18/12/14

450-451-452-453-454 - KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 4ος κύκλος ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ
Κλεμμένα όνειρα – Επεισόδιο 454 4ος κύκλος ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-12-2014
Ο Σταύρος ευχαριστεί τη Μάνια που, χάρη στην παρέμβασή της, σώθηκε από την εναντίον του απόπειρα. Στο μεταξύ, η Μαρία και η Αλεξάνδρα σκέφτονται πως το καλύτερο για την ασφάλεια της οικογένειας θα ήταν να φύγουν μακριά… Ο Γιώργος λέει στη Νιόβη ότι μπορεί να κρατήσει τη δουλειά στο μπαράκι αν αυτό την κάνει χαρούμενη. Ένας υψηλός πυρετός που δεν λέει να υποχωρήσει, προκαλεί ανησυχία για την υγεία της Χαράς…


​orkos-siopis-44-45-46-47-48-49-50-51-52 Όρκος Σιωπής Επεισόδιο
Όρκος Σιωπής – Επεισόδιο 44
Η Θεοδώρα προσπαθεί να διαφυλάξει την ασφάλεια του Στάθη. Ο Έκτορας ξεκαθαρίζει την κατάσταση με την Ελένη, ενώ ο Νώντας μιλάει στη Νίκη για τα προβλήματά του. Η Μαρίνα απαιτεί κάποιες απαντήσεις απ" τον Πέτρο και η Σάντρα οργανώνει στα κρυφά μια ρομαντική νύχτα με τον Ιούλιο, που όμως δεν εξελίσσεται όπως περίμενε. Η Σοφία με την Αλεξάνδρα κάνουν μια συζήτηση, που εκκρεμούσε από καιρό και ο Έκτορας έρχεται πιο κοντά με τη Χριστίνα. Ο Άρης εκπλήσσεται δυσάρεστα όταν έρχεται αντιμέτωπος με την Ελένη. Το ίδιο ισχύει και για την Ηλέκτρα.

Όρκος Σιωπής – Επεισόδιο 45
Ο Πέτρος ζητάει εξηγήσεις από το Νώντα για την αθέτηση της συμφωνίας τους ενώ ο Τόνυ με την Στέλλα έρχονται για πρώτη φορά κοντά. Η Σάντρα σε άσχημη κατάσταση μετά από την πρώτη της φορά με τον Ιούλιο θα βρει καταφύγιο στην αγκαλιά της Σοφίας. Ο Έκτορας και η Ελένη αποφασίζουν να μιλήσουν καθαρά για το μέλλον της παράνομης σχέσης τους. Η Αλεξάνδρα συνοδεύει τη Στέλλα στο νοσοκομείο ενώ ο Ιούλιος ζητάει τη βοήθεια της Στέλλας.

Όρκος Σιωπής – Επεισόδιο 46
Στέλλα, Σάντρα και Ιούλιος ενθουσιάζονται με τις εξελίξεις στο νοσοκομείο. Το ίδιο κι ο Τόνυ, όμως, όπως κι η Σοφία και η Αλεξάνδρα με τον Πέτρο, ανησυχούν για την πορεία της σχέσης των παιδιών. Ο Άρης αντιμετωπίζει την Ηλέκτρα σχετικά με τα μυστικά, που κρύβει. Εκείνη, με τη βοήθεια της Θεοδώρας, συναντά το Στάθη και του ζητά να ξεκαθαρίσει. Ο Αντώνης αρχίζει να υποπτεύεται τη Δάφνη που σκέφτεται τις επιλογές της. Ο Άρης με τον Έκτορα μοιράζονται κάποιες αλήθειες, ενώ ο Στάθης αποφασίζει να συναντήσει τον Άρη.

Όρκος Σιωπής – Επεισόδιο 47
Ο Άρης συναντιέται επιτέλους από κοντά με το Στάθη και ο Στάθης αποφασίζει να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια γύρω από τη δολοφονία του πατέρα του. Ο Ιούλιος, η Σάντρα και η Στέλλα γιορτάζουν την ανάρρωση του Άγγελου ενώ η Μαρίνα κάνει με τη Σοφία μία εκ βαθέων συζήτηση. Η Στέλλα αποφασίζει να μιλήσει έξω από τα δόντια με τη Σοφία, γυρνώντας όμως στο σπίτι μαζί με τη Σάντρα τις περιμένει μία έκπληξη.

Όρκος Σιωπής – Επεισόδιο 48
Ο Άρης βάζει δύσκολες ερωτήσεις στον Πέτρο και την Αλεξάνδρα. Η Σοφία λέει επιτέλους στη Στέλλα την αλήθεια για το παρελθόν κι εκείνη βέβαια δεν το παίρνει καλά. Πηγαίνει να βρει τον Άγγελο να συζητήσουν τι θα κάνουν. Η Ηλέκτρα επιστρέφει κοντά στον Αχιλλέα κι ο Τόνυ βγαίνει ραντεβού με την Ελισάβετ. Ο Έκτορας δείχνει ένα ανθρώπινο πρόσωπο στη Δάφνη, ενώ η Σάντρα ζητά απ" τους γονείς της να της πουν τι συμβαίνει μεταξύ τους. Η Μαρίνα ξανασυναντά τον Ηλία κι ο Πέτρος απαιτεί να συναντήσει την Ηλέκτρα.

Όρκος Σιωπής – Επεισόδιο 49
Ο Πέτρος κάνει μία δύσκολη και για τους δύο συζήτηση με την Ηλέκτρα ενώ παράλληλα η Αλεξάνδρα, αποφασισμένη, συναντάει τον Άρη προκειμένου να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Η Σοφία αναζητάει τη Στέλλα, που έχει εξαφανιστεί μετά από όσα έμαθε για εκείνη και τον Άγγελο. Η Αλεξάνδρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον εθισμό της ενώ μια απερισκεψία του Ηλία θα ανάψει στο Νώντα φωτιές.

Όρκος Σιωπής – Επεισόδιο 50
Η Ηλέκτρα εκφράζει στον Άρη τις αμφιβολίες της σχετικά με το ρόλο του Πέτρου στη δολοφονία του Δημοσθένους. Η Χριστίνα ζητά τη βοήθεια του Έκτορα για να λύσει το μυστήριο της αποχώρησης του Γιώργου. Η Μαρίνα ζει ένα περίεργο σκηνικό με τον Ηλία κι η Στέλλα συζητά το πρόβλημα της με το Σταύρο. Ο Νώντας κάνει στη Νίκη μια ακραία πρόταση, ενώ ο Άρης μιλάει στην Ελένη για την Ηλέκτρα. Η Δάφνη αποφασίζει για το τεστ πατρότητας, ενώ η Αλεξάνδρα κινδυνεύει να διαλυθεί από τις τύψεις. Μια απρόσμενη επίσκεψη θα την κάνει να αναθαρρήσει.

Όρκος Σιωπής – Επεισόδιο 51
Ο Άρης συναντάει τη Σοφία για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού. Η Μαρίνα προσπαθεί να ανακαλύψει από ποιους κρύβεται ο Ηλίας ενώ ο Πρόδρομος συναντάει τη Νίκη για μία κουβέντα, που θα πάρει αναπάντεχη τροπή. Ο Τόνυ με τη Θεοδώρα βρίσκονται σε διαμάχη ενώ η Σοφία προσπαθεί να συγκρατήσει τη Στέλλα από το να κάνει λάθη, που θα επηρεάσουν τη ζωή τη δική της και των άλλων.

Όρκος Σιωπής – Επεισόδιο 52
Η Αλεξάνδρα είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει στον Άρη το μεγάλο μυστικό. Η Σάντρα απειλεί ότι θα φύγει από το σπίτι. Η Ελένη το εκμεταλλεύεται για να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση Άρη και Ηλέκτρας. Η Χριστίνα εκφράζει στον Έκτορα ανησυχία για τη ζωή του πατέρα της. Η Θεοδώρα αποκαλύπτει στην Ηλέκτρα την ανάμειξη του Τόνυ στην απαγωγή του Στάθη και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Η Σοφία και ο Σταύρος βρίσκονται σε δίλλημα σχετικά με τη Στέλλα.

Όρκος Σιωπής – Επεισόδιο 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 461 όπου η Νιόβη ύστερα από αυτό που έμαθε ο Γιώργος θα προσπαθήσει να τα μπαλώσει και να εξηγήσει στον Γιώργο για ποιο λόγο έπαιρνε τα αντισυλληπτικά χάπια .Ο Γιώργος όμως φαίνεται να μην θέλει να την ακούσει και παίρνει την απόφασή να φύγει από το σπίτι.Ο γιατρός της Χαράς θα κάνει μια κουβέντα μαζί της και της λέει, να είναι πάρα πολύ προσεκτική με την σχέση που έχει με το Στέφανο,γιατί υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να πάθει μια σοβαρή λοίμωξη, γεγονός που θα βαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάστασή της.Ο Σταύρος καθώς θα γυρίζει στο σπίτι θα δει την άσχημη χτυπημένη Αλεξάνδρα.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 460 4ος κύκλος Τρίτη 30/12/2014  Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 460 όπου σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Μαρέλα να είναι πάρα πολύ χαρούμενη, αφού η γιαγιά της θα την αναγνώριση παρ όλο που πάσχει από ανία. Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις αφού ο Νότης λέει στην Λήδα ότι είναι πάρα πολύ αποφασισμένος, να μάθει τι κρύβει μέσα στο κουτί που έχει κρύψει η Έλεν. Ο Γιώργος θα κάνει μια κίνηση ώστε να δείξει στη Νιόβη ότι γνωρίζει αυτό που έκανε και θα πάει να της βάλεις το κουτί με τα αντισυλληπτικά χάπια κάτω από το πιάτο της δείχνοντας με αυτή την κίνηση ότι πλέον γνωρίζει την αλήθεια. Πλέον η ζωή της Αλεξάνδρας θα αλλάξει και θα αναστατωθεί αφού θα ανοίξει το κουτί που είχε η Έλεν και εκεί μέσα θα κάνει μια τρομερή αποκάλυψη.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget