίμ για τη σχέση τους θα εξαφανιστούν μετά από μια σημαντική εξομολόγηση που του κάνει η Φατμαγκιούλ.


Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 97 με ελληνικούς υπότιτλους
Περίληψη: Η Φατμαγκιούλ ομολογεί την αγάπη της προς τον Κερίμ και τον κάνει να πετάξει στα σύννεφα. Από δω και στο εξής, θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να κρύψουν από το περιβάλλον τους το γλυκό ενθουσιασμό που κρύβουν στην καρδιά τους. Για την οικογένεια της Φατμαγκιούλ τα πράγματα κυλάνε όμορφα και ομαλά. Αντίθετα, η σιωπή των Γιασαράν συνεχίζεται, παρ' όλο που πλησιάζει η δίκη, κι αυτό είναι κάτι που τραβά την προσοχή του Φαχρετίν Ιλγκάζ. Μάλιστα, σε μια στιγμή που δεν το περιμένει καθόλου, οι υποψίες του επιβεβαιώνονται. Ο Μουσταφά, που νιώθει διαρκώς πάνω του τη σκιά του Μιουνίρ, αναγκάζεται να κινητοποιηθεί για να φέρει εις πέρας αυτά που του ζητάνε να κάνει οι Γιασαράν. Η πρώτη στάση του Μουσταφά θα είναι στο εστιατόριο της Φατμαγκιούλ.

Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 98 με ελληνικούς υπότιτλους
Περίληψη: Εντωμεταξύ, ο Κερίμ και ο Καντίρ, χάρη στη βοήθεια του Φαχρετίν, βρίσκονται στα ίχνη τόσο του Μουσταφά όσο και των Γιασαράν. Ο Κερίμ, αν και θέλει λόγω αυτής της εξέλιξης να έρθει κοντά με τον πατέρα του, αναγκάζεται και πάλι να υψώσει τείχος μεταξύ τους. Η Νιλ αποφασίζει να κόψει την επικοινωνία με τον Ερντογάν κι αυτός βρίσκει παρηγοριά για το θυμό του στο ποτό. Υπεύθυνη γι' αυτήν την κατάσταση θεωρεί τη Φατμαγκιούλ και τη δίκη που έχει ξεκινήσει εκείνη εναντίον του. Πλέον ήρθε ο καιρός για τον Ερντογάν να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τη Φατμαγκιούλ. Εξοργισμένος, μάλιστα, βρίσκει τρόπο και τρυπώνει στο σπίτι της.

Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 99 με ελληνικούς υπότιτλους
Περίληψη: Ο Ερντογάν παγιδεύεται στο σπίτι της Φατμαγκιούλ κι ενώ περιμένει να τον ανακαλύψει ο Κερίμ, τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα όταν εμφανίζεται και η αστυνομία. Το γεγονός ότι ο Ερντογάν μπόρεσε να φτάσει τόσο κοντά τους, αναζωπυρώνει τους φόβους της Φατμαγκιούλ και της οικογένειά της. Η Ντενίζ, που δεν μπορεί καν να φανταστεί για τι μπλεγμένη ιστορία πρόκειται, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για τη σχέση του αδερφού της με τη Φατμαγκιούλ. Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της, Φαχρετίν, ψάχνει την Ασού για να μάθει από εκείνη την αλήθεια που κρύβει. Όταν ο Κερίμ και ο Ερντογάν συναντιούνται στο αστυνομικό τμήμα, θα είναι δύσκολο για τον Κερίμ να συγκρατήσει το θυμό του.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget