2/8/16



Kara Sevda Επεισόδιο 44
Η Νιχάν δεν διστάζει να δείξει στον Κεμάλ τη δυσαρέσκειά της για τη διαρκή παρουσία της Ασού στο πλευρό του, ο ίδιος όμως δείχνει να το διασκεδάζει. Ο Εμίρ προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Κάρεν γιατί είναι ανήσυχος και ταυτόχρονα προσπαθεί να την εντοπίσει. Ο Κεμάλ έχει αναθέσει την ίδια δουλειά στον Ζεχίρ.
Kara Sevda Επεισόδιο 45
Η συνάντηση με την Κάρενδεν έχει ευτυχή κατάληξη για τη Νιχάν και τον Κεμάλ, παρόλα αυτά ο Κεμάλ την συμβουλεύει να μη το βάζει κάτω. Πάνω στην απελπισία της, η Ζεϊνέπ αποφασίζει να θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα τινάξει στον αέρα τις ζωές πολλών ανθρώπων. Ο Εμίρ φτάνει στην Κάρεν.
Kara Sevda Επεισόδιο 46
Ο Οζάν εξακολουθεί να είναι ανυποψίαστος και πλέει σε πελάγη ευτυχίας κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Από κοντά η ΖεϊνέπδεΝ σταματά να τον ενθαρρύνει, αφού δεν βρίσκει άλλη λύση για την κατάστασή της. Ο Κεμάλ έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τον αδερφό του και η Ασού θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη ανακάλυψη.
Kara Sevda Επεισόδιο 47
Ο Ταρίκ προσπαθεί να πείσει την Μπανού να αρραβωνιαστούν και της προτείνει να γίνει η πρώτη γνωριμία με τους γονείς του. Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του Οζάν να φέρει τηΝιχάν πίσω στο σπίτι, ο Εμίρ καταλήγει να την αναζητήσει μόνος του στο σπίτι της Λεϊλά. Εκεί τους ανακοινώνει πως το σπίτι βγαίνει σε πλειστηριασμό και πως θα προσπαθήσει να το αγοράσει και ο ίδιος.
Kara Sevda Επεισόδιο 48
Η οικογένεια Σεζίν προσπαθεί να χωνέψει το γεγονός πως ο Οζάν παντρεύτηκε χωρίς να τους πει τίποτα. Κι ενώ η Βιλντάν βάζει λυτούς και δεμένους για να ακυρώσει τον γάμο, οι γονείς της Ζεϊνέπ την διώχνουν απ' το σπίτι. Την ίδια ώρα ο Εμίρ δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν είχε προβλέψει την επόμενη κίνηση της Ζεϊνέπ και αναζητά νέους τρόπους για να την βλάψει.



Bahar επεισόδιο 48-49 2-8-2016 Bahar episodio 2/8/16
Bahar επεισόδιο 48
Η Φούλγια είναι αναστατωμένη από τον απρόσμενο ερχομό της Χασρέτ και κάνει ό,τι μπορεί για να την κρατήσει μακριά από τον σύζυγό της, το σπίτι τους, τη ζωή τους. Ένας παλιός γνωστός της Μπαχάρ ξαναμπαίνει στη ζωή της.Η Νουράν και ο Ιλγιάς προσπαθούν να σκεφτούν πως θα σώσουν την τιμή της Εφσούν. Ο Ασίμ, για να προστατέψει τη Σετσίλ, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, που είχε ενοικιάσει. Η Σετσίλ όμως δεν το αντέχει αυτό, υποφέρει. Η Μπαχάρ δεν μπορεί να ξεπεράσει την προδοσία των πιο αγαπημένων της προσώπων…
Bahar επεισόδιο 49
Η Μπαχάρ αποφασίζει να ακούσει τις εξηγήσεις, που θέλει να τις δώσει ο Ατές για ό,τι συνέβη ανάμεσα σε αυτόν και την Εφσούν. Η Νουράν ενημερώνει τον Μεχμέτ-Εμίρ για τα γεγονότα και εκείνος θυμωμένος ζητάει εξηγήσεις από τον Ατές. Η Νουράν κι ο Ιλγιάς κάνουν την αυτοκριτική τους.Ο Μεχμέτ-Εμίρ τιμωρεί την Εφσούν και τη διώχνει από το αρχοντικό. Στο εξής η Εφσούν θα μένει με τη μητέρα της, την Χασρέτ. Πώς θα αντιδράσει η Νουράν σε αυτή την απροσδόκητη εξέλιξη;



Kara Sevda επεισόδιο 40 2-8-2016 Kara Sevda episodio 40 2/8/16
Η Λεϊλά πολιορκείται από δημοσιογράφους που θέλουν να μάθουν για τη συγγένειά της με την Βιλντάν, ενώ ο Κεμάλ προσπαθεί να καθησυχάσει τον κόσμο που έχει μαζευτεί έξω απ' την εταιρεία και διαμαρτύρεται. Θα τους εξηγήσει ότι πρόκειται για ένα τρομερό λάθος και θα δεσμευτεί να το διορθώσει ο ίδιος προσωπικά. Ο Εμίρ πείθει την Ασού ότι έχουν κοινά συμφέροντα.


PABLO ESCOBAR 2-8-2016 1ος κύκλος Επεισόδιο 22 PABLO ESCOBAR 2/8/16
Ο Πάμπλο έχει συνάντηση με τον Κρισάντο, ο οποίος ζητάει τη βοήθειά του να αντιμετωπίσει έναν δημοσιογράφο, που θέλει να αποκαλύψει τη διαφθορά, που υπάρχει στην περιοχή. Ο Πάμπλο αναθέτει την αποστολή στον Χόρχε και του δίνει εντολή να σκοτώσει τον δημοσιογράφο. Ο Συνταγματάρχης προειδοποιεί τον Νίκι και τον Γκιγιέρμο Τσάνο ότι το καρτέλ σκοπεύει να τους σκοτώσει για αυτό θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας τους. Ο Χόρχε σκοτώνει τον δημοσιογράφο, που ενοχλούσε τον Κρισάντο. Ο Τσίλι είναι έτοιμος να κάνει μια απόπειρα κατά της ζωής του Συνταγματάρχη αλλά εκείνος επιβιώνει επειδή αλλάζει τη συνηθισμένη διαδρομή του. Ο Μαρίνο είναι υπεύθυνος για τη φροντίδα της Γεσένια ενώ η κατάσταση της βελτιώνεται. Ο Πάμπλο έχει κουραστεί από τη συμπεριφορά του Μάρκο και έτσι διατάζει τη δολοφονία του. Ο Συνταγματάρχης πηγαίνει να επισκεφθεί τον αδελφό του, που ζει έξω από την πόλη, εκεί φτάνουν οι άντρες του Εσκομπάρ, έτοιμοι αυτή τη φορά να ολοκληρώσουν τη δουλειά…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget