26/8/15


​ΔΑΦΝΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΡΙΣΤΗ... 9 MINES EPEISODIA SEIRA 9 MHNES mega tv cyprus Ελληνική σειρά μυθοπλασίας 9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ! Το «9 μήνες» της Αννας Αδριανού βρήκε τηλεοπτικούς «γονείς» καθώς η ελληνοκυπριακής παραγωγής σειρά υιοθετήθηκε από το Star και θα προβάλλεται τα απογεύματα της νέας σεζόν.Η εφηβική εγκυμοσύνη, η δωρεά σπέρματος και το ηλεκτρονικό έγκλημα μπλέκονται σε μια ιστορία με κοινό στοιχείο τη μητρότητα... στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον.
9 MINES VIDEO
Εκτός από τους Κύπριους ηθοποιούς που θα παίξουν στη σειρά, επιλέχθηκαν Ελληνες που θα ερμηνεύσουν πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ανάμεσά τους οι Ευγενία Σαμαρά, Υρώ Λούπη, Δημήτρης Παπαδάκης, αλλά και ο Νίκος Γαλανός Η Αννα Αδριανού θα εμφανιστεί σε έναν ρόλο-έκπληξη, ενώ σε πολύ καλό δρόμο για να έρθει σε συμφωνία βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Σταύρου.

9 ΜΗΝΕΣ
Περιγραφή:
Τόσο θέλουν και οι ηρωίδες της σειράς για να αλλάξουν ή να κερδίσουν την ζωή τους. Κοινό τους στοιχείο η μητρότητα… στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον...Τρείς γυναίκες –που είναι συγγενείς- και οι οικογένειές τους, δοκιμάζονται όταν μεγάλα μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια κι αλλάζουν τα πάντα μέσα τους και γύρω τους.

Η Δάφνη, 28 χρονών, θετή κόρη ενός ζευγαριού, δουλεύει στην Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ψάχνει με αγωνία τα ίχνη της μητέρας της, που εξαφανίστηκε όταν ήταν μωρό. 'Eτσι θα βρεθεί μπροστά στην αποκάλυψη μυστικών του παρελθόντος με επίκεντρο έναν εμποδισμένο έρωτα. Παράλληλα μέσα από την δουλειά της θα ανακαλύψει ένα κύκλωμα τοκογλυφίας, το οποίο θα την οδηγήσει ξανά στην ίδια της την οικογένεια, και σε έναν επικίνδυνο έρωτα-φωτιά που «στήνεται» με σκοπό να την παραπλανήσει.
Η Μαρίνα, 40 χρονών, παντρεμένη, έχει μια κόρη που την έκανε κρυφά με την βοήθεια δότη σπέρματος. Ζεί σε έναν τελματωμένο γάμο όταν εμφανίζεται ο φυσικός πατέρας της κόρης της. Είναι διάσημος stand up comedian που έχει μόνο εννέα μήνες ζωή, για να βρει μόσχευμα ήπατος. Μόνη σωτηρία η κόρη του την οποία προσεγγίζει χωρίς να αποκαλύψει ποιος είναι. Γνωρίζει την Μαρίνα και ο αμοιβαίος έρωτας που προκύπτει θα αλλάξει την ζωή και των δυό.
Η Κρίστη, 17 χρονών, μαθήτρια Λυκείου, μένει έγκυος μέσα από μια νεανική ρομαντική σχέση. 'Οταν ο νεαρός σύντροφός της την εγκαταλείπει, δέχεται κάτω από πίεση να δώσει το παιδί, όταν γεννηθεί, κάνοντας συμφωνία με ένα παράξενο, επικίνδυνο ζευγάρι. Καθώς όμως, η εγκυμοσύνη προχωρεί, το ένστικτο της μητρότητας ξυπνάει μέσα της και αποφασίζει να κρατήσει το μωρό με κάθε κόστος. Τότε αρχίζει μια περιπέτεια που ποτέ δεν φανταζόταν.
Γύρω τους ένα πάζλ από ήρωες που κρύβουν τα δικά τους μυστικά και πασχίζουν κι αυτοί να κερδίσουν την ευτυχία με κάθε τρόπο.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκος Γαλανός, Υρώ Λούπη, 'Αννα Αδριανού, Ευγενία Σαμαρά (Δάφνη), Μαριάννα Καυκαρίδου, Μαρία Μιχαήλ (Μαρίνα), Κωνσταντίνος Λάγκος, Πάνος Μακρής, Ιωάννα Σιαφκάλλη, Αντωνία Χαραλάμπους (Κρίστη), Κύνθια Παυλίδου, Κρίστοφερ Γκρέκο, Δημήτρης Παπαδάκης, Νιόβη Σπυριδάκη, Νάντια Χαραλάμπους.
Σενάριο: 'Αννα Αδριανού
Επιμέλεια σεναρίου: Γιάννης Μπότσης, 'Αννα Αδριανού, Μάρω Καραγιαννοπούλου
Διάλογοι: Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Μαρία Αναστασίου, Βιβή Νικολοπούλου, Κατερίνα Μπέη
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Νικολαΐδης, Γιάννης Σπυρώνης


​ΤΕΤΑΡΤΗ 26.08.2015 simerino epeisodio 40

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 40
6.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά
Η Κιγιμέτ επιχειρεί να διώξει την Ντεφνέ αποκαλύπτοντας το dvd που κρατά στα χέρια της, εκείνη όμως, με την παρέμβαση της μητέρας της επιστρέφει κρατώντας έναν άσο στο μανίκι. Ετσι, η Κιγιμέτ αναγκάζεται να πει στην Ελίφ ότι πρέπει να μείνει μακριά απ'τον Καχραμάν. Η Ελίφ θα φύγει απ'το σπίτι για άλλη μια φορά και ο Καχραμάν, που ανησυχεί, θα βάλει ανθρώπους να την προσέχουν.


​ΤΕΤΑΡΤΗ 26.08.2015 simerino epeisodio

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής
12 ETV Δραματική σειρά εποχής
Ο Ιμπραήμ, το τίμημα του αγάλματός του που θέλει να φτιάξει, το πληρώνει ακριβά. Μόλις μαθαίνει η Χατιτζέ Σουλτάν όλα όσα συμβαίνουν, ταράζεται αρκετά. Οι ισορροπίες στο παλάτι αλλάζουν. Το άγαλμα του Ιμπραήμ εξοργίζει το Σουλτάν Σουλεϊμάν. Απέναντι στην σκληρή αντίδραση του Σουλτάν Σουλεϊμάν, ο Ιμπραήμ ζητά την παραίτησή του.


​ΤΕΤΑΡΤΗ 26.08.2015 simerino epeisodio

Mike & Molly 5.50 μ.μ. STAR Κωμική σειρά Mike & Molly greek subs
Ο Μάικ προσπαθώντας να τα βγάλει πέρα, δουλεύει πολλές ώρες σε ένα νεκροτομείο, τη στιγμή που η Μόλι πάει στη Φλόριντα για διακοπές με τη Βικτόρια. Ενα άσχημο κάψιμο από τον ήλιο και ένα τηλεφώνημα θα κάνουν τον Μάικ να καταλάβει πόσο του λείπει η Μόλι. Είναι σύντομα τα γενέθλια του Μάικ και το μόνο που θέλει για δώρο είναι να φτιάξουν οι σχέσεις της μητέρας του με τη γυναίκα του. Μοιάζει όμως αδύνατο οι δύο τους να τα βρουν, όταν δεν μπορούν καν να συμφωνήσουν για τις λεπτομέρειες του πάρτι που κανονίζουν στον Μάικ.


​H πολυκατοικία

9.15 μ.μ. ΜEGA Κωμική σειρά Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26-8-2015
Η Παναγιώτα πουλάει το διαμέρισμα και νέοι ένοικοι καταφθάνουν στην Πολυκατοικία. Πρόκειται για την οικογένεια του Αντρέα, ενός χρεοκοπημένου «επιχειρηματία» που καταφέρνει να τους εντυπωσιάσει όλους με τις φανφάρες του. Οταν όμως, έρχεται η ώρα να πληρώσει το μερίδιό του για το βάψιμο της Πολυκατοικίας, σκαρφίζεται χίλιες δυο απατεωνιές για να το αποφύγει.


​ΤΕΤΑΡΤΗ 26.08.2015 simerino epeisodio Grey's Anatomy

10.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Ιατρική σειρά
Η νέα φουρνιά των ασκούμενων που μπαίνει στο Σιάτλ Γκρέις εμπλέκεται άμεσα στα τεκταινόμενα του νοσοκομείου. Η Μέρεντιθ ζητά από τη Χέδερ, την αδελφή του Ντέρεκ, να κάνει την υπέρβαση και να δωρίσει ένα νεύρο της για να γιατρέψει το χέρι του Ντέρεκ. Ο Αλεξ βλέπει την Τζο από μία άλλη οπτική όταν συνεργάζονται για να σώσουν ένα μωράκι.


ΤΕΤΑΡΤΗ 26.08.2015 simerino epeisodio Ηρακλής
1 μ.μ. STAR Περιπετειώδης σειρά

Ο Ιόλαος αποφασίζει να επισκεφτεί στην πατρίδα του κάποιους μακρινούς συγγενείς του. Οταν φτάνει εκεί παρατηρεί πως οι κάτοικοι τον κοιτάζουν περίεργα σαν να βλέπουν φάντασμα. Ολα όμως ξεκαθαρίζουν όταν ο Ιόλαος συναντάει τον πρίγκιπα Ορέστη, με τον οποίο μοιάζουν...


​ΤΕΤΑΡΤΗ 26.08.2015 simerino epeisodio Homeland

1 π.μ. ALPHA Δραματική σειρά
Μετέ τις καταιγιστικές εξελίξεις με τον διπλωμάτη, η Κάρι οδηγείται στο νοσοκομείο λόγω της διαταραχής της. Ο Σάουλ αισθάνεται μάλλον υπεύθυνος για τη κατάστασή της και προσπαθεί να είναι στο πλευρό της. Σύντομα όμως το πρακτικό πνεύμα του και τα ορθολογιστικά αντανακλαστικά του θα μπλοκάρουν απέναντι στον χείμαρρο των χαοτικών συνειρμών της Κάρι.


​Νόμος και τάξη: Ειδική ομάδα episodio 26-8-2015

12.45 π.μ. STAR Αστυνομική σειρά
Η Ολίβια έχει αναλάβει τη φροντίδα του νεαρού Κάλβιν Αρλις, ενώ οι Αρχές αναζητούν τη ναρκομανή
μητέρα του, Βίβιαν. Οταν όμως ο Ελιοτ παρατηρεί τον ισχυρό δεσμό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους, αρχίζει να αναρωτιέται αν αυτό ήταν μια σωστή απόφαση.


​ΤΕΤΑΡΤΗ 26.08.2015 simerino epeisodio Το σόι σου
9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά

Ο Σάββας κάνει το λάθος να πει πως καμιά φορά η Λυδία ροχαλίζει. Η Λυδία παρεξηγείται, τσακώνονται και το όλο ζήτημα δεν αργεί να γίνει το θέμα συζήτησης όλης της οικογένειας. Πολύ σύντομα τη σκυτάλη παίρνει ο Βαγγέλης με τη Χαρούλα όπου ο ένας ισχυρίζεται για τον άλλο το ίδιο πράγμα: ότι ροχαλίζει και δεν τον αφήνει τα βράδυα να κοιμηθεί. Κανείς δεν υποχωρεί κι έτσι η Χαρούλα αποφασίζει να λύσει το θέμα δημοκρατικά. Να βάλει μια κάμερα το βράδυ να τους βιντεοσκοπεί...


ΤΕΤΑΡΤΗ 26.08.2015

Υπέροχα πλάσματα
12 ALPHA Νεανική σειρά
Η θεωρία περί ανδρικής γουρουνοσύνης εξαπλώνεται στην πόλη. Στο μεταξύ, νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή των Υπέροχων Πλασμάτων. Το Μητσάκι καταδιώκεται από έναν μπάρμαν που τρώει κρύα σουβλάκια για πρωινό, ο Μπίλι γνωρίζει έναν γλυκό Θεσσαλονικιό ποδηλάτη, ενώ η Eλη περιμένει το μεγάλο πάρτι που οργανώνουν οι δισκογραφικές εταιρείες...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget