y

to daxtylidi tis fwtias 8-9-10-11-12


​to daxtylidi tis fwtias 8-9-10-11-12 ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 8 to daxtylidi tis fwtias
Ο Αλέξης πάει στο σπίτι τη Σαζέμ, αλλά η Σοφία είναι πάρα πολύ αρνητική με αυτή την απόφασή του και έτσι θα έχουν μεγάλα προβλήματα μεταξύ τους.Η Ελένη καταλαβαίνει ότι κάποιος την παρακολουθεί η Νεφέλη αρχίζει να φοβάται για την έκβαση που θα έχει ο γάμος της.Μια ανακοίνωση θα κάνει Μαρίνα παρ όλο που ο Στέφανος δεν θέλει και θα πει ότι θα μείνει στον πατέρα της μέχρι την ημέρα του γάμου της, ενώ θα είναι ψέματα γιατί στην πραγματικότητα θα πάει Σαντορίνη για να συναντήσει τον Ορφέα και να μπορέσει να μάθει πολλά πράγματα για εκείνον και το παρελθόν του..

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 9 to daxtylidi tis fwtias
Η Σοφία επηρεάζει τον Στέφανο και εκείνος με τη σειρά του προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Αλέξη και να αφήσει τη Σαζέμ, ενώ εκείνος είναι ανένδοτος, αφού κάθε μέρα που περνάει οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά. Ο Αλέξης παίρνει δύναμη από τον πατέρα του γιατί εκείνος τον υποστηρίζει σε κάθε του κίνηση. Ο Πάρης εκτός από την Νεφέλη αντιμετωπίζει με ψυχρό ύφος και το φίλο του, τον Στέφανο. Την οικογένεια Στρατηγού θα πλησιάσει ο Σωκράτης γιατί θέλει να την εκδικηθεί. Ο Πέτρος μπλέκεται σε μια μεγάλη ιστορία από το παρελθόν κι αυτή η σκοτεινή ιστορία σιγά σιγά θα αρχίσει να ξετυλίγεται. Η Μαρίνα που έχει πάει στη Σαντορίνη έρχεται πολύ κοντά με τον Ορφέα και το πάθος ανάμεσά τους γεννιέται ξανά.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 10 to daxtylidi tis fwtias
Η Ηρώ νιώθει ότι σχέση που έχει με τον Ορφέα, αρχίζει να απειλείται και έτσι εκείνη θα του κάνει μεγάλη επεισόδιο για τη Μαρίνα. Η Μαρίνα θα πει στον πατέρα της να μην πει σε κανέναν ότι βρίσκεται στη Σαντορίνη.Το νήμα της σχέσης που έχει ο Δημήτρης με τον Πέτρο σιγά σιγά αρχίζει να ξεδιπλώνεται.Η σχέση που έχει η Νεφέλη με τον Πάρη δεν είναι καθόλου καλή και κάθε μέρα χειροτερεύει και ο Στέφανος θα προσπαθήσει να τους συμφιλιώσει χωρίς όμως αποτέλεσμα.Η Δανάη πηγαίνει στο σπίτι του Πάρη και της Νεφέλης για να μάθει για το παιδί της και θα προκαλέσει την οργή του άντρα της μπροστά στα μάτια της Νεφέλης.Η Ελένη θα καταλάβει φοβισμένη ότι κάποιος την παρακολουθεί ενώ ο Ορφέας και η Μαρίνα υποκύπτουν στο πάθος τους.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 11 to daxtylidi tis fwtias
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Αλέξη με τη Σοφία να περνάνε άσχημη κρίση στη σχέση τους και η Σοφία θα του βάλει όρους για να μείνει η Σαζέμ στο σπίτι. Οι ετοιμασίες του γάμου της Μαρίνας συνεχίζονται ενώ εκείνη ζει ξανά τον ερωτά της στη Σαντορίνη με τον Ορφέα. Ο Στέφανος έχει βάλει έναν άνθρωπο να παρακολουθεί το Ορφέα και εκείνος θα του δώσει πληροφορίες. Η Ελένη μαζί με τη Νεφέλη ανησυχούν για το ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του Ορφέα. Η Ελένη θα πει στην Νεφέλη ότι κάποιος την παρακολουθεί και φοβάται. Η Δανάη θα πάει στον Πάρη και θα κάνει τα πάντα, ώστε να μπορέσει να τον αποκτήσει αλλά αυτό που θα προκαλέσει είναι μόνο την οργή του, με αποτέλεσμα να την διώξει με πολύ άσχημο τρόπο από το σπίτι. Στη Σοφία με τη Σοφία έρχεται κοντά ο Δημήτρης ενώ η Ηρώ εκδηλώνει την ζήλια που νιώθει για τον Ορφέα και το φλερτ που έχει με την Μαρίνα ...

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 12 to daxtylidi tis fwtias
Ο Ορφέας τρέχει να συναντήσει την Μαρίνα που έχουν ραντεβού και θα αφήσει την Ηρώ. Η Ηρώ είναι πάρα πολύ στενοχωρημένη και θα πάει στον πατέρα της για να ζητήσει παρηγοριά. Η Σαζέμ θα κάνει μια τρομερή αποκάλυψη στον Αλέξη για το παρελθόν της. Τότε ο Αλέξης θα πάει και θα την γνωρίζει στον πατέρα του. Ο Πέτρος θα κάνει μια τρομερή αποκάλυψη στον Αλέξη και αυτή θα είναι τη Μαρίνα δεν είναι μαζί του αλλά στη Σαντορίνη. Η Ελένη είναι πανικοβλημένη γιατί θα ανακαλύψει ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι της. Ο Δημήτρης τελικά βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να εξοντώσει τον Πέτρο, ενώ η Δανάη παίρνει την απόφαση να εκδικηθεί τον Πάρη. Ο Ορφέας έχει έναν άσημο καβγά με κάποιους ανθρώπους της νύχτας και η Μαρίνα είναι έτοιμη να φύγει για την Κύπρο ενώ την τελευταία στιγμή ο Ορφέας την προλαβαίνει και οι δύο τους αφήνονται στον έρωτά τους.

Τα νέα επεισόδια Το Δαχτυλίδι της φωτιά Επεισόδια 13,14,15,16,17
to daxtylidi tis fwtias 8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-22

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget