26/2/15

Πόση δόση καφέ χρειάζεστε για να ξυπνήσετε; Προτιμάτε τον καφέ σας με μπόλικη ζάχαρη ή σκέτο; Διαλέξτε ένα είδος καφέ και δείτε τι χαρακτήρας είστε…

Παρακάτω παραθέτουμε τα πιο συνηθισμένα είδη καφέ που μπορείτε να βρείτε σε καφετέριες και τα (κωμικά) στοιχεία που μαρτυρά το κάθε ένα από αυτά για τον χαρακτήρα σας.

Espresso

Είστε κοινωνικός, δράτε γρήγορα και προσαρμόζεστε εύκολα σε καταστάσεις. Σας αρέσει πολύ η γεύση του καφέ και γενικά, προτιμάτε τα σταράτα λόγια;

Double espresso

Είστε πρακτικός και εργατικός τύπος. Έχετε υψηλές απαιτήσεις και δεν αρκείστε ποτέ στα λίγα, αλλά πάντα βάζετε τον πήχη πολύ ψηλά.

Macchiato

Είστε παραδοσιακοί και συντηρητικοί σαν χαρακτήρες, αλλά τις περισσότερες φορές σιχαίνεστε τη σοβαροφάνεια.

Ελληνικός (ή τουρκικός ή κυπριακός)

Δεν θα τα χαλάσουμε στην ονομασία, αλλά η αλήθεια είναι ότι είστε τύποι της παράδοσης, που ακολουθούν πιστά τα έθιμα. Επομένως, μιλάμε αποκλειστικά για… «ελληνικό» καφέ!

Cappuccino

Είστε πολύ στοργικός, συναισθηματικός και τρυφερός άνθρωπος. Συνήθως οι φίλοι σας σας λένε να χαλαρώσετε, να πατήσετε στη γη και να είστε πιο συγκρατημένοι και λιγότερο ενθουσιώδεις.

Latte

Είστε αναποφάσιστος τύπος και προτιμάται να παίρνετε την πεπατημένη οδό σε άγνωστες περιστάσεις.

Φραπέ

Συνήθως είστε κατηγορηματικοί και απόλυτοι. Δεν σας αρέσει να αποφασίζουν οι άλλοι για εσάς και θέλετε να έχετε άποψη για τα πάντα.

Νες

Είστε ήρεμοι και ευσυνείδητοι άνθρωποι. Απολαμβάνετε τις απλές χαρές της ζωής, όπως το πικνίκ στο πάρκο, τα πουλάκια που κελαηδούν και βάζετε πολύ νερό στο κρασί, αλλά και στον καφέ σας.

Frappuccino

Είστε χαρούμενοι και γεμάτοι ενέργεια χαρακτήρες. Υποστηρίζετε ότι σας αρέσει ο καφές, αλλά στην πραγματικότητα, αυτό που πραγματικά αγαπάτε είναι… το παγωτό-γλυκό.

Καφές στο χέρι

Είστε άνθρωποι πολυάσχολοι αλλά συγκεντρωμένοι. Αν νομίζετε ότι μια κατάσταση είναι δύσκολη, τότε δε φοβάστε να πάρετε τα κατάλληλα μέτρα για να την αντιμετωπίσετε.

zwdia-26-2-2015 

Δείτε τα ζώδια για σήμερα 26/2/2015

Δείτε τι έχουν να πουν τα ζώδια για σας σήμερα.Ποιες είναι οι προβλέψεις και τα σχέδια


​BROUSKO EPEISODIA 307-308-309-310-311-312 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ MPROUSKO 307-308-309-310-311-312


ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 307 Δευτέρα 9-3-2015 BROUSKO
Η Αναστασία σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι ο Πάτροκλος κι ο Νεκτάριος είναι γιοι του Διαμαντή, ενώ ο Ματθαίος έρχεται σε ρήξη μαζί του. Η γιαγιά Ανδριανή, αν και κλονίζεται απ' τα νέα, εξακολουθεί να έχει μια αγκαλιά ανοιχτή τόσο για τον Νεκτάριο, όσο και για τον Πάτροκλο. Αντίθετα ο Σήφης, ανησυχώντας για τα περιουσιακά στοιχεία, επιτίθεται στη Μελίνα, κατηγορώντας την ότι του απέκρυψε το γεγονός.Η Λουκία δείχνει ολοφάνερα το μίσος της στον Σήφη κι αφήνει υπόνοιες για το παιδί της, ταράζοντάς τον, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει το θέμα αυτό οριστικά.Ο Μάρκος κολλάει γρίπη την Πανίτσα και τη Δάφνη και το μωρό αναλαμβάνουν να φροντίσουν με χαρά η Κωνσταντίνα με τον Μανωλιό.Η ύπαρξη της καραμπίνας της Όλγας στο σπίτι των Ματθαίων, αναστατώνει την Δήμητρα και τον Νεκτάριο. Την ίδια στιγμή η Όλγα επιπλήττει τον Πάτροκλο, ομολογώντας του πως τον είδε να φιλάει την Δήμητρα.Οι κρίσεις πανικού του Αχιλλέα συνεχίζονται, οδηγώντας τον γι' άλλη μια φορά κρυφά απ' τη Μελίνα, στη πόρτα της Αλεξάνδρας, μια και είναι ψυχολόγος και μπορεί να τον ανακουφίσει, έστω και προσωρινά.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 308 Τρίτη 10-3-2015 BROUSKO
Η Αναστασία δεν μπορεί να το πιστέψει, όταν μαθαίνει ότι ο Πάτροκλος κι ο Νεκτάριος είναι γιοι του Διαμαντή, ενώ ο Ματθαίος έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί του. Η γιαγιά Ανδριανή, αν και κλονίζεται απ' τα νέα, εξακολουθεί να έχει μια αγκαλιά ανοιχτή τόσο για τον Νεκτάριο, όσο και για τον Πάτροκλο. Αντίθετα ο Σήφης, ανησυχώντας για τα περιουσιακά στοιχεία, επιτίθεται στη Μελίνα, κατηγορώντας την ότι του απέκρυψε το γεγονός.Η Λουκία δείχνει ολοφάνερα το μίσος της στον Σήφη κι αφήνει υπόνοιες για το παιδί της, ταράζοντάς τον, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει το θέμα αυτό οριστικά.Ο Μάρκος κολλάει γρίπη την Πανίτσα και τη Δάφνη και το μωρό αναλαμβάνουν να φροντίσουν με χαρά η Κωνσταντίνα με τον Μανωλιό.Η ύπαρξη της καραμπίνας της Όλγας στο σπίτι των Ματθαίων, αναστατώνει την Δήμητρα και τον Νεκτάριο. Την ίδια στιγμή η Όλγα επιπλήττει τον Πάτροκλο, ομολογώντας του πως τον είδε να φιλάει την Δήμητρα.Οι κρίσεις πανικού του Αχιλλέα συνεχίζονται, οδηγώντας τον γι' άλλη μια φορά κρυφά απ' τη Μελίνα, στη πόρτα της Αλεξάνδρας, μια και είναι ψυχολόγος και μπορεί να τον ανακουφίσει, έστω και προσωρινά.

Mprousko epeisodio 309 Μπρούσκο Επεισόδιο Τετάρτη 11/3/2015 Brousko epeisodio 309
όπου φαίνεται ότι ξεσπάει μία άγρια κόντρα ανάμεσα στην Όλγα αλλά και τον Αχιλλέα και η αιτία θα είναι το κτήμα Δημοσθένους. Η κατάσταση έχει γίνει ένα πραγματικό πολεμικό πεδίο, καθώς παίζονται πολλά τα οποία η οικογένεια των Ματθαίων δεν γνωρίζουν. Φαίνεται ότι την πρώτη μάχη του πολέμου την κερδίζει ο Αχιλλέας ο οποίος ακριβώς την ίδια στιγμή φαίνεται ότι έρχεται όλο και πιο κοντά μαζί με την Αλεξάνδρα. Οι κρίσεις πανικού που έχει ο Αχιλλέας όσο περνάει ο καιρός αραιώνουν όλο και πιο πολύ. Ο Σήφης θα κάνει κάποιες κινήσεις ώστε να εντοπίσει στην Αθήνα την Αγγελική αλλά και την κόρη του. Ο Πάτροκλος κάτω από τις οδηγίες που του δίνει ο Διαμαντής, πηγαίνει και ξανακάνει μία επίσημη πρόταση γάμου στην Άννα όπου τη βλέπουμε ότι αυτή τη φορά θα δεχτεί. Η Βασιλική θα πιάσει στα πράσα την φίλη της την Δάφνη να καθοδηγεί τον αγαπημένο της Μηνά, να λέει αυτά τα όμορφα λόγια που της έλεγε τόσο καιρό, αλλά και αυτά που θα της έλεγε στη συνέχεια. Η Μελίνα για ακόμα μία φορά τρώει την μεγάλη απογοήτευση, ύστερα από τα αποτελέσματα της εξωσωματικής, η Δήμητρα θα της κάνει μία πρόταση που δεν την περίμενε. Η πρόταση αυτή είναι να πάει να γίνει παρένθετη μητέρα και όλο αυτό το γεγονός και η πρόταση της Δήμητρας θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα μέσα στην οικογένεια των Ματθαίων...

Mprousko epeisodio 310 Μπρούσκο Επεισόδιο Πέμπτη 12/3/2015 Brousko epeisodio 310
Η πρόταση που πήγε και έκανε η Δήμητρα, ώστε να γίνει παρένθετη μητέρα, στο μωρό της Μελίνας θα δώσει πάρα πολλές ελπίδες. Ο Σήφης στα Χανιά έχει πάρα πολύ την ανάγκη ώστε να μοιραστεί την εξαφάνιση της κόρης του μαζί με τη Μελίνα, αλλά η ψυχρή της στάση που θα έχει, θα τον εξοργίσει άσχημα. Ο Διαμαντής θέλοντας να τρομοκρατήσει την Όλγα και να την έχει στο χέρι του, θα στείλει ένα email με πολλές και συνταρακτικές αποκαλύψεις που την αφορούν. Ο Νεκτάριος θα πάει και θα ανακοινώσει όλες τις αποφάσεις που πήρε σχετικά με τη σχέση τους,στην Αντιγόνη, ενώ βλέπουμε την Δήμητρα να καταρρέει ψυχολογικά όταν ακούει τον απερχόμενο γάμο μεταξύ Άννας και Πάτροκλου. Ο Αχιλλέας φαίνεται ότι συνεχίζει να επισκέπτεται κρυφά την Αλεξάνδρα μη γνωρίζοντας τίποτα η Μελίνα. Η Αλεξάνδρα όμως έχει αρχίσει από τη μεριά της να ερωτεύεται ξανά τον Αχιλλέα. Ο ντετέκτιβ θα ενημερώσει τον Σήφη ότι βρήκε που κρύβεται η κόρη του μαζί με την Αγγελική. Η Μελίνα γίνεται έξω φρενών ύστερα από μία αποκάλυψη που θα κάνει και αυτό θα αφορά τον Αχιλλέα.

Mprousko epeisodio 311 Μπρούσκο Επεισόδιο Παρασκευή 13/3/2015 Brousko epeisodio 311
Η Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα θα έχουν έναν άσχημο καβγά αφού ο Αχιλλέας θα αντιδράσει άσχημα στην πρόταση της Δήμητρας, ώστε να γίνει παρένθετη μητέρα στο δικό τους το παιδί. Ο Σήφης θα τσακωθεί άσχημα με το Μηνά όταν εκείνος θα αρνηθεί να πάει παρέα του στην Αθήνα ώστε να ψάξουν για την κόρη του. Η Μαρίνα θα πάει και θα αποκαλύψει στη Δήμητρα αλλά και στο Νεκτάριο όλα όσα άκουσε να λέει η Όλγα, ότι δηλαδή θέλει να καταστρέψει την οικογένεια των Ματθαίων. Ακριβώς την ίδια ώρα ο Διαμαντής συνεχίζει να πιέζει ασφυκτικά με έντονες απειλές την Όλγα ώστε να συνεχίσει το σχέδιο του, σχετικά με την οικονομική καταστροφή του Ματθαίου. Η Δάφνη συνεχίζει και απορρίπτει ερωτικά τον Μάρκο και εκείνος με τη σειρά του, για ακόμα μία φορά θα την προειδοποίηση ότι θα την απατήσει ώστε να καταφέρει να την ταρακουνήσει. Η Δήμητρα φαίνεται να είναι ψυχρή απέναντι στον Πάτροκλο και η αιτία θα είναι η πρόταση γάμου που έκανε στην Άννα. Αυτό το γεγονός θα φέρει σε άσχημη κατάσταση τον Πάτροκλο αφού συναισθηματικά δεν ξέρει τι να κάνει αφού η καρδιά του αγαπάει τη Δήμητρα. Έτσι τον βλέπουμε κρυφά από όλους να της ζητάει να βρεθούν, εκείνη τη στιγμή που θα έρθουν τόσο κοντά όσο ποτέ. Ο Νεκτάριος παίρνει την απόφαση να ανακοινώσει σε όλη την οικογένεια του ότι θέλει να πάρει διαζύγιο από τη Δήμητρα και να είναι πλέον ελεύθερος ώστε να ζήσει την αγάπη του μαζί με την Αντιγόνη.

Mprousko epeisodio 312 Μπρούσκο Επεισόδιο Δευτέρα 16/3/2015 Brousko epeisodio 312
Η πρόταση της Δήμητρας, να κυοφορήσει το μωρό της Μελίνας, δίνει ελπίδες στην τελευταία. Ο Σήφης, νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστεί την ανησυχία του για την εξαφάνιση της κόρης του, τηλεφωνεί στη Μελίνα, η ψυχρότητά της όμως τον εξοργίζει. Προκειμένου να τρομοκρατήσει την Όλγα ώστε να την έχει του χεριού του, ο Διαμαντής της στέλνει ένα mail με συνταρακτικές αποκαλύψεις εις βάρος της. Ο Νεκτάριος ανακοινώνει στην Αντιγόνη τις αποφάσεις που πήρε για την σχέση τους, ενώ παράλληλα η Δήμητρα, καταρρέει στο άκουσμα του επερχόμενου γάμου του Πάτροκλου με την Άννα. Ο Αχιλλέας εξακολουθεί να επισκέπτεται κρυφά την Αλεξάνδρα, αγνοώντας ότι η κοπέλα έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται ξανά. Κι ενώ ο Σήφης ενημερώνεται απ' τον ντετέκτιβ πως ανακάλυψε που βρίσκεται η κόρη του, η Μελίνα εξαγριώνεται με τον Αχιλλέα, μετά από μια ανακάλυψη που κάνει.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 313-314-315-316-317


​Mana x Ouranou epeisodia 31 Πέμπτη 26-2-2015 ΜΑΝΑ Χ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.Η επόμενη μέρα είναι πολύ παράξενη για τους ήρωες της σειράς. Όλοι έχουν καρδιοχτύπια ενώ στο σχολείο έχουν πάει ελάχιστοι οι οποίοι προσπαθούν να αποφύγουν ο ένας τον άλλο για να μην αναγκαστούν να μοιραστούν τι έγινε την προηγούμενη νύχτα. Την ίδια στιγμή η Κατερίνα που δεν θέλει να παραδεχτεί πως έχει πρεσβυωπία μάλλον μόλις δολοφόνησε το αφεντικό της μιας και αντί για ζάχαρη έβαλε... ποντικοφάρμακο. Από την άλλη η Ολίβια θα περάσει το βράδυ της στο δωμάτιο του Παρασκευά. Το πιο σημαντικό όμως είναι αν θα καταφέρει η Κατερίνα με την Έμυ να κρύψουν το... πτώμα. Πρώτα όμως θα πρέπει να το... βρουν!


​Το Επεισόδιο 110 της σειράς του Αντ1 Ρουά ματ Πέμπτη 26/2/2015 epeisodia ROUA MAT 110
Ο Δημήτρης κάνει μια καινούρια αρχή στη σχέση του με την Ρουμπίνη και τον Γιώργο. Ο Μάξιμος και η Μυρτώ μοιράζονται μια στιγμή που τους φέρνει πολύ πιο κοντά ερωτικά.. Η Ιωάννα είναι πεπεισμένη ότι η Ρουμπίνη ευθύνεται για το σαμποτάζ στο εργοστάσιο και ενημερώνει την αστυνόμο Μαρία. Ο Δημήτρης ανοίγει την καρδιά του στην Λυδία και της μιλάει αληθινά για το πώς αισθάνεται.. Εκείνη, του λέει ότι θα σκεφτεί την πρόταση γάμου που της έκανε.. Ο Σάββας αποφασίζει να αποκαλύψει στην Βίκυ ότι ο Μιχαήλ την απατάει και μένει άναυδος από την αντίδρασή της. Ο Μάξιμος λέει στον Δημήτρη ότι αποχωρεί από τον γάμο του και ότι η Ιωάννα είναι όλη δικιά του αν την θέλει..
ROUA MAT epeisodia 110 VIDEO


​Μπρούσκο Επεισόδιο 300 Πέμπτη 26/2/2015 Mprousko epeisodio 300
Μπρούσκο στο επεισόδιο 300 όπου πλέον έφτασε η πολυπόθητη ημέρα του γάμου του Ματθαίου και της Όλγας και το γλέντι στην Κύπρο παίρνει στην κυριολεξία φωτιά,ενώ η Αναστασία καταρρακωμένη περνάει στην τις πιο δύσκολες και πιο τραγικές στιγμές στη ζωή της, αφού θα σκέφτεται τις στιγμές από τον μοναδικό άντρα που έχει αγαπήσει στη ζωή της.Ο Αχιλλέας φαίνεται να μην κρατιέται και θα πει κατάμουτρα στο Διαμαντή πως δεν αποκάλυψε νωρίτερα ότι ο Πάτροκλος και ο Νεκτάριος είναι παιδιά του και όλο αυτό το έκανε τώρα και έχει ως στόχο να αποκτήσει την περιουσία που έχει η οικογένεια των Ματθαίων.O Μάρκοs ειδοποιεί την Δάφνη ότι τη νύχτα πήγαν και τους έκλεψαν και εκείνη φαίνεται ότι είναι ταραγμένη όπου θα επιστρέψει άρον άρον στην Κρήτη μαζί με την Κωνσταντίνα.H Αγγελική με τον Σήφη έχουν ένα πολύ άσχημο καβγά και πάνω στον καβγά θα ξεστομίσει κάποιες κουβέντες η Αγγελική, που θα αναστατώσουν την κόρη του την Στεφανία που κάθεται και κρυφακούει .Όταν η Δήμητρα θα δει αγκαλιά την Αλίκη με το Χρήστο θα απαιτήσει από τον Αχιλλέα και την Μελίνα να μάθει όλη την αλήθεια για το εάν ο Νεκτάριος έχει κάτι μαζί με την Αντιγόνη.Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις στο σπίτι της γιαγιάς ο Παύλος θα αιφνιδιάσει ξαφνικά την Λουκία όπου θα του αποκαλύψει ποιανού είναι το παιδί της.


​Το σόι σου Επεισόδιο 17 Πέμπτη 26/2/2015 to soi sou epeisodia.Μια αγάπη από τα παλιά προκαλεί ένταση ανάμεσα στο Σάββα και τη Λυδία. Η Λυδία δεν ενοχλείται από το γεγονός ότι ο Σάββας τα είχε παλιά με μια όμορφη Σουηδέζα, για χάρη της οποίας θυμάται ακόμη και σήμερα το "σ' αγαπώ" στα Σουηδικά, αλλά γιατί δεν της είχε μιλήσει ποτέ γι'αυτό. Ο Σάββας προσπαθεί να της εξηγήσει και να ζητήσει συγνώμη αλλά η Λυδία δεν θέλει να ακούσει τίποτα. Όλοι πάντως δείχνουν να δικαιολογούν το Σάββα και να παίρνουν το μέρος του μέχρι που ανακαλύπτουν ότι υπάρχουν και άλλοι ανάμεσά τους που κρύβουν μυστικά...


​Κλεμμένα όνειρα 4ος κύκλος Επεισόδιο 500 Πεμπτη 26/2/2015 Klemmena Oneira...
Η Μαρία και ο Νότης ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί και ο Νότης τής εξομολογείται πως έχει αισθήματα γι' αυτήν. Ο Ευθυμίου επισκέπτεται τη Λήδα στο νοσοκομείο και την αφήνει να καταλάβει πως ξέρει πολύ καλά ποιος σκότωσε τον Πετρίδη… Η Ηρώ ρωτάει τον Σταύρο πληροφορίες για τη σχέση του Νότη με τη Λήδα και του αναφέρει προβληματισμένη ότι τους είδε σε ανύποπτη στιγμή στο νοσοκομείο και έδειχναν να είναι αρκετά «κοντά»… Η Ηρώ ζητάει να ελεγχθεί το άλλοθι του Νότη. Στο μεταξύ, η παρουσία της Λήδας στην κηδεία του Πετρίδη ταράζει τη Μάνια…


​ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο Πεμπτη 26-2-2015 Mavro Trianatafyllo epeisodio 83 Πέμπτη 26/2

Η Εμπρού κλονίζεται με το γράμμα, που λαμβάνει. Ο Κεντάλ έχει στριμωχτεί άσχημα, διότι η Εμπρού έχει συμμάχους της τον Μπαράν και τον Φιράτ εναντίον του. Οι αμφιβολίες και οι υποψίες κυριεύουν την Εμπρού και οδηγούν τα βήματά της, πράγμα για το οποίο θα αντιδράσει πρώτη η Καντριγέ. Από την άλλη πλευρά, η Οζλέμ περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς δεν μπορεί να απαλλαχθεί από τα βάρη, που κουβαλάει. Πάνω που πίστευε ότι δεν υπάρχει κανείς πια, στον οποίο να μπορεί να βασιστεί, ένα απρόσμενο άτομο της απλώνει χέρι βοήθειας. Η Ναρίν αντιλαμβάνεται πλέον ότι δεν μπορεί να πάει κόντρα στον έρωτα, που νιώθει ο Φιράτ για την Εμπρού, κι έτσι αναγκάζεται να το αποδεχτεί. Έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά την πρόταση, που της έκανε ο Ογούζ...
MAVRO TRIANTAFYLLO TELEUTAIO EPEISODIO 98 VIDEO

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget