29/9/15

HIGHLIGHTS ARSENAL-OLYMPIACOS 2-3 VIDEO GOALS
Οι "ερυθρόλευκοι" έριξαν στο καναβάτσο την Αρσεναλ επικρατώντας με 3-2 και απαντώντας άμεσα στα δύο γκολ των "κανονιέρηδων". Πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στην ιστορία του επί αγγλικού εδάφους στην 13η απόπειρα!Οι ερυθρόλευκοι δεν βρέθηκαν ποτέ πίσω σκορ, και όταν δέχθηκαν τα γκολ με τα οποία ισοφάρισαν οι «κανονιέρηδες» είχαν εξαιρετικές αντιδράσεις! Άνοιξαν το σκορ με τον Πάρντο στο 33ο λεπτό, πέρασαν και πάλι μπροστά σκορ (2-1) με αυτογκόλ του Οσπίνα στο 40ο μετά από κόρνερ του Φορτούνη, και στο 66ο λεπτό με τον Φινμπόγκασον έκαναν το 3-2.
Arsenal 2-3 Olympiakos Highlights
[ UEFA Champions League 2015-16 ]
33′ 0 – 1 Felipe Pardo
35′ 1 – 1 Theo Walcott
40′ 1 – 2 Konstantinos Fortounis
65′ 2 – 2 Alexis Sanchez
66′ 2 – 3 Alfred Finnbogason
Οι συνθέσεις
Αρσεναλ: Οσπίνα, Μπελερίν (85' Κάμπελ), Κοσιενλί (56' Μερτεσάκερ), Γκάμπριελ, Γκιμπς, Καθόρλα, Κοκλέν (60' Ράμσεϊ), Τσαμπερλέιν, Οζίλ, Αλέξις, Γουόλκοτ.
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Καμπιάσο, Κασάμι, Σαλίνο, Φορτούνης (86' Βούρος), Σεμπά (72' Ερνάνι), Πάρντο, Ιντέγε (46' Φινμπόγκασον).


​mprousko epeisodia 394-395-396-397-398 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Μπρούσκο επεισόδιο 394 (επεισόδιο 7 Γ' Κύκλου) mprousko epeisodio
Το γεγονός ότι ο Ματθαίος έχει εξαφανιστεί έχει ρίξει όλη την οικογένεια μέσα στην απελπισία και στο άγχος, αλλά όλο αυτό έχει προκαλέσει την έντονη ανησυχία της Αναστασίας που σπεύδει να ταξιδέψει εσπευσμένα για την Κύπρο για να βοηθήσει τους υπόλοιπους να βρουν τον Ματθαίο. Εδώ βλέπουμε ότι ο Νικηφόρος έχει στήσει για τα καλά όλο και περισσότερο τη θηλιά γύρω από τα υποψήφια θύματα που έχει. Πλέον έχει μπει στο παιχνίδι και η Αστυνομία και οι έρευνες που έχουν κάνει όλοι οι αστυνομικοί δείχνουν ότι το σκάφος που έχει ο Ματθαίος δεν είναι ούτε στη μαρίνα που ήταν δεμένο. Ο Διαμαντής φαίνεται ότι έχει μπει σε ιδιαίτερες σκέψεις και καταλαβαίνει ότι πλέον το άσχημο και πολύ βρώμικο παιχνίδι που έπαιζε όλα αυτά τα χρόνια, εις βάρος των άλλων, πλέον αρχίζει και παίρνει τέλος και κινδυνεύει ο ίδιος να χάσει ότι έχει και δεν έχει. Ο Διαμαντής πλέον δείχνει να είναι πάρα πολύ μελαγχολικός και από αυτό το γεγονός δεν μπορεί να τον βοηθήσει ούτε ο ίδιος ο Πάτροκλος, που είναι συνεχώς δίπλα του και τον στηρίζει. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών, που άνοιξε δίπλα από την Κωνσταντίνα φαίνεται ότι κάνει μία κίνηση απρόοπτη και θα πάει κόσμο στο καφενείο της Κωνσταντίνας ύστερα από μία κηδεία που έγινε και αυτό το γεγονός θα προκαλέσει την αντίδραση της Κωνσταντίνας, αλλά και την πολύ μεγάλη χαρά στο Μανωλιό που επιτέλους τα καταφέρνει και θα βρει κόσμο, ώστε να καταφέρει να εξασκήσει τα πολυπόθητα ιταλικά του. Ο Μάρκος έχει πάρει πλέον το παιχνίδι στα μέτρα του και συνεχίζει και παίζει με τα νεύρα της Δάφνης και αντιστέκεται στην πολιορκία της. Παράλληλα η μικρή κόρη του Σήφη δείχνει να είναι συγκλονισμένη από τον τραγικό θάνατο της μητέρας της και έχει στραφεί προς την Μελίνα και όλο αυτό το γεγονός αναστάτωσε έντονα τον Σήφη. Και ενώ τρέχουν όλες αυτές οι εξελίξεις βλέπουμε ότι οι έρευνες συνεχίζονται και ο Ματθαίος είναι ακόμα εξαφανισμένος και δεν έχει εμφανιστεί πουθενά.

Μπρούσκο επεισόδιο 395 (επεισόδιο 8 Γ' Κύκλου) mprousko epeisodio
όλοι αγωνιούν για το τι έχει συμβεί στον Ματθαίο και πιστεύουν, ότι κάτι έχε πάθει στη θάλασσα και τη ανακαλύπτουν το αυτοκίνητό του και τα διάφορα προσωπικά του αντικείμενα. Τις πιο δυσάρεστες μέρες της ζωής τους ζουν ο Αχιλλέας, η Μελίνα, ο Νεκτάριος και η Αναστασία γιατί περιμένουν ένα νέο για τον άνθρωπό τους. Τότε παίρνουν την απόφαση για κάνα ξεκίνησαν να κάνει έρευνες στη θάλασσα του. Ο Διαμαντής δέχεται ακόμα ένα χτύπημα κάτω από την μέση, αφού θα ανακαλύψει ότι ο Παύλος Γιαννακάκης έχει δεσμεύσει όλους τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Ο Διαμαντής που ήταν κάποτε παντοδύναμος τώρα δεν έχει ούτε ένα ευρώ. Ο Νικηφόρος θα καταφέρει να μπει στο περιβάλλον του Παύλου και θα σφίξει ακόμη περισσότερο το κλοιό.Ο Σήφης κάνει προσπάθειες, ώστε να εξηγήσει στην Όλγα ποια είναι η σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους. Η Δάφνη θα δεχθεί να κάνει τα πάντα ώστε να μπορέσει να ξελογιάσει τον Μάρκο και θα δώσει τις συμβουλές της στο Μηνά, ώστε να μπορέσει να αφήσει την Βασιλική με ένα ύπουλο τρόπο.

Μπρούσκο επεισόδιο 396 (επεισόδιο 9 Γ' Κύκλου) mprousko epeisodio
Ο Αχιλλέας, η Μελίνα, ο Νεκτάριος και η Αναστασία κάνουν μεγάλες προσπάθειες ώστε να δώσουν ένας κουράγιο στον άλλον. Όμως η αυτοκτονία ενός πασίγνωστου άντρα στην Κύπρο θα τους προκαλέσει τρόμο. Στο πλευρό του Διαμαντή στέκεται συνέχεια ο Πάτροκλος που δεν μπορεί να το πιστέψει ότι ο πατέρας του έπαθε τέτοια τρομερή οικονομική καταστροφή. Ο Σήφης θα τσακωθεί άσχημα με την Χρυσάνθη για την σχέση που έχει με τον πατέρα του, αλλά μετά από την επιμονή που έχει η Στεφανία να δει τον παππού της θα αναγκαστεί να έρθει σε επαφή με τον πατέρα του, τον Παύλου. Η Μελίνα θα φερθεί πάρα πολύ εχθρικά στην Μάρθα όταν θα της ζητήσει να δει λίγο το παιδί, γιατί αγωνιά για την τύχη του Ματθαίου. Τότε θα εμφανιστεί μια άγνωστη κοπέλα που την λένε Ξένια και τότε θα αρχίσουν τον κουτσομπολιό η Δάφνη, η Κωνσταντίνα,Μανωλιος και ο Μαρκος θα καάνει προσπάθεια ώστε να τους συμμορφώσει. Η Δάφνη συνεχίζει να δίνει οδηγίες στο Μηνά να μην έρχεται σε επαφή ερωτικά με τη γυναίκα του, ώστε να περιμένει τις γόνιμες μέρες της Βασιλικής για να μπορέσει να την αφήσει έγκυο. Οι έρευνες συνεχίζονται κανονικά για τον Ματθαίο, αλλά θα αποδειχτούν άκαρπες και τότε ο Αχιλλέας η Αναστασία και ο Νεκτάριος θα καταρρεύσουν γιατί τους λένε ότι μπορεί ο αγαπημένος τους δεν βρίσκεται πια στη ζωή...

Μπρούσκο επεισόδιο 397 (επεισόδιο 10 Γ' Κύκλου) mprousko epeisodio
ο Ματθαίος είναι ακόμα εξαφανισμένος και δεν έχει δώσει σημεία ζωής ότι είναι καλά στην υγεία του. Ο Μηνάς σπεύδει γρήγορα ώστε να ενημερώσει τον Σήφη για την παράξενη εξαφάνιση του Ματθαίου και ο Σήφης με τη σειρά του τρέχει να συμπαρασταθεί. Πλέον το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν όλοι είναι να ξεκινήσουν και να ψάχνουν και να φτάσουν τις έρευνες μέχρι και τον βυθό της θάλασσας. Δυστυχώς όμως αυτό που θα βρουν από τις έρευνες που θα κάνουν θα τους συγκλονίσει όλους. Ο Διαμαντής παρά τις όλες εξελίξεις προσπαθεί να πάρει τον Σήφη με το μέρος του και να σταθεί πλάι του παρά τα λάθη που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Ο Παύλος Γιαννακάκης δείχνει να είναι εξοργισμένος μαζί με την πρώην γυναίκα του την Χρυσάνθη, αφού η Χρυσάνθη τολμάει και έχει το θράσος να μιλήσει με τα πιο άσχημα λόγια για τον γιο του Παύλου τον Σήφη. Τα πράγματα όμως θα ξεφύγουν από κάθε όριο όταν η Χρυσάνθη θα τολμήσει να βάλει τον Παύλο σε ένα δίλημμα ανάμεσα στον γιο του και στο πρόσωπό της. Ο Μανωλιός ως πρώτος κουτσομπόλης κάνει ότι μπορεί, ώστε να μαθευτούν τα νέα για το καινούριο αίσθημα της Λουκίας με το καινούργιο φλερτ της τον Νικηφόρο. Πλέον στο παιχνίδι μπαίνει και η Λουκία αφού δείχνει και αυτή αποφασισμένη να ξεκινήσει να εφαρμόσει το δικό της ύπουλο σχέδιο που έχει. Ο Μάρκος δείχνει να είναι προβληματισμένος με το πρόσωπο του Νικηφόρου και κάνει ότι μπορεί ώστε να θυμηθεί από που τον έχει ξαναδεί και έτσι θα συμβουλεύσει τον Παύλο να ξεκινήσουν να κάνουν κάποιες έρευνες, ώστε να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόσωπο του Νικηφόρου. Η Μελίνα έχει ξεφύγει από κάθε όριο αφού δείχνει να είναι εξοργισμένη με τη στάση που έχει η Μάρθα και θα πάει στο σπίτι της, ώστε να την βρει και εκεί θα την απειλήσει ότι αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο και να την ενοχλεί συνέχεια θα πάρει το παιδί και θα σηκωθεί να φύγει για το εξωτερικό.

 Μπρούσκο επεισόδιο 398 (επεισόδιο 11 Γ' Κύκλου) mprousko epeisodia
όλοι θεωρούν πως αυτό που έχει συμβεί στο Ματθαίο μέσα σε αυτή την περιβόητη βόλτα στη θάλασσα με το σκάφος του πρέπει να ήταν μοιραίο και να του έχει στοιχίσει τη ζωή του! Έτσι λοιπόν στο παιχνίδι βλέπουμε να μπαίνουν κάποιοι δύτες και μαζί τους θα πάνε ο Χρήστος και ο Σήφης, ώστε να κάνουν ορισμένες έρευνες μέσα στο βυθό της θάλασσας και να καταφέρουν να εντοπίσουν τον Ματθαίο ή κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει στην εξαφάνιση του Ματθαίου. Έτσι λοιπόν μέσα στην όλη την κατάσταση και την άσχημη βαβούρα που επικρατεί βλέπουμε ότι η Μάρθα προχωράει ένα βήμα παραπάνω και θα καταφέρει να πάει να αρπάξει το μωρό της Μελίνας και του Αχιλλέα χωρίς να την καταλάβει κανείς. Πλέον τα νέα σχετικά με την εξαφάνιση του Ματθαίου έχουν φτάσει μέχρι και την Κρήτη όπου και η απόγνωση φαίνεται ότι έχει ζωγραφιστεί στα πρόσωπα των ανθρώπων. Ο Μάρκος κάνει κι αυτός το δικό του βήμα, αφού θα καταφέρει να θυμηθεί από που έχει ξαναδεί στο παρελθόν τον περιβόητο Νικηφόρο κι έτσι αρχίζει η κατάσταση να ξεδιαλύνει σιγά σιγά. Η Άννα παρέα με τον Πάτροκλο θα κάνουν ένα ταξίδι στη Φλωρεντία με την αιτία να πάνε να βρουν την Δήμητρα και να καταφέρουν να την πείσουν να επιστρέψει πίσω στο νησί και στον άντρα της τον Νεκτάριο, αλλά ο Πάτροκλος δεν ξεχνάει το φλογερό πάθος που έχει στην καρδιά του για την Δήμητρα. Έτσι λοιπόν και στο τέλος αυτού του επεισοδίου βλέπουμε ότι κανένα νέο δεν υπάρχει για την ζωή του Ματθαίου

Μπρούσκο επεισόδιο 399 (επεισόδιο 12 Γ' Κύκλου) mprousko epeisodio
το παιχνίδι μεταφέρεται στο σπίτι της Μάρθας που έχει καταφθάσει η Μελίνα σαν άγριο θηρίο όπου και θα απειλεί την Μάρθα. Δυστυχώς όμως η Μάρθα φαίνεται ότι και αυτή έχει τα δικά της σχέδια. Έτσι λοιπόν χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι άλλο βλέπουμε τους άντρες να μεταφέρουν το παιχνίδι και την αναζήτηση τους, ώστε να καταφέρουν να βρουν τον Ματθαίο στα νοσοκομεία της Λευκωσίας. Στο σπίτι φαίνεται ότι βρίσκεται και η γιαγιά όπου αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Ματθαίου και εκεί θα συναντήσει τον Σήφη μαζί με την Αναστασία, όπου και είναι αναγκασμένοι να αποκαλύψουν το περιβόητο ατύχημα που στοίχισε την εξαφάνιση του Ματθαίου και τότε η γιαγιά παθαίνει ένα μεγάλο σοκ. Στην Κρήτη φαίνεται ότι υπάρχουν και εκεί προβλήματα αφού η περιβόητη Χρυσάνθη λέει στον Παύλο Γιαννακάκη να διαλέξει ανάμεσα σε εκεινή και στο γιο του τον Σήφη. Παράλληλα βλέπουμε ότι η Κωνσταντίνα που έχει ένα μεγάλο καημό! Αυτός ο μεγάλος καημός είναι να καταφέρει να κλείσει το γραφείο τελετών που έχει ανοίξει δίπλα από το μαγαζί της. Ο Μανωλιός θα πάει και θα επισκεφθεί τον Διαμαντή στη φυλακή, ώστε να καταφέρει και να του δώσει κουράγιο και θάρρος, αλλά στο τέλος θα κάνει όλο γκάφες. Παράλληλα στο ξεκίνημα μιας καινούργιας συνεργασίας ανάμεσα στο Νικηφόρο στον Παύλο και στο Μαρόκο, ο Νικηφόρος θέλει να κάνει τραπέζι τόσο στους άνδρες, αλλά στην Δάφνη και στην Λουκία με αποτέλεσμα να βλέπουμε την Δάφνη να μεθάει και να δημιουργεί παρατράγουδα. Οι πολλές επαφές που έχει η Λουκία μαζί με τον Νικηφόρο θα εξάψουν την ζήλια που έχει η Ξένια, γεγονός που θα την φτάσουν σε παραλογισμό. Εν τω μεταξύ φαίνεται ότι κάποια καινούργια ευρήματα έχουν φτάσει στην Κύπρο για τη ζωή του Ματθαίου αλλά δεν φαίνεται ότι είναι και τόσο ευχάριστα.

Μπρούσκο νέα επεισόδια 400-401-402-403-404) Γ' Κύκλος (13-14-15-16-17)
 mproysko-400-401-402-403-404 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


​ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ (KARAGUL) MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIA 19-20
ΤΡΙΤΗ 29-9-2015 1ος Κύκλος - Επεισόδιο 19-20 STAR
Η Εμπρού σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι η Ναρίν είχε υποβληθεί σε κάποια θεραπεία επειδή δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδί. Τα λόγια της Καντριγιέ για το θέμα αυτό την μπερδεύουν ακόμα περισσότερο. Όταν η Ναρίν μαθαίνει ότι το άτομο, που έδωσε αίμα για να σωθεί η Αντά ήταν ο Μπαράν, γίνεται έξω φρενών. Επιπλέον, ήταν η πρώτη φορά που ο Μπαράν της είχε πει ψέματα. Οι μέθοδοι, που χρησιμοποίησε ο Ρετζέπ για να πλησιάσει τη Μελέκ ανάγκασαν τον Κεντάλ να πάρει μια πιο ριζοσπαστική απόφαση. Η Αντά και η Μάγια αρχίζουν το σχολείο. Αυτή όμως θα είναι μία πολύ δύσκολη και επεισοδιακή αρχή τόσο για εκείνες όσο και για τον Μπαράν…
Η Οζλέμ, ενώ από τη μια προσπαθεί να κλιμακώσει την ένταση ανάμεσα στην Εμπρού και στην Ναρίν, από την άλλη, αρχίζει να ερευνά το ενδεχόμενο η Ναρίν να μην μπορεί να τεκνοποιήσει. Στη διάρκεια μιας φιλονικίας, η Εμπρού χτυπά την Ναρίν στο πιο ευαίσθητο σημείο της. Η Ναρίν, που πιστεύει ότι όλοι στο αρχοντικό θέλουν να την βάλουν στο περιθώριο, συγκρούεται με τον Κεντάλ. Μέσα στην μοναξιά της και πολύ θυμωμένη καθώς ήταν, καταφεύγει στον Φιράτ αλλά εκεί την περιμένει ένα μεγαλύτερο πλήγμα…

VW SCANDALτου Βασίλη Καπούλα
Οι ΗΠΑ "χτύπησαν" τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία και "τελείωσαν" το diesel χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες και τα στοιχεία που είχε η NSA προς όφελος της Apple! Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν πολλοί αμερικανοί αναλυτές που εκτιμούν πως το ...diesel τέλος στις ΗΠΑ ανοίγοντας το δρόμο στο νέο αυτοκίνητο της Apple!Τη στιγμή που η VW βρίσκεται στη δίνη του σκανδάλου και θα ξοδεύει αμύθητα ποσά για να αποδείξει ότι το diesel είναι καθαρό καύσιμο, στις ΗΠΑ προωθούνται ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα και ανοίγουν το δρόμο για να κυριαρχήσει το νέο αυτοκίνητο της Apple!O εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας είναι καταλυτικές για την προώθηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, εκείνα δηλαδή που χτυπούσαν άμεσα την βιομηχανία του αυτοκινήτου. Η πρώτη αποκάλυψη αφορά την VW και τα σκάνδαλο εξαπάτησης με τους χαμηλούς ρύπους το οποίο θα επηρεάσει εκατοντάδες πελάτες για χρόνια. Την ίδια στιγμή η Apple αποκάλυψε ότι το πρώτο της αυτοκίνητο, το "Apple car" θα κυκλοφορήσει το 2019!Αυτό που συνδέει τα δύο αυτά γεγονότα είναι ότι επηρεάζουν την αυτοκινητοβιομηχανία. Η VW "δείχνει" πως κάτι πάει λάθος στην βιομηχανία ενώ η Apple "δείχνει" προς μια νέα κατεύθυνση, ένα μέλλον χωρίς diesel!
Kαι το ερώτημα που κυριαρχεί στην αυτοκινητοβιομηχανία, και τώρα τί;
H Apple εδώ και καιρό θέλει να μπει στον κόσμο του αυτοκινήτου με ένα νέο "Apple car". Εκτεταμένες αναφορές ότι η Apple σχεδιάζει ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο υπήρχαν εδώ και μήνες αλλά τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι επιταχύνει τον τεχνολογικό της σχεδιασμό. Το τμήμα της Καλιφόρνιας για αυτοκίνητα και μηχανές παραδέχτηκε ότι υπάρχουν συζητήσεις με την Apple για θέματα οδικών κανονισμών και δοκιμές αυτοκινήτων!
Για να λυθεί η απορία του ποιος και γιατί "κάρφωσε" την VW, την απάντηση την είχε δώσει ο ίδιος ο Έντουαρντ Σνόουντεν. Η ΝSA κατασκοπεύει και κρατάει φάκελο για τις ξένες βιομηχανίες και εταιρείες στα πλαίσια της βιομηχανικής κατασκοπείας που αγγίζει το στενό πυρήνα της εθνικής ασφάλειας ενός κράτους. Έτσι οι ΗΠΑ αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Η οικονομική κατασκοπείας στις γερμανικές εταιρείες όπως Siemens και Mercedes Benz, είναι προτεραιότητα για την NSA.

APPLE CONCEPT CAR
Το 2019 θα κυκλοφορήσει στην αγορά το πρώτο αυτοκίνητο της Apple. Το αμερικανικό οικονομικό φύλλο ‘’Wall Street Journal’’ επικαλείται εσωτερικές πηγές της εταιρείας, σύμφωνα με τις οποίες η Apple αποφάσισε οριστικά να μπει στο κλαμπ των κατασκευαστών αυτοκινήτου. Το πρώτο Apple Car αναμένεται να λανσαριστεί σε τέσσερα χρόνια και εξελίσσεται ήδη με εντατικούς ρυθμούς.
Πριν λάβει την οριστική της απόφαση, εξέταζε η Apple επί έναν χρόνο τη σκοπιμότητα ενός τέτοιου εγχειρήματος και αν ήταν εφικτό από πλευράς της, ενώ ταυτόχρονα βρισκόταν σε επαφή με σημαντικούς πολιτικούς παράγοντες των ΗΠΑ. Οι συζητήσεις αφορούσαν κυρίως την αυτόνομη οδήγηση και τους αναγκαίους νόμους, που θα την πλαισιώνουν. Προφανώς πήγαν όλα καλά και οι άνθρωποι της Apple έλαβαν το πράσινο φως, να φουλάρουν τις μηχανές για την εξέλιξη του πρώτου Ι.Χ. τους.
Κάτω από τον κωδικό ‘’Titan’’ έχει δημιουργηθεί μία ομάδα 1.000 ατόμων, η οποία θα φτάσει σύντομα τα 1.800 και θα αναλάβει την ολοκλήρωση αυτού του δύσκολου project. Αρκετά από αυτά τα άτομα προέρχονται από μελλοντικούς ανταγωνιστές της Apple, όπως για παράδειγμα έναν κορυφαίος μάνατζερ του ομίλου FiatChrysler, που άλλαξε στρατόπεδο τον Ιούλιο.
Το μελλοντικό ‘’iCar’’, όπως το ονομάζουν οι φίλοι της εταιρείας, θα είναι ηλεκτροκίνητο και ημιαυτόνομο, θα μπορεί όμως να εξελιχθεί στο μέλλον σε 100% αυτόνομο όχημα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει στοιχεία σχετικά με το ντιζάιν του, τις προδιαγραφές του και τις τιμές αγοράς του.
Ανοιχτό παραμένει και το ερώτημα, αν θα κατασκευάζεται από την ίδια την Apple ή θα δοθεί ‘’φασόν’’ σε άλλους κατασκευαστές, όπως κάνει η εταιρεία με το iPhone και το iPad. Πάντως αρκετοί ειδικοί θεωρούν, ότι θα είναι πολύ δύσκολο να λανσαριστεί μέχρι το 2019 ένα τόσο καινοτόμο μοντέλο, ενώ η ίδια η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα.
Στο Ιντερνετ κυκλοφορούν ωστόσο διάφορα ψηφιακά σχέδια – προτάσεις για το μελλοντικό ‘’iCar’’. Εμείς επιλέξαμε τα σχέδια ενός γραφίστα από το Λος Άντζελες, με τα οποία κέρδισε σε διαγωνισμό της ιστοσελίδας www.Freelancer.com, επειδή μας άρεσαν πολύ και ανταποκρίνονται στο μινιμαλιστικό ντιζάιν των προϊόντων της Apple.
Ερχεται το Apple Car!

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget