y

ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 44-45-46-47-48



Kara Sevda Επεισόδιο 44
Η Νιχάν δεν διστάζει να δείξει στον Κεμάλ τη δυσαρέσκειά της για τη διαρκή παρουσία της Ασού στο πλευρό του, ο ίδιος όμως δείχνει να το διασκεδάζει. Ο Εμίρ προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Κάρεν γιατί είναι ανήσυχος και ταυτόχρονα προσπαθεί να την εντοπίσει. Ο Κεμάλ έχει αναθέσει την ίδια δουλειά στον Ζεχίρ.
Kara Sevda Επεισόδιο 45
Η συνάντηση με την Κάρενδεν έχει ευτυχή κατάληξη για τη Νιχάν και τον Κεμάλ, παρόλα αυτά ο Κεμάλ την συμβουλεύει να μη το βάζει κάτω. Πάνω στην απελπισία της, η Ζεϊνέπ αποφασίζει να θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα τινάξει στον αέρα τις ζωές πολλών ανθρώπων. Ο Εμίρ φτάνει στην Κάρεν.
Kara Sevda Επεισόδιο 46
Ο Οζάν εξακολουθεί να είναι ανυποψίαστος και πλέει σε πελάγη ευτυχίας κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Από κοντά η ΖεϊνέπδεΝ σταματά να τον ενθαρρύνει, αφού δεν βρίσκει άλλη λύση για την κατάστασή της. Ο Κεμάλ έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τον αδερφό του και η Ασού θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη ανακάλυψη.
Kara Sevda Επεισόδιο 47
Ο Ταρίκ προσπαθεί να πείσει την Μπανού να αρραβωνιαστούν και της προτείνει να γίνει η πρώτη γνωριμία με τους γονείς του. Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του Οζάν να φέρει τηΝιχάν πίσω στο σπίτι, ο Εμίρ καταλήγει να την αναζητήσει μόνος του στο σπίτι της Λεϊλά. Εκεί τους ανακοινώνει πως το σπίτι βγαίνει σε πλειστηριασμό και πως θα προσπαθήσει να το αγοράσει και ο ίδιος.
Kara Sevda Επεισόδιο 48
Η οικογένεια Σεζίν προσπαθεί να χωνέψει το γεγονός πως ο Οζάν παντρεύτηκε χωρίς να τους πει τίποτα. Κι ενώ η Βιλντάν βάζει λυτούς και δεμένους για να ακυρώσει τον γάμο, οι γονείς της Ζεϊνέπ την διώχνουν απ' το σπίτι. Την ίδια ώρα ο Εμίρ δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν είχε προβλέψει την επόμενη κίνηση της Ζεϊνέπ και αναζητά νέους τρόπους για να την βλάψει.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget