y

Το 2015 Προσλήψεις σε δήμους


Αίτημα για την πραγματοποίηση στις αρχές του 2015 διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ για προσλήψεις, κυρίως, σε νησιωτικούς και... ορεινούς δήμους που έχουν τεράστιες ελλείψεις υπαλλήλων θα καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisgr, το υπουργείο Εσωτερικών προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θέμα το χειρίζεται ο αρμόδιος υφυπουργός Γιώργος Ντόλιος ο οποίος έχει ήδη στα χέρια του 230 αιτήματα από τέτοιους δήμους, εκ των οποίων υπολογίζεται ότι θα καλυφθούν από τους ήδη επιτυχόντες του ΑΣΕΠ περίπου το ένα τρίτο.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της aftodioikisigr, το υπουργείο Εσωτερικών θα ζητήσει από τον Διοικητικής Μεταρρύθμισης εξαίρεση για προσλήψεις ΔΕ ειδικά για τεχνικές ειδικόητες, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι οι δήμοι έχουν στην κατοχή τους μεγάλο στόχο οχημάτων που παραμένουν εκτός λειτουργίας καθώς υπάρχει έλλειψη χειριστών.
Ο αριθμός των προσλήψεων δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί αλλά θα είναι συνάρτηση των ανελαστικών αναγκών των μικρών δήμων (σ.σ. αλλά και κάποιων μεγαλύτερων που χρειάζονται προσλήψεις, κυρίως, στους παιδικούς σταθμούς και σε προνοιακές δομές) και των αριθμό των προσλήψεων που θα επιτραπούν στο υπουργείο Εσωτερικών με βάση το 1 προς 10 (ή 1 προς 5) της συμφωνίας με την τρόικα.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget