1/10/14


Η παρουσιάστρια μιλάει ανοιχτά και χωρίς ενδοιασμούς! Λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της «#hashtag» στο «Ε» και εν μέσω πολύωρων γυρισμάτων, η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «YOU» και, μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε πως δεν έχει κάνει one night stand, αλλά θα το ήθελε πολύ.«Όχι, και το έχω απωθημένο! Δυστυχώς, και λέω «δυστυχώς», γιατί το θαυμάζω αυτό, δεν είμαι από τα κορίτσια που θα απολαύσουν το φλερτ και το παιχνίδι τόσο απενεχοποιημένα και τόσο χαλαρά. Και δεν είναι τώρα επειδή και καλά είμαι αναγνωρίσιμη. Ήμουν ανέκαθεν έτσι, και πολλές φορές στις στιγμές βαθιάς ενδοσκόπησης, με ενοχλεί αυτή η πτυχή του εαυτού μου. Θέλω να είμαι πιο ανοιχτή. Δεν είμαι πολύ ανοιχτή. Ούτε στο φλερτ, ούτε στις νέες γνωριμίες. Φοβάμαι μη φτάσω 50 και γίνω σαν καμιά τύπισσα που θα θέλει να βγαίνει στα μπαρ και να φεύγει με τεκνά. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνω έτσι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.


Αίτημα για την πραγματοποίηση στις αρχές του 2015 διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ για προσλήψεις, κυρίως, σε νησιωτικούς και... ορεινούς δήμους που έχουν τεράστιες ελλείψεις υπαλλήλων θα καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisgr, το υπουργείο Εσωτερικών προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θέμα το χειρίζεται ο αρμόδιος υφυπουργός Γιώργος Ντόλιος ο οποίος έχει ήδη στα χέρια του 230 αιτήματα από τέτοιους δήμους, εκ των οποίων υπολογίζεται ότι θα καλυφθούν από τους ήδη επιτυχόντες του ΑΣΕΠ περίπου το ένα τρίτο.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της aftodioikisigr, το υπουργείο Εσωτερικών θα ζητήσει από τον Διοικητικής Μεταρρύθμισης εξαίρεση για προσλήψεις ΔΕ ειδικά για τεχνικές ειδικόητες, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι οι δήμοι έχουν στην κατοχή τους μεγάλο στόχο οχημάτων που παραμένουν εκτός λειτουργίας καθώς υπάρχει έλλειψη χειριστών.
Ο αριθμός των προσλήψεων δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί αλλά θα είναι συνάρτηση των ανελαστικών αναγκών των μικρών δήμων (σ.σ. αλλά και κάποιων μεγαλύτερων που χρειάζονται προσλήψεις, κυρίως, στους παιδικούς σταθμούς και σε προνοιακές δομές) και των αριθμό των προσλήψεων που θα επιτραπούν στο υπουργείο Εσωτερικών με βάση το 1 προς 10 (ή 1 προς 5) της συμφωνίας με την τρόικα.


skoupise ta podia sou kai perase pandelidis- Παντελής Παντελίδης- Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε-Ακούστε το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη για το φετινό καλοκαίρι με τον τίτλο που κυκλοφόρησε Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε
VIDEO


​Η Προδοσία τι θα δούμε σήμερα 1/10/2014- Η Μπαχάρ επισκέπτεται τον Σονέρ και του ζητάει να σταματήσει να την ενοχλεί. Η Αϊτσά αισθάνεται απόγνωση για την εξέλιξη της σχέσης της με τον Μετέ και ο Οσμάν της συμπαραστέκεται. Η Τζεμιλέ φοβάται για τη ζωή του Αρίφ και η Μπερίν προσπαθεί να της δώσει κουράγιο. Η Μπερίν μιλάει με οργή στην Τζεμιλέ για τη σχέση του Χακάν με την Καρολίν αλλά η Τζεμιλέ δεν το πιστεύει. Είναι σίγουρη πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία. Παρά τις εντάσεις, ο Σονέρ κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της Μπαχάρ. Παραδέχεται τα λάθη και τις αδυναμίες του και της εξομολογείται για πρώτη φορά πως την αγαπάει. Η υγεία του Εκρέμ Τατλίογλου επιδεινώνεται σταδιακά. Του μένει λίγος χρόνος ζωής. Ο Χακάν ενημερώνεται σχετικά, επιταχύνει την πραγματοποίηση του σχεδίου του και στέλνει στον πατέρα του ένα ανώνυμο μήνυμα, που τον εξοργίζει. Ο Μετέ φεύγει από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Η Τζεμιλέ και ο Οσμάν, που δεν μπορούν να εντοπίσουν τα ίχνη του, προσπαθούν να τον βρουν…


Όλα τα προγνωστικά μας στοιχεία αλλά και τα προγνωστικά στοιχεία των μοντέλων πρόγνωσης καιρού, δείχνουν ότι... ο ερχόμενο Οκτώβριος, θα είναι ο ψυχρότερος των τελευταίων ετών στην Ευρώπη και γενικότερα στα Βαλκάνια και την Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, ο μήνας θα μπει τις πρώτες του ημέρες με καλό καιρό και φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες σε όλη την Ελλάδα. Οι βόρειοι, βορειοανατολικοί άνεμοι, θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένοι στο Αιγαίο πέλαγος.
Ωστόσο, από τις 5-6 Οκτωβρίου και μετά, ο καιρός θα επιδεινωθεί σε όλη την Ελλάδα, με ισχυρές καταιγίδες και βροχές, αλλά και χιόνια στα βουνά της χώρας μας. Παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση κυρίως στη βόρεια χώρα.
Οι βόρειοι άνεμοι θα ενισχυθούν σε όλη τη χώρα μας για ακόμα μία φορά.
Ο μήνας γενικότερα φαίνεται να κυλάει με κρύο. αρκετές βροχές και καταιγίδες, με τα χιόνια να εμφανίζονται ως και σε ημιορεινά τμήματα της βόρειας Ελλάδας, μετά τα μέσα του Οκτώβρη και προς τα τέλη του μήνα.


​Όνειρο Ήταν τι θα δούμε σήμερα 1/10/2014-
Μια συγκλονιστική ανακάλυψη κάνουν ο Αντώνης με τον Πάνο μαθαίνουν ότι η Αγγελική έχει πολύ καλές και στενές σχέσεις με μια νοσοκόμα την Ερασμία και τότε παίρνουν την απόφαση να την παρακολουθήσουν. Συντετριμμένες και γεμάτες τύψεις είναι η Στέλλα με την Άντρια όταν αντιλαμβάνονται το πόσο πολύ υπέφερε η Ήβη. Η Δόμνα έχει πάρει την απόφαση να εκδικηθεί τον Παύλο και έτσι συναντάει τον Βίκτωρα και του λέει πως ο Παύλος είχε σχεδιάσει τα πάντα για την απαγωγή της Ήβης και του μωρού...

Karadayi τι θα δούμε σήμερα 1/10/2014- Η Φεριντέ είναι πάρα πολύ χαρούμενη που επιτέλους έχουν στα χέρια τους την ομολογία του Τουργκούτ και τότε θα πάνε παρέα με τον Μαχίρ πάνε στο δικαστήριο για να την δώσουν στο δικαστή αλλά δυστυχώς ο δικαστής είχε σχολάσει. Για να μην ξαναχαθεί η κατάθεση παίρνει την απόφαση ο Μαχίρ να μείνει έξω από το κτήριο μέχρι το πρωί. Την άλλη μέρα το πρωί η Φε
​ριντέ δίνει την ομολογία στον δικαστή αλλά δυστυχώς οι δυνάμεις του Μαχίρ τον εκαταλείπουν

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget