18/4/2015


​MPROUSKO 342-343-344-345-346 ΜΠΡΟΥΣΚΟ - Μπρούσκο επεισόδια 342-343-344-345-346 BROUSKO

Μπρούσκο Επεισόδιο 342 Δευτέρα 27/4/2015 MPROUSKO
Μπρούσκο όπου τραγικές είναι πλέον οι στιγμές που ζει η Μελίνα και η αιτία αυτή τη φορά φαίνεται να είναι η Δήμητρα, η οποία της ανακοίνωσε ότι πλέον δεν έχει πάρει την τελική της απόφαση εάν θα γίνει η παρένθετη μητέρα στο παιδί της. Ύστερα από αυτό το άκουσμα η Μελίνα είναι συντετριμμένη και θα χάσει στην κυριολεξία τον κόσμο κάτω από τα πόδια της. Πλέον στην οικογένεια των Ματθαίων επικρατεί ένα πολύ ευχάριστο κλίμα και η πιο ευτυχισμένη από όλους είναι η γιαγιά και η αιτία είναι του ότι η Όλγα μαζί με τον Ματθαίο τα έχουν ξαναβρεί. Αυτό όμως που δεν γνωρίζει κανένας τους είναι ότι αυτή η επανένωση του ζευγαριού δεν είναι τίποτε άλλο από ένα κρυφό κόλπο που έχει στήσει ο Ματθαίος μαζί με την Όλγα, για να καταφέρουν να ξεσκεπάσουν μια και καλή τον πανούργο και ψυχρό εγκληματία που ακούγεται στο όνομα Διαμαντής. Τα πράγματα για τον αδερφό της Όλγας πλέον δεν είναι και στην καλύτερη φάση τους, αφού άγνωστοι θα του επιτεθούν για δεύτερη φορά, ώστε να τον εκφοβίσουν. Τώρα θα μεταφερθούμε στο στρατόπεδο του Γιαννακάκη αφού βλέπουμε ότι ο Παύλος Γιαννακάκης είναι εκνευρισμένος, αφού η Λουκία αναχώρησε ξαφνικά, για να πάει στην Νέα Υόρκη.  Ο Παύλος Γιαννακάκης κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί με την Λουκία για να δει τι συμβαίνει. Ο Μάρκος θα πάει ταξίδι την αγαπημένη του την Δάφνη σε ένα διήμερο ταξίδι στην Αθήνα , αλλά κατά την άφιξη τους στην πρωτεύουσα ο Μάρκος θα κάνει κάποιες προσπάθειες να μην καταλάβει η Δάφνη τα μυστηριώδη και άγνωστα τηλέφωνα που έχει από μια μυστηριώδη γυναίκα. Ο Σήφης αυτή τη φορά δείχνει να είναι πάρα πολύ εκνευρισμένος με την αδερφή μου την Αναστασία και ο λόγος είναι οι παρεμβάσεις που έκανε η Αναστασία σχετικά με τις επαφές που είχε με την κόρη του.Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα ο Σήφης να αρνηθεί να πάει στον γάμο του Πάτροκλου. Αυτή τη φορά θα μεταφερθούμε στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας , αφού ο Αχιλλέας για πολλοστή φορά θα προσπαθήσει να φτιάξει την διάθεση της γυναίκας του της Μελίνας . Ο Αχιλλέας κανονίζει να πάνε γρήγορα ένα ταξιδάκι στην Κρήτη , αλλά τα πράγματα για αυτούς θα έχουν άλλη τροπή, αφού όταν θα φτάσουν στα Χανιά του, ο Σήφης δεν χάνει την ευκαιρία να τους χαλάσει την διάθεση για ακόμα μια φορά και ο Αχιλλέας θα υποστεί αυτή την προκλητική του συμπεριφορά.

Μπρούσκο Επεισόδιο 343 Τρίτη 28/4/2015 MPROUSKO
Πλέον οι εξελίξεις όσον αφορά το γάμο του Πάτροκλου έχουν φουντώσει μέσα στη σειρά του Μπρούσκο, αφού οι ετοιμασίες του γάμου έχουν φτάσει στο σημείο που έχουν απομείνει μόνο οι λεπτομέρειες με αποτέλεσμα οι οικογένεια των Ματθαίων να κάνουν ένα ταξίδι στα Χανιά ώστε να παρευρεθούν στον περιβόητο γάμου του Πάτροκλου. Εκεί όμως τα πράγματα δεν θα είναι καλά για τον Αχιλλέα , αφού δέχεται την απρόκλητη επίθεση από τον Σήφη και όλο αυτό το αποτέλεσμα θα έχει οι ορκισμένοι εχθροί να συγκρουστούν , γιατί κατά βάθος μέσα στο μυαλό του και στην ψυχή του ο Σήφης δεν έχει χωνέψει ποτέ ότι ο Αχιλλέας του πήρε τη γυναίκα μέσα από τα χέρια του και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα ο Σήφης να έχει έναν μόνιμο πληγωμένο εγωισμό. Σε αυτό το επεισόδιο, βλέπουμε τον Ματθαίο μαζί με την Όλγα να στήνουν το σχέδιο καταστροφή για τον Διαμαντή αφού οι δυο τους έχουν πάρει την απόφαση να μην αποκαλύψουν σε κανέναν ότι υπέγραψαν το διαζύγιο του γάμου τους, για να καταφέρουν και να παγιδεύσουν αλλά και να αποκαλύψουν σε όλον τον κόσμο τι εστί Διαμαντής. Η Λουκία ύστερα από την ξαφνική αναχώρηση της για την Νέα Υόρκη φαίνεται ότι παραμένει εκεί, γεγονός που ο Παύλος Γιαννακάκης το αντιμετωπίζει με πολλή ψυχραιμία αλλά και μεγάλη κατανόηση. Ο Παύλος δεν θα σταματήσει εκεί αφού τον βλέπουμε ταυτοχρόνως να καλεί τον γιο του τον Σήφη, ώστε να του αποκαλύψει όλα τα στοιχεία που έχει που διαψεύδουν όλες τις συκοφαντίες του Διαμαντή εναντίον του. Ο Μανωλιός άλλαξε και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς! γιατί το λέμε όλο αυτό, γιατί βλέπουμε ότι ο Μανωλιός πήρε την απόφαση να παριστάνει τον σκληρό κρητικό , στους εργάτες στα αμπέλια, αλλά και στην Κωνσταντίνα. Αυτή η εικόνα που θέλει να υιοθετήσει πλέον ο Μανωλιός του σκληρού Κρητικού που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί που έχει προκαλέσει έντονα γέλια σε όλους. Η Δάφνη μαζί με τον Μάρκο εξακολουθούν και βρίσκονται για το διήμερο τους στην Αθήνα, μέχρι την στιγμή που θα διακόψει τις διακοπές του σε μία απρόσμενη για την Δάφνη συνάντηση, με ένα πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν της και όλα από εκείνη τη στιγμή θα αλλάξουν για τη ζωή της. Αυτό το πρόσωπο όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσα από την σελίδα μας είναι η μητέρα της και θα την παριστάνει η κυρία Μάρθα Καραγιάννη, όπου και θα συναντηθεί μαζί της .

Μπρούσκο Επεισόδιο 344 Τετάρτη 29/4/2015 MPROUSKO
Σκληρές και άσχημες εξελίξεις εξακολουθούν να περιμένουν τους πρωταγωνιστές μας και αυτή τη φορά μιλάμε για την Αναστασία που μπροστά στα μάτια της θα αντικρίσει την Όλγα να βρίσκεται μαζί με τον Ματθαίο. Η Αναστασία στην εικόνα του ζευγαριού φαίνεται να πληγώνεται πάρα πολύ και η αντίδραση της θα είναι απότομη και μπορεί να την χαρακτηρίσει κανείς και αγενής! Η Αναστασία πιστεύει ότι για ακόμα μία φορά η μοίρα και ο άντρας που αγαπούσε την πρόδωσαν για ακόμα μια φορά. Ο σκληρός άψυχος και λίγα λέμε ο Διαμαντής ,δεν θα χάσει για ακόμα μια φορά την ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί με την Αναστασία και θα πάει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την οργή της για το πρόσωπο του Ματθαίου. Ο Παύλος Γιαννακάκης θα ξανακάνει για ακόμα μια φορά κάποιες προσπάθειες να αποκαλύψει στον γιο του τον Σήφη ποιος είναι πραγματικά ο Διαμαντής, αλλά οι προσπάθειες του για ακόμα μια φορά φαίνεται ότι θα πέσουν στο κενό. Το πρόσωπο που σας προανέφερα από το προηγούμενο επεισόδιο που θα συναντήσει η Δάφνη είναι η μητέρα της αφού θα πέσει πρόσωπο με πρόσωπο μαζί της, και στο μυαλό της Δάφνης αυτομάτως θα έρθουν οι παλιές και άσχημες αναμνήσεις που είχε μαζί της. Τώρα θα μεταφερθούμε στα Χανιά και εκεί βλέπουμε την Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα να παίρνουν κάποιες όμορφες στιγμές για εκείνους αφού το σημείο τους θυμίζει το ξεκίνημα που είχε ο μεγάλος του έρωτας. Πλέον ο γάμος της Άννας μαζί με του Πάτροκλου έχει φτάσει προ των πυλών και εκεί συναντά την Δήμητρα που κάνει μεγάλες προσπάθειες να δώσει κουράγιο στον εαυτό της, ώστε να μην την αντιληφθεί κανείς τους, για το πόσο πολύ υποφέρει για αυτόν το γάμο αφού χάνει τον Πάτροκλο. Οι δοκιμασίες για τον κακομαθημένο Σήφη δεν σταματούν αφού θα έρθει αντιμέτωπος μαζί με την Λουκία αφού και εκείνη με την σειρά της θα του εξαπολύσει κατηγορίες ότι της κατέστρεψε τη ζωή που είχε. Ο Σήφης ύστερα από τον καβγά που είχε μαζί με την Λουκία έχει έντονες τύψεις.Ύστερα από αυτόν τον καβγά ο Σήφης δε θα έχει μόνο τύψεις αλλά και ιδέες που θα τον εκνευρίζουν αφού θα σκέφτεται την κόρη του ότι θα μεγαλώνει στο πλευρό ενός ξένου άντρα,αφού η Αγγελική θέλει να παντρευτεί έναν άλλον δημιουργώντας παρανοϊκές σκέψεις στον Σήφη.

Μπρούσκο Επεισόδιο 345 Πέμπτη 30/4/2015 MPROUSKO
Οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό αφού οι εξελίξεις επρόκειτο να γίνουν δολοφονικές με τον Μηνά να μένει σαν παγοκολόνα από τα λόγια του φίλου του του Σήφη που επιμένει και θέλει να βγάλει από τη μέση τον καινούργιο σύντροφο που έχει η Αγγελική τον Αντρέα. Η Λουκία ανακοινώνει στον Παύλο Γιαννακάκη μια καλή ιδέα δηλαδή να πάει στην Ισπανία και να βρει όλες εκείνες τις αποδείξεις που χρειάζονται ώστε να αποδείξει στον γιο του ότι ποτέ δεν τους εγκατέλειψε τότε με πολλά χρέη και να καταφέρει να ξαναφτιάξει τις σχέσεις τους . Εδώ βλέπουμε ότι πλέον η Λουκία έχει αλλάξει και στο μυαλό της κυκλοφορούν διαφορές και ύπουλες σκέψεις. Το μπάτσελορ πάρτι που θα κάνει η Άννα πριν το γάμο της φαίνεται να μπαίνει σε μεγάλο κίνδυνο να τιναχτεί στον αέρα και η αιτία είναι ότι η κουμπάρα του γάμου η Αναστασία θα θέλει να αποχωρήσει γιατί δεν θέλει να βρίσκεται στον ίδιο χώρο όπου βρίσκεται και η Όλγα. Τελικά θα παρέμβουν οι πιο ψύχραιμες και θα γλιτώσουν την κατάσταση. Τα προβλήματα του Αχιλλέα φαίνεται ότι δεν σταματούν αφού εξακολουθεί και λαμβάνει κάποια τηλεφωνήματα με απόκρυψη αριθμού και πίσω από αυτά τα τηλεφωνήματα κρύβεται η Αλεξάνδρα γεγονός που θα αναστατώσει στην κυριολεξία το ζευγάρι. Ο πανούργος Διαμαντής ,θα νευριάσει πολύ μαζί με την ανιψιά του την Αναστασία, αφού αρνείται κατηγορηματικά να συνεργαστεί μαζί με την Όλγα. Άλλο ένα πρόβλημα είναι και ο Σήφης αφού αρνείται να πάει στον γάμου του γιου του Διαμαντή δηλαδή του Πατρόκλου. Ο Χρήστος θα ξαφνιαστεί πάρα πολύ όταν αντικρίσει την Αναστασία μαζί με τον Ματθαίο σε μία πολύ ιδιαίτερη και τρυφερή στιγμή. Ο Μανωλιός φαίνεται ότι θα κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να καταφέρει και να πείσει την Δάφνη να ξαναφτιάξει τις σχέσεις της μαζί με την Κωνσταντίνα, αλλά αυτό φαίνεται δύσκολο αφού η Δάφνη δείχνει να είναι ανένδοτη. Ο Ματθαίος παρέα με την Όλγα φαίνεται ότι προχωρούν και καταστρώνουν για τα καλά τα σχέδια τους ώστε να αποτελειώσουν και να εξαφανίσουν τον άνθρωπο που ακούγεται στο όνομα Διαμαντής! Η Ζωή δηλαδή η μητέρα της Δάφνης αν και δείχνει φοβισμένη για την αντίδραση που θα έχει η κόρη της τελικά εμπιστεύεται στα χέρια του Μάρκου να σχεδιάσει τον περιβόητο τρόπο που θα ξανασυναντηθεί η μάνα μαζί με την κόρη της. Η Δήμητρα δείχνει να είναι στην κυριολεξία ένα ψυχολογικό ράκος και η αιτία είναι ο γάμος του Πάτροκλου και της Άννας, παρ όλες τις προσπάθειες που έχει κάνει ώστε να κρυφτεί από όλους για να μην την καταλάβουν. Δυστυχώς όμως για εκείνην η μικρή Μαρίνα θα πάει και θα αποκαλύψει σε όλους τα πραγματικά αισθήματα που έχει η μητέρα της για τον Πάτροκλο. Μία απρόσμενη εξέλιξη που δεν την αναμέναμε μέσα στην σειρά είναι ότι ο Διαμαντής θα πιάσει την Μελίνα μαζί με τον Σήφη σε ένα κρυφό ραντεβού.

Μπρούσκο Επεισόδιο 346 Παρασκευή 01/5/2015 MPROUSKO
Πλέον η σειρά φτάνει σε ένα κομβικό επεισόδιο αφού έφτασε ο περιβόητος γάμος του Πάτροκλου μαζί με την Άννα και το πρωτότυπο που θα συναντήσουμε σε αυτόν το γάμο είναι ότι σύμφωνα με τις επιθυμίες που έχει ο Διαμαντής, πρέπει να τηρηθούν όλες οι κρητικές παραδόσεις αλλά και τα κρητικά έθιμα! Αυτές οι επιθυμίες που έχει ο Διαμαντής θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση τον Πάτροκλο. Ο Πάτροκλος όμως δεν θέλει να χαλάσει τις επιθυμίες που έχει ο πατέρας του, ακόμα και όταν θα πρέπει να αναγκαστεί εκείνος να πάει με μαντινάδες να παρακαλέσει τους γονείς της Άννας να του παραδώσουν την κόρη του αφού έτσι το θέλει η κρητική παράδοση. Η Δήμητρα συνεχίζει να είναι θλιμμένη αλλά τα προβλήματα για εκείνη δεν σταματούν αφού θα πρέπει να παρακολουθήσει τον γάμο του άντρα που λατρεύει και είναι ερωτευμένη. Άλλη μία πρωταγωνίστρια που δεν θα παρευρίσκεται σε αυτόν τον περιβόητο γάμο είναι η Βασιλική , αφού την τελευταία στιγμή παίρνει την απόφαση να μην πάει για χάρη του Μηνά. Ο Μανωλιός παίρνει μία απόφαση να θέλει να τους κάνει καζούρα αλλά από ότι φαίνεται η απόφαση που πήρε θα την μετανιώσει πικρά γιατί ο Μηνάς δείχνει να μην αστειεύεται. Οι εξελίξεις σοκ μέσα στην σειρά συνεχίζουν γιατί ο Χρήστος κάνει κάτι παράτολμο και βρίσκει την ευκαιρία να τρυπώσει μέσα στο σπίτι του Διαμαντή και να φέρει πολλά σημαντικά στοιχεία για την ενοχοποίηση του. Η τρυφερή σχέση που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται ανάμεσα στη Μελίνα αλλά και την μικρή κόρη του Σήφη φαίνεται να εκνευρίζει έντονα τον Αχιλλέα και όχι μόνο, αφού εκνευρίζει και την Αγγελική με αποτέλεσμα να επιτεθεί στην Μελίνα. Τώρα θα μεταφερθούμε στην Αθήνα που βλέπουμε την Δάφνη να παίρνει την απόφαση ώστε να ακούσει τη μητέρα της. Η Δάφνη ακούει όλες εκείνες τις δικαιολογίες και τις εκδοχές για τα γεγονότα που έγιναν όταν εκείνη βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της και την πέταξε έξω από το σπίτι.

Μπρούσκο Επόμενα Επεισόδια 347-348-349-350-351


​ΜΠΡΟΥΣΚΟ 337-338-339-340-341 VIDEO MPROUSKO EPEISODIA 337-338-339-340-341

Μπρούσκο Επεισόδια 337 Δευτέρα 20/4/15 MPROUSKO
Συντετριμμένη η Μελίνα από την απόφαση της Δήμητρας να σταματήσει τη διαδικασία της παρένθετης μητέρας, ξεσπάει στον Αχιλλέα ο οποίος της λέει ότι είναι εγωίστρια και την κατηγορεί ότι τον έχει παραμελήσει. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη και για πρώτη φορά ανταλλάσσουν τόσο σκληρά λόγια μεταξύ τους. Η Όλγα παρακολουθεί γεμάτη ζήλια το Ματθαίο και την Αναστασία που μοιράζονται το ίδιο σπίτι και προσπαθούν να κρύψουν όσα νοιώθουν μεταξύ τους. Την ίδια στιγμή στην Αθήνα, ο Πάτροκλος και η Δήμητρα έρχονται πολύ κοντά και πασχίζουν να κρατήσουν κρυφό το ότι βρίσκονται μαζί. Οι Ματθαίοι αγωνίζονται για να σώσουν το κτήμα, με τον Χρήστο να προσπαθεί παράλληλα να σταματήσει τα σχέδια του Διαμαντή και της Όλγας, προειδοποιώντας το Ματθαίο για την επικείμενη καταστροφή του. Στο μεταξύ ο Μηνάς "σπάει" και τα ξαναβρίσκει μέσα σε κλίμα συγκίνησης με το Σήφη... ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 337 VIDEO


Μπρούσκο Επεισόδια 338 Τρίτη 21/4/15 MPROUSKO
Τη βοήθεια της Αλεξάνδρας ζητά τώρα η Μελίνα για να τη βοηθήσει ψυχολογικά με το θέμα του παιδιού. Αυτό εξοργίζει όμως τον Αχιλλέα γιατί δεν πιστεύει ότι η Αλεξάνδρα έχει αγνές προθέσεις. Το "κρυφτό" των συναισθημάτων ανάμεσα στο Ματθαίο και την Αναστασία τελειώνει. Συναντιούνται κρυφά τη νύχτα στον κήπο του σπιτιού και ο Ματθαίος της εξομολογείται ότι δεν την έβγαλε ποτέ από μέσα του κάτι που οδηγεί την Αναστασία στην απόφαση να του αποκαλύψει την αλήθεια. Εμφανίζεται όμως η Όλγα που τους παρακολουθούσε και είναι αποφασισμένη να σώσει το γάμο της. Παράλληλα στην Αθήνα ο Πάτροκλος και η Δήμητρα αισθάνονται ενοχές για τα συναισθήματά τους και τη συνάντησή τους. Ο Σήφης είναι ψυχολογικό ράκος από τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν όλοι στα Χανιά. Το ψέμα του Μάρκου και της Κωνσταντίνας βγαίνει στην επιφάνεια και η Δάφνη σχεδιάζει να ξεσκεπάσει το κόλπο τους. Στο μεταξύ η σχέση του Ματθαίου με την Όλγα έχει γίνει αφόρητη και ο Ματθαίος της ζητά διαζύγιο... ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 338 VIDEO


Μπρούσκο Επεισόδια 339 Τετάρτη 22/4/15 MPROUSKO
Η Αγγελική αλλάζει συμπεριφορά και μαλακώνει όταν βλέπει το Σήφη να είναι ψυχολογικό ράκος με το θέμα της Στεφανίας. Από την άλλη ο Σήφης ανοίγει την καρδιά του στο μοναδικό άτομο που εμπιστεύεται να τον συμβουλέψει, τη Μελίνα. Η Όλγα έρχεται σε δύσκολη θέση όταν ο Διαμαντής την κατηγορεί ότι προκάλεσε επίτηδες το χωρισμό της με το Ματθαίο για να τον προστατέψει και την πιέζει να τα ξαναβρεί μαζί του. Από την άλλη η Όλγα είναι εξοργισμένη με την Αναστασία καθώς πιστεύει ότι εξαιτίας της χώρισε με τον Ματθαίο και της επιτίθεται. Στην Αθήνα η Δήμητρα κάνει δεύτερες σκέψεις και δεν έχει πάρει οριστική απόφαση στο θέμα της παρένθετης μητέρας ενώ περνάει ένα ακόμη βράδυ στην αγκαλιά του Πάτροκλου καθυστερώντας την επιστροφή της στην Κύπρο. Η Δάφνη θεωρεί ότι η Κωνσταντίνα την πρόδωσε με το κόλπο που της έστησαν με το Μάρκο και δηλώνει ότι η φιλία τους έλαβε τέλος. Στο μεταξύ ο Σήφης έρχεται αντιμέτωπος με τη σκληρή στάση της Αναστασίας απέναντί του... ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 339 VIDEO

Μπρούσκο Επεισόδια 340 Πέμπτη 23/4/15 MPROUSKO
Οι αντιρρήσεις του Αχιλλέα δεν φέρνουν αποτέλεσμα και η Μελίνα είναι αποφασισμένη να κάνει με την Αλεξάνδρα συνεδρίες. Από την άλλη η απόφαση της Δήμητρας να επιστρέψει τις δίνει νέες ελπίδες ότι τελικά θα γίνει παρένθετη μητέρα. Η γιαγιά Ανδριανή μαθαίνει από την Όλγα για το χωρισμό της με τον Ματθαίο και στη συνέχεια πιέζει ασφυκτικά το Ματθαίο να τα ξαναβρεί με την γυναίκα του. Η Αναστασία απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Σήφη αρνείται να δεχτεί τον αδερφό της στο σπίτι. Η Κωνσταντίνα καταφεύγει στη βοήθεια της Βασιλικής και του Μηνά για να τα ξαναβρεί με τη Δάφνη η οποία από την πλευρά της, "φουντώνει" και πάλι όταν η Λουκία της λέει ότι ο Μάρκος βγήκε και υπήρχε και μια γυναίκα στην παρέα του. Στο μεταξύ, κι ενώ η Άννα εκνευρίζεται από την συμπεριφορά του Πάτροκλου και δηλώνει στο Διαμαντή ότι θέλει να αναβληθεί ο γάμος... η Όλγα αποκαλύπτει στο Ματθαίο τα πάντα για τα σχέδια του Διαμαντή και για το ρόλο που έπαιξε ως τώρα η ίδια... ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 340 VIDEO


Μπρούσκο Επεισόδια 341 Παρασκευή 24/4/15 MPROUSKO
Ο Ματθαίος σοκάρεται όταν η Όλγα του αποκαλύπτει το ύπουλο σχέδιο του Διαμαντή να καταστρέψει την οικογένειά του. Τελικά αποφασίζουν να μην ανακοινώσουν ότι χωρίζουν αλλά να ενωθούν προκειμένου να αποκαλύψουν τα σατανικά σχέδια του Διαμαντή. Τη στιγμή που οι ετοιμασίες για το γάμο της Άννας και του Πάτροκλου βρίσκονται σε εξέλιξη, ο Πάτροκλος και η Δήμητρα έχουν συνειδητοποιήσει ότι από δω και πέρα η ζωή τους θα πάρει άλλη πορεία και απελπισμένοι περνούν στην Αθήνα τις τελευταίες τους στιγμές μαζί. Η Μελίνα μαθαίνει για τις μυστικές συναντήσεις του Αχιλλέα με την Αλεξάνδρα και είναι έτοιμη να τινάξει το γάμο της στον αέρα αλλά τελικά κυριαρχεί μέσα της η αγάπη για τον Αχιλλέα και τον συγχωρεί. Ο Σήφης έχει μετανοιώσει για τη συμπεριφορά που είχε απέναντι στην Αγγελική και της ζητά να τον αφήνει να επικοινωνεί με τη Στεφανία. Η Αναστασία από την άλλη δείχνει ανένδοτη και η στάση της απέναντί στον αδερφό της συνεχίζει να είναι σκληρή. Η απρόοπτη συνάντηση της Δάφνης με την Κωνσταντίνα οδηγεί σε απίστευτη αντιπαράθεση μεταξύ τους και μάλιστα σε δημόσιο χώρο. Στο μεταξύ ο Παύλος μαθαίνει από το Μανωλιό ότι η Λουκία πήγε μαζί με το μωρό στη Νέα Υόρκη... ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 341 VIDEO

ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΠΡΟΥΣΚΟ 342-343-344-345-346

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget