28/1/16



Mprousko episodio 478 Παρασκευη 29-1-2016 Μπρούσκο Επεισόδιο 478
Νεκτάριος απορρίπτει με πολύ έντονο τρόπο τη Χρυσάνθη, χωρίς καν να δεχτεί να την ακούσει. Ο Ματθαίος εξακολουθεί να κρατάει σκληρή στάση απέναντι στην Αναστασία και προχωράει ακάθεκτος προς το διαζύγιο, ενώ η Αναστασία προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον πλησιάσει. Η Λουκία ορκίζεται στον Παύλο πως δεν έχει καμία ανάμιξη στις παράνομες πράξεις του Νικηφόρου, αλλά θα πρέπει να βρει μια εξήγηση για τις ηχογραφημένες συνομιλίες που την εκθέτουν. Η Βασιλική εξακολουθεί να κάνει καψώνια στον Μηνά, ώσπου την ανακαλύπτει.. Ο Άρης βρίσκεται στην Κύπρο και βάζει σε μεγάλο πειρασμό της Δάφνη, όταν της ζητάει να βγουν ραντεβού. Ο Πάτροκλος εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός ελέγχου και επιβεβαιώνοντας τις ανησυχίες όλων αποφασίζει να προχωρήσει στην τελική αυτοκαταστροφική πράξη



ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ (KARAGUL) Παρασκευη 29-1-2016
Mavro triantafyllo 3ος Κύκλος - Επεισόδιο 3
Η οικογένεια Σάμβερντι ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι ο Κεντάλ ήταν ο δολοφόνος, αλλά με την είσοδο του Μουράτ στο σπίτι, όλοι θα βρεθούν σε μεγάλο σοκ. Η Εμπρού, η οποία δεν έχει το κουράγιο να αντικρίσει αυτήν την αλήθεια αλλά και επειδή ο Μουράτ δεν απαντά στις ερωτήσεις της, παίρνει μια απόφαση, που θα τους επηρεάσει όλους. Παρόλο που ο Κεντάλ βρήκε την ευκαιρία να βγει από τη φυλακή εφόσον εμφανίστηκε ο Μουράτ, δεν ξέρει τι κίνδυνοι τον περιμένουν. Η Ναρίν φοβάται μην χάσει τον Μπαράν και ενώ μιλά με τον Μουράτ, μπαίνει σε μεγαλύτερο αδιέξοδο. Όσο κι αν ικετεύει τον Μουράτ, εκείνος της λέει πως δεν πρέπει να μένει άλλο κρυφό αυτό το μυστικό. Η Ναρίν είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα προκειμένου να εμποδίσει τον Μουράτ από το να αποκαλύψει την αλήθεια. Στο μεταξύ, ο Ογούζ, σκέφτεται ότι θα χάσει ολοκληρωτικά τη Ναρίν και παίρνει μια απρόσμενη απόφαση. Το νέο του θανάτου του Μουράτ σόκαρε λιγότερο την Καντριγιέ από το νέο του ότι ο Μουράτ ζει ενώ αντιλαμβάνεται την αδικία, που έκανε στον Κεντάλ, αφού νόμιζε πως εκείνος ήταν ο δολοφόνος. Πώς θα συγχωρέσει τώρα τον Μουράτ, που δεν εμφανιζόταν τόσο καιρό; Καθώς όλη η οικογένεια ρωτά τον Μουράτ γιατί δεν ήρθε νωρίτερα, η Αντά αντιστέκεται σε όλους και προσπαθεί να ζήσει τη χαρά, που ξαναβλέπει τον πατέρα της. Καθώς γίνονται όλα αυτά, ένα γεγονός θα κάνει όλο τον κόσμο στο σπίτι να αναστατωθεί…



Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 75 Paramparca gr subs Ragismenes kardies 75
Καθώς ο Τζιχάν δουλεύει πυρετωδώς για να ξαναβρούν όλα τον παλιό καλό τους ρυθμό, η αστυνομία επισκέπτεται την έπαυλη σηματοδοτώντας ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο περίπλοκα. Ο Ραχμί συλλαμβάνεται και οδηγείται στην ασφάλεια για ανάκριση ενώ ο Τζιχάν βρίσκεται με τηνΓκιουλσερέν και προσπαθεί να την πείσει να μην αψηφήσει την αγάπη που νιώθει ο ένας για τον άλλον. Για την Γκιουλσερέν όμως, η επιστροφή του Τζιχάν στην έπαυλη με την Ντιλάρα σημαίνει και το τέλος της σχέσης τους…



To daxtylidi ths fwtias 83-84-85 Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς
Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 83. To daxtylidi ths fwtias
Ένα τολμηρό σχέδιο δράσης θα καταστρώσουν ο Στέφανος με την Ηρώ έχοντας ο καθένας τους δικούς τους λόγους, ώστε να μπορέσουν να αποδείξουν ότι η Σοφία δεν έχει πρόβλημα ψυχωσικής φύσεως.Ο Αλέξης μαζί με τη Σαζέμ διοργανώνουν τις λεπτομέρειες για την ωραιότερη στιγμή της ζωής τους για να μπορέσουν να ενώσουν τις ζωές τους μια για πάντα.Δυστυχώς όμως τα σχέδια τους θα αλλάξουν, αφού με τη βοήθεια της Ασπασίας η Σοφία θα αποδράσει από το ψυχιατρείο.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 84. To daxtylidi ths fwtias
Δείτε Μία εκπληκτική επαγγελματική πρόταση θα δεχτεί ο Πάρης που θα αλλάξει την ζωή του κι αυτό θα τον αναγκάσει να φύγει από την Κύπρο και να πάει να μείνει μόνιμα στις Βρυξέλλες.Η Σοφία λέει στο Στέφανο να ξεκινήσει μια έρευνα, ώστε να μπορέσει να βρει την πραγματική της κόρη και να την πάει στην Κύπρο.Ο Σωκράτης καταλαβαίνει ποιος έχεις τους κωδικούς για τον θησαυρό και ποιος κινεί τα νήματα αυτής της υπόθεσης από την αρχή.Δυστυχώς όμως δεν θα προλάβει να πει σε κανένα την αλήθεια, αφού Πέτρος θα του κόψει το νήμα της ζωής του.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 85. To daxtylidi ths fwtias
Χωρίς την παρουσία της Σοφίας αλλά και του Στέφανου, η Μαρίνα, ο Ορφέας, ο Αλέξης, αλλά και η Σαζέμ ζουν πολύ ευτυχισμένοι. Νομίζουν ότι Σοφία ήταν εκείνη που κατέστρεφε τις ζωές τους και ότι αξίζει την τιμωρία της. Όμως η Μαρίνα μαζί με τον Αλέξη θα ανακαλύψουν με το πιο άσχημο τρόπο ότι η Σοφία ήταν ο μόνος άνθρωπος που ποτέ δεν είχε σκοτεινά κίνητρα. Πολύ γρήγορα θα έρθει η πρώτη αποκάλυψη που θα τους χαλάσει την ευτυχία τους.



Οι Συμμαθητές επεισόδιο 35 OI SIMMATHITES
Ο Αριστείδης ανακοινώνει στην Μαριλένα ότι εάν ο Ανδρέας δεν παρουσιάσει κάτι που να έχει αξία τότε θα πάρει την απόφαση, ώστε να τον απολύσει. Την ίδια στιγμή βλέπουμε τον Ισίδωρο με τον Ανδροκλή να ξεκινούν και να έχουν προβλήματα από το γεγονός ότι η Ντίνα λείπει. Την ίδια ώρα η Σεσίλια στο σπίτι της Μαριλένας δείχνει να τρελαίνεται από την παρουσία της. Η Μαριλένα λέει στον Ανδρέα να πάει και να ζητήσει την βοήθεια από τον Παύλο σχετικά με την παρουσίαση, χωρίς όμως να του πει ότι από αυτήν την παρουσίαση κρέμεται η δουλειά του. Ο Άρης λέει στον Ανδρέα να τους δώσει τα κλειδιά για το στούντιο που έχει η Κρίστη γιατί εκεί έχουν ξεχάσει το σχέδιο που έχουν για το μπαρ. Την ίδια στιγμή βλέπουμε και την Ντίνα να μαθαίνει ότι ο Ισίδωρος είναι καλά στην υγεία του και ζωντανός.

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 36 OI SIMMATHITES
Η Τατιάνα κάνει ότι μπορεί, ώστε να καταφέρει και να σώσει το γάμο που έχει μαζί με τον Παύλο. Την ίδια στιγμή ο Άρης θα βρει το γράμμα που είχε αφήσει η Κρίστη στο στούντιο και επιτέλους βλέπουμε τι ήθελε να του πει τόσο καιρό. Η Μαριλένα λέει στον Ανδρέα να πάει και να ψαρέψει τον Άρη για να μάθουν εάν τελικά βλέπει ακόμα την κοπέλα του βίντεο.

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 37 OI SIMMATHITES
Ο αστυνόμος Αντωνίου θα αναλάβει την υπόθεση για να εξιχνιάσει ποιοι είναι τελικά οι πραγματικοί υπεύθυνοι. Οι τελευταίες λέξεις του θύματος ήταν ότι η Μαριλένα έπρεπε να μάθει κάτι. Η πραγματική αλήθεια βρίσκεται στις κάμερες ασφαλείας της εταιρείας που κάποιος τις έσβησε. Οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν κλιμακωθεί και όλοι οι ύποπτοι κατηγορούν ο ένας τον άλλον. Όλοι προσπαθούν να αποφύγουν τις υποψίες και έρχονται σε αντιπαράθεση με τον άλλον και τελικά η αλήθεια θα φέρει και μεγάλες ανατροπές...



Μπρούσκο Επεισόδιο 485 (104 γ κύκλου) Δευτέρα 15/2/2016 Mprousko
Ο Σήφης με τον Αχιλλέα συνεργάζονται για να φτάσουν στην ενοχή του Πάτροκλου και καλούν κρυφά την Αλεξάνδρα στα Χανιά, για να τους πει τι της έχει εκμυστηρευτεί η Άντρια στις συνεδρίες. Η Αλεξάνδρα όμως επικαλείται το ιατρικό απόρρητο και δεν τους αποκαλύπτει τίποτα. Την ίδια στιγμή, η Αλίκη βλέπει στα Χανιά τον Αχιλλέα με την Αλεξάνδρα και ο νους της πάει στο πονηρό. Μάταια ο Αχιλλέας προσπαθεί να την πείσει ότι δεν τρέχει τίποτα. Στο μεταξύ, ο Πάτροκλος συνέρχεται αλλά ψυχικά είναι ράκος και ομολογεί στην Άννα ότι δεν μετάνιωσε που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και ούτε θέλει να ξαναδεί τον Διαμαντή, Η Δήμητρα και η Άννα ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες για χατίρι του Πάτροκλου, η μεν γυναίκα του της λέει να μείνει μακριά του, η δε Δήμητρα της απαντά ότι θα κάνει ότι γουστάρει. Παράλληλα, η Όλγα λέει με παράπονο στον Σήφη ότι η Στεφανία θέλει μόνο τη Μελίνα για μαμά της, ενώ ο Νικηφόρος από τη φυλακή ζητάει από τον Μανούσο να βάλει τον Διαμαντή να καθαρίσει γι' αυτόν, εκβιάζοντας τον.

Μπρούσκο Επεισόδιο 486 (105 γ κύκλου) Τρίτη 16/2/2016 Mprousko
Ο Αχιλλέας μαθαίνει ότι ο Πάτροκλος έγινε καλά και χαίρεται για ένα λόγο μόνο, ότι θα μπορέσει να τον βάλει φυλακή, ενώ δεν διστάζει να έρθει ακόμα και στα χέρια με τον Νεκτάριο, ο οποίος πλέον υπερασπίζεται τον αδελφό του. Η Αλίκη τελικά δεν αντέχει και τηλεφωνεί στη Μελίνα να της πει ότι είδε τον Αχιλλέα με την Αλεξάνδρα στα Χανιά. Η Μελίνα στην αρχή αντιδρά πολύ άσχημα και ο Αχιλλέας αναγκάζεται να της πει την αλήθεια για να βγάλει από το μυαλό της την απιστία και το καταφέρνει. Ο Διαμαντή; επικοινωνεί τελικά με τον Νικηφόρο και του ζητάει σαν αντάλλαγμα για να τον βγάλει από τη φυλακή, κάτι που να έχει σχέση με τη Χρυσάνθη. Την ίδια στιγμή η Αναστασία, που έχει φτάσει στο απροχώρητο, παίρνει ένα όπλο και μερικούς άντρες μαζί της για να καθαρίσει με τον Σηφαλάκη και να της πει ποιος τον έβαλε να κάνει κακό στον Ματθαίο. Το μαθαίνει ο Σήφης και μαζί με τον Παύλο πάνε τη βρουν, αλλά η συνάντηση έχει αιματηρή κατάληξη.

Μπρούσκο Επεισόδιο 487 (106 γ κύκλου) Τετάρτη 17/2/2016 Mprousko
Στην Κύπρο η Μαρίνα ζητά από τη Δήμητρα να κάνει ιππασία με ένα άγριο άλογο, τον Πύρρο, αλλά η Δήμητρα δεν την αφήνει. Ωστόσο, η Μαρίνα ανεβαίνει στο άλογο κρυφά και ξαφνικά ακούγεται η Μαρίνα να φωνάζει βοήθεια. Όλοι τρέχουν και βλέπουν το μικρό κορίτσι να είναι πεσμένο στο έδαφος με αίματα. Πανικοβάλλονται και αμέσως τρέχουν στο νοσοκομείο, ενώ η Δήμητρα με τον Νεκτάριο είναι απαρηγόρητοι. Στο μεταξύ κι ενώ ο Γιώργης έχει πυροβολήσει τον Σηφαλάκη στο πόδι, η Αναστασία παίρνει το κινητό του και βρίσκει κλήσεις στον Διαμαντή. Αποφασίζει έξαλλη να πάει να τον βρει, αλλά ο Διαμαντής και πάλι βρίσκει κάποια δικαιολογία για τις κλήσεις. Στο μεταξύ, η μικρή Μαρίνα είναι σε κρίσιμη κατάσταση και όλοι έχουν διαλυθεί, μαζί και η Μελίνα, ενώ ο Αχιλλέας φοβάται μην πάθει κάτι από το κλάμα και τη στενοχώρια. Η βεντέτα ανάμεσα στου Σηφαλάκηδες και τους Γιαννακάκηδες έχει αρχίσει και τα πιστόλια έχουν βγει. Παράλληλα, η Άννα Στρατηγάκη δέχεται χρήματα από τον Διαμαντή να διαβάλλει τη Χρυσάνθη. Έτσι, πρώτη της κίνηση είναι να συναντηθεί με τη Δάφνη στην Κύπρο.

Μπρούσκο Επεισόδιο 488 (107 γ κύκλου) Πέμπτη 18/2/2016 Mprousko
Οι ώρες αγωνίας στο νοσοκομείο είναι ατελείωτες και όλοι περιμένουν να μάθουν τα νέα για τη Μαρίνα, που είναι όμως πάρα πολύ δυσάρεστα, αφού ο γιατρός τους εξηγεί ότι έχει τραυματιστεί στη σπονδυλική στήλη και δεν θα μπορέσει πλέον να περπατήσει. Η Δήμητρα και ο Νεκτάριος καταρρέουν, αλλά αυτή η τραγική στιγμή δείχνει να τους ενώνει, το ίδιο και οι τύψεις που νιώθουν για όσα έχουν κάνει και που ίσως να φταίνε για την κατάσταση που έχουν φτάσει. Οι σκηνές που εκτυλίσσονται μοιάζουν με αρχαία τραγωδία, ενώ η Δήμητρα ουρλιάζει. «Όχι δεν το πιστεύω, το παιδί μου θα μείνει παράλυτο». Ο Νικηφόρος στο μεταξύ λέει στον Διαμαντή ότι η Χρυσάνθη έχει βγάλει στο εξωτερικό πολλά λεφτά μαύρα, αλλά ο Διαμαντής αυτό δεν το θεωρεί και τόσο σημαντικό που να μπορεί να την καταστρέψει για πάντα. Λίγες ώρες μετά, στην Κύπρο έρχονται κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα για τη Μαρίνα, καθώς δίνουν κάποια ελπίδα να περπατήσει επειδή δεν κόπηκε τελείως ο νωτιαίος μυελός και ίσως με μια ακόμα εγχείρηση γίνει κάποιο θαύμα. Η Μαρίνα στο μεταξύ δείχνει εμπιστοσύνη μόνο στον Αχιλλέα, αλλά και ο Αχιλλέας που της έχει πολύ αδυναμία.

Μπρούσκο Επεισόδιο 489 (108 γ κύκλου) Παρασκευή 19/2/2016 Mprousko
Κι ενώ στα Χανιά γίνεται πραγματικός πόλεμος, με ενέδρες, πυροβολισμούς, παρακολουθήσεις και δολοφονίες, στην Κύπρο η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι της πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο Πάτροκλος πηγαίνει να αγκαλιάσει τη Δήμητρα, αλλά η Δήμητρα του ζητάει να φύγει και να μην απλώσει ξανά χέρι πάνω της. Το ίδιο κάνει και ο Νεκτάριος με την Αλεξάνδρα, της ζητάει να σταματήσουν αυτή τη σχέση, γιατί δεν έχει το μυαλό του πουθενά αλλού εκτός από την οικογένειά του. Η Αλίκη λιποθυμάει εκατό φορές μόλις της λέει ο Χρήστος ότι δεν πρόκειται να παντρευτούν, αλλά φαίνεται ότι το έκανε για να τη συνεφέρει μετά την γκάφα που έκανε και τηλεφώνησε στην Μελίνα. Στο μεταξύ, η Μελίνα που ζει όλη αυτή την κατάσταση, δεν μπορεί να χαρεί την εγκυμοσύνη της, είναι συνεχώς θλιμμένη και όπως εξομολογείται στην Αλεξάνδρα, φοβάται ακόμα και το χειρότερο. Τέλος, ο Ματθαίος αρχίζει να νιώθει και πάλι τρυφερά για την Αναστασία, αλλά ο εγωισμός του δεν τον αφήνει ούτε να το παραδεχτεί, ούτε και να της το εκδηλώσει κι έτσι αποφασίζει να μπει στην τελική ευθεία με το διαζύγιο.



Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 26 ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ
Τελικά η Αμαλία δεν μπορεί να πάρει καμία απάντηση για το ποια είναι η Ελισάβετ και τι σχέση που έχει η Αλίκη με τον Παύλο. Η Αγάπη πηγαίνει για την Αστυνομία και θα πει ψέματα στην Μαρουσώ ότι πήγε, αλλά η Μαρουσώ θα το ανακαλύψει και θα την αντιμετωπίσει με πολύ αυστηρό τρόπο. Στο γραφείο του Στέργιου μπαίνει ο Φίλιππος και απειλεί τους πάντες για να πάρει πίσω τα χρήματά του.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 27 ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε στον Στέργιο να δίνει ο Παύλος εντολή, ώστε να δώσει πίσω όλα τα λεφτά του Φίλιππου που έχει καταχραστεί. Με την εντολή του Παύλου θα δημιουργήσει ένα τεράστιο πρόβλημα στον Στέργιο, αφού δεν έχει τα λεφτά και πρέπει να τα βρει με οποιοδήποτε τρόπο. Στην Ελισάβετ ο Δημήτρης της ξεκαθαρίζει ότι δεν θα την βοηθήσει καθόλου με την ανατροφή του μωρού. Η Ελισάβετ παίρνει την απόφαση να γυρίσει στην δολειά παρόλο τους ενδοιασμούς της Αλίκης και να διεκδικήσει την διατροφή του μωρού της δικαστικά...



MPROUSKO EPEISODIA 477 Πεμπτη 28-1-2016 Μπρούσκο Επεισόδιο 477
Παρεξηγημένη απ' τη συμπεριφορά της Στεφανίας, η Όλγα μαζεύει τα πράγματά της κι επιστρέφει σπίτι της, ενώ κάποιες κουβέντες της ενοχλούν τον Σήφη. Ο Νεκτάριος, μιλάει σκληρά του Διαμαντή, όταν μαθαίνει απ' τον Πάτροκλο ότι μητέρα τους είναι η Χρυσάνθη καθώς και τις συνθήκες κάτω απ' τις οποίες έμεινε έγκυος. Παράλληλα, ο Διαμαντής, δίνει την δική του ερμηνεία στην Άννα, παίρνοντάς την με το μέρος του, ενώ η Χρυσάνθη λέει όλη την αλήθεια στο Μάρκο. Μετανιωμένη η Αναστασία, κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να πλησιάσει τον Ματθαίο. Η Βασιλική κάνει τον Μηνά να ζηλέψει κι επιτέλους και να την προσέξει. Η Δάφνη τσακώνεται με τον Μάρκο, όταν την πιέζει να επιστρέψει άμεσα στα Χανιά. Αντίθετα η Μελίνα, απολαμβάνει τις εκδηλώσεις αγάπης του Αχιλλέα και το ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του. Ο Μανωλιός εξαγριώνεται όταν μαθαίνει ότι ο Κίκης τριγυρνάει και πάλι στα Χανιά. Ο Παύλος στηρίζει την Λουκία στην δύσκολη περιπέτεια που περνάει, ενώ στο μεταξύ ο Σήφης, βρίσκεται ένα βήμα στο να ξεσκεπάσει την συμμετοχή του Πάτροκλου στην απαγωγή της Μελίνας.



ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ (KARAGUL) Επεισόδιο 2 3ος Κύκλος ΠΕΜΠΤΗ 28-1-2016
Ο Μπαράν βλέπει μπροστά του τον πατέρα του ζωντανό και παθαίνει σοκ. Ο Μουράτ λέει στον γιο του την αλήθεια, αλλά ο Μπαράν αντιδρά εντελώς απρόσμενα. Η νοσταλγία μετατράπηκε σε μίσος και ο Μπαράν ζητά εξηγήσεις απ' τον πατέρα του. Ο Μουράτ δεν ξέρει τι να κάνει ενώ η δίκη αναβάλλεται λόγω μιας απρόσμενης εξέλιξης. Ο Κεντάλ επιστρέφει στη φυλακή και ο Μουράτ πηγαίνει να τον βρει εκεί. Ήρθε η ώρα για τα δύο αδέλφια να λογαριαστούν. Από την άλλη μεριά, η Οζλέμ επωφελείται από την απουσία του Κεντάλ και κηρύσσει την ελευθερία τη, μη γνωρίζοντας τι θα της συμβεί. Μετά απ' όλα τα νέα γεγονότα, η Εμπρού και τα παιδιά αναγκάζονται να αγωνιστούν ξανά για να βρουν μια λύση για το οικονομικό και το οικογενειακό τους πρόβλημα. Μετά τις αποκαλύψεις του Κεντάλ στη δίκη, η Ναρίν αρχίζει ξανά να φοβάται για τον Μπαράν και αυτό θα γίνει η αιτία για να αρχίσει να βλέπει εφιάλτες. Η οικογένεια θα έρθει αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη, που θα ταράξει τις ισορροπίες και η οποία θα αναιρέσει πάλι τα όσα ήδη ξέρουν…



Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 74 Πεμπτη 28-1-2016 Paramparca gr subs Ragismenes kardies
Ο Τζιχάν, μέσα από όλη αυτή την περιπέτεια, έρχεται ξανά κοντά με τον πατέρα του. Συμβουλεύεται τον δικηγόρο του για όλα όσα έχουν συμβεί. Η Γκιουλσερέν εξακολουθεί να βρίσκεται στο πλευρό της Χαζάλ. Το μόνο πρόβλημα της Ντιλάρα είναι να πείσει τον Τζιχάν να είναι και πάλι μαζί. Εκείνος όμως δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Γκιουλσερέν. Ο Τζιχάν ξαφνιάζει τους πάντες όταν φέρνει τον Ραχμί πίσω στην έπαυλη.



9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 94 ΠΕΜΠΤΗ 28-1-2016 1ος Κύκλος 9 MINES
Ο Αντρέας επισκέπτεται τη Δάφνη, η οποία τον υποδέχεται σαν τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να τη βοηθήσει να ανασύρει τα χαμένα κομμάτια της μνήμης της, και τον παρακαλεί να την πάει στο σημείο του πυροβολισμού της. Ο Άλκης ανήμπορος να διαχειριστεί το πένθος του, έχει να αντιμετωπίσει και την αρνητική στάση της Κρίστης, που δε συμμερίζεται τον πόνο του και τον κατηγορεί ότι κατά βάθος δεν ήθελε το μωρό τους, ζητώντας του να φύγει. Κανείς από τους δύο δε φαντάζεται ότι το μωρό τους ζει, με την Ντορέτα να το επισκέπτεται καθημερινά στη θερμοκοιτίδα περιμένοντας να αναπτυχθεί και να το πάρει στο σπίτι της. Η Χαρά από την άλλη έχει όλο το έδαφος έτοιμο μπροστά της για να σχεδιάζει ένα όμορφο μέλλον, καθώς αποκαλύπτεται ότι ο Άλκης ήταν ο εφηβικός της έρωτας που όχι μόνο δεν ξεπέρασε ποτέ, αλλά είχε στόχο να κατακτήσει, με κάθε μέσο. Ο Μάνος νιώθει ενοχές για τη συμφωνία με το παράνομο κύκλωμα, και θέτει ερωτηματικά για τον δότη που θα του προσφέρει το μόσχευμα, αλλά η Κάτια τον ταρακουνάει λέγοντας ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, καθώς η ζωή του κρέμεται πια από μια κλωστή. Η Μαρίνα από την άλλη, χαμένη από τον χωρισμό της με τον Μάνο αλλά κυρίως από την εχθρική στάση της Έλσας απέναντί της, ανυπομονεί να γυρίσει στη δουλειά της για να ξεχαστεί, όταν η Εύα της ανακοινώνει ότι η θέση της στην εταιρεία δεν υπάρχει πια. Η Έλσα προσπαθεί να συνεφέρει την Κρίστη λέγοντάς της πως ο Άλκης την αγαπάει και την προτρέπει να σταθεί δυνατή ώστε να αντιμετωπίσουν μαζί την απώλεια του μωρού τους. Η Κρίστη όμως, έχει βυθιστεί για τα καλά σε θλίψη που την οδηγεί να κάνει κακές σκέψεις ακόμα και για την ίδια της τη ζωή. Ο Αντρέας ακολουθεί τη Δάφνη στο χώρο της ενέδρας με κομμένη την ανάσα, καθώς εκείνη προσπαθεί να καταλάβει πώς την πυροβόλησαν, αλλά για καλή του τύχη η μνήμη της δεν τη βοηθά. Άλλος ένας έντονος καυγάς ξεσπάει ανάμεσα στη Μαρίνα και τον Κυριάκο, με τον τελευταίο να την απειλεί για άλλη μία φορά πως αν δεν τελειώσει με τον Ραζή, θα τον τελειώσει εκείνος. Η Δάφνη νιώθει μία ακαταμάχητη έλξη για τον Αντρέα που όμως προσπαθεί να κρύψει, και τον ρωτάει προβληματισμένη για το είδος της σχέσης που έχουν οι δυο τους. Ο Αντρέας αρπάζει την ευκαιρία και της δίνει ένα φιλί που τη φέρνει σε αμηχανία. Ο Μάριος όμως που βρίσκεται πίσω από το αυτοκίνητο του Αντρέα και τους βλέπει, εξοργίζεται καθώς συνειδητοποιεί ότι ο κίνδυνος η Δάφνη να ερωτευτεί ξανά τον Γεωργόπουλο είναι κάτι παραπάνω από ορατός. Η Ντορέτα καταστρώνει το σχέδιό της ώστε κανείς να μην καταλάβει ότι σύντομα πρόκειται να πάρει το μωρό σπίτι της, σώο και αβλαβές…



Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 76 Πεμπτη 28-1-2016 To daxtylidi ths fwtias 76
Ο Στέφανος, αν και αρχικά αρνείται να φύγει από το σπίτι, εν τέλει πείθεται. Προειδοποιεί όμως τη Μαρίνα και τον Αλέξη πως αν δεν αποσύρουν τις κατηγορίες, η Σοφία θα τους εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο. Απελπισμένος με την κατάσταση ζητάει από την Ηρώ να μείνει στο σπίτι της και αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τη Μάρθα. Η ψυχίατρος σε μία συνάντηση με τη Σοφία αποκαλύπτει πως δεν βρίσκεται εκεί τυχαία και πως ο στόχος της είναι να την εκδικηθεί για μία παλιά ιστορία. Η Σοφία εξοργίζεται και της επιτίθεται με αποτέλεσμα να μπει σε ψυχιατρική κλινική. Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας λαμβάνει ένα μυστήριο γράμμα από τον Σωκράτη.



Χωρίς εσένα επεισοδιο 44 Πέμπτη 28/1/16
6.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά Xoris esena
Ο Νάσος βοηθάει τον Δημήτρη να αντιμετωπίσει μια κρίση που του παραλύει το χέρι. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο και ο Δημήτρης μετανιώνει που έκανε έpωτα με τη Λήδα, από φόβο μήπως έχει μείνει έγκυος. Ο Γιώργος και η Εύα ανακουφίζονται όταν μαθαίνουν πως ο Στάθης συνήλθε. Για καλή τους τύχη, έχει προσωρινή αμνησία και δεν μπορεί να θυμηθεί τι συνέβη και κατέληξε στο νοσοκομείο. Η Χριστίνα αποφεύγει τον Γιάννη και η Νάντια την κατηγορεί, θεωρώντας πως τον έκανε πέρα όταν έμαθε την αλήθεια για τον πατέρα του. Η Εύα παραδέχεται στη Μαρία πως είναι εpωτευμένη με τον Γιώργο. Παρόλα αυτά επιμένει να παντρευτεί τον Στάθη, γιατί δεν θέλει να τον πληγώσει…
Xoris esena episodio 44 video



Επεισοδιο CSI Las Vegas season 13, Episode 4 Πέμπτη 28/01/2016
Ένα διπλό επεισόδιο αναγκάζει τις ομάδες του CSI Λας Βέγκας και του CSI Νέα Υόρκη να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να φέρουν σε πέρας μια υπόθεση πολύ προσωπική. Ο Mac Taylor από τη Νέα Υόρκη αποφασίζει να έρθει στο Λας Βέγκας για να κάνει επίσκεψη-έκπληξη στη φίλη του, την Christine, που άνοιξε εκεί ένα εστιατόριο. Αμέσως μετά την άφιξή του, όμως, ανακαλύπτει ότι η φίλη του έχει πέσει θύμα απαγωγής...



Οι συμμαθητές Επεισόδιο 37 10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά Oi symmathites 37, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου
Τη στιγμή που η Σεσίλια, μετά τις αποκαλύψεις, φεύγει συγκλονισμένη από την εταιρία, ένα αυτοκίνητο τη χτυπά και εξαφανίζεται. Το αποτέλεσμα είναι να παλεύει για τη ζωή της. Όταν μαθαίνει για το ατύχημα ο αστυνόμος Αντωνίου προσπαθεί να εξιχνιάσει την υπόθεση. Για τον αστυνόμο είναι όλοι ύποπτοι ενώ η αλήθεια βρίσκεται στις κάμερες ασφαλείας της Κούλντογκ όμως κάποιος προλαβαίνει να της σβήσει. Οι έρευνες και οι ανακρίσεις συνεχίζονται με τους ύποπτους να κατηγορούν ο ένας τον άλλον ώστε να αποφύγουν τις υποψίες. Και το ερώτημα παραμένει... ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο που χτύπησε τη Σεσίλια;



GRIMM Επεισόδιο 17 1ος Κύκλος - ΠΕΜΠΤΗ 28-1-2016
Ο Νικ είναι στο τρέιλερ προσπαθώντας να ανακαλύψει τι μπορεί να ανοίγει το κλειδί, που έλαβε από τη θεία του. Η Τζούλιετ του τηλεφωνεί και του λέει πως ο Χανκ τους έχει καλέσει να φάνε μαζί με την Άνταλιντ. Ο αρχηγός Ρενάρ αναγκάζεται από έναν εγκληματία, που τον απειλεί με όπλο να τον ακολουθήσει και να συναντήσουν έναν ξάδελφό του. Ο Ρενάρ αντιδρά και τους σκοτώνει. Όταν ο Νικ συναντάει την Άνταλιντ αναγνωρίζει στο πρόσωπο της εκείνη, που προσπάθησε να σκοτώσει τη θεία του και έρχεται αντιμέτωπος μαζί



ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Επεισόδιο 26 1ος Κύκλος - ΠΕΜΠΤΗ 28-1-2016 ΣΤΑΡ TRELH OIKOGENEIA
Η διάθεση της Χλόης είναι πολύ καλή και αρχίζει να φέρεται ευγενικά σε όλους, σε αντίθεση από ό,τι συμβαίνει συνήθως. Η Μαργαρίτα υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με το παιδί της. Γρήγορα ανακαλύπτει ότι είναι ερωτευμένη και μάλιστα αυτή τη φορά με ανταπόκριση. Η Ρωξάνη παθαίνει κρίση ζήλιας, όταν μπαίνει στο σαλόνι και πιάνει τον Ρίκο να κοιτάζει με λάγνο βλέμμα την Σαρλίς Θερόν… στην τηλεόραση. Ο Γιάννης έχει δανείσει το τρυπάνι του στον Ρίκο. Αλλά όταν πηγαίνει για να το πάρει πίσω, ο Ρίκο δεν το βρίσκει για να του το επιστρέψει. Αποτέλεσμα να εξελιχθούν σκηνές απείρου κάλλους. Όλα τα μέλη της οικογένειας συμμετέχουν σ' ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Οι γυναίκες παίζουν εναντίον των αντρών και αυτό είναι αρκετό για να βγουν όλα τα άπλυτά τους στη φόρα. Ο Ρίκο ξεχνάει την επέτειο του γάμου του με τη Ρωξάνη και αυτό έχει απρόβλεπτες συνέπειες ακόμη και για τον ίδιο...



COLD CASE Επεισόδιο 22 6ος Κύκλος - ΠΕΜΠΤΗ 28-1-2016
Οι ντετέκτιβ ερευνούν μια υπόθεση από το 2005 σχετικά με τη δολοφονία της Κέιτ Μπάτλερ, μιας νεαρής υποψήφιας σε στρατιωτική σχολή. Η έρευνα της Λίλι αποδεικνύει πως η κοπέλα πριν πεθάνει κακοποιήθηκε από δεκάδες συνυποψήφιους της...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget