23/12/14

Ακολουθώντας το κλίμα των ημερών, το Facebook προσφέρει στους χρήστες του μία νέα εφαρμογή. Οι λάτρεις των φωτογραφιών θα έχουν τη δυνατότητα να διακοσμήσουν τις φωτογραφίες τους με διάφορα αυτοκόλλητα που μέχρι τώρα ήταν υπήρχαν μόνο στο chat. Το Stickered, όπως ονομάζεται, μπορεί να εφαρμοστεί σε παλιές αλλά και καινούριες φωτογραφίες και υπό την προϋπόθεση ότι στη συσκευή είναι εγκατεστημένο το Messenger. Η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και αναμένεται στο AppStore για λειτουργικό iOS.

Joe Cocker, Grammy-winning singer, dies.Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο τραγουδιστής Joe Cocker, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.Υπηρέτησε με πάθος την σόουλ, τη ροκ αλλά και τη φολκ μουσική.Η χαρακτηριστική βραχνή φωνή του και οι σπασμωδικές χορευτικές του κινήσεις, ήταν το σήμα κατατεθέν του.


​BROUSKO EPEISODIO 254 Τρίτη 23-12-2014 Μπρούσκο στο επεισόδιο 254 όπου πλέον είναι γεγονός και η μεγάλη ανατροπή στη σειρά Μπρούσκο έρχεται με την σύλληψή του Πάτροκλου και για λόγους που όλοι στην οικογένεια αγνοούν.Όλοι στην οικογένεια Ματθαίων είναι συγκλονισμένοι γιατί δεν ξέρουν πραγματικά τι έχει συμβεί, πιο αναστατωμένος όμως είναι ο Διαμαντής όπου φοβάται και για τα χειρότερα. Ο Ματθαίος φαίνεται να έρχεται σε σύγκρουση μαζί με την Όλγα και η αιτία θα είναι οι διάφορες επαφές που έχει η Όλγα μαζί με τον Αχιλλέα αλλά και τη Μελίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες η Λουκία θα ασκεί κάποιες πιέσεις επάνω στον Σήφη, γεγονός που θα τον αναγκάσουν να πάει να την συναντήσει. Η Δάφνη φαίνεται να είναι ψυχολογικά ράκος και η αιτία θα είναι ότι ο Μάρκος είναι αρνητικός ως εκεί που δεν πάει, αφού δεν θέλει να ανταλλάξει ούτε μια κουβέντα μαζί της. Ο Χρήστος θα γνωρίσει την κόρη που έχει ο Σήφης! Όταν ο Χρήστος θα συναντηθεί με το παιδί του Σήφη θα έχει μια αδικαιολόγητη αλλά και πολύ υπερβολική συγκίνηση γεγονός που δεν θα τα καταφέρει να διαφύγει,από την προσοχή που έχει ο Διαμαντής.Τότε ο Διαμαντής θα καταλάβει ότι ο Χρήστος πρέπει να κρύβει κάτι από το παρελθόν γεγονός που δεν το χει πει σε κανέναν! Ακόμα βλέπουμε τη Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα να επιστρέφουν στο σπίτι τους στην Κύπρο. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι τόσο ήσυχα όσο φαίνονται γιατί στο σπίτι τους θα καταφτάσει και η φιλενάδα της Μελίνας, η Αντιγόνη γεγονός που θα φέρει πολύ δύσκολες καταστάσεις μέσα στην οικογένεια των Ματθαίων και κυρίως στη ζωή του Νεκτάριου. Τα πράγματα στο σπίτι του Παύλου Γιαννακάκη όσο πάνε και δυσκολεύουν, αφού η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά που έχει η Λουκία θα κινήσει για τα καλά τις υποψίες του Παύλου,γεγονός που θα τον αναγκάσει να πάρει κάποια μέτρα για να εξακριβώσει τι ακριβώς συμβαίνει. Ο Παύλος παίρνει την απόφαση να πάει να παρακολουθήσει την γυναίκα του την Λουκία.


​Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Τι θα δούμε σήμερα; MIN ARXIZEIS TIN MOURMOURA EPEISODIO 23-12-2014.
Τα μαθήματα ξαναρχίζουν πιο εντατικά από ποτέ. Πάντα κατ' οίκον. Και πάντα σε ολιγάριθμα τμήματα, των δύο. Αυστηρά.
Απροσδόκητες εξελίξεις, μυστικά που αποκαλύπτονται, πρόσωπα απ' το παρελθόν αλλά και νέα πρόσωπα που καταφθάνουν στη ζωή των ηρώων μας, θα ταράξουν την οικογενειακή ηρεμία και γαλήνη των τριών ζευγαριών. Παραμονή Χριστουγέννων κι ο Χάρης κρατάει μούτρα στη Βάσω, γιατί αντί να πάνε στη Νάουσα για Χριστούγεννα, θα φιλοξενήσουν την ξαδέρφη της, την ετοιμόγεννη Μάνια που ο άντρας της λείπει στη Θεσσαλονίκη για δουλειά.Η Ελπινίκη, μητέρα του Ηλία, καταφθάνει με τον καινούριο της σύντροφο, τον Μίμη. Ο Ηλίας ζει έναν εφιάλτη, και μάλιστα χριστουγεννιάτικο. Η Μαρίνα αναλαμβάνει να τον κρατήσει ψύχραιμο, πράγμα δύσκολο.Ένας καβγάς στα όρια του χωρισμού του Βασίλη και της Φρόσως, (του «θρυλικού» Φατυλόπουλου και της γυναίκας του) που μένουν απέναντι από το σπίτι της Βούλας και του Μηνά, γίνεται αιτία να περάσουν οι τέσσερις τους, πολύ όμορφα Χριστούγεννα.Guest: Άννα Μενενάκου (Μάνια), Κώστας Ευριπιώτης (Φατυλόπουλος), Κωνσταντία Χριστοφορίδου (Φρόσω), Ελένη Γερασιμίδου (Ελπινίκη), Θέμης Μάνεσης (Μίμης)


​Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 456 4ος κύκλος Τρίτη 23/12/2014
Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 456 όπου η Χαρά φαίνεται να είναι στενοχωρημένη γιατί θα πρέπει να πει για δεύτερη φορά ψέματα στον Στέφανο. Η αδερφή της η Μάνια θα τον βοηθήσει ώστε να βρει μια δικαιολογία και να πει στον Στεφάνου για ποιο λόγο θα λείπει από το Κολέγιο. Η Λήδα μαζί με τον Νότη θα καταφέρουν να ξεφορτωθούν μια για πάντα τον Κλαδά. Ο Γιώργος λέει στον Λευτέρη ότι του φαίνεται ότι είναι ερωτευμένος όπου και θα θέλει να μάθει ποια είναι αυτή η περιβόητη που του έχει κλέψει την καρδιά. Ο Στέφανος θέλει να μάθει πραγματικά τι συμβαίνει με τη Χαρά και αυτό θα τον αναγκάσει να πάει στον Σταύρο και να ρωτήσει εάν γνωρίζει εκείνος γιατί λείπει η Χαρά.


​Τρίτη 23/12/14: Ο Φρίντομ δίνει υπόσχεση στον Ισίδωρο και στην Ντίνα ότι θα γνωρίσουν το εγγονάκι τους. Η Τατιανα δέχεται ερωτήσεις για το παρελθόν της από τον Αριστείδη και όταν αντιλαμβάνεται ότι ο Αριστείδης αρχίζει και έχει αμφιβολίες για το φύλο της, παίρνει την απόφαση να εκδικηθεί αυτόν που άρχισε να μεταδίδει τις φήμες. Οι ειδήσεις μεταδίδουν ότι η κλινική, όπου έγινε το τεστ DNA, είναι απάτη και το ακούει η Βάλια. Στο μεταξύ η Κρίστη ανακαλύπτει ότι ο Στέφανος δεν είναι δικηγόρος του Φρίντομ...


​Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 23/12/2014 roya-mat-23-12-2014 ROUA MAT EPEISODIA- Ο Γιώργος τελικά θα καταφέρει και θα βάλει αμφιβολίες μέσα στην ψυχή της Ρουμπίνης σχετικά με την σχέση που είχε με το Μάξιμο. Ακριβώς την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ θα πιαστεί επ αυτοφώρω από τον Ηρόδοτο και την Αλεξία στο σπίτι της Παυλίνας όπου απειλή να μιλήσει στην Βίκυ.


​orkos siwpis Όρκος Σιωπής τι θα δούμε σήμερα 23/12/2014 Τις δυνάμεις τους θα ενώσουν ο Άρης και ο Έκτορας εναντίον του Νώντα. Η Δάφνη ταράζεται όταν υποπτεύεται μια εξέλιξη, που δεν την περίμενε. Η Στέλλα επισκέπτεται τον Άγγελο στο νοσοκομείο, όπου έχει μια συνάντηση με αναπάντεχη εξέλιξη. Ο Ιούλιος κάνει μια πρόταση στη Σάντρα ενώ η Νίκη βάζει όρους στο Νώντα, προκειμένου να επιτρέψει την ανάμιξη της Χριστίνας με τον Έκτορα. Η Σοφία αντιμετωπίζει τον Τόνυ και μαθαίνει περισσότερα για το παρελθόν της. Η Ελένη πιέζει τον Έκτορα να ξεκαθαρίσουν το μεταξύ τους, αλλά τελικά η λύση δείχνει ότι θα έρθει από κάπου, που δε φανταζόταν ποτέ...


​MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIA 23-12-2014 Μαύρο Τριαντάφυλλο τι θα δούμε σήμερα 23/12/2014 Η Εμπρού ελπίζει να μπει ένα τέλος στην αδικία. Ενώ δέχεται μια απειλή, ένα απρόσμενο άτομο θα τη σώσει. Όμως αυτό θα γίνει αίτια να έρθουν για μία ακόμα φορά αντιμέτωπες η Ναρίν και η Εμπρού...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget