15/9/14

EPEISODIA KUZEY GUNEY STAR GREEK SUBS KUZEY GUNEY EPISODES ΒΟΡΡΑΣ ΝΟΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ Η Υπόθεση: Στη σειρά βλέπουμε την ιστορία δύο αδερφών του Kuzey και του Guney. Ο Kuzey είναι ατίθασος, επαναστάτης και μπλέκεται συνεχώς σε καυγάδες επειδή δεν μπορεί να ελέγξει το θυμό του. Δεν του αρέσει η ανισότητα, είναι ανυπόμονος και πολλές φορές αγενής.Ο Guney από την άλλη, είναι εντελώς διαφορετικός. Είναι ήρεμος, υπομονετικός και πολύ εργατικός.Το μοναδικό τους κοινό: η αγάπη τους για την Cemre, τη σύντροφο του Guney.
Από 15 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα, στις 17:40
Πρωταγωνιστές είναι ο Kivanc Tatlitug Κιβάντς Τατλιτούγ, στον ρόλο του KUZEY Κουζέι και ο Buğra Gülsoy Μπουγρά Γκιουλσόι, στον ρόλο του GUNEY Γκιουνέι.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ KUZEY GUNEY VIDEO

KUZEY GUNEY EPEISODIO VIDEO
KUZEY GUNEY Cast ΒΟΡΡΑΣ ΝΟΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Kivanç Tatlitug ... Kuzey Tekinoglu (38 episodes, 2011-2012)
Bugra Gülsoy ... Güney Tekinoglu (38 episodes, 2011-2012)
Öykü Karayel ... Cemre Çayak (38 episodes, 2011-2012)
Mustafa Avkiran ... Sami Tekinoglu (38 episodes, 2011-2012)
Semra Dincer ... Handan Tekinoglu (38 episodes, 2011-2012)
Zerrin Tekindor ... Gülten Çayak (38 episodes, 2011-2012)
Bade Iscil ... Banu Sinaner (38 episodes, 2011-2012)
Riza Kocaoglu ... Ali Güntan (38 episodes, 2011-2012)
Onur Öztürk ... Baris Hakmen (38 episodes, 2011-2012)
Hazar Ergüclü ... Simay Canas (35 episodes, 2011-2012)
Göksen Ates ... Venüs Tezerel (32 episodes, 2011-2012)
Hale Soygazi ... Ebru (28 episodes, 2011-2012)
Merve Bolugur ... Zeynep (28 episodes, 2011-2012)
Turgay Kantürk ... Ferhat (22 episodes, 2011-2012)
Ali Yörenc ... Can Katmanoglu (16 episodes, 2012)
Ozan Akbaba ... Sümer Tezkan / ... (13 episodes, 2012)
Ünal Silver ... Atilla Sinaner (11 episodes, 2011)
Ebru Nil Aydin ... Simay's mother (6 episodes, 2011-2012)
Abdullah Kolay ... Simay's father (2 episodes, 2011-2012)
Faruk Akgören ... Cemre's father (2 episodes, 2011)
Nusret Senay ... Rifat (2 episodes, 2011)
Serhat Teoman ... Burak Çatalcali (2 episodes, 2012)
EPEISODIO 1 Kuzey Guney Episode 1 English Subtitle

Η Αϊτσα περνάει δύσκολες ώρες στο σπίτι της καθώς όλοι είναι εναντίον της. Η εγκυμοσύνη της Μπερίν είναι το χαρμόσυνο νέο, που δίνει χαρά και ελπίδα σε όλη την οικογένεια Ακάρσου. Η Μπαχάρ αλλάζει γνώμη την τελευταία στιγμή και επιστρέφει στο σπίτι του Σονέρ χωρίς να καταλάβει κάτι για την απουσία της η Ντενίζ.

Ο Χακάν και ο Αχμέτ κανονίζουν να συναντήσουν τους εργάτες στη μεγάλη απεργία και να μιλήσουν μαζί τους. Δυστυχώς όμως διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο χωρίς να το ξέρουν. Η Καρολίν ακούει τις συνομιλίες του Εκρέμ, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το σχέδιο δολοφονίας του Αχμέτ και μαθαίνει το μέρος που θα γίνει η απόπειρα.

Ο Εκρέμ μαθαίνει πως μαζί με τον Αχμέτ θα είναι και ο Χακάν και διατάζει τους πληρωμένους δολοφόνους να προστατέψουν τον γιο του. Η Καρολίν αποφασίζει να καλέσει αμέσως την Μπερίν και να την ενημερώσει...

Δημοπρασίες φορτηγών, δικύκλων και Ο.Τ.Κ.Ζ. ανακοίνωσε ο ΟΔΔΥ κατά το προσεχές διάστημα. Κατεβάστε στην συνέχεια τις σχετικές
προκηρύξεις με τις λεπτομέρειες και τους όρους των δημοπρασιών. Δείτε είσης τα δημοπρατούμενα οχήματα και τις τιμές εκκίνησης αυτών:


Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία πανηγυρίζει η ελληνική υδατοσφαίριση, καθώς η εθνική Νέων Γυναικών στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Οστια...

Η ομάδα των Γιώργου Μορφέση και Στέφανου Λέανδρου νίκησε 7-6 στον τελικό την διοργανώτρια Ιταλία και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.
Η Ελλάδα μπήκε στο τρίτο οκτάλεπτο με προβάδισμα δύο τερμάτων (5-3), διαφορά που διατήρησε και στο τέλος της περιόδου (6-4). Οι προσπάθειες των Ιταλίδων να διεκδικήσουν τη νίκη σταμάτησαν στα ελληνικά δοκάρια και όταν η Χαραλαμπίδη έκανε το 7-4, 3:48 πριν από το τέλος η νίκη βάφτηκε οριστικά γαλανόλευκη.


Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος στον 33χρονο Ματθαίο Μάντζιο που έπεσε επάνω στο καθήκον το βράδυ
της Παρασκευής. Η κηδεία του νεαρού πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει την άτυχη 44χρονη Διονυσία που είχε εγκλωβιστεί σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο θα γίνει στις 16:00 στο κοιμητήριο του χωριού Κούκα στη Λάρισα. Στο πένθος έχει βυθιστεί όχι μόνο η οικογένειά του 33χρονου αλλά και ολόκληρη η πυροσβεστική υπηρεσία με τον άδικο χαμό του αρχιπυροσβέστη Μάντζιου Ματθαίου. Ο άτυχος υπαξιωματικός γεννήθηκε το 1981, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2007, ενώ το 2009 αποφοίτησε από την Πυροσβεστική Ακαδημία με το βαθμό του αρχιπυροσβέστη. Το τελευταίο διάστημα υπηρετούσε στον 5ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών. Ήταν αρραβωνιασμένος και ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια...


Συνέντευξη στο περιοδικό Like!, παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Κόκλας και μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιο που πήρε από τη γυναίκα του, Κατερίνα το
καλοκαίρι που μας πέρασε.
"Όταν τελειώνει μια ιστορία μεταξύ δύο ανθρώπων, ειδικά όταν πρόκειται για γάμο, αυτό είναι δύσκολο. Είμαι τυχερός όμως γιατί η Κατερίνα έχει τεράστια κατανόηση, την αγαπάω πάντα γιατί είναι η μάνα του Δημήτρη. Πάμε και διακοπές μαζί, συνεχίζουμε να είμαστε οικογένεια, απλώως δεν υπάρχει γάμος", είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Όσο αναφορά στην αιτία του χωρισμού ο Κώστας Κόκλας, με ειλικρίνεια λέει: "Δεν υπάρχει κάποια τραγική ιστορία. Απλά μας τέλειωσε".


​Βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται από σήμερα Κυριακή έως και την Τετάρτη στα ηπειρωτικά οι οποίες στα κεντρικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ δεν αποκλείεται
να συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους άνεμους.
Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ, σήμερα βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές προβλέπεται να εκδηλωθούν στη Μακεδονία και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ηπειρο, τη Θεσσαλία και πιθανόν για λίγο στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και το βόρειο Ιόνιο.

Αύριο Δευτέρα βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές προβλέπεται να εκδηλωθούν στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Την Τρίτη βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές αναμένονται στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και βαθμιαία την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά και πιθανόν για λίγο στη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού και κεντρικού Αιγαίου.

Τέλος την Τετάρτη οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες βαθμιαία θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά και το βράδυ θα εξασθενήσουν.


Τρία χρόνια μετά τον θάνατο της Amy Winehouse η διάσημη τραγουδίστρια «ζωντανεύει» ξανά… μέσα από το άγαλμα της
που στήθηκε στο Camden Market του Λονδίνου.
Πρόκειται για ένα μπρούτζινο γλυπτό, δια χειρός του καλλιτέχνη Scott Eaton, που απεικονίζει την αδικοχαμένη τραγουδίστρια στις πραγματικές διαστάσεις της, με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στα μαλλιά, όπως συνήθιζε να φοράει.
Η τελετή της αποκάλυψης έγινε σήμερα, παρουσία του πατέρα της Mitch, της μητέρας της Janice, της καλής της φίλης Barbara Windsor και εκατοντάδων θαυμαστών που συνεχίζουν να την λατρεύουν σαν να μην έφυγε ποτέ.

Δείτε φωτογραφίες:

ad 145841047-e1410692471190
ad 145839817-e1410692225755
stream img
rsz 455418246


Η αγωνία της οδυνηρής προσγείωσης στην εξωκοινοβουλευτική πραγματικότητα σχηματίζεται πλέον στο βλέμμα των βαρόνων
του ΠΑΣΟΚ – Και η αγωνία οφείλεται και στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις – Όπου το ΠΑΣΟΚ αναγνωρίζει την κόλαση – Βυθίζεται, σαν φτωχοσυγγενής του Τιτανικού – Μόνη ομοιότητα, τα ελάχιστα σωσίβια...

Γράφει ο Θάνος Τάκης

Ωραία ατμόσφαιρα, στο ΠΑΣΟΚ, το κόμμα του οποίου τα στελέχη πρόσφατα είδαμε όρθια, να χειροκροτούν με λατρεία και δέος τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Τσουκάτο. Όπως στο διάσημο, κακότυχο πλοίο, η ορχήστρα συνεχίζει να σκαρώνει μελωδίες, παρότι το σκοτεινό νερό πλησιάζει. Στις δύο αυτοτελείς συγκεντρώσεις για την ανάμνηση της παιδικής του ηλικίας, τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν, αλλά οι ψυχές ήταν μαύρες. Και τούτο είναι μη διαψεύσιμο, καθώς είπε μόλις χθες, ο Ντέπιουτης, ο οποίος γερά γαντζωμένος στην καρέκλα του αρχηγού, αποκρούοντας την δεδομένη αμφισβήτηση, μοιράζει προς όλους βρισιές, χλεύη, σαν τενίστας παγκοσμίου επιπέδου:

«Ό,τι και να' χει πει ο ΣΥΡΙΖΑ, ό,τι και να' χει πει ο εσμός των «ψεκασμένων», ό,τι και να έχει πει η Χρυσή Αυγή, όλα αυτά είναι ένα μικρό ποσοστό των όσων έχουν ειπωθεί εναντίον μου το 2007 στην εσωκομματική διαδικασία του ΠαΣοΚ. Ποτέ δεν έχω ακούσει τέτοια πράγματα. Τέτοιες αμφισβητήσεις, τέτοιες χυδαιότητες».

Α, μάλιστα! Δεν είναι χυδαιότητα να αποκαλείς εσύ τους άλλους «εσμό των ψεκασμένων», αβρότητα είναι και πολιτικός πολιτισμός, Βαγγέλη... Κι εμένα αμέσως μου ήρθε στο μυαλό η ιστορία που αφηγείται ο νομπελίστας Γουίλιαμ Φώκνερ, στο «Χωριουδάκι»:

- «Λοιπόν, τι του προσφέρατε;»

- «Όλες τις αμοιβές.»

- «Και;»

- «Τις έχει, λέει, έτσι κι αλλιώς γιατί άμα ένας άνθρωπος μασάει μόνο, του αρκεί απλά να 'χει κάτι για να το φτύνει.»

- «Και μετά;»

- «Όλες τις ματαιότητες.»

- «Και;»

- «Τις έχει. Έφερε ένα σωρό από δαύτες σε μια βαλίτσα μ'εξωτερική επένδυση από αμίαντο και κλειδαριές από μέταλλο που δεν λιώνει.»

- «Λοιπόν, τι θέλει επιτέλους;» φωνάζει ο Πρίγκηπας. «Τι θέλει πια; Τον Παράδεισο;»

Και τότε ο γέρος τον κοιτάει μ'ένα βλέμμα που ο Πρίγκηπας στην αρχή νομίζει πως είναι επειδή τους είχε κοροϊδέψει πριν και του το κράτησε, αλλά μετά καταλαβαίνει πως είναι για άλλο λόγο.

- «Όχι», λέει ο γέρος.

«Θέλει την Κόλαση»...

Κάτι μου λέει ότι ο Ντέπιουτης, θα μπορούσε άνετα να είναι ο περιγραφόμενος χαρακτήρας.

Και σύντομα θα έχει αυτό που κι εκείνος επιθυμεί.

Η κόλαση είναι άδεια, όλοι οι διάβολοι είναι εδώ* William Shakespeare, The Tempest


Μπορεί στους περισσότερους να μην προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς η πλούσια ελληνική γλώσσα έχει δώσει τόσα σε άλλες γλώσσες,
ωστόσο πρόκειται για μια ακόμα διεθνή αναγνώριση για τον ελληνικό πολιτισμό...
Εδώ και 2 χρόνια περίπου ο blogger Ted McCagg διεξήγαγε έναν ιδιότυπο διαγωνισμό, αναζητώντας την ''καλύτερη λέξη στον κόσμο''.
Πολύς κόσμος παρακολούθησε σιγά-σιγά με πολύ ενδιαφέρον τη διαδικασία αυτή, καθώς ο McCagg έκανε τις επιλογές του με καθαρά υποκειμενικά κριτήρια, δίχως συγκεκριμένους κανόνες, επιλέγοντας ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες λέξεις που ανακάλυπτε σε διάφορα λεξικά...
Ξεκίνησε επιλέγοντας λέξεις ανά γράμμα και σταδιακά έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό, όπου αναμετρήθηκαν η λέξη ''Gherkin'' (είδος πίκλας) με την ελληνική λέξη ''Dipthong'' (δίφθογγος).
Και φυσικά η ελληνική λέξη επικράτησε κερδίζοντας τον τίτλο της ''καλύτερης λέξης στον κόσμο'', σύμφωνα με τον blogger, ο οποίος απασχόλησε και το περιοδικό Economist, το οποίο παρουσίασε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Ο συντάκτης μάλιστα του περιοδικού, αναρωτήθηκε στο άρθρο του για το ποιά είναι η γνώμη των αναγνωστών, ενώ και ο ίδιος ξεχώρισε σαν ''αγαπημένες'' του, διάφορες άλλες ελληνικές λέξεις...


Ενα σπάνιο βίντεο από τον εορτασμό της χιλιετηρίδας ή της χιλιετούς πορείας του.Κοινοβιακού Μοναστηριακού πολιτεύματος
στο Άγιο Όρος τον Ιούνιο του 1963 κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.
Κατά τις εκδηλώσεις μετά την θεία Λειτουργία σχηματίσθηκε ιερά πομπή και έγινε λιτανεία γύρω από τον Ιερό Ναό του Πρωτάτου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Δεν έχεις χρόνο για γυμναστήριο;
Δες πώς να χωρέσεις πάνω από μία ώρα άσκησης την ημέρα και πώς να κάψεις
περισσότερες από 600 θερμίδες χωρίς καν να φορέσεις αθλητικά!

Κάνε μία ώρα άσκηση (τουλάχιστον) χωρίς να το καταλάβεις κάθε μέρα. Υπάρχει τρόπος!




7:00 π.μ. Στο Ντους

Αντί να ονειροπολείς, χρησιμοποίησε αυτόν το χρόνο για να ξυπνήσεις τους μυς σου, κάνοντας μερικές κάμψεις στον τοίχο της μπανιέρας. Με τις παλάμες στο ύψος των ώμων, λύγισε τους αγκώνες, χαμήλωσε το κεφάλι προς τον τοίχο και σπρώξε προς τα πίσω με τα χέρια σου.

Καις 10 θερμίδες σε 2 λεπτά.

7:30 π.μ. Στο Πρωινό

Ενώ περιμένεις να ψηθεί το τοστ, φτιάξε λυγερά πόδια κάνοντας εναλλαγές προβολών ή βαθιά καθίσματα. Δώσε μόνο προσοχή στη στάση σου: η σπονδυλική σου στήλη να είναι σε ευθεία όταν κατεβαίνες αργά για τα καθίσματα. Για να τη διατηρήσεις, βάλε τα χέρια σου στη μέση σου.

Καις 30 θερμίδες σε 3 λεπτά

8:00 π.μ. Στο Αυτοκίνητο

Εκμεταλλεύσου την οδήγηση για να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου. Την επόμενη φορά που θα κολλήσεις στην κίνηση, ρούφα την κοιλιά και μείνε για 10 δευτερόλεπτα κάθε φορά. Είσαι καθιστή, με το ραδιόφωνο να παίζει – πόσο πιο εύκολη να γίνει η άσκηση τελικά;

Καις 25 θερμίδες σε 6 λεπτά.

9:00 π.μ. Προς το Χώρο Εργασίας σου

Πάρκαρε το αυτοκίνητό σου τουλάχιστον 500 μέτρα μακριά από το γραφείο σου. Περπάτησε με έντονο ρυθμό, μέχρι να φτάσεις στο χώρο της εργασίας σου

Καις: 100 θερμίδες ανά 500 μέτρα.

9:15 π.μ. Προς το Γραφείο σου

Οι άλλοι περιμένουν να έρθει το ασανσέρ; Όχι όμως εσύ! Εάν είσαι από τις τυχερές που το γραφείο σου είναι σε όροφο, ανέβα από τις σκάλες.

Καις 15 θερμίδες ανά 10 σκαλιά.

11:00 π.μ. Στο Γραφείο

Ξεπέρασε την πτώση της ενέργειάς σου λίγο πριν το μεσημέρι (και τα τρεξίματα του αφεντικού), βάζοντας ένα μικρό μαξιλάρι ή ένα μαλακό μπαλάκι ανάμεσα στα γόνατα και πίεσε τους μηρούς μεταξύ τους για 10 δευτερόλεπτα τη φορά.

Καις 25 θερμίδες σε 5 λεπτά.


Η Σερβία ξεκίνησε εντυπωσιακά καλά, μετά όμως η Αμερική ήταν απλά ασταμάτητη και απολαυστική, με τους παίκτες του Μάικ
Σιζέφσκι να παίζουν διαστημικό μπάσκετ και να κάνουν πάρτι απέναντι την Σερβία με 129-92, κατακτώντας το πέμπτο χρυσό μετάλλιο τους σε Παγκόσμιο Κύπελλο!

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα ήταν ο…καθοδηγητής της Σερβίας στα πρώτα λεπτά του μεγάλου τελικού απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες και με την πολύτιμη συμβολή του η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε προβάδισμα με 5-10 μετά από τρία λεπτά αναμέτρησης. Η Σερβία συνέχισε με τον ίδιο καλό ρυθμό και τις λύσεις απέναντι στην Αμερική και ανέβασε την διαφορά της στους οκτώ πόντους και το 7-15! Κάπου εκεί όμως, ο Κάιρι Ιρβινγκ πήρε το όπλο του, οι ΗΠΑ έτρεξαν ένα αναπάντητο σερί 15-0 και πέρασαν μπροστά με 22-15 στο έβδομο λεπτό. Οι Σέρβοι έδειχναν αποσυντονισμένοι από την ξαφνική αντεπίθεση των Αμερικανών και έτσι στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, η ομάδα του Μάικ Σιζέφσκι ήταν μπροστά με 35-21.

Το «πάρτι» των Ηνωμένων Πολιτειών δεν διακόπηκε στην δεύτερη περίοδο, με την διαφορά να αγγίζει τους 20 πόντους και να τους ξεπερνάει, φτάνοντας τους 21 πόντους και το 50-29 στα μισά του δεκαλέπτου. Η ευστοχία των Αμερικανών από την γραμμή του τρίποντου ήταν εντυπωσιακή, ο ρυθμός τους ασταμάτητος, οι Σέρβοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν και στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου το σκορ ήταν 67-41.

Η τρίτη περίοδος συνέχισε να είναι το ίδιο εφιαλτική για τους Σέρβους, με την Αμερική να κάνει ό,τι θέλει μέσα στο παρκέ, να συνδυάζει την καθολική υπεροχή της με το θέαμα και να μην σταματά πουθενά, μην δείχνοντας καμία διάθεση να ρίξει τον ρυθμό της! Η …διαστημική Αμερική, έχοντας «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, ξεπέρασε τους 100 πόντους στο 29ο λεπτό, ενώ έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο με 105-67!!

Η Σερβία στην τελευταία περίοδο προσπάθησε με πάθος αλλά φυσικά οι ΗΠΑ είχαν ήδη κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο… Η νίκη των παικτών του Μάικ Σιζέφσκι ήρθε με το πληθωρικό 129-92 και για πέμπτη φορά στην ιστορία της ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Δεκάλεπτα: 35-21, 67-41, 105-67, 129-92.


Στην ταινία θα δούμε και τον αγαπημένο ηθοποιό Robin Williams... Η αγαπημένη σειρά ταινιών επιστρέφει και πάλι στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου. Η μαγεία που «ξυπνά» τα
εκθέματα του μουσείου αρχίζει να εξαφανίζεται... Ο Λάρι (Μπεν Στίλερ) συγκεντρώνει τους φίλους του - αγαπημένους και νέους χαρακτήρες της παγκόσμιας Ιστορίας - και τους οδηγεί σε ένα αξέχαστο ταξίδι, ως την άλλη άκρη του κόσμου. Θα καταφέρει άραγε να τους ξαναδώσει ζωή ή θα επιστρέψουν στη μονότονη καθημερινότητα που είχαν ως εκθέματα μουσείου;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Είδος: Κωμωδία, Οικογενειακή, Περιπέτειας

Σενάριο: Robert Ben Garant, David Guion, Michael Handelman, Thomas Lennon

Σκηνοθεσία: Shawn Levy

Πρωταγωνιστούν: Ben Stiller, Robin Williams, Dan Stevens

Πρεμιέρα(Ελλάδα): 25 Δεκεμβρίου 2014

Χώρα Παραγωγής: USA, UK

Γλώσσα: English


​Τα παιδιά από το GSMArena φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες φωτογραφίες του μη ανακοινωμένου OPPO N3 με περιστρεφόμενη κάμερα. Πρόκειται για το δεύτερο κατά σειρά μοντέλο smartphone της OPPO μετά το μοντέλο N1 και ο σχεδιασμός του δείχνει τόσο ιδιαίτερος όσο και ανορθόδοξος. Λογικά η περιστρεφόμενη κάμερα του OPPO N3 - ακόμα δεν γνωρίζουμε τα Megapixel και άλλες πληροφορίες σχετικά με αυτή - θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως κεντρική κάμερα αλλά και ως «μπροστινή» για φωτογραφίες selfie. Από αυτές τις δυο πρώτες φωτογραφίες μαθαίνουμε ότι η κάμερα θα έχει διπλό LED flash και γενικά το σώμα του κινητού φαίνεται να είναι αρκετά λεπτό. Πηγή Μάθε για: Android, Android Smartphones, OPPO, OPPO Android smartphones, OPPO N3 Συντάκτης: Κώστας Βλαχάκης.


H Apple έφερε την πολυπόθητη μεγαλύτερη οθόνη με το νέο 5.5 ιντσών phablet της που ονόμασε iPhone 6 Plus. Όπως ήταν αναμενόμενο κάτι τέτοιο δεν θα περνούσε απαρατήρητο, ιδιαίτερα από τη Samsung η οποία ετοίμασε την κατάλληλη υποδοχή για το iPhone 6. Δημοσίευσε φωτογραφία με τα λόγια του Steve Jobs στο Twitter, 6 β ιντεάκια με τίτλο «It Doesn't Take a Genious» και συνεχίζει. Αυτή τη φορά το νέο video αναφέρεται ξεκάθαρα στη σειρά Galaxy Note και την υποδοχή που είχε 2011 όπου όλοι θεώρησαν ότι η οθόνη ήταν υπερβολικά μεγάλη, η Wall Street Journal το είχε παρομοιάσει με τοστ. Στη συνέχεια παρουσιάζει quotes που παρουσιάζουν το iPhone 6 Plus ως wannabe Galaxy Note. Πηγή Μάθε για: Apple, iPhone Plus, Samsung, Samsung Galaxy Note 4 Συντάκτης: Λορένα Σιούτη.


​Το Samsung Galaxy Alpha είναι η πρώτη συσκευή της Samsung με μεταλλικό frame και από σήμερα είναι διαθέσιμο σε Αγγλία και Ρωσία, στη συνέχεια
θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες αγορές. όπως έχουμε ξαναπεί, δεν μιλάμε για κάποια προσιτή συσκευή, στη MediaMarkt Γερμανίας την είχαμε δει στα 649 ευρώ και στην Αγγλία στα £549 (περίπου 690 ευρώ). Η τιμή αυτή είναι λίγο πιο κάτω από το Samsung Galaxy S5. Το Samsung Galaxy Alpha είναι το «όπλο» της Samsung για να συναγωνιστεί το επίσης φρέσκο iPhone 6 με οθόνη 4.7 ιντσών. Το Galaxy Alpha είναι ελάχιστα πιο μικρό και πιο λεπτό από το iPhone 6 (6.7mm vs. 6.9mm), ενώ έχουν την ίδια 4.7 ιντσών οθόνη με ανάλυση 720 x 1280 pixels. Άλλα χαρακτηριστικά του είναι 12 MP εξωτερική κάμερα, αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, αισθητήρας καρδιακών παλμών, octa-core Exynos 5 5430 επεξεργαστής, 2 GB RAM, 32 GB ενσωματωμένη μνήμη και 1860 mAh μπαταρία. Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Alpha ελληνικό βίντεο παρουσίαση Πηγή Μάθε για: Android, Samsung, Samsung Android smartphnones, Samsung Galaxy Alpha Συντάκτης: Λορένα Σιούτη.


​Πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 88 ετών, ο σκηνοθέτης Γιώργος Σκαλενάκης, γνωστός από τις ταινίες του «Ντάμα σπαθί», «Αχ αυτή η γυναίκα μου», «Επιχείρηση Απόλλων» και άλλες επιτυχίες...

Ο σκηνοθέτης και δάσκαλος, από το 1975 της Σχολής Κινηματογράφου Λ. Σαυράκου, Γιώργος Σκαλενάκης, γεννήθηκε το 1926 στο Πορτ Σάιντ της Αιγύπτου. Αποφοίτησε από την Ακαδημία Κινηματογράφου της Πράγας, όπου κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του δημιούργησε μια σειρά από ταινίες μικρού μήκους που διακρίθηκαν σε διεθνή φεστιβάλ, ενώ η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του είναι «Τα Μπλουζ της Πράγας» (1963).

Το 1966 ύστερα από πρόσκληση της εταιρείας «Θ. Δαμασκηνός-Β. Μιχαηλίδης» γύρισε στην Ελλάδα και σκηνοθέτησε την πρώτη του μεγάλου μήκους ελληνική ταινία «Διπλοπενιές» με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι ταινίες «Ντάμα Σπαθί» (1966), «Αχ αυτή η γυναίκα μου» (1967), «Επιχείρηση Απόλλων» (1968), «Βυζαντινή Ραψωδία» (1968), «Θυμήσου αγάπη μου» (1969) και «Το νησί της Αφροδίτης» (1969), στο οποίο πρωταγωνίστησε η Κατίνα Παξινού, στη μοναδική της εμφάνιση σε ελληνική ταινία.

Εργάσθηκε επίσης στην ελληνική τηλεόραση, σκηνοθετώντας πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως η συνεργασία του με τον Κλάους Κίνσκυ στην τηλεοπτική σειρά '΄Κατοχή΄΄ το 1973.

Η οικογένεια του Γιώργου Σκαλενάκη θα βρίσκεται αύριο στις 11:00 στη Σχολή Σταυράκου (Πατησίων 65) για να δεχτεί συλλυπητήρια. Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη στις 14:00 στο Ναό των Αγίων Θεοδώρων, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

zwdia-15-9-14 Δείτε τα ζώδια για σήμερα 15/9/2014-Δείτε τι έχουν να πουν τα ζώδια για σας σήμερα,ποιες είναι οι προβλέψεις και τα σχέδια γι αυτήν την ημέρα.Απολαύστε το κάθε ένα ζώδιο και μια περιγραφή ξεχωριστή για το καθένα, VIDEO

oneiro-itan-15-9-2014

Όνειρο Ήταν τι θα δούμε σήμερα 15/9/2014

Συγκλονιστικά γεγονότα αποκαλύπτει η Ήβη στον Αντώνη για ότι αφορά την Αγγελική και του αποκαλύπτει ακόμα ότι εκείνη ήταν υπεύθυνη για όλα αυτά που τις έχουν συμβεί.Ο Αντώνης λαμβάνει το ημερολόγιο που όπως σας είχαμε πει είχε βρεθεί στο σπίτι του Κατσιά που κρατούσε και την άλλη κοπέλα αιχμάλωτη παρέα με την Ήβη στην Αθήνα από τον διοικητή της πυροσβεστικής. Τα γεγονότα που θα αποκαλυφθούν από το ημερολόγιο θα είναι πολύ σοκαριστικό. Μετά την συνάντηση του Αλέξανδρου με τον Βίκτορα θα συμμαχήσουν και τότε ο Βίκτορας θα αρχίσει να παίζει στην Δόμνα διπλό παιχνίδι....

Καλλιτέχνης: Kadebostany
Άλμπουμ: Pop Collection
Τραγούδι: Castle in the Snow
Ελληνικά
Κάστρο στο χιόνι

Αγγλικά
Lyrics Castle in the Snow

The light is fading now
My soul is running on a path that I can not reach
My brain is turning and my head is hurting
everyday a little bit more

The light is fading now
My force is being sucked by a bloody leech
My fear is smiling and my dread is singing
everynight a little bit more
I can not see anything
I am blindfolded

I can hear the birds
I can see them fly
I can see the sky

I can hear the birds
I can see them fly
I can see the sky
It's a battle cry

I'm a zombie
I don't know what to do
I should be hidden in a place
but I gotta stay stay stay, stay stay stay STAY
I'm so lonely
I don't know if I'll get through
I wanna be floating in space
but I gotta stay stay stay, stay stay stay STAY

I can hear the birds
I can see them fly
I can see the sky

I can hear the birds
I can see them fly
I can see the sky
It's a battle cry

I can hear the birds
I can see them fly
I can see the sky

I can hear the birds
I can see them fly
I can see the sky
It's a battle cry

I can hear the birds
I can see them fly
I can see the sky

I can hear the birds
I can see them fly
I can see the sky
It's a battle cry

I can hear the birds
I can see them fly
I can see the sky

I can hear the birds
I can see them fly
I can see the sky
It's a battle cry

Kadebostany - Castle in the snow (LIVE HD)

Ελληνικά
Κάστρο στο χιόνι

Το φως ξεθωριάζει τώρα
Η ψυχή μου τρέχει σε ένα μονοπάτι που δεν φτάνω
Ο εγκέφαλός μου γυρνάει και το κεφάλι μου πονάει

Το φως ξεθωριάζει τώρα
Η δύναμή μου παρασύρεται από μια αιματηρή βδέλλα
Ο φόβος μου χαμογελά και ο τρόμος μου τραγουδά
κάθε μέρα όλο και περισσότερο
δεν μπορώ να δω τίποτα
Τα μάτια μου είναι καλυμένα

Μπορώ να ακούσω τα πουλιά
Μπορώ να τα δώ να πετούν
Μπορώ να δω τον ουρανό

Μπορώ να ακούσω τα πουλιά
Μπορώ να τα δώ να πετούν
Μπορώ να δω τον ουρανό
Είναι μια κραυγή μάχης

Είμαι ένα ζόμπι
Δεν ξέρω τι να κάνω
Έπρεπε να κρυφτώ σε ένα μέρος
Αλλά θα μείνω μείνω μείνω,μείνω μείνω μείνω ΜΕΙΝΩ
Είμαι τόσο μόνος
Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω
Θέλω να επιπλέω στο κενό
Αλλά θα μείνω μείνω μείνω,μείνω μείνω μείνω ΜΕΙΝΩ
Μπορώ να ακούσω τα πουλιά
Μπορώ να τα δώ να πετούν
Μπορώ να δω τον ουρανό

Μπορώ να ακούσω τα πουλιά
Μπορώ να τα δώ να πετούν
Μπορώ να δω τον ουρανό
Είναι μια κραυγή μάχης
Μπορώ να ακούσω τα πουλιά
Μπορώ να τα δώ να πετούν
Μπορώ να δω τον ουρανό

Μπορώ να ακούσω τα πουλιά
Μπορώ να τα δώ να πετούν
Μπορώ να δω τον ουρανό
Είναι μια κραυγή μάχης

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget