Σουχάν επεισόδιο 1 Suhan
Ξεκινάει λοιπόν η ιστορία μας με την Σουχάν πάνω στο αφηνιασμένο άλογό της να βγαίνει από μια συστοιχία δέντρων και να κόβει τον δρόμο στον Τζεσούρ ο οποίος βλέπει πως μια γυναίκα κινδυνεύει και ακολουθεί το άτι για να σώσει την γυναίκα από το να πέσει με το άτι στον γκρεμό..

Η Σουχάν λέει στον άλογο να σταματήσει αλλά εκείνο δεν υπακούει και ο Τζεσούρ της λέει να
μείνει ήρεμη και να τραβήξει τα γκέμια προς τα αριστερά για να μην πέσει στο γκρεμό και τελικά κόβει το δρόμο και σώζει το κορίτσι.Την ρωτάει αν είναι εντάξει κι εκείνη του λέει πως είναι εντάξει και μάλλον δεν έσπασε κανένα κόκκαλο.. αλλά τελικά η νύφη της παρακολουθούσε την σκηνή με κιάλια από μακριά ενώ ο Τζεσούρ κουβαλάει την Σουχάν μέχρι το αυτοκίνητο των υπαλλήλων του πατέρα της και λέει στους ανθρώπους πως την έσωσε αυτός ο κύριος και εκείνος συστήνεται ως Τζεσούρ που σημαίνει θαρραλέος και η Σουχάν δεν καταλαβαίνει στην αρχή ενώ βλέπουν πως η Σουχάν έχει αίμα στην μπότα της και καταλαβαίνουν πως μάλλον είναι από το άτι της.
Ο Τζεσούρ της λέει να προσέχει και την χαιρετάει ενώ του προτείνουν να τον πάνε εκείνοι και ο Τζεσούρ μαθαίνει πως η Σουχάν είναι η κόρη του Ταχσίν και αρνείται την προσφορά ενώ η Σουχάν καταλαβαίνει πως πρόκειται για έναν ακόμη εχθρό του πατέρα της
Cesur ve Güzel greek subs
Σουχάν επεισόδιο 2 Suhan
Περίληψη
Τα γεγονότα που συνέβησαν, ήταν πολύ περισσότερα από αυτά που ήθελε ο Cesur. Μετά το περιστατικό με τη φωτιά, ο Tahsin Korludağ του χρωστάει τώρα τη ζωή του και του ανοίγει τις πόρτες του σπιτιού του. Τον έχει πια 'κορώνα' στο κεφάλι του. Η Sühan για πρώτη φορά νιώθει ευγνωμοσύνη για τον Cesur.Ο Cesur θέτει όμως, τα δικά όρια στο αρχοντικό των Korludağ. Η Sühan αρχίζει να έχει μεγάλη περιέργεια για το ποιος είναι πραγματικά, αυτός ο άντρας που την κάνει να νιώθει τόσο άβολα.Από την μια μεριά, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα αληθινά της αισθήματα για τον Bülent και από την άλλη, προσπαθεί να προστατέψει τον εαυτό της από αυτόν τον πολύ ελκυστικό άντρα.Η Cahide είναι ειδική στο να γυρνάει τα πάντα προς όφελός της. Ο Bülent δίνει στην Cahide κάτι, που θα αποτελέσει το μεγαλύτερο ατού της.Εν τω μεταξύ, η Hülya, η φίλη της Cahide, στο πλαίσιο του παιχνιδιού που έχουν στήσει οι δυο τους, συναντά τυχαία τον Bülent με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Η Cahide αντιλαμβάνεται ότι παίζει κυριολεκτικά με τη φωτιά.Η Adalet, όπως και όλοι στο χωριό, έχει πολλά μυστικά, σχετικά με την φωτιά που είχε ξεσπάσει παλιά.Η Mihriban είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει, ό,τι και να είναι αυτό, που κρύβουν ο Tahsin και η Adalet.Η Sühan χωρίς να το αντιλαμβάνεται παρασέρνεται σε μια κατάσταση... αρχίζει να ακολουθεί κρυφά τον Cesur, χωρίς να έχει ιδέα ότι θα πέσει στην παγίδα που της έχει στήσει ο ίδιος. Στην πραγματικότητα, το 'θήραμα' είναι η Sühan και ο Cesur ο 'κυνηγός', ο οποίος καταφέρνει να επιτύχει αυτό που είχε σχεδιάσει. Φροντίζει, στο δικό του ελεγχόμενο περιβάλλον, να βρει η Sühan αυτό που εκείνος ήθελε να βρει και ύστερα εξαφανίζεται.Ωστόσο, η Sühan χρησιμοποιώντας την εξυπνάδα της, παίρνει μια πληροφορία.
Αυτή τη φορά τα πράγματα θα αντιστραφούν...το 'θήραμα' θα είναι ο Cesur και η Sühan ο 'κυνηγός'.
Cesur ve Güzel greek subs
Σουχάν επεισόδιο 3 Suhan
Περίληψη
Θα μπορέσει να λύσει η Sühan το μυστήριο του Cesur; Η Sühan, που είναι αποφασισμένη να λύσει το μυστήριο του Cesur, σαν μια καλή κυνηγός που ακολουθεί το θήραμά της, καταφέρνει να τον στριμώξει στην γωνία. Βρίσκει το σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη και χτυπά την πόρτα του, για να αποκαλύψει το ψέμα του.Όμως το θέαμα με το οποίο έρχεται αντιμέτωπη στην πόρτα ψάχνοντας το μυστήριο του Cesur, την φέρνει σε δύσκολη θέση. Ο Cesur εκπλήσσεται με αυτή την επιτηδευμένη στάση της Sühan, αλλά είναι χαρούμενος για το ατού που περνά στα χέρια του. Η Cahide, της οποίας το ψέμα περί εγκυμοσύνης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, καταφέρνει να συνεχίσει το παιχνίδι που άρχισε με την Hülya. Στον δύσκολο πλέον αυτό δρόμο της όμως, θα υπάρξει κάποιος ακόμα που θα την στηρίξει βοηθώντας την. Ο αντίκτυπος των εντάσεων ανάμεσα στον Tahsin Korludağ και την Mihriban αυξάνεται σταδιακά. Η Adalet και η Mihriban έρχονται αντιμέτωπες. Η Adalet που προσβάλλεται από την Mihriban μες στο κέντρο της πόλης, για να την τιμωρήσει ζητά την βοήθεια του Tahsin. Κατά την διάρκεια της απροσδόκητης επίσκεψής της η Sühan, ανακαλύπτοντας μια πολύ ιδιαίτερη λεπτομέρεια στην ζωή του Cesur, αρχίζει να τον θαυμάζει. Ο Cesur και η Sühan βγαίνουν να δειπνήσουν οι δυο τους στην Κωνσταντινούπολη και αυτό τους φέρνει πιο κοντά.Η μόνη που ανησυχεί για το ότι η απόσταση ανάμεσά τους γρήγορα θα πάψει να υπάρχει είναι η Banu. Ο Cesur, έχοντας προσεγγίσει την Sühan, αισθάνεται όλο και περισσότερο ότι πρέπει να μείνει μακριά της και ορκίζεται να κρατήσει τον λόγο που έδωσε στον εαυτό του και στην οικογένειά του. Θα κρατήσει την Sühan μακριά του και θα πάρει πίσω την κλεμμένη του ζωή από τον Tahsin Korludağ. Ενώ βάζει το σχέδιο του σε εφαρμογή χωρίς να χρονοτριβεί, η Sühan θα εμφανιστεί και πάλι στον δρόμο του απροειδοποίητα.
Cesur ve Guzel greek subs
Σουχάν επεισόδιο 4 Suhan
Περίληψη
Τα σχέδια του Cesur για εκδίκηση ξεκινούν!
Αν κι εκείνο το «πρώτο φιλί» ήταν για τον Cesur το χείλος της αβύσσου και για την Sühan η κόψη του ξυραφιού, κανείς από τους δυο δεν μπορεί να απαλλαγεί για μεγάλο χρονικό διάστημα από την επίδραση των αναμνήσεων εκείνης της στιγμής. Η Banu αισθάνεται πως με αυτό το φιλί θα χάσει τον Cesur. Έτσι παίρνει τα δικά της προληπτικά μέτρα για να κρατήσει τον Cesur μακριά από την Sühan. Από την άλλη, η Cahide σπέρνει την αμφιβολία στο μυαλό της Sühan σχετικά με τον Cesur. Έτσι η Sühan συνεχίζει να αμφιβάλλει.Ο Cesur είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω σιγά-σιγά το παρελθόν του από τα χέρια του Tahsin Korludağ. Παίζει λοιπόν ένα παιχνίδι προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του εχθρού του. Σ' αυτό το παιχνίδι ο μόνος νικητής θα πρέπει να είναι ο Cesur.
Cesur ve Guzel
Σουχάν επεισόδιο 5 Suhan
Περίληψη
Ο Cesur ανατρέπει όλες τις ισορροπίες της Sühan! Οι αλήθειες που ακούει η Sühan από τον Cesur ανατρέπουν όλες τις ισορροπίες της. Οι αναμνήσεις με τον πατέρα της αποκτούν νέο νόημα. Ο Korhan, που διαισθάνεται τις υποψίες της Sühan, είναι αποφασισμένος να προστατέψει την αδερφή του, όπως και στο παρελθόν. Από την άλλη, ενώ ο Cesur ερευνά τον θάνατο του πατέρα του, ρίχνει φως σε ορισμένα γεγονότα από το παρελθόν, όμως δεν γνωρίζει ακόμη την ύπαρξη ακόμη μεγαλύτερων μυστικών, από αυτά που έχουν ήδη αποκαλυφθεί. Η Sühan είναι πλέον σίγουρη πως ο Cesur έχει τις απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα, τα οποία φοβάται να ρωτήσει. Συνειδητοποιεί πως αν μπει σε πόλεμο με τον Cesur, αυτή θα είναι η χαμένη από κάθε άποψη. Η Sühan, ο Korhan και η Cahide αποφασίζουν να περάσουν το Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη. Με την συμμετοχή – έκπληξη και του Cesur, αυτό το σαββατοκύριακο θα τους μείνει αξέχαστο. «Με τον καιρό» η συνάντηση αυτή θα αποκτήσει ιδιαίτερο νόημα.

Σουχάν επεισόδιο 6 Suhan
Περίληψη
Το ότι η μητέρα του Cesur φωνάζει και αποκαλεί κατά πρόσωπον τον Tahsin Kordulağ "δολοφόνο" έχει σοκαριστική επίδραση σε όλους.
Η επίδραση αυτών που είπε θα κάνει την Mihriban να περάσει στην δράση. Ενώ ο Cesur προσπαθεί να βοηθήσει την μητέρα του να επουλώσει πληγές που έχουν μείνει χρόνια ανοικτές, στο μυαλό της Sühan γεννούνται εκ νέου υποψίες, καθώς αναζητά μια ακόμη σελίδα από το παρελθόν του Cesur. Όσο περνά ο καιρός, έρχονται πιο κοντά ο ένας στον άλλο.
Ο Korhan, που έχει αποφασίσει να αναλάβει τα ηνία της ζωής του, εκπλήσσει με την συμπεριφορά του τον πατέρα του και φέρνει την Cahide σε δύσκολη θέση. Τα σχέδια του Cesur στριμώχνουν τον Tahsin στη γωνία και γίνονται η αιτία ο δεύτερος να δείξει τα νύχια του. Η Sühan, που γνωρίζει τώρα ένα διαφορετικό πρόσωπο του πατέρα της, αναγκάζεται να κάνει μια επιλογή. Καθώς η τράπουλα μοιράζεται και πάλι, η τελευταία κίνηση του Tahsin Kordulağ, που καταλαβαίνει ότι θα είναι ο χαμένος του τραπεζιού, θα είναι για όλους ένα μεγάλο χτύπημα.
Turkish Movies Series - Greek magazine summaries, trailers, videos, news