0

​ΔΑΦΝΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΡΙΣΤΗ... 9 MINES EPEISODIA SEIRA 9 MHNES mega tv cyprus Ελληνική σειρά μυθοπλασίας 9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ! Το «9 μήνες» της Αννας Αδριανού βρήκε τηλεοπτικούς «γονείς» καθώς η ελληνοκυπριακής παραγωγής σειρά υιοθετήθηκε από το Star και θα προβάλλεται τα απογεύματα της νέας σεζόν.Η εφηβική εγκυμοσύνη, η δωρεά σπέρματος και το ηλεκτρονικό έγκλημα μπλέκονται σε μια ιστορία με κοινό στοιχείο τη μητρότητα... στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον.
9 MINES VIDEO
Εκτός από τους Κύπριους ηθοποιούς που θα παίξουν στη σειρά, επιλέχθηκαν Ελληνες που θα ερμηνεύσουν πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ανάμεσά τους οι Ευγενία Σαμαρά, Υρώ Λούπη, Δημήτρης Παπαδάκης, αλλά και ο Νίκος Γαλανός Η Αννα Αδριανού θα εμφανιστεί σε έναν ρόλο-έκπληξη, ενώ σε πολύ καλό δρόμο για να έρθει σε συμφωνία βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Σταύρου.

9 ΜΗΝΕΣ
Περιγραφή:
Τόσο θέλουν και οι ηρωίδες της σειράς για να αλλάξουν ή να κερδίσουν την ζωή τους. Κοινό τους στοιχείο η μητρότητα… στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον...Τρείς γυναίκες –που είναι συγγενείς- και οι οικογένειές τους, δοκιμάζονται όταν μεγάλα μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια κι αλλάζουν τα πάντα μέσα τους και γύρω τους.

Η Δάφνη, 28 χρονών, θετή κόρη ενός ζευγαριού, δουλεύει στην Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ψάχνει με αγωνία τα ίχνη της μητέρας της, που εξαφανίστηκε όταν ήταν μωρό. 'Eτσι θα βρεθεί μπροστά στην αποκάλυψη μυστικών του παρελθόντος με επίκεντρο έναν εμποδισμένο έρωτα. Παράλληλα μέσα από την δουλειά της θα ανακαλύψει ένα κύκλωμα τοκογλυφίας, το οποίο θα την οδηγήσει ξανά στην ίδια της την οικογένεια, και σε έναν επικίνδυνο έρωτα-φωτιά που «στήνεται» με σκοπό να την παραπλανήσει.
Η Μαρίνα, 40 χρονών, παντρεμένη, έχει μια κόρη που την έκανε κρυφά με την βοήθεια δότη σπέρματος. Ζεί σε έναν τελματωμένο γάμο όταν εμφανίζεται ο φυσικός πατέρας της κόρης της. Είναι διάσημος stand up comedian που έχει μόνο εννέα μήνες ζωή, για να βρει μόσχευμα ήπατος. Μόνη σωτηρία η κόρη του την οποία προσεγγίζει χωρίς να αποκαλύψει ποιος είναι. Γνωρίζει την Μαρίνα και ο αμοιβαίος έρωτας που προκύπτει θα αλλάξει την ζωή και των δυό.
Η Κρίστη, 17 χρονών, μαθήτρια Λυκείου, μένει έγκυος μέσα από μια νεανική ρομαντική σχέση. 'Οταν ο νεαρός σύντροφός της την εγκαταλείπει, δέχεται κάτω από πίεση να δώσει το παιδί, όταν γεννηθεί, κάνοντας συμφωνία με ένα παράξενο, επικίνδυνο ζευγάρι. Καθώς όμως, η εγκυμοσύνη προχωρεί, το ένστικτο της μητρότητας ξυπνάει μέσα της και αποφασίζει να κρατήσει το μωρό με κάθε κόστος. Τότε αρχίζει μια περιπέτεια που ποτέ δεν φανταζόταν.
Γύρω τους ένα πάζλ από ήρωες που κρύβουν τα δικά τους μυστικά και πασχίζουν κι αυτοί να κερδίσουν την ευτυχία με κάθε τρόπο.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκος Γαλανός, Υρώ Λούπη, 'Αννα Αδριανού, Ευγενία Σαμαρά (Δάφνη), Μαριάννα Καυκαρίδου, Μαρία Μιχαήλ (Μαρίνα), Κωνσταντίνος Λάγκος, Πάνος Μακρής, Ιωάννα Σιαφκάλλη, Αντωνία Χαραλάμπους (Κρίστη), Κύνθια Παυλίδου, Κρίστοφερ Γκρέκο, Δημήτρης Παπαδάκης, Νιόβη Σπυριδάκη, Νάντια Χαραλάμπους.
Σενάριο: 'Αννα Αδριανού
Επιμέλεια σεναρίου: Γιάννης Μπότσης, 'Αννα Αδριανού, Μάρω Καραγιαννοπούλου
Διάλογοι: Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Μαρία Αναστασίου, Βιβή Νικολοπούλου, Κατερίνα Μπέη
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Νικολαΐδης, Γιάννης Σπυρώνης

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...