21/10/15


​to daxtylidi tis fwtias 8-9-10-11-12 ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 8 to daxtylidi tis fwtias
Ο Αλέξης πάει στο σπίτι τη Σαζέμ, αλλά η Σοφία είναι πάρα πολύ αρνητική με αυτή την απόφασή του και έτσι θα έχουν μεγάλα προβλήματα μεταξύ τους.Η Ελένη καταλαβαίνει ότι κάποιος την παρακολουθεί η Νεφέλη αρχίζει να φοβάται για την έκβαση που θα έχει ο γάμος της.Μια ανακοίνωση θα κάνει Μαρίνα παρ όλο που ο Στέφανος δεν θέλει και θα πει ότι θα μείνει στον πατέρα της μέχρι την ημέρα του γάμου της, ενώ θα είναι ψέματα γιατί στην πραγματικότητα θα πάει Σαντορίνη για να συναντήσει τον Ορφέα και να μπορέσει να μάθει πολλά πράγματα για εκείνον και το παρελθόν του..

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 9 to daxtylidi tis fwtias
Η Σοφία επηρεάζει τον Στέφανο και εκείνος με τη σειρά του προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Αλέξη και να αφήσει τη Σαζέμ, ενώ εκείνος είναι ανένδοτος, αφού κάθε μέρα που περνάει οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά. Ο Αλέξης παίρνει δύναμη από τον πατέρα του γιατί εκείνος τον υποστηρίζει σε κάθε του κίνηση. Ο Πάρης εκτός από την Νεφέλη αντιμετωπίζει με ψυχρό ύφος και το φίλο του, τον Στέφανο. Την οικογένεια Στρατηγού θα πλησιάσει ο Σωκράτης γιατί θέλει να την εκδικηθεί. Ο Πέτρος μπλέκεται σε μια μεγάλη ιστορία από το παρελθόν κι αυτή η σκοτεινή ιστορία σιγά σιγά θα αρχίσει να ξετυλίγεται. Η Μαρίνα που έχει πάει στη Σαντορίνη έρχεται πολύ κοντά με τον Ορφέα και το πάθος ανάμεσά τους γεννιέται ξανά.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 10 to daxtylidi tis fwtias
Η Ηρώ νιώθει ότι σχέση που έχει με τον Ορφέα, αρχίζει να απειλείται και έτσι εκείνη θα του κάνει μεγάλη επεισόδιο για τη Μαρίνα. Η Μαρίνα θα πει στον πατέρα της να μην πει σε κανέναν ότι βρίσκεται στη Σαντορίνη.Το νήμα της σχέσης που έχει ο Δημήτρης με τον Πέτρο σιγά σιγά αρχίζει να ξεδιπλώνεται.Η σχέση που έχει η Νεφέλη με τον Πάρη δεν είναι καθόλου καλή και κάθε μέρα χειροτερεύει και ο Στέφανος θα προσπαθήσει να τους συμφιλιώσει χωρίς όμως αποτέλεσμα.Η Δανάη πηγαίνει στο σπίτι του Πάρη και της Νεφέλης για να μάθει για το παιδί της και θα προκαλέσει την οργή του άντρα της μπροστά στα μάτια της Νεφέλης.Η Ελένη θα καταλάβει φοβισμένη ότι κάποιος την παρακολουθεί ενώ ο Ορφέας και η Μαρίνα υποκύπτουν στο πάθος τους.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 11 to daxtylidi tis fwtias
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Αλέξη με τη Σοφία να περνάνε άσχημη κρίση στη σχέση τους και η Σοφία θα του βάλει όρους για να μείνει η Σαζέμ στο σπίτι. Οι ετοιμασίες του γάμου της Μαρίνας συνεχίζονται ενώ εκείνη ζει ξανά τον ερωτά της στη Σαντορίνη με τον Ορφέα. Ο Στέφανος έχει βάλει έναν άνθρωπο να παρακολουθεί το Ορφέα και εκείνος θα του δώσει πληροφορίες. Η Ελένη μαζί με τη Νεφέλη ανησυχούν για το ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του Ορφέα. Η Ελένη θα πει στην Νεφέλη ότι κάποιος την παρακολουθεί και φοβάται. Η Δανάη θα πάει στον Πάρη και θα κάνει τα πάντα, ώστε να μπορέσει να τον αποκτήσει αλλά αυτό που θα προκαλέσει είναι μόνο την οργή του, με αποτέλεσμα να την διώξει με πολύ άσχημο τρόπο από το σπίτι. Στη Σοφία με τη Σοφία έρχεται κοντά ο Δημήτρης ενώ η Ηρώ εκδηλώνει την ζήλια που νιώθει για τον Ορφέα και το φλερτ που έχει με την Μαρίνα ...

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 12 to daxtylidi tis fwtias
Ο Ορφέας τρέχει να συναντήσει την Μαρίνα που έχουν ραντεβού και θα αφήσει την Ηρώ. Η Ηρώ είναι πάρα πολύ στενοχωρημένη και θα πάει στον πατέρα της για να ζητήσει παρηγοριά. Η Σαζέμ θα κάνει μια τρομερή αποκάλυψη στον Αλέξη για το παρελθόν της. Τότε ο Αλέξης θα πάει και θα την γνωρίζει στον πατέρα του. Ο Πέτρος θα κάνει μια τρομερή αποκάλυψη στον Αλέξη και αυτή θα είναι τη Μαρίνα δεν είναι μαζί του αλλά στη Σαντορίνη. Η Ελένη είναι πανικοβλημένη γιατί θα ανακαλύψει ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι της. Ο Δημήτρης τελικά βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να εξοντώσει τον Πέτρο, ενώ η Δανάη παίρνει την απόφαση να εκδικηθεί τον Πάρη. Ο Ορφέας έχει έναν άσημο καβγά με κάποιους ανθρώπους της νύχτας και η Μαρίνα είναι έτοιμη να φύγει για την Κύπρο ενώ την τελευταία στιγμή ο Ορφέας την προλαβαίνει και οι δύο τους αφήνονται στον έρωτά τους.

Τα νέα επεισόδια Το Δαχτυλίδι της φωτιά Επεισόδια 13,14,15,16,17
to daxtylidi tis fwtias 8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-22


​MPROUSKO EPEISODIO 406 BROUSKO

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 406 Τετάρτη 21-10-2015
Οι περιπέτειες του Μανωλιού στη Φλωρεντία συνεχίζονται... του κλέβουν το πορτοφόλι και μιας και τα Ιταλικά του δεν τον βοηθούν, αναγκάζεται και ζητιανεύει! Η Άννα κάνει τα πάντα για να τα ξαναβρεί με τον Πάτροκλο και φτάνει στο σημείο να τον παρακαλά να την συγχωρέσει. Ο Πάτροκλος όμως είναι αρνητικός και την απορρίπτει και πάλι. Μεσολαβεί όμως ο Διαμαντής και του εξηγεί ότι μόνο τα χρήματα της Άννας μπορούν να τους στηρίξουν αυτή τη στιγμή. Η Δήμητρα υποχωρεί και ενημερώνει το Νεκτάριο ότι θα επιστρέψει με τα παιδιά στην Κύπρο. Ο Κίκης ξαφνιάζει την Κωνσταντίνα στο τραπέζι που του κάνει καθώς της λέει ότι σκοπεύει να την παντρευτεί! Η Δάφνη πιστεύει ότι ο Μάρκος τη ζηλεύει και συζητά μαζί του σε φορτισμένο κλίμα για το Νικηφόρο. Το πιο σημαντικό όμως θέμα που απασχολεί τώρα τη Δάφνη είναι πως θα καταφέρουν να περάσουν με το Μηνά στις εξετάσεις του σχολείου. Η Μάρθα δεν καταφέρνει να επικοινωνήσει με τον Αχιλλέα και τη Μελίνα και αρχίζει και φοβάται ότι η Μελίνα θα εξαφανιστεί και δεν θα ξαναδεί το παιδί της. Στο μεταξύ ο Σήφης μαθαίνει για το Νικηφόρο ότι είναι απόγονος της οικογένειας Δημοσθένους στην Κύπρο και του ζητά εξηγήσεις για το θάνατο των δυο συγγενών του όπως και ποια είναι η άποψή του γα την υπόθεση... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


​9 μήνες epeisodio 23 9 mines

Τετάρτη 21-10-2015
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά
Η απόφαση της Μαρίνας να παραιτηθεί από τη δουλειά, μην μπορώντας να διαχειριστεί την έλξη της για τον Μάνο, τη φέρνει αντιμέτωπη με το άγνωστο πρόσωπο της αδερφής της. Ο Μάνος ανοίγει τελικά την καρδιά του στη Μάρθα, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό λόγο του ερχομού του στην Κύπρο. Η Μάρθα σοκάρεται με την τραγική αυτή αποκάλυψη και το ψέμα του Μάνου, αλλά στο τέλος αποφασίζει να τον βοηθήσει. Παράλληλα, το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξε με τον Αντρέα γεμίζει ενοχές τη Δάφνη. Στην προσπάθειά της να δώσει τέλος σ' αυτή την περιπέτεια, αποφασίζει να τον καλέσει σε δείπνο για να του δείξει ότι δεν είναι διαθέσιμη.


​Ραγισμένες καρδιές επεισοδιο 3

Paramparca Τετάρτη 21-10-2015
5.40 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά
Ο Τζιχάν και η Ντιλάρα είναι σοκαρισμένοι από τη βόμβα που ανατρέπει τα πάντα στη ζωή τους. Οταν η Τζανσού μαθαίνει ότι ο Τζιχάν και η Ντιλάρα δεν είναι οι βιολογικοί της γονείς, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του πατέρα της να την πείσει ότι τίποτα δεν αλλάζει αυτό για τη σχέση τους, εκείνη
αποφασίζει να βρει την πραγματική της μητέρα…


​Ρουά ματ epeisodio 13 season 2

ROUA MAT EPEISODIO Τετάρτη 21-10-2015
4.30 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Ο Πέτρος εκδηλώνει αμέσως το ενδιαφέρον του για τη Ρουμπίνη και θέλει να τη γνωρίσει καλύτερα.
Η Ιωάννα νιώθει ενοχές και κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τον Μιχαήλ στο πρόβλημά του. Ο Δημήτρης δοκιμάζει για πρώτη φορά να πει στη Ρεγγίνα πως είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά παραξενεύεται αρκετά από την αντίδρασή της. Η Ευδοκία παίρνει δραστικά μέτρα και βγάζει τον ντετέκτιβ που την παρακολουθούσε απ' τη μέση, αφήνοντας τον Μιχαήλ τρομοκρατημένο! Ο Ηρόδοτος μαθαίνει επιτέλους το μεγάλο μυστικό της Μαρούσκα!


​to daxtylidi tis fwtias Τετάρτη 21-10-2015

To δαχτυλίδι της φωτιάς episodio 5
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά
Οι τρεις φίλες επιστρέφουν στην Κύπρο παρά τις αντιδράσεις της Μαρίνας. Η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με την έφηβη κόρη της Λίζα, η οποία προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για τον άγνωστο πατέρα της. Η Μαρίνα δέχεται τις πιέσεις του Στέφανου που προσπαθεί να ανακαλύψει τον λόγο που έφυγαν νωρίτερα από τη Σαντορίνη.


​Μην αρχίζεις τη μουρμούρα EPEISODIO 75 Τετάρτη 21-10-2015

9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά
Η Βούλα επιστρέφει από την λαϊκή, ξεσηκωμένη από την γνωριμία της με ένα παραγωγό που της έχει φουσκώσει τα μυαλά ότι είναι το ιδανικό πρόσωπο για τη νέα του διαφήμιση. Ο Μηνάς προσπαθεί να την προσγειώσει… Η Βάσω θέλει να πάνε διακοπές στο Πήλιο, φιλοξενούμενοι της Νατάσας κι ο Χάρης να κάνουν τον γύρο της Ευρώπης με τρένο. Κι είναι κι οι δύο ανυποχώρητοι. Ο Ηλίας αγοράζει σε ένα φανάρι από έναν πλανόδιο, ένα βιολί. Πιστεύει ότι μπορεί να παίξει, επειδή ένας θείος του, του είχε κάνει μαθήματα για ένα καλοκαίρι.


​Οι συμμαθητές epeisodio 3 2ος κυκλος

Τετάρτη 21-10-2015
10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά
Η Μαριλένα είναι πολύ δύσπιστη με την αλλαγή στάσης του Αντρέα και του δηλώνει ότι θέλει χρόνο. Ο Άρης κόβεται σε ένα μάθημα στις εξετάσεις κινδυνεύοντας να χάσει όλο το έτος. Η Μαριλένα καλεί τον Αντρέα σε μια συζήτηση με τον Παύλο σχετικά με το επαγγλεματικό μέλλον του Αρη. Η Βάλια και ο Φρίντομ συνεχίζουν τον ερωτικό μαραθώνιο. Γίνεται όμως έξαλλος, όταν μαθαίνει ότι κανονίζει ταξίδι με τη Μαριλένα και επιμένει να έρθει κι αυτός μαζί με τον Αντρέα. Η Νανά επισκέπτεται τη Μαριλένα και της ζητάει μια τροποποίηση στην διανομή της περιουσίας της με τον Παύλο. Λίγο αργότερα συναντά την Τατιάνα και την ενημερώνει ότι γνωρίζει τα πάντα για αυτήν και τον Παύλο. Ο Αριστείδης παρουσιάζει την ιδέα του για το νέο σποτάκι της Κουλντογκ η οποία είναι φριχτή.


​NCIS EPEISODIO Τετάρτη 21-10-2015

11ος Κύκλος Επεισόδιο 11
Σε μια απόσταση 30 μιλίων, 8 παιδιά οικογενειών, που ανήκουν στο Ναυτικό ή στο Σώμα των Πεζοναυτών, αρρωσταίνουν. Η κατάσταση τους είναι ιδιαίτερα σοβαρή και η παραμονή τους στην εντατική κρίνεται απαραίτητη. Ο Γκιμπς και η ομάδα NCIS προσπαθούν να βρουν μια άκρη και τις προσπάθειες τους ενισχύει το Ναυτικό Κέντρο Ερευνών. Ο αριθμός των άρρωστων παιδιών αυξάνει δραματικά καθώς ο ιός εξαπλώνεται ραγδαία και κανένας ασθενής δεν ανταποκρίνεται στις συμβατικές θεραπείες. Η Άμπι και ο Τζίμι ελπίζουν σύντομα να βρουν τη σωστή θεραπεία. Ο Ντάκι ανακοινώνει την πρώτη ανθρώπινη απώλεια και πλέον όλοι δίνουν μάχη με το χρόνο. Παράλληλα, ο Βανς έρχεται αντιμέτωπος με τον αποξενωμένο πεθερό του…


​ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ: ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ EPEISODIO Τετάρτη 21-10-2015
(LAW AND ORDER: SPECIAL VICTIMS UNIT)
13ος Κύκλος - Επεισόδιο 6

Μια νεαρή σπουδάστρια μουσικής, πέφτει θύμα βιασμού στο διαμέρισμα της από έναν έμπορο ναρκωτικών υπό την απειλή όπλου. Με τη βοήθεια του θύματος, η ειδική ομάδα SVU κάνει γρήγορα τη σύλληψη του δράστη. Ο Μάικ Κάτερ αναλαμβάνει την υπόθεση, όταν διαπιστώνει ότι δικηγόρος υπεράσπισης είναι η υψηλού προφίλ Μπάγιαρντ Έλις. Ενώ η Έλις προσπαθεί να υπονομεύσει το έργο της αστυνομίας και να βλάψει την αξιοπιστία του θύματος, οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν τα απαραίτητα στοιχεία και να αποδείξουν την ορθότητα της υπόθεσης...
*Γκεστ σταρ, η νεαρή Σοφία Βασίλιεβα, που έχει τιμηθεί 2 φορές στα Young Artist Awards (2006 & 2010) για τις ερμηνείες στη σειρά «Medium» και στην ταινία «Η αδελφή μου και εγώ».


​HOUSE MD Τετάρτη 21-10-2015

4ος Κύκλος - Επεισόδιο 02
Τα ψέματα τελείωσαν και ο Χάουζ είναι πια αναγκασμένος να επιλέξει το νέο προσωπικό του. Συγκεντρώνει 40 θαρραλέα άτομα που έκαναν αίτηση και σιγά – σιγά, με τον δικό του τρόπο και λογική, αρχίζει τις... απορρίψεις ώστε να μείνουν οι εκλεκτοί. Εντωμεταξύ μια πιλότος της πολεμικής αεροπορίας ζητάει από τον Χάουζ να αναλάβει κρυφά τη θεραπεία της ώστε να μην καταστραφεί η καριέρα της και το μεγάλο της όνειρο να γίνει αστροναύτης...


​Τετάρτη 21-10-2015 epeisodia
ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ (KARAGUL)
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 51
Το σχέδιο εκδίκησης, που ετοίμασε η Οζλέμ, δεν ήταν η σωτηρία της όπως περίμενε, αλλά αντίθετα, λίγο ακόμα και θα γινόταν ο θάνατός της. Όταν ο Κεντάλ ανακαλύπτειι τις εικόνες, που έβλεπε η Οζλέμ, σοκάρεται. Αμέσως απομάκρύνει την Οζλέμ από εκεί και της ζητάει εξηγήσεις. Η Οζλέμ βρίσκεται στριμωγμένη στη γωνία και μόνο ένα θαύμα πια μπορεί να τη σώσει από τα χέρια του Κεντάλ. Από την άλλη πλευρά, η Αντά γίνεται έξω φρενών επειδή ο Μπαράν μπερδεύεται στις υποθέσεις της. Η ζωή της έχει μετατραπεί σε κόλαση πια. Και ενώ ένα τηλεφώνημα γίνεται το εισιτήριο για τη σωτηρία της Αντά, για την Εμπρού είναι η αιτία να ξεκινήσει άλλο ένα πρόβλημα…
ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ (KARAGUL)
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 52
Ενώ η Μελέκ προσπαθεί, όπως και η Οζλέμ, να λύσει το μυστήριο με το τηλέφωνο, η πραγματική έκπληξη έρχεται από την Καντριγιέ. Λέει ότι είναι πια καιρός να κατασκευάσουν έναν τάφο για τον Μουράτ. Αυτό δεν γίνεται δεκτό από τα παιδιά αλλά η Εμπρού και η Ναρίν αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν την αλήθεια. Οι ισορροπίες έχουν αλλάξει εντελώς κι αυτό γίνεται αιτία να μεγαλώσει και η ένταση ανάμεσα στον Μπαράν και στη Ναρίν. Και ενώ η Ναρίν δεν αντέχει πια και επαναστατεί, βρίσκει δίπλα της τον διοικητή Ογούζ…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget