y

ΜΠΡΟΥΣΚΟ 263-264-265-266-267 Μπρούσκο


​BROUSKO EPEISODIA 263-264-265-266-267 Μπρούσκο
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 263 mprousko-epeisodio-263 Μπρούσκο Επεισόδιο 263
Δευτέρα 5-1-2015 BROUSKO στο επεισόδιο 263 όπου ο Σήφης δείχνει να είναι πάρα πολύ εκνευρισμένος με την Αγγελική, όταν εκείνη κρατάει το ματωμένο πουκάμισο στα χέρια της. Ο Σήφης της το αρπάζει το πουκάμισο από τα χέρια και λίγο αργότερα θα επιχειρήσει να πάει να το κάψει στο τζάκι. Η Ευρυδίκη χωρίς να φοβάται τίποτα συνεχίζει και εκβιάζει τον Πάτροκλο γεγονός που καταφέρνει να του αποσπάσει κι άλλα χρήματα μέσα από τους εκβιασμούς της. Ο Μηνάς μαζί με την Δάφνη, δείχνουν να ανησυχούν για τα καλά για την τύχη που έχει η Λουκία. Μετά την παρέλευση των 48 ωρών, η Δάφνη θα πάει στην αστυνομία ώστε να καταγγείλει την εξαφάνιση της Λουκίας, γεγονός που θα ενοχοποιήσει τον Παύλο Γιαννακάκη όσο και τον Σήφη. Τώρα θα μεταφερθούμε στην Κύπρο όπου βλέπουμε ότι έχει έρθει η ηρεμία ξανά στο σπίτι αφού τα αδέρφια Ματθαίος με Αχιλλέα τα ξαναβρήκαν τόσο στην ζωή τους όσο και στην οικογενειακή επιχείρηση γεγονός που έχει φέρει την ηρεμία σε όλο το σπίτι.Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού ο Χρήστος θα πάει και θα αποκαλύψει στην αδερφή του την Όλγα, τις διάφορες υποψίες που έχει η Αστυνομία, σχετικά με τον Διαμαντή και τις βρωμοδουλειές που κάνει. Ο Σήφης είχα κάνει μια παράτολμη κίνηση και θα επικαλεστεί διάφορες επαγγελματικές υποχρεώσεις, όπου και θα θέλει να αναχωρήσει από την Κρήτη εντελώς ξαφνικά. Δυστυχώς όμως γι αυτόν την τελευταία στιγμή τα σχέδια που κάνει θα ανατραπούν χωρίς να το περιμένει.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 264 mprousko-epeisodio-264 Μπρούσκο Επεισόδιο 264 Τρίτη 6-1-2015 BROUSKO στο επεισόδιο 264 όπου πλέον η ανησυχία όλων έχει φτάσει στο κόκκινο αφού η Λουκία συνεχίζει να είναι εξαφανισμένη, το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο αυτό αλλά τα Χανιά έχουν βουίξει σχετικά με διάφορες φήμες που κυκλοφορούν, για το ποιος είναι ο δολοφόνος.Βλέπουμε τον Σήφη να οδηγείται στα τμήμα της ασφάλειας, ώστε να πάει να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση της Λουκίας. Στην κατάθεσή του ο Σήφης αρνείται τα πάντα, ότι πήγε δηλαδή να συναντήσει την Λουκία, χωρίς όμως να καταφέρνει να πείσει τον αστυνόμο, που έχει αρχίσει να υποψιάζεται τον Σήφη για τα καλά, αφού έχει συλλέξει άπειρα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.Η Αστυνομία ήδη έχει βρει το αυτοκίνητο που είχε η Λουκία, αλλά και το μαχαίρι,όπου επάνω σε αυτό το περιβόητο μαχαίρι βρέθηκαν τα αποτυπώματα του Σήφη.Πλέον όλοι έχουν αρχίσει να υποψιάζονται και τον Παύλο Γιαννακάκη, ότι τελικά πραγματοποίησε αυτό που έλεγε αλλά και τις απειλές που είχε εξαπολύσει εναντίον της Λουκίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ματθαίος μαζί με την Όλγα παίρνουν την τελική απόφαση ώστε να παντρευτούν όσο πιο γρήγορα γίνεται από ότι σχεδίαζαν και έτσι θα ζητήσουν από την Μελίνα και τον Αχιλλέα να γίνουν οι κουμπάροι τους. Λίγο αργότερα βλέπουμε τον Χρήστο να πηγαίνει στα Χανιά, όπου και ακούει τον Μανωλιό να λέει στον Κωνσταντίνα, ότι το παιδί της Αναστασίας είναι του Ματθαίου.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 265 Μπρούσκο Επεισόδιο 265 Τετάρτη 7/1/2015 - BROUSKO επεισόδιο 265 όπου οι ανησυχίες έχουν ριζώσει για τα καλά τον Χρήστο σχετικά με τις φήμες που θέλουν το παιδί που κυοφορεί η Αναστασία, να είναι του Ματθαίου. Ο Χρήστος προβληματίζεται ακόμα περισσότερο, όταν η Όλγα του ανακοινώσει ότι επισπεύδουν πιο γρήγορα το γάμο τους με τον Ματθαίο. Πλέον το νησί έχει βουίξει σχετικά με τη σύλληψη του Σήφη ως τον κύριο ύποπτο σχετικά με τον φόνο της Λουκίας, γεγονός που θα φέρει σε σύγκρουση για ακόμα μια φορά τον Διαμαντή μαζί με τον Παύλο Γιαννακάκη. Ο Μηνάς δείχνει να τραβάει το σχοινί και πηγαίνει και κατηγορεί στα ίσια την Δάφνη, ως την κύρια υπεύθυνη για την σύλληψη του καλού του φίλου. Ακόμα σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Χρήστο, να αναλαμβάνει τον ρόλο του ντετέκτιβ, όταν φιλοξενείται στο σπίτι του Διαμαντή, και εκεί βρίσκει την ευκαιρία, να ψάξει για διάφορα στοιχεία που θα αποδείξουν ότι ο Διαμαντής είναι υπεύθυνος για πολλές παράνομες δουλειές. Για το Νεκτάριο τα πράγματα στην Κύπρο έχουν σφίξει για τα καλά, αφού η γυναίκα του η Δήμητρα θα τον πιάσει στα πράσα, σε ένα πολύ αισθησιακό τηλεφώνημα που θα έχει μαζί με την Αντιγόνη, ενώ το γεγονός ότι συνέλαβαν τον Σήφη ως κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Λουκίας θα αναγκάσουν τον Αχιλλέα να προβεί σε κάποιες αποκαλύψεις όπου και θα ανησυχήσουν τη Μελίνα.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 266 mprousko-epeisodio-266 Μπρούσκο Επεισόδιο 266 Πέμπτη 8/1/2015 - BROUSKO, οι ανατροπές, έρχεται η μία πίσω από την άλλη σχετικά με τον φόνο της Λουκίας. Αυτό σας το λέμε γιατί ο Αχιλλέας θα πάει και θα εμπιστευθεί στον αδερφό του το Ματθαίο, ότι είχε συναντηθεί μαζί με την Λουκία, μετά την συνάντηση που είχε μαζί με τον Σήφη.Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού τα αδέλφια παίρνουν τη μεγάλη απόφαση, να πάνε στην Κρήτη ώστε να καταθέσει στην αστυνομία, όσα γνωρίζει ο Αχιλλέας ώστε να καταφέρει να απαλλαχθεί ο Σήφης από τις κατηγορίες. Ο Πάτροκλος στη μεγάλη του προσπάθεια να ξαναπροσεγγίσει τον πατέρα του το Διαμαντή, του ανακοινώνει, ότι οι Ματθαίοι πήγα και αγόρασαν το κτήμα Δημοσθένους και άνοιξαν μια καινούργια εταιρεία με πρόεδρο τον Αχιλλέα, γεγονός που θα κάνει έξω φρενών τον Διαμαντή. Η Δήμητρα φαίνεται να έχει εξοργιστεί για τα καλά μαζί με το Νεκτάριο, καθώς έχει ακούσει αυτό το περίφημο τηλεφώνημα μαζί με την Αντιγόνη αλλά ο Νεκτάριος από τη μεριά του προσπαθεί να δικαιολογήσει την κατάσταση και αρνείται τα πάντα. Στην υπόθεση δολοφονίας της Λουκίας θα εμφανιστούν δύο μάρτυρες στην αστυνομία όπου και θα καταθέσουν συνταρακτικά στοιχεία αλλά και επιβαρυντικά για κάποιους ενώ θα πυροδοτήσουν νέες και πολύ απρόβλεπτες εξελίξεις.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 267 mprousko-epeisodio-267 Μπρούσκο Επεισόδιο 267 Παρασκευή 9/1/2015 -BROUSKO στο επεισόδιο 267 όπου τα πάντα ανατρέπονται στην κυριολεξία και αυτό το υποστηρίζουμε, γιατί χωρίς να καταλάβει ο Ματθαίος αλλά και η γυναίκα του η Μελίνα ο Αχιλλέας θα οδηγηθεί στο τμήμα της ασφάλειας όπου και θα ανακριθεί. Ακόμα βλέπουμε τον Μηνά μαζί με την Πανίτσα, στο καφενείο που έχει Κωνσταντίνα να δημιουργείται ένας τεράστιος καβγάς αναμεταξύ τους γεγονός που θα τους οδηγήσει στο τμήμα και θα πέσουν οι μηνύσεις μεταξύ τους. Μετά από την προσέγγιση που έκανε ο Πάτροκλος στο Διαμαντή ο δεύτερος παίρνει την απόφαση ώστε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.Ύστερα από την παρότρυνση που θα του κάνει η δασκάλα της ιστορίας του Μηνά, ο Μηνάς θα πάει και θα ζητήσει μια μεγάλη συγνώμη στη Δάφνη γεγονός που θα αποκαταστήσει τη σχέση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η ανησυχία σε όλους έχει φτάσει στο ζενίθ, αφού φαίνεται ότι η Λουκία είναι δολοφονημένη ενώ βλέπουμε τον Σήφη, να απαλλάσσεται από τις κατηγορίες και να αφήνεται ελεύθερος. Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού στην Κύπρο έφτασε η είδηση, ότι δηλαδή ο Αχιλλέας είναι στην ασφάλεια και κρατείται γεγονός που θα σκάσει σαν βόμβα μέσα στην οικογένεια του Ματθαίου.Οι Ματθαίοι έχουν χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια τους, ενώ ετοιμάζονται να φύγουν άρον άρον για την Κρήτη. Οι κατηγορίες που βαραίνουν το πρόσωπο του Αχιλλέα πλέον έχουν αρχίσει και περνούν μεγάλες διαστάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget