y

Tι καφέ πίνεις να σου πω τι είσαι...

Πόση δόση καφέ χρειάζεστε για να ξυπνήσετε; Προτιμάτε τον καφέ σας με μπόλικη ζάχαρη ή σκέτο; Διαλέξτε ένα είδος καφέ και δείτε τι χαρακτήρας είστε…

Παρακάτω παραθέτουμε τα πιο συνηθισμένα είδη καφέ που μπορείτε να βρείτε σε καφετέριες και τα (κωμικά) στοιχεία που μαρτυρά το κάθε ένα από αυτά για τον χαρακτήρα σας.

Espresso

Είστε κοινωνικός, δράτε γρήγορα και προσαρμόζεστε εύκολα σε καταστάσεις. Σας αρέσει πολύ η γεύση του καφέ και γενικά, προτιμάτε τα σταράτα λόγια;

Double espresso

Είστε πρακτικός και εργατικός τύπος. Έχετε υψηλές απαιτήσεις και δεν αρκείστε ποτέ στα λίγα, αλλά πάντα βάζετε τον πήχη πολύ ψηλά.

Macchiato

Είστε παραδοσιακοί και συντηρητικοί σαν χαρακτήρες, αλλά τις περισσότερες φορές σιχαίνεστε τη σοβαροφάνεια.

Ελληνικός (ή τουρκικός ή κυπριακός)

Δεν θα τα χαλάσουμε στην ονομασία, αλλά η αλήθεια είναι ότι είστε τύποι της παράδοσης, που ακολουθούν πιστά τα έθιμα. Επομένως, μιλάμε αποκλειστικά για… «ελληνικό» καφέ!

Cappuccino

Είστε πολύ στοργικός, συναισθηματικός και τρυφερός άνθρωπος. Συνήθως οι φίλοι σας σας λένε να χαλαρώσετε, να πατήσετε στη γη και να είστε πιο συγκρατημένοι και λιγότερο ενθουσιώδεις.

Latte

Είστε αναποφάσιστος τύπος και προτιμάται να παίρνετε την πεπατημένη οδό σε άγνωστες περιστάσεις.

Φραπέ

Συνήθως είστε κατηγορηματικοί και απόλυτοι. Δεν σας αρέσει να αποφασίζουν οι άλλοι για εσάς και θέλετε να έχετε άποψη για τα πάντα.

Νες

Είστε ήρεμοι και ευσυνείδητοι άνθρωποι. Απολαμβάνετε τις απλές χαρές της ζωής, όπως το πικνίκ στο πάρκο, τα πουλάκια που κελαηδούν και βάζετε πολύ νερό στο κρασί, αλλά και στον καφέ σας.

Frappuccino

Είστε χαρούμενοι και γεμάτοι ενέργεια χαρακτήρες. Υποστηρίζετε ότι σας αρέσει ο καφές, αλλά στην πραγματικότητα, αυτό που πραγματικά αγαπάτε είναι… το παγωτό-γλυκό.

Καφές στο χέρι

Είστε άνθρωποι πολυάσχολοι αλλά συγκεντρωμένοι. Αν νομίζετε ότι μια κατάσταση είναι δύσκολη, τότε δε φοβάστε να πάρετε τα κατάλληλα μέτρα για να την αντιμετωπίσετε.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget