y

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς 83-84-85



To daxtylidi ths fwtias 83-84-85 Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς
Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 83. To daxtylidi ths fwtias
Ένα τολμηρό σχέδιο δράσης θα καταστρώσουν ο Στέφανος με την Ηρώ έχοντας ο καθένας τους δικούς τους λόγους, ώστε να μπορέσουν να αποδείξουν ότι η Σοφία δεν έχει πρόβλημα ψυχωσικής φύσεως.Ο Αλέξης μαζί με τη Σαζέμ διοργανώνουν τις λεπτομέρειες για την ωραιότερη στιγμή της ζωής τους για να μπορέσουν να ενώσουν τις ζωές τους μια για πάντα.Δυστυχώς όμως τα σχέδια τους θα αλλάξουν, αφού με τη βοήθεια της Ασπασίας η Σοφία θα αποδράσει από το ψυχιατρείο.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 84. To daxtylidi ths fwtias
Δείτε Μία εκπληκτική επαγγελματική πρόταση θα δεχτεί ο Πάρης που θα αλλάξει την ζωή του κι αυτό θα τον αναγκάσει να φύγει από την Κύπρο και να πάει να μείνει μόνιμα στις Βρυξέλλες.Η Σοφία λέει στο Στέφανο να ξεκινήσει μια έρευνα, ώστε να μπορέσει να βρει την πραγματική της κόρη και να την πάει στην Κύπρο.Ο Σωκράτης καταλαβαίνει ποιος έχεις τους κωδικούς για τον θησαυρό και ποιος κινεί τα νήματα αυτής της υπόθεσης από την αρχή.Δυστυχώς όμως δεν θα προλάβει να πει σε κανένα την αλήθεια, αφού Πέτρος θα του κόψει το νήμα της ζωής του.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 85. To daxtylidi ths fwtias
Χωρίς την παρουσία της Σοφίας αλλά και του Στέφανου, η Μαρίνα, ο Ορφέας, ο Αλέξης, αλλά και η Σαζέμ ζουν πολύ ευτυχισμένοι. Νομίζουν ότι Σοφία ήταν εκείνη που κατέστρεφε τις ζωές τους και ότι αξίζει την τιμωρία της. Όμως η Μαρίνα μαζί με τον Αλέξη θα ανακαλύψουν με το πιο άσχημο τρόπο ότι η Σοφία ήταν ο μόνος άνθρωπος που ποτέ δεν είχε σκοτεινά κίνητρα. Πολύ γρήγορα θα έρθει η πρώτη αποκάλυψη που θα τους χαλάσει την ευτυχία τους.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget