y

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου 40 - 41 - 42


​Στα δίχτυα του Πεπρωμένου Επεισόδιο 42-41-40 epeisodio ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ sta dixtya toy peprwmenoy epeisodia 40-41-42

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου – Επεισόδιο 40
Η Κιγιμέτ επιχειρεί να διώξει την Ντεφνέ αποκαλύπτοντας το dvd που κρατά στα χέρια της, εκείνη όμως, με την παρέμβαση της μητέρας της, επιστρέφει κρατώντας έναν άσο στο μανίκι. Έτσι, η Κιγιμέτ αναγκάζεται να πει στην Ελίφ ότι πρέπει να μείνει μακριά απ" τον Καχραμάν. Η Ελίφ θα φύγει απ" το σπίτι για άλλη μια φορά και ο Καχραμάν, που ανησυχεί, θα βάλει ανθρώπους να την προσέχουν.

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου – Επεισόδιο 41
Παρ" όλο που η Ελίφ έχει φύγει απ" το σπίτι, η Ντεφνέ είναι διαρκώς θλιμμένη, καθώς ο Καχραμάν δείχνει να έχει παραιτηθεί απ" τον γάμο τους. Η Νεβάλ παρηγορεί και καθησυχάζει την κόρη της, με την πεποίθηση ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Ο Καχραμάν δείχνει το καινούργιο σπίτι στην Ελίφ και της εξηγεί ότι πρέπει να μείνουν μόνοι για να μιλήσουν. Η Ελίφ δέχεται, μόνο που αυτή τη φορά η Ντεφνέ θα τους προλάβει.

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου – Επεισόδιο 42
Η Ελίφ αναγκάζεται να πει ψέματα στον Καχραμάν. Εκείνος όμως, δεν πείθεται και την ακολουθεί. Στο μεταξύ, η Ελίφ προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και πως το μωρό που κυοφορεί είναι τελικά δικό της. Όταν ανακοινώνει τις προθέσεις τις στη Σουλτάν, ότι θέλει να κρατήσει το μωρό και να το μεγαλώσει μόνη της, εκείνη την στηρίζει και της λέει ότι θα σταθεί στο πλευρό της.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget