21/1/15


​ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 474 Τετάρτη 21-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 474 η Μάνια θα κατηγορήσει τον Απόστολο ότι φαίνεται να την αντιμετωπίζει σαν τρελή και έτσι θα φύγει από το σπίτι ώστε να τον αφήσει να χαρεί την ευτυχία που έχει με την Λήδα. Η Χριστίνα θα ζητήσει από τον Στέφανο να της εξηγήσει για πιο λόγο έχει απομακρυνθεί από εκείνη. Εκείνος θα της πει, ότι ποτέ δεν της είχε τάξει ότι θα έχουν σχέση και έτσι άφησε κάποια υπονοούμενα ότι κάτι τον ενοχλεί,σχετικά με την συμπεριφορά της. Ο Νότης θα καταφέρει και θα μάθει ότι μαζί με την Έλεν υπήρχε και μία συγκρατούμενη της όπου γνώριζε τα πάντα για το φάκελο και είναι έτοιμη να πάει να δώσει κατάθεση στο δικαστήριο.


​BROUSKO EPEISODIO 275 VIDEO Μπρούσκο Επεισόδιο 275 Τετάρτη 21/1/2015 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
MPROUSKO επεισόδιο 275 όπου σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ότι η κατάσταση έχει παρεκτραπεί στην κυριολεξία αφού η κίνηση που έκανε ο Νεκτάριος να επιτεθεί στην μάρτυρα κατηγορίας την Έλσα Μαρινάκη θα έχει σαν τελικό αποτέλεσμα να πάει και να παραιτηθεί ο δικηγόρος που έχει ο Αχιλλέας γεγονός που θα προκαλέσει την επ αόριστον αναβολή της δίκης.Ακόμα βλέπουμε και τον Παύλο Γιαννακάκη να πηγαίνει και να καταθέτει και να λέει ότι είναι ηθικός αυτουργός σε αυτήν την περιβόητη σχέση του γιου του μαζί με τη γυναίκα του γεγονός που θα εκπλήξει και θα συγκλονίσει για τα καλά τον Σήφη όταν θα φτάσει αυτό το νέο στα αυτιά του. Ακόμα βλέπουμε τη Μελίνα να είναι συντετριμμένη και θα πετάξει την κατηγορία στα μούτρα του Σήφη ότι δηλαδή εκείνος είναι ο μοναδικός δολοφόνος σε όλη την υπόθεση και κανένας άλλος γεγονός που θα τον φέρει σε έξαλλη κατάσταση.Ακόμα βλέπουμε την Κωνσταντίνα αλλά και την Αλίκη να έχουν έναν πολύ άσχημο καβγά η οποία Αλίκη θα πάρει και θα διασύρει σχεδόν σε όλα τα Χανιά το όνομα της καθηγήτριας που έχει ο Μηνάς ενώ όμως βλέπουμε τον Μάρκο να προσπαθεί να ηρεμήσει την Δάφνη αλλά και την Πανίτσα που εκείνες δείχνουν να πηγαίνουν να υπερασπίζονται με πολύ μεγάλο πάθος ότι ο Αχιλλέας είναι αθώος και ένοχος είναι ο Σήφης και αυτό το γεγονός φέρνει εκτός εαυτού την Αναστασία .Στο δικαστήριο θα κληθεί να καταθέσει ο Σήφης και αυτό θα δυσκολέψει και άλλο τον Αχιλλέα....

Μπρούσκο Επεισόδιο 275 VIDEO


​epeisodia 58 oi symmathites Τετάρτη 21/1/15 Οι συμμαθητες επεισοδιο 58 Η Μαριλένα λέει στον Ανδρέα να απομακρυνθούν για ένα διάστημα και ο Νότης τελικά θυμάται με ποια είχε φιληθεί στο πάρτι του σχολείου. Ο Αντρέας προσπαθεί να βοηθήσει τον Άρη να ξανακερδίσει τη Σοφία και ο Ισίδωρος έχει αρχίσει να ανησυχεί για το Νότη και τις δραστηριότητες του.Ο Στέφανος επιστρέφει στην εταιρία και η Γκέλυ, με τη βοήθεια της Τατιάνας, προσπαθεί να τον ξεμοναχιάσει.


​orkos siopis epeisodia 58 VIDEO Όρκος Σιωπής επεισόδια Βιντεο 

ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 58 ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 orkos siopis epeisodia 58 VIDEO
Κύκλος 1, επεισόδιο 58, διάρκεια 42 λεπτά
Ο Αντώνης παίρνει κάποιες αποφάσεις για το μέλλον και τις ανακοινώνει στη Δάφνη. Ο Νώντας με τον Πέτρο ψάχνουν να βρουν όπλα για να εξουδετερώσουν ο ένας τον άλλον. Χρησιμοποιούν τον Τόνυ, που διχάζεται ποιον να υποστηρίξει. Ο Άγγελος αγχώνεται για το πρόβλημα, που έχει με τη Στέλλα, ενώ η Σάντρα αναρωτιέται τι ρόλο παίζει η πρώην του Ιούλιου. Η Ελένη εκπλήσσεται με αυτό, που της προσφέρει η Αλεξάνδρα για να κρατήσει το στόμα της κλειστό κι ο Άρης ζητάει απ' τη Σάντρα να γνωρίσει την Ηλέκτρα. Ο Έκτορας ετοιμάζει στη Χριστίνα μια πολύ όμορφη έκπληξη.
ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 58 VIDEO


​Δικαίωση επεισόδια 45 Τετάρτη 21/1/2015  epeisodia 45 dikaiosi - Δικαίωση Επεισόδιο 45 Τετάρτη 21/1/2015 dikaiwsi epeisodia
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Ρέα να γλιτώνει από την υπερβολική δόση που της έδωσε ο Σάκης γεγονός που θα του χαλάσει τα σχέδια που την ήθελε να είναι νεκρή. Εκείνη θα συνέλθει και θα το σκάσει από νοσοκομείο. Η Ανθή φαίνεται να βοηθάει την Έλλη ώστε να καταφέρει να οργανώσει την παράσταση και όλα αυτά πίσω από την πλάτη της Βάλιας μη γνωρίζοντας τι κάνουν, αλλά αυτό το κάνει ώστε να την έχει από κοντά. Η Νατάσα πλέον φαίνεται να αναλαμβάνει καινούρια καθήκοντα όπου αναγκαστικά θα την φέρουν κοντά στον καινούργιο υπάλληλο της βίλας τον Ασίμ. Εκείνος όμως δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να παίξει τα δικά της παιχνίδια. Ο αστυνόμος Χρηστίδης έχει ξεκινήσει και ερευνά τα πάντα σχετικά με την δολοφονία του Τάσου ενώ περιμένει και την καλύτερη ευκαιρία ώστε να καταφέρει να συλλάβει το μεγάλο μούτρο της σειράς τον πρίγκιπα. Η Έλλη κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να καταφέρει να γνωρίσει λίγο καλύτερα τη Βάλια αλλά πέφτει πάνω σε σκληρό τοίχο. Η Μυρτώ έχει δείξει μεγάλη συμπάθεια στο πρόσωπο της Έλλης και έτσι η Έλλη θα αναλάβει να της οργανώσει το καινούργια εγκαίνια στο γραφείο της. Η Λία μέσα από ένα χορευτικό κρεσέντο θα ξαναζήσει έναν παλιό και σκληρό εφιάλτη που είχε. Η Νατάσα θα πάει και θα πει στον πρίγκιπα όλη την αλήθεια σχετικά με τη δολοφονία που έγινε τότε με τον πολιτικό. Ο Σάκης έχει ξεκινήσει να ψάχνει να βρει τη Ρέα ώστε να καταφέρει να της κλείσει το στόμα αλλά τον έχει προλάβει ο αστυνόμος Χρηστίδης. Ο αστυνόμος Χρηστίδης έχει αναλάβει την ανάκριση της Ρέας ώστε να μάθει τα πάντα τι έγινε εκείνη την στιγμή αλλά εκείνη δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να μιλήσει και να πει ποιοι ήταν οι πραγματικοί ένοχοι πίσω από τη δολοφονία του Τάσου. Τότε εκείνη θα δηλώσει ότι είναι ένοχη γεγονός που θα περιπλέξει πολύ την κατάσταση. Εδώ θα ανατραπούν τα πάντα αφού ο πρίγκιπας θα τιμωρήσει με πάρα πολύ σκληρό τρόπο τον Σάκη ύστερα από τη μεγάλη αποτυχία που είχε ώστε να καταφέρει να κλείσει το στόμα της Ρέας μια και καλή.
Δικαίωση επεισόδια 45 VIDEO

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget