27/9/14


Τα τελευταία χρόνια, η αλήθεια είναι πως η Britney Spears είχε θα λέγαμε... κατρακυλήσει λίγο. Η καριέρα της
δεν ήταν και στα καλύτερά της. Η προσωπική της ζωή είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και η εμφάνισή της λιγάκι παραμελημένη. Ουκ ολίγες φορές είχε εμφανιστεί δημοσίως με κακόγουστα ρούχα και απεριποίητα μαλλιά (όχι ότι εμείς βγαίνουμε πάντα τέλειες έξω, αλλά μεταξύ μας... δεν έχουμε την απήχηση της miss Britney).
Ήρθε η ώρα όμως να μας κλείσει τα στόματα. Ο φακός την συνέλαβε την περασμένη Πέμπτη στη Γερμανία για την προώθηση της νέας της σειράς εσωρούχων εν ονόματι, The Intimate Collection. Η φρεσκοχωρισμένη Britney λάνσαρε το νέο της κούρεμα, το οποίο της πάει τρομερά. Η ξανθιά star ολοκλήρωσε την άψογη εμφάνισή της ποντάροντας στο λευκό!


​ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ Person of Interest season 4 episode 1-2-3-4 gr subs


Person of Interest season 4 episode 1 Panopticon
Ali Hasan . Έμπλεξε επειδή κατασκεύασε ένα αόρατο δίκτυο στο οποίο μπορείς να μιλήσεις χωρίς τον κίνδυνο να υποκλέψει κάποιος τη συνομιλία σου . Αυτό το έμαθε μια εγκληματική οργάνωση η Brotherhood,Αδελφότητα (είναι και ο τίτλος του 4ου επεισοδίου της σεζόν-πρέπει να δούμε τον αρχηγό τους τον Ντόμινικ) και τον ανάγκασε . απειλώντας τον γιο του Μπεν (Hello Lost easter egg) να το κάνει λειτουργικό για εκείνους ώστε η αστυνομία να μην τους παρακολουθεί . Αν και προσπάθησε να καθαρίσει μόνος του την κατάσταση χάρη στις γνώσεις που είχε εξαιτίας της θητείας του στο στρατό τελικά με την βοήθεια της Ομαδας της Μηχανής γλύτωσε και ο ίδιος και ο γιος του και τους ευχαρίστησε δεόντως .

Person of Interest season 4 episode 2 Nautilus
Παρόλο που ο Φιντς δεν επιθυμεί πια να δίνει βοήθεια με νέους αριθμούς , εγείρεται το ενδιαφέρον του , όταν ο Ρις μαθαίνει , πως ο νέος αριθμός της εβδομάδας ανήκει σε μία υπέροχη φοιτήτρια πανεπιστημίου , όπου συμμετέχει σε ένα μυστηριώδες , ζωής ή θανάτου , κυνήγι θησαυρού !
Ο Φιντς τελικά έχει πεισμώσει απέναντι στη Μηχανή και αρνείται να βοηθήσει ... Μάλιστα .. Για να δούμε πως θα καταλήξει η επιμονή του

Person of Interest season 4 episode 3 Wingman
Ο Φάσκο γίνεται γυναικάς και στόχος όταν ο Φιντς του ζητάει να μείνει κοντά σε έναν επαγγελματία wingman που ήρθε ο αριθμός του . Αυτό θα γίνει στο Person of Interest στις 8 Οκτωμβρίου . "Wingman" – Ο Φιντς στρατολογεί το Φάσκο να μείνει κοντά στο τελευταίο αριθμό , έναν επαγγελματία wingman αλλά το να μάθει πως να προσεγγίζει γυναίκες σύντομα γίνεται η τελευταία του ανησυχία . Παράλληλα ένω ο Ρις πρέπει να βρεί έναν τρόπο ώστε να πα΄ζει με σύμφωνα με τους κανόνες της νέας του δουλειάς η Μηχανή στέλνει τον Φιντς και τη Ρουτ σε έναν μυστήριο θέλημα (στο Ηong-Kong) . Στο επεισόδιο θα εμφανιστούν και οι Enrico Colantoni (Elias) ,John Nolan (Greer), John Doman (Garrison) David Valcin (Scarface) .

Person of Interest season 4 episode 4 Brotherhood
Ρις πρέπει να προστατέψει δύο νεαρά αδέρφια όταν η κάλυψη του ως ντετέκτιβ στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης συγκρούεται με τους τελευταίους αριθμούς της Μηχανής . Αυτό θα συμβεί στο Person of Interest στις 15 Οκτωμβρίου ."Brotherhood" – Η κάλυψη του Ρις ως ντετέκτιβ στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης γίνεται περίπλοκη όταν τα δύο νεαρά αδέρφια που προστατεύει γίνονται στόχοι για έρευνα σχετικά με συμμορίες . Στο επεισόδιο θα εμφανιστούν οι Enrico Colantoni (Elias) και Jamie Hector (Link) .

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget