y

Person of Interest season 4 epeisodio 1-2-3-4


​ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ Person of Interest season 4 episode 1-2-3-4 gr subs


Person of Interest season 4 episode 1 Panopticon
Ali Hasan . Έμπλεξε επειδή κατασκεύασε ένα αόρατο δίκτυο στο οποίο μπορείς να μιλήσεις χωρίς τον κίνδυνο να υποκλέψει κάποιος τη συνομιλία σου . Αυτό το έμαθε μια εγκληματική οργάνωση η Brotherhood,Αδελφότητα (είναι και ο τίτλος του 4ου επεισοδίου της σεζόν-πρέπει να δούμε τον αρχηγό τους τον Ντόμινικ) και τον ανάγκασε . απειλώντας τον γιο του Μπεν (Hello Lost easter egg) να το κάνει λειτουργικό για εκείνους ώστε η αστυνομία να μην τους παρακολουθεί . Αν και προσπάθησε να καθαρίσει μόνος του την κατάσταση χάρη στις γνώσεις που είχε εξαιτίας της θητείας του στο στρατό τελικά με την βοήθεια της Ομαδας της Μηχανής γλύτωσε και ο ίδιος και ο γιος του και τους ευχαρίστησε δεόντως .

Person of Interest season 4 episode 2 Nautilus
Παρόλο που ο Φιντς δεν επιθυμεί πια να δίνει βοήθεια με νέους αριθμούς , εγείρεται το ενδιαφέρον του , όταν ο Ρις μαθαίνει , πως ο νέος αριθμός της εβδομάδας ανήκει σε μία υπέροχη φοιτήτρια πανεπιστημίου , όπου συμμετέχει σε ένα μυστηριώδες , ζωής ή θανάτου , κυνήγι θησαυρού !
Ο Φιντς τελικά έχει πεισμώσει απέναντι στη Μηχανή και αρνείται να βοηθήσει ... Μάλιστα .. Για να δούμε πως θα καταλήξει η επιμονή του

Person of Interest season 4 episode 3 Wingman
Ο Φάσκο γίνεται γυναικάς και στόχος όταν ο Φιντς του ζητάει να μείνει κοντά σε έναν επαγγελματία wingman που ήρθε ο αριθμός του . Αυτό θα γίνει στο Person of Interest στις 8 Οκτωμβρίου . "Wingman" – Ο Φιντς στρατολογεί το Φάσκο να μείνει κοντά στο τελευταίο αριθμό , έναν επαγγελματία wingman αλλά το να μάθει πως να προσεγγίζει γυναίκες σύντομα γίνεται η τελευταία του ανησυχία . Παράλληλα ένω ο Ρις πρέπει να βρεί έναν τρόπο ώστε να πα΄ζει με σύμφωνα με τους κανόνες της νέας του δουλειάς η Μηχανή στέλνει τον Φιντς και τη Ρουτ σε έναν μυστήριο θέλημα (στο Ηong-Kong) . Στο επεισόδιο θα εμφανιστούν και οι Enrico Colantoni (Elias) ,John Nolan (Greer), John Doman (Garrison) David Valcin (Scarface) .

Person of Interest season 4 episode 4 Brotherhood
Ρις πρέπει να προστατέψει δύο νεαρά αδέρφια όταν η κάλυψη του ως ντετέκτιβ στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης συγκρούεται με τους τελευταίους αριθμούς της Μηχανής . Αυτό θα συμβεί στο Person of Interest στις 15 Οκτωμβρίου ."Brotherhood" – Η κάλυψη του Ρις ως ντετέκτιβ στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης γίνεται περίπλοκη όταν τα δύο νεαρά αδέρφια που προστατεύει γίνονται στόχοι για έρευνα σχετικά με συμμορίες . Στο επεισόδιο θα εμφανιστούν οι Enrico Colantoni (Elias) και Jamie Hector (Link) .

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget