y

Όρκος Σιωπής 44-45-46-47-48-49-50-51-52


​orkos-siopis-44-45-46-47-48-49-50-51-52 Όρκος Σιωπής Επεισόδιο
Όρκος Σιωπής – Επεισόδιο 44
Η Θεοδώρα προσπαθεί να διαφυλάξει την ασφάλεια του Στάθη. Ο Έκτορας ξεκαθαρίζει την κατάσταση με την Ελένη, ενώ ο Νώντας μιλάει στη Νίκη για τα προβλήματά του. Η Μαρίνα απαιτεί κάποιες απαντήσεις απ" τον Πέτρο και η Σάντρα οργανώνει στα κρυφά μια ρομαντική νύχτα με τον Ιούλιο, που όμως δεν εξελίσσεται όπως περίμενε. Η Σοφία με την Αλεξάνδρα κάνουν μια συζήτηση, που εκκρεμούσε από καιρό και ο Έκτορας έρχεται πιο κοντά με τη Χριστίνα. Ο Άρης εκπλήσσεται δυσάρεστα όταν έρχεται αντιμέτωπος με την Ελένη. Το ίδιο ισχύει και για την Ηλέκτρα.

Όρκος Σιωπής – Επεισόδιο 45
Ο Πέτρος ζητάει εξηγήσεις από το Νώντα για την αθέτηση της συμφωνίας τους ενώ ο Τόνυ με την Στέλλα έρχονται για πρώτη φορά κοντά. Η Σάντρα σε άσχημη κατάσταση μετά από την πρώτη της φορά με τον Ιούλιο θα βρει καταφύγιο στην αγκαλιά της Σοφίας. Ο Έκτορας και η Ελένη αποφασίζουν να μιλήσουν καθαρά για το μέλλον της παράνομης σχέσης τους. Η Αλεξάνδρα συνοδεύει τη Στέλλα στο νοσοκομείο ενώ ο Ιούλιος ζητάει τη βοήθεια της Στέλλας.

Όρκος Σιωπής – Επεισόδιο 46
Στέλλα, Σάντρα και Ιούλιος ενθουσιάζονται με τις εξελίξεις στο νοσοκομείο. Το ίδιο κι ο Τόνυ, όμως, όπως κι η Σοφία και η Αλεξάνδρα με τον Πέτρο, ανησυχούν για την πορεία της σχέσης των παιδιών. Ο Άρης αντιμετωπίζει την Ηλέκτρα σχετικά με τα μυστικά, που κρύβει. Εκείνη, με τη βοήθεια της Θεοδώρας, συναντά το Στάθη και του ζητά να ξεκαθαρίσει. Ο Αντώνης αρχίζει να υποπτεύεται τη Δάφνη που σκέφτεται τις επιλογές της. Ο Άρης με τον Έκτορα μοιράζονται κάποιες αλήθειες, ενώ ο Στάθης αποφασίζει να συναντήσει τον Άρη.

Όρκος Σιωπής – Επεισόδιο 47
Ο Άρης συναντιέται επιτέλους από κοντά με το Στάθη και ο Στάθης αποφασίζει να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια γύρω από τη δολοφονία του πατέρα του. Ο Ιούλιος, η Σάντρα και η Στέλλα γιορτάζουν την ανάρρωση του Άγγελου ενώ η Μαρίνα κάνει με τη Σοφία μία εκ βαθέων συζήτηση. Η Στέλλα αποφασίζει να μιλήσει έξω από τα δόντια με τη Σοφία, γυρνώντας όμως στο σπίτι μαζί με τη Σάντρα τις περιμένει μία έκπληξη.

Όρκος Σιωπής – Επεισόδιο 48
Ο Άρης βάζει δύσκολες ερωτήσεις στον Πέτρο και την Αλεξάνδρα. Η Σοφία λέει επιτέλους στη Στέλλα την αλήθεια για το παρελθόν κι εκείνη βέβαια δεν το παίρνει καλά. Πηγαίνει να βρει τον Άγγελο να συζητήσουν τι θα κάνουν. Η Ηλέκτρα επιστρέφει κοντά στον Αχιλλέα κι ο Τόνυ βγαίνει ραντεβού με την Ελισάβετ. Ο Έκτορας δείχνει ένα ανθρώπινο πρόσωπο στη Δάφνη, ενώ η Σάντρα ζητά απ" τους γονείς της να της πουν τι συμβαίνει μεταξύ τους. Η Μαρίνα ξανασυναντά τον Ηλία κι ο Πέτρος απαιτεί να συναντήσει την Ηλέκτρα.

Όρκος Σιωπής – Επεισόδιο 49
Ο Πέτρος κάνει μία δύσκολη και για τους δύο συζήτηση με την Ηλέκτρα ενώ παράλληλα η Αλεξάνδρα, αποφασισμένη, συναντάει τον Άρη προκειμένου να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Η Σοφία αναζητάει τη Στέλλα, που έχει εξαφανιστεί μετά από όσα έμαθε για εκείνη και τον Άγγελο. Η Αλεξάνδρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον εθισμό της ενώ μια απερισκεψία του Ηλία θα ανάψει στο Νώντα φωτιές.

Όρκος Σιωπής – Επεισόδιο 50
Η Ηλέκτρα εκφράζει στον Άρη τις αμφιβολίες της σχετικά με το ρόλο του Πέτρου στη δολοφονία του Δημοσθένους. Η Χριστίνα ζητά τη βοήθεια του Έκτορα για να λύσει το μυστήριο της αποχώρησης του Γιώργου. Η Μαρίνα ζει ένα περίεργο σκηνικό με τον Ηλία κι η Στέλλα συζητά το πρόβλημα της με το Σταύρο. Ο Νώντας κάνει στη Νίκη μια ακραία πρόταση, ενώ ο Άρης μιλάει στην Ελένη για την Ηλέκτρα. Η Δάφνη αποφασίζει για το τεστ πατρότητας, ενώ η Αλεξάνδρα κινδυνεύει να διαλυθεί από τις τύψεις. Μια απρόσμενη επίσκεψη θα την κάνει να αναθαρρήσει.

Όρκος Σιωπής – Επεισόδιο 51
Ο Άρης συναντάει τη Σοφία για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού. Η Μαρίνα προσπαθεί να ανακαλύψει από ποιους κρύβεται ο Ηλίας ενώ ο Πρόδρομος συναντάει τη Νίκη για μία κουβέντα, που θα πάρει αναπάντεχη τροπή. Ο Τόνυ με τη Θεοδώρα βρίσκονται σε διαμάχη ενώ η Σοφία προσπαθεί να συγκρατήσει τη Στέλλα από το να κάνει λάθη, που θα επηρεάσουν τη ζωή τη δική της και των άλλων.

Όρκος Σιωπής – Επεισόδιο 52
Η Αλεξάνδρα είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει στον Άρη το μεγάλο μυστικό. Η Σάντρα απειλεί ότι θα φύγει από το σπίτι. Η Ελένη το εκμεταλλεύεται για να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση Άρη και Ηλέκτρας. Η Χριστίνα εκφράζει στον Έκτορα ανησυχία για τη ζωή του πατέρα της. Η Θεοδώρα αποκαλύπτει στην Ηλέκτρα την ανάμειξη του Τόνυ στην απαγωγή του Στάθη και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Η Σοφία και ο Σταύρος βρίσκονται σε δίλλημα σχετικά με τη Στέλλα.

Όρκος Σιωπής – Επεισόδιο 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget