2/4/16



Οι Συμμαθητες Επεισόδιο 74 Δευτέρα 4 Απριλίου Oi symmathites episodio 4/4/16
Η Μαριλένα επικεντρώνεται στην έρευνά της για να ανακαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει με την Ίρις. Από την άλλη ο Ανδρέας είναι αποφασισμένος να μην αφήσει το περιστατικό  με την Ίρις να τον χωρίσει οριστικά με τη Μαριλένα. Έτσι παίρνει την απόφαση να τη διεκδικήσει ξανά και να της εξηγήσει τι συνέβη και βρέθηκε η Ίρις στο κρεβάτι του. Ο Άρης λέει ψέματα στην Αλίνα γιατί δεν θέλει να τη στεναχωρήσει προκειμένου να συναντήσει τη Μπέτυ με την οποία μίλησε στο τηλέφωνο. Στο μεταξύ η Μαριλένα σκέφτεται να πάρει μια τρίχα από την Ίρις για να της κάνει τεστ DNA...

Οι Συμμαθητες Επεισόδιο 75 Τρίτη 5 Απριλίου Oi symmathites episodio 5/4/16
Η Αλίνα κάνει την επανάστασή της και ανακοινώνει στον πατέρα της πως θα δουλέψει στο μπαρ του Άρη. Από την άλλη ο αστυνόμος καλείται από τη Ντίνα και τον Ισίδωρο να πάει στο σπίτι τους για την υπόθεση της Γιώτας. Εκεί όμως βρίσκεται και ο Ανδρέας ο οποίος όταν βλέπει τον αστυνόμο ενοχλείται. Η Ίρις αρχίζει να καταλαβαίνει πως η Μαριλένα ξέρει την αλήθεια κι έτσι της ζητά να συναντηθούν. Εκεί η Μαριλένα καταφέρνει να δει το κινητό της και απογοητεύεται όταν βλέπει κάποια μηνύματά της στον Ανδρέα. Την επόμενη μέρα η Μαριλένα με τη Βάλια έχουν στα χέρια τους το δείγμα της Ίριδας για να κάνουν τεστ DNA. Το γενετικό υλικό τους το έδωσε μάλιστα η ίδια η Ίρις η οποία διαβεβαίωσε τη Μαριλένα ότι όσα της είπε είναι αλήθεια...

Οι Συμμαθητες Επεισόδιο 76 Τετάρτη 6 Απριλίου Oi symmathites episodio 6/4/16
Ο Γιώργος και ο Αριστείδης αποφασίζουν να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα στη Happytail με αφορμή τη διαρροή των νέων προϊόντων μόνο που αυτή τη φορά δεν ενημερώνουν την Ίριδα. Παράλληλα ο Παύλος αποδεικνύεται σωστός και όλοι ψάχνουν να βρουν τον ένοχο. Τη ίδια στιγμή η Τατιάνα χαίρεται γιατί πιστεύει ότι ήρθε η ώρα  να πάρει τη θέση στην εταιρεία που τόσο επιθυμεί. Την περιμένει όμως μια δυσάρεστη έκπληξη καθώς η αλληλογραφία γα τα επίμαχα προϊόντα είναι στο όνομά της χάρη στη δολοπλοκία της... Ίρις. Μετά από αυτό ο Παύλος έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς ο πρόεδρος της Happytail του ζητά να απολύσει την Τατιάνα. Θα βρει ο Παύλος τη δύναμη να πει στη γυναίκα του πως απολύεται;

 

Μην αρχιζεις τη μουρμουρα 48-49 Κύκλος Γ' Min arxizeis ti mourmoura 48-49
Επεισόδιο 48 Δευτέρα 4 Απριλίου Min arxizeis ti mourmoura 4/4/16
Ο Νικήτας αναλαμβάνει τις δουλειές του σπιτιού για να ξεκουράσει τη Στέλλα αλλά η καλή πρόθεσή του φαίνεται ότι δεν είναι αρκετή για να τα κάνει όλα σωστά.  Η Μαρίνα πληροφορείται πως ένας πελάτης της στο ιατρείο ενδέχεται να γίνει υπουργός στον επικείμενο κυβερνητικό ανασχηματισμό. Έτσι αρχίζει την προσπάθεια προκειμένου να πείσει τον Ηλία να αποκτήσει σχέσεις με τον πελάτη της ώστε όταν εκείνος γίνει υπουργός να διορίσει τον Ηλία ως σύμβουλό του. Από την πλευρά του βέβαια ο Ηλίας δεν θέλει καν να σκεφτεί την ιδέα να μπλέξει με την πολιτική. Στο μεταξύ ο Μηνάς, που περιμένει με ανυπομονησία τη Βούλα να γυρίσει από την Κρήτη, έρχεται αντιμέτωπος με εκπλήξεις καθώς όταν εκείνη φτάνει άλλα περιμένει να ακούσει κι άλλα μαθαίνει...

Επεισόδιο 49 Τρίτη 5 Απριλίου Min arxizeis ti mourmoura 5/4/16
Η Στέλλα βλέπει ένα μιούζικαλ μαζί με το Νικήτα ο οποίος γκρινιάζει συνέχεια και αντιλαμβάνεται ότι ο αγαπημένος της είναι απόλυτος σε κάποια πράγματα και θα προτιμούσε να αναθεωρήσει. Ο Νικήτας όμως βρίσκει τον τρόπο να της αλλάξει τη γνώμη της. Η Βούλα διασκεδάζει πολύ με μια γαλλική σειρά με τρία ζευγάρια. Η διαφορά όμως είναι ότι το μεγάλο ζευγάρι είναι δύο άνθρωποι πολλοί διαφορετικοί από αυτούς καθώς είναι αγενείς και αδιάκριτοι. Μήπως όμως θα μπορούσαν και οι ίδιοι να γίνουν έτσι έστω και για λίγο; Η Μαρίνα και ο Ηλίας επιστρέφουν από την Πάτρα όπου είχαν πάει για την κηδεία της γιαγιάς της. Η Μαρίνα ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι έχει αρχίσει να μιλάει με πατρινή προφορά, όπως όταν ήταν σε μικρή ηλικία και ντρέπεται πολύ γι'αυτό. Ο Ηλίας όμως δεν συμμερίζεται τη ντροπή της και δείχνει να το απολαμβάνει...



ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 2/4/16 TA ZWDIA ASTROLOGIKES PROVLEPSEIS 2-4-2016 Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα το ενδιαφέρον σου μπορεί να επικεντρωθεί σε όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, ίσως μάλιστα κληθείς να συμμετάσχεις σε μια κρυφή συνεργασία ή σε μια μικρή... συνομωσία με καλό σκοπό! Μπορεί όμως απλά να κινηθείς στην κατεύθυνση μιας εσωτερικής αναζήτησης ή μιας ψυχοθεραπείας, μέσα από παιχνίδια. Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες ενεργοποιεί το ερωτικό παρασκήνιο, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Σχέσεις μυστικές ή σχέσεις χωρίς προοπτική επισημοποίησης σου γνέφουν για να τις... εξερευνήσεις, έχοντας την εγγύηση ότι θα περάσεις όμορφα!


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ανοίγει ένας νέος κύκλος γνωριμιών και κοινωνικότητας, που μπορεί να συνδυαστεί και με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ακόμη είναι πιθανόν να συνδράμεις στην προσπάθεια ενός φίλου ή μιας φίλης, παίρνοντας «μερίδιο» από μια ενδεχόμενη διάκριση του/της. Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό δείχνει πρόθυμος να σε μυήσει στα άδυτα της τεχνολογίας, ενώ ίσως μάθεις και κάποια «μυστικά» για το πώς να απλουστεύσεις την καθημερινότητα σου.

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία θα σου τραβήξει την προσοχή αλλά να θυμάσαι ότι η σχέση σας μπορεί να είναι εξ ίσου καλή και ως.... φιλική! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να μοιραστείς όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου και μια καλή παρέα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο, που μπορεί να σου «ανοίξει πόρτες» και γενικότερα να σε βοηθήσει να δικτυωθείς. Μπορείς ακόμη να επιδιώξεις μια συνεργασία με σκοπό την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου ή απλά να κερδίσεις «πόντους» από την συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό αναδεικνύει την ικανότητα σου να βρίσκεις πρακτικές λύσεις όπου χρειάζεται.

Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση γίνεται κεντρικό ζήτημα και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως, με αποτέλεσμα να νοιώθεις κάπως άβολα. Κατά τα άλλα όμως, έχεις τον τρόπο να «ξεκλειδώσεις» μια καρδιά που θες να κτυπά μόνον για... σένα!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Είσαι σε μια φάση όπου οι σπουδές, τα ταξίδια ή οι νομικές υποθέσεις έχουν την «μερίδα του λέοντος» στις εξελίξεις, ίσως μάλιστα να πάρεις κάποια σημαντική πρωτοβουλία ύστερα από την παρότρυνση ενός γνωστού ή συγγενή. Το καλό πάντως είναι ότι το σύμπαν «σε πάει» και πολλά θα εξελιχθούν ευκολότερα από όσο περιμένεις. Κατά τα άλλα, ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να απευθυνθείς σε άτομα που διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία.

Ερωτικά
Όλες αυτές τις μέρες, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς θα γίνεις αποδέκτης πολλών «κολακευτικών» σχολίων, ίσως μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να μην υπάρξει ούτε... ίχνος διακριτικότητας! Η συνέχεια βέβαια εξαρτάται καθαρά από σένα.



ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα καλείσαι να διαπραγματευτείς και να ρυθμίσεις θέματα που μπορεί να αφορούν στην φορολογία, ένα δάνειο, μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση, κάτι όμως που ίσως συνδυαστεί με την δημοσιοποίηση των οικονομικών σου δεδομένων.
Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να επιμεληθείς κάποιων τεχνικών λεπτομερειών, ξεπερνώντας με επιτυχία εκείνες τις δυσλειτουργίες που σε ταλαιπωρούν.

Ερωτικά
Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει μια αστάθεια στις σχέσεις σου με συνέπεια να μην ξέρεις από... που να αρχίσεις και που να τελειώσεις! Καλό είναι πάντως, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα να μην θεωρείς τίποτα ως δεδομένο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα μπορείς να ωφεληθείς από τις καλές δημόσιες σχέσεις σου. Επιπλέον, ένας συνεργάτης φαίνεται πως θα σου τραβήξει την προσοχή, είτε με τα προσόντα του, είτε με τα «σκέρτσα» του! Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό μπορεί να συμβάλλει στην διευθέτηση ενός οικονομικού ζητήματος, με την βοήθεια ενός ειδικού ή των δυνατοτήτων που σου προσφέρει η τεχνολογία. Μπορεί ακόμη να προμηθευτείς ένα «εργαλείο» για την δουλειά σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σου τείνει... κλάδο ελαίας, κάτι που φαντάζει ως θείο δώρο σε μια περίοδο εντάσεων και πιέσεων. Γείρε λοιπόν στην αγκαλιά του ανθρώπου που αγαπάς κι ονειρευτείτε μαζί τις καλύτερες μέρες που έρχονται και σας... αξίζουν!



ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Κριό σου συνιστά να μην αγνοήσεις τις λεπτομέρειες σε μια ενδεχόμενη συμφωνία σου. Επιπλέον σε καλεί να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες του διαδικτύου, ώστε να αποκτήσεις πρόσβαση και σε άλλες «πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια»! Παράλληλα, κάποιες συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις για εργασιακά θέματα μπορεί να σου ανοίξουν τον δρόμο για μια διάκριση ή την διαφήμιση-προώθηση του έργου σου.

Ερωτικά
Ο έρωτας «κυκλοφορεί» στο χώρο της εργασίας σου, αλλά ακόμη κι αν δεν δουλεύεις πολλά μπορεί να συμβούν με ένα πρόσωπο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του. Ακόμη ίσως προκύψει κάτι «καλό» κατά την διάρκεια μιας ιατρικής επίσκεψης.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε αναγκάζει να το προσέξεις με τη συμπεριφορά και τις επιλογές του αλλά αν κάτι δεν σου αρέσει φρόντισε να το συζητήσεις μαζί του κι όχι να ακολουθήσεις την γνώριμη οδό της... αγωνιώδους εσωστρέφειας! Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να ρυθμίσεις κάποια τεχνικά ζητήματα που σχετίζονται είτε με την εργασία σου, είτε γενικότερα με τον εξοπλισμό σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η ίσως γνωρίσεις ένα «διακεκριμένο» άτομο, με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια αίσια εξέλιξη. Γενικότερα όμως, φαίνεται ότι τα τεκταινόμενα στην προσωπική σου ζωή περνούν σε πρώτο πλάνο, μαζί φυσικά με τα... δέοντα σχόλια!



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η περίοδος ευνοεί τις περιουσιακές ρυθμίσεις, από την άλλη πλευρά όμως, ίσως ενοχληθείς από την δημοσιοποίηση μιας οικογενειακής υπόθεσης. Επιπλέον, είναι πιθανό, είτε να «μαζέψεις» κόσμο στο σπίτι σου είτε να φιλοξενηθείς σε ένα «in» μέρος. Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποιες ιδιαίτερες λεπτομέρειες που αφορούν στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση η Αφροδίτη σε θέλει, «εντός των τειχών», ανεξάρτητα με το αν περιστοιχίζεσαι και από φίλους/ες. Αξιοποίησε λοιπόν τα καλά της οικογενειακής ζωής, αφήνοντας κατά μέρος τις λοιπές αναζητήσεις σου στα... πέρατα της οικουμένης!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Διανύεις σε μια επικοινωνιακά «ζωηρή» όσο και ευχάριστη περίοδο, την οποία μπορείς να αξιοποιήσεις με ποικίλες επαφές κι ανταλλαγές απόψεων αλλά και την δημοσιοποίηση ή διαφήμιση των βασικών στόχων σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε βοηθά να προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις σου σε θέματα που αφορούν στην δουλειά σου αλλά και να κάνεις τον προσωπικό σου χώρο πιο λειτουργικό.

Ερωτικά
Κερδίζεις τους άλλους με την παρουσία σου και δεν είναι σκόπιμο να κλειστείς στο σπίτι. Μια έξοδος, ένα ταξίδι ή απλά μια καλή παρέα θα σου δώσουν την ευκαιρία να «ξεσκάσεις» κι αν θες το κάτι παραπάνω... τίποτα δεν αποκλείεται!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δρομολογήσεις μια οικονομική διαπραγμάτευση ή συμφωνία, που θα μπορούσε να βελτιώσει κατά πολύ την θέση σου. Ίσως μάλιστα η δημοσιοποίηση ενός αιτήματος σου να βρει τους κατάλληλους αποδέκτες. Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση, χωρίς όμως να «κολλήσεις» σε λεπτομέρειες, που μάλλον δεν θα προσέξει σχεδόν... κανείς!

Ερωτικά
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου μπορεί να συμβάλλει σε μια συναισθηματική αστάθεια, που μπορεί να γίνει... παρεξηγήσιμη αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Αν όμως είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να «τρελάνεις» κόσμο με τα καμώματα σου!



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ρόλος σου στις εξελίξεις γίνεται ολοένα και πιο «κομβικός», με αποτέλεσμα τόσο την προσωπική σου ανάδειξη, όσο και την αυξημένη επιρροή στους άλλους. Στον αντίποδα βέβαια αν δεν έχεις επίγνωση των δυνατοτήτων σου, μπορεί να βγουν στη φόρα και οι όποιες αδυναμίες σου, οπότε... πρόσεξε! Επιπλέον, ο ενεργός Ερμής σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για τις τεχνικές λεπτομέρειες μιας οικονομικής υπόθεσης σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις, με «όπλο» την φυσική σου παρουσία αλλά και το «αισθησιακό» ντύσιμο σου. Επιπλέον... επιφυλάσσεται για κάποια «τυχερά» κατά την διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης!



9 Μήνες Επεισόδιο 154 9 MHNES EPISODIO 154
Η Άννα λέει στη Βασιλική όλη την ιστορία της Κρίστης και του Άλκη, δικαιολογώντας την απόφαση της να κρατήσει μυστικό από την κόρη της το γεγονός πως το μωρό της ζει. Η Βασιλική συγκινείται και της λέει πως θα την αφήσει να βλέπει το εγγόνι της όσο συχνά επιθυμεί. Ο Αχιλλέας αναγκάζεται να παίξει το παιχνίδι της Δάφνης και της μιλάει για το παρελθόν του που περιλαμβάνει τόσο την αποτυχία της φαρμακευτικής της όποιας ήταν μέτοχος, με ένα φάρμακο για το Πάρκινσον, όσο και για τον έρωτα του με μια γυναίκα που δυστυχώς ήταν παντρεμένη. Η Εύα ταράζεται και μαλώνει την Δάφνη που κάνει τόσο προσωπικές ερωτήσεις. Η Κρίστη λέει στην Μαρίνα πως η Έλσα δεν πρέπει να παραδεχτεί τη συμμετοχή της στην ληστεία του Διαμαντίδη, καθώς βρήκε τρόπο να πείσει τη Χαρά να μεσολαβήσει ώστε να μην την αναγνωρίσει ο πατέρας της. Την ίδια ώρα, ο Μάνος της λέει πως αποκάλυψε στην Έλσα ότι είναι ο πατέρας της, προκαλώντας την οργή της Μαρίνας. Και η Έλσα, όμως δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια. Ο Αντρέας εκφράζει στον Πέτρο την ανησυχία του που η Δάφνη δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με το κύκλωμα. Ο Αχιλλέας ρωτάει την Εύα αν σκέφτηκε την πρόταση του να τον ακολουθήσει στη ζωή. Ο Πέτρος συμβουλεύει την Έλσα να μην παραδεχτεί την συμμετοχή της στην ληστεία. Η Μάρθα παρακαλεί τον Μάριο να προσέχει λίγο παραπάνω τη Δάφνη, καθώς έμεινε μόνη της στην έρευνα. Ο Αντρέας διαβεβαιώνει τη Δάφνη πως αν ποτέ του βρεθεί στο δίλημμα να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνη και τον πατέρα του, θα διαλέξει εκείνη. Ο Διαμάντιδης δεν αναγνωρίζει την Έλσα ως συνεργό του Σταματίου. Η Μαρίνα περιμένει την Έλσα την ώρα που αποφυλακίζεται, αλλά εκείνη αρνείται να την ακολουθήσει και ζητάει από τον Πέτρο νε μείνει μαζί τους για λίγο καιρό. Εκεί, μαθαίνει έκπληκτος πως ο Μάνος είναι ο βιολογικός της πατέρας. Ο Μάνος εξηγεί στην Κάτια πως όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο του και το μόνο που μένει είναι να τον δει η Μαρίνα με μια άλλη γυναίκα. Η Χαρά πιέζει τον Άλκη να κάνουν παιδί, μιας κι η ίδια του έκανε τη χάρη να γλιτώσει την Έλσα από την φυλακή. Η Κρίστη ανακοινώνει στην Άννα πως ο Τζόνυ της έκανε πρόταση γάμου κι εκείνη δέχτηκε. Η Άννα αιφνιδιάζεται, καθώς θεωρεί πολύ βιαστική την απόφαση. Ο Μάιος ζητάει από την Δάφνη να μην πετάξει τη Μάρθα από την ζωή της για ένα λάθος. Η Μαρίνα ετοιμάζεται να γυρίσει σπίτι της, καθώς βλέπει πως η σχέση της με τον Μάνο δεν τραβάει. Ο Αντρέας ρωτάει λεπτομέρειες για τη γυναίκα του ιδρύματος, αλλά ο Αχιλλέας δεν του αποκαλύπτει τίποτα. Η Εύα προσπαθεί να καλμάρει την Έλσα για το ψέμα της μητέρας της σχετικά με τον Μάνο. Η Δάφνη επηρεασμένη από την κουβέντα της με τον Μάριο, αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τη Μάρθα. Ο Αντρέας ρωτάει τον Αχιλλέα αν η γυναίκα στο ίδρυμα ήταν ερωμένη του, την ίδια ώρα που η Δάφνη εκφράζει την υποψία της πως ο πεθερός της είναι η παντοτινή αγάπη της Φωτεινής…

9 Μήνες Επεισόδιο 155 9 MHNES EPISODIO 155
Ο Πέτρος προσφέρει ένα χρηματικό ποσό στον Άρη για να απαλλάξει την Έλσα από το κατηγορητήριο της εμπορίας ουσιών. 'Όσον η Κρίστη βρίσκεται με την Έλσα, ένας δημοσιογράφος τηλεφωνεί για να μάθει αν η είδηση πως παντρεύεται με τον Τζόνυ ισχύει. Η Έλσα προβληματίζεται, ακούγοντας την Κρίστη να επιβεβαιώνει το γεγονός. Όταν την πιέζει να μάθει αν αυτό ήταν το αντάλλαγμα για να μην την αναγνωρίσει ο Διαμαντίδης, η Κρίστη το αρνείται. Η Έλσα σε έξαλλη κατάσταση, λέει στην Κρίστη πως δεν θα δεχτεί τη θυσία της, αλλά η Κρίστη της λέει πως έτσι κι αλλιώς είχε αποφασίσει να παντρευτεί τον Τζόνυ. Την ίδια ώρα, η Χαρά δίνει στον Τζόνυ μια επιταγή 75.000 ευρώ, προκειμένου να παντρευτεί μια ώρα το γρηγορότερο την Κρίστη. Την ώρα που η Άννα κάνει μπάνιο το μωράκι χτυπάει η πόρτα του διαμερίσματος. Η Βασιλική ανοίγει και αιφνιδιάζεται όταν βλέπει μπροστά της την Ντορέτα. Ο Αντρέας αιφνιδιάζεται όταν του λέει ότι τα ξαναβρήκε με τη Μάρθα. Ο Άλκης πηγαίνει στο σπίτι της Κρίστη, απαιτώντας να μάθει αν τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παντρεύεται, ισχύουν. Εκείνη, χωρίς φυσικά να του πει για τον εκβιασμό της Χαράς, το επιβεβαιώνει. Ο Άλκης μάταια προσπαθεί να τη μεταπείσει και την παρακαλεί να μην παντρευτεί. Η Δάφνη προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει τους αριθμούς από το μενταγιόν της Φωτεινής, αλλά δεν τα καταφέρνει. Έτσι, ζητάει την βοήθεια του Νικ, ο οποίος ενώ στην αρχή αρνείται τελικά δέχεται να τη βοηθήσει. Η Άννα γυρίζει σπίτι και βλέπει τον Άλκη και την Κρίστη που φιλιούνται. Η Κρίστη της λέει πως είναι το φιλί του αποχαιρετισμού τους, μιας και αλλάζει σελίδα στη ζωή της. Ο Άλκης φεύγει συντετριμμένος. Ο Πέτρος προσπαθεί να καλμάρει την οργή της Έλσας απέναντι στη μητέρα της. Τα λόγια του τελικά μιλάνε στην καρδιά της και η Έλσα σιγά σιγά δείχνει να μαλακώνει. Ο Τζόνυ ζητάει από την Κρίστη να επισπεύσουν τον γάμο τους, μιας κι έρχονται οι γονείς του από την Αγγλία. Ο Νικ δείχνει στην Δάφνη πώς να χειριστεί το πρόγραμμα καθρέφτη που, μέσω τον τραπεζικών λογαριασμών, θα την οδηγήσει στα ονόματα των ανθρώπων που έχουν σχέση με το κύκλωμα. Η Μάρθα επισκέπτεται την Ελπίδα στο ίδρυμα. Η Ελπίδα μόλις την βλέπει ψελλίζει μαμά και η Μάρθα συγκινείται. Η Χαρά λέει στον Άλκη πως τώρα που έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο Κρίστη, πρέπει ο ίδιος να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα της οικογένειας τους. Ο Χρήστος προτείνει στον Μάνο να κάνει εισαγωγή σε νοσοκομείο της Κύπρου, καθώς τα περιθώρια του έχουν στενέψει. Εκείνος φυσικά αρνείται….

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget