24/8/15


​Simera epeisodio ΔΕΥΤΕΡΑ 24.08.2015 TWO AND A HALF MEN season 7 episode 10+11

Ο Τσάρλι ανακαλύπτει τυχαία πως η Τσέλι δεν υπήρξε απόλυτα ειλικρινής μαζί του όσον αφορά την οικονομική της κατάσταση… Παρά τις αντιρρήσεις του Άλαν, ο Τσάρλι προτρέπει τον Τζέικ να κάνει κάτι με το όμορφο κορίτσι, που γνώρισε στην παραλία μιας και η κοπέλα του είναι εκτός πόλης για τα Χριστούγεννα και δεν θα το μάθει ποτέ...


​sta dixtya toy peprwmenoy episodio 38 Simera epeisodio ΔΕΥΤΕΡΑ 24.08.2015 Στα δίχτυα του πεπρωμένου

6.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά
Η ζωή του Καχραμάν κρέμεται από μια κλωστή. Η οικογένεια Γιουρουκχάν και η οικογένεια της Ελίφ αγωνιούν στο πλευρό του, ενώ η Ντεφνέ δεν διστάζει να επιτεθεί στην Ελίφ και να απειλήσει ότι θα την σκοτώσει αν πάθει κάτι ο άντρας της. Την ίδια ώρα, ο Κερέμ, με τη βοήθεια του Ζιγιά, θα βάλουν ανθρώπους για να εντοπίσουν τον Μακσούτ.


​MIKE & MOLLY 3ος Κύκλος - Επεισόδιο 10+11 Simera epeisodio ΔΕΥΤΕΡΑ 24.08.2015 Θα μεταδοθεί στις 17:50

Ο Μάικ είναι ανήσυχος εξαιτίας των πολλών εξόδων, που κάνει η Μόλι, με αφορμή τις γιορτές. Η οικογένεια της Μόλι σκοπεύει να περάσει τα Χριστούγεννα με ένα ωραίο δείπνο και παιχνίδια αλλά εκείνη και ο Μάικ θα πρέπει να πάνε στην εκκλησία με τη μητέρα του και το αφεντικό του… Η Μόλι αποφασίζει να ακολουθήσει μια ειδική δίαιτα «γονιμότητας» και αναγκάζει τον Μάικ να κάνει το ίδιο, προκαλώντας την αγανάκτηση του. Η Ροζέτα αποφασίζει να μην ανεχθεί άλλο την επιπόλαιη και παιδαριώδη συμπεριφορά του Καρλ και τον διώχνει από το σπίτι της…


​Simera epeisodio ΔΕΥΤΕΡΑ 24.08.2015 Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής

12 ETV Δραματική σειρά εποχής
Ο Μπαλί Μπέη υποψιάζεται από τα λόγια που είπε ο Ματρακτσί για τον Ιμπραήμ Πασά. Μεταφέρει τα λεγόμενα στον Ιμπραήμ. Ο Ιμπραήμ προειδοποιεί τον Ματρακτσί για να είναι προσεκτικός με το θέμα της Νιγκιάρ. Μόνο που στις γειτονιές της πόλης έχουν ήδη αρχίσει τα κουτσομπολιά σχετικά με τη Νιγκιάρ και τον Ματρακτσί. Η Αϊμπιγκέ θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα της. Αλλά η Βαλιντέ Σουλτάν δεν επιτρέπει στην Αϊμπιγκέ να φύγει. Η Αϊμπιγκέ ζητά από τον Μπαλί Μπέη μια χάρη που είναι επικίνδυνη. Η διαφωνία μεταξύ των δυο μετατρέπεται σε έρωτα. Η αντίδραση του Σουλτάν Σουλεϊμάν στενοχωρεί πολύ τον Μουσταφά. Αρνείται να του μιλήσει. Η Μαχιντεβράν ανησυχεί λόγω της έντονης αντίδρασης του γιου της. Η Χουρέμ μαθαίνει την απόφαση που έχει πάρει ο Ηγεμόνας.


​Simera epeisodio ΔΕΥΤΕΡΑ 24.08.2015 Νόμος και τάξη: Ειδική ομάδα

12.30 π.μ. STAR Αστυνομική σειρά season 12 episode 8
Η πράκτορας του FBI Ντέινα Λιούις πέφτει θύμα σεξουαλικής επίθεσης. Την υπόθεση αναλαμβάνουν η Μπένσον και ο Στάμπλερ αλλά η έρευνά τους θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την υπόθεση που χειρίζεται η έμπειρη πράκτορας. Η Ντέινα φοβάται πως η προσωπική της ιστορία θα μπει εμπόδιο στη δουλειά της…


​Simera epeisodio ΔΕΥΤΕΡΑ 24.08.2015 NCIS season 10 episode 2

9.10 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά
Αλλος ένας υπάλληλος του NCIS βρίσκεται νεκρός, αρκετές εβδομάδες μετά τη φονική έκρηξη. Η ιατροδικαστική έκθεση όμως δείχνει ότι ο υπάλληλος δεν πέθανε από την έκρηξη αλλά έχει δολοφονηθεί.


Simera epeisodio ΔΕΥΤΕΡΑ 24.08.2015 Grey's Anatomy season 9 episode 6

10.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Ιατρική σειρά
O αλεξ ζητά από τη Μέρεντιθ να του πουλήσει το σπίτι της μητέρας της. Η Μπέιλι καταφέρνει να ξεγελάσει την Αριζόνα και να πάρει μ' αυτόν τον τρόπο τη βοήθειά της σε μια παιδιατρική υπόθεση. Η Τζο συνειδητοποιεί ότι ένας ασθενής που κάνει συνεχώς εμετό πάνω της, έχει διαγνωστεί λάθος. Από την άλλη, η Κάλι αισθάνεται τύψεις για την κακότεχνη επέμβαση που έκανε στο χέρι του Ντέρεκ.


​Simera epeisodio ΔΕΥΤΕΡΑ 24.08.2015 Homeland season 1 episode 9 gr subs

1 π.μ. ALPHA Δραματική σειρά
Μετά την απόφασή του να κόψει τους δεσμούς του με τον Αμπου Ναζίρ, ο Μπρόντι αρχίζει να ξαναζεί έντονα το παρελθόν της αιχμαλωσίας του. Αυτό θα του προκαλέσει μεγαλύτερη σύγχυση με απρόβλεπτη εξέλιξη. Στο μεταξύ, η Κάρι βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων που ξέσπασαν στο τέμενος των μουσουλμάνων την ώρα της καταδίωξης του Γουόκερ.


​simera episodio 24-8-2015 Ηρακλής

1 μ.μ. STAR Περιπετειώδης σειρά hercules season 2 episode 17
Ο Ηρακλής και ο Ιόλαος αποφασίζουν να παραβρεθούν στον γάμο ενός νεαρού ζευγαριού που η ένωσή τους θα βάλει τέλος στη διαμάχη ανάμεσα στους βασιλιάδες γονείς τους. Η θεά Αφροδίτη, όμως, απειλεί τον γάμο...


​Simera epeisodio ΔΕΥΤΕΡΑ 24.08.2015 Mαύρα μεσάνυχτα

10.20 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά
Η Λένα διώχνει τον Θράσο απ' το σπίτι και κείνος μένει για λίγες μέρες στο μαγαζί μέχρι να της περάσουν τα νεύρα. Η Αγγέλα προσπαθεί να ξαναφιλιώσει το ζευγάρι αλλά μάταια. Ο Ερρίκος επιχειρεί να πείσει τη Σιλβή να μείνει μαζί του για να την προφυλάξει από τον Σερέτη. Εκείνη δεν το δέχεται και ο Ζαν Κλοντ βρίσκει την ευκαιρία να της προτείνει φιλοξενία στο δικό του σπίτι.


​Simera epeisodio ΔΕΥΤΕΡΑ 24.08.2015 Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

9.50 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά
Ο Χάρης κοροϊδεύει τη Βάσω που πιστεύει στο μάτι και το ξεμάτιασμα της μαμάς της. Το προγραμματισμένο ταξίδι για το Πάσχα στο χωριό των γειτόνων τους ματαιώνεται για τη Βούλα και τον Μηνά, γεγονός που χαροποιεί πολύ τον Μηνά και στενοχωρεί τη Βούλα. Η Μαρίνα, άθελά της, πληγώνει την αυτοπεποίθηση του Ηλία. Προσπαθεί με διάφορους τρόπους να επανορθώσει.


i polykatoikia Simera epeisodio ΔΕΥΤΕΡΑ 24.08.2015 η πολυκατοικία

9.15 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά
Οι ένοικοι της Πολυκατοικίας αποφασίζουν να αγοράσουν από κοινού ένα λαχείο, το οποίο τελικά κερδίζει ένα μεγάλο ποσόν. Η Μαργαρίτα, που ζει με το όνειρο μιας μεζονέτας, πείθει τον Θανάση να καταχραστεί τα κέρδη, λέγοντας δήθεν ότι του επιτέθηκαν και του έκλεψαν τα λεφτά. Οι ένοικοι όμως, δεν μασάνε από τέτοια και αρχίζει ένας ανελέητος πόλεμος μεταξύ τους με πολλά απρόοπτα και ανατροπές... Ο Τάκης και η Λουκία ετοιμάζουν επίσημο γεύμα για να γνωριστούν οι δικοί τους.


​Στα δίχτυα του Πεπρωμένου Επεισόδιο 42-41-40 epeisodio ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ sta dixtya toy peprwmenoy epeisodia 40-41-42

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου – Επεισόδιο 40
Η Κιγιμέτ επιχειρεί να διώξει την Ντεφνέ αποκαλύπτοντας το dvd που κρατά στα χέρια της, εκείνη όμως, με την παρέμβαση της μητέρας της, επιστρέφει κρατώντας έναν άσο στο μανίκι. Έτσι, η Κιγιμέτ αναγκάζεται να πει στην Ελίφ ότι πρέπει να μείνει μακριά απ" τον Καχραμάν. Η Ελίφ θα φύγει απ" το σπίτι για άλλη μια φορά και ο Καχραμάν, που ανησυχεί, θα βάλει ανθρώπους να την προσέχουν.

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου – Επεισόδιο 41
Παρ" όλο που η Ελίφ έχει φύγει απ" το σπίτι, η Ντεφνέ είναι διαρκώς θλιμμένη, καθώς ο Καχραμάν δείχνει να έχει παραιτηθεί απ" τον γάμο τους. Η Νεβάλ παρηγορεί και καθησυχάζει την κόρη της, με την πεποίθηση ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Ο Καχραμάν δείχνει το καινούργιο σπίτι στην Ελίφ και της εξηγεί ότι πρέπει να μείνουν μόνοι για να μιλήσουν. Η Ελίφ δέχεται, μόνο που αυτή τη φορά η Ντεφνέ θα τους προλάβει.

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου – Επεισόδιο 42
Η Ελίφ αναγκάζεται να πει ψέματα στον Καχραμάν. Εκείνος όμως, δεν πείθεται και την ακολουθεί. Στο μεταξύ, η Ελίφ προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και πως το μωρό που κυοφορεί είναι τελικά δικό της. Όταν ανακοινώνει τις προθέσεις τις στη Σουλτάν, ότι θέλει να κρατήσει το μωρό και να το μεγαλώσει μόνη της, εκείνη την στηρίζει και της λέει ότι θα σταθεί στο πλευρό της.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget