15/7/14

KARA PARA ASK BOLUM Διαμάντια και Έρωτας Επεισόδο 8-9-10-11-12 diamantia kai erotas epeisodia 8-9-10-11-12 greek subs
Διαμάντια και Έρωτας – Επεισόδιο 8- Ο Ομέρ προσπαθεί να εξηγήσει στην Ελίφ τις παράνομες δραστηριότητες του πατέρα της, χωρίς όμως να γνωρίζει πως και η ίδια έχει μπλεχτεί στην προσπάθειά της να σώσει την αδερφή της. Κι ενώ η Ζερίν καλεί στο σπίτι της τον Ταγιάρ, ο Μερτ αρχίζει να ψάχνει για τη Νιλουφέρ.

Διαμάντια και Έρωτας – Επεισόδιο 9- Ο Ομέρ είναι σίγουρος ότι η Ελίφ κινδυνεύει, αλλά εκείνη δεν το παραδέχεται. Παράλληλα, ο Μετίν μαθαίνει πως η Ελίφ δεν ταξίδευε μόνη και ο Ταγιάρ ψάχνει τον Μερτ. Η Ζερίν ετοιμάζεται να υποδεχθεί τις κόρες της χωρίς να υποψιάζεται το παραμικρό.

Διαμάντια και Έρωτας – Επεισόδιο 10- Η Μπαχάρ θέλει να πείσει τον Λεβέντ να την βοηθήσει να βάλει το σχέδιό της σε εφαρμογή κι ενώ η οικογένεια του Ομέρ δυσκολεύεται να πληρώσει τα χρέη της, η Ελίφ επισκέπτεται τον Ομέρ στο σπίτι του.

Διαμάντια και Έρωτας – Επεισόδιο 11- H Ελίφ και ο Ομέρ βάζουν σε εφαρμογή ο σχέδιό τους, η Ελίφ όμως συνεχίζει να δέχεται πιέσεις απ” τον Μετίν που την εκβιάζει. Την ίδια στιγμή, η Μπαχάρ προσφέρεται να την βοηθήσει, συστήνοντας τον Λεβέντ στην Ελίφ.

Διαμάντια και Έρωτας – Επεισόδιο 12- Η Ελίφ θα βρεθεί παγιδευμένη ανάμεσα στον Ομέρ και στη μητέρα της, ενώ παράλληλα πασχίζει να δει το βίντεο που της έστειλε ο Μετίν πριν το δει κάποιος άλλος.

Διαμάντια και Έρωτας – Επεισόδιο 8-9-10-11-12 diamantia kai erotas epeisodia greek subs

PLL all seasons Επεισοδια Pretty Little Liars Ελληνικοι υποτιτλοι Cast Actress Πρωταγωνιστριες Ηθοποιοι Greek subs episodes seasons 1-2-3-4-5 Pretty Little Liars είναι αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά μυστηρίου και είναι βασισμένη στη σειρά βιβλίων της Sara Shepard. Η σειρά έκανε την πρεμιέρα της στις 8 Ιουνίου 2010 από το καλωδιακό κανάλι ABC Family.
Αρχικά ο πρώτος κύκλος της σειράς θα αποτελούνταν από 10 μόνο επεισόδια, αλλά μετά την επιτυχία που σημείωσε η σειρά το καλοκαίρι, ετοιμάστηκαν άλλα 12 επεισόδια τα οποία άρχισαν να προβάλλονται στις 3 Ιανουαρίου 2010. Στις 10 Ιανουαρίου 2011, το ABC ανανέωσε τη σειρά για ένα δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Ο δεύτερος κύκλος θα αρχίσει να προβάλλεται στις 14 Ιουνίου 2011. Θα προβληθούν 12 επεισόδια το καλοκαίρι και άλλα 12 τη χειμερινή σεζόν.
STAR CHANNEL Δευτέρα-Παρασκευή στις 15:30 Ξένη Σειρά

Σε αντίθεση με τα βιβλία, η σειρά δείχνει τη ζωή των τεσσάρων κοριτσιών ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση της φίλης τους Alison. Όταν αρχίζουν να λαμβάνουν τα μηνύματα θεωρούν πως πίσω από την "A" κρύβεται η ίδια η Alison. Σύντομα όμως ανακαλύπτουν το πτώμα της και έτσι τα κορίτσια συνειδητοποιούν ότι κάποιος άλλος γνωρίζει όλα τα μυστικά τους,ακόμα και αυτά που είχαν καταφέρει να κρύψουν για πολύ καιρό και γνώριζε μόνο η Alison.

Πατηστε στο λινκ περιμενετε 3 δευτερολεπτα και μετα πατηστε
πανω δεξια στην οθονη στη λεξη skip ad για να δειτε τα video

ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ VIDEO, ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ!

Ελληνικοι υποτιτλοι Pretty Little Liars Season 1 Επεισοδιο 1 VIDEO
Ελληνικοι υποτιτλοι Pretty Little Liars Season 1 Τελευταιο Επεισοδιο 22 VIDEO
Ελληνικοι υποτιτλοι Pretty Little Liars Season 2 Επεισοδιο 1 VIDEO
Ελληνικοι υποτιτλοι Pretty Little Liars Season 2 Τελευταιο Επεισοδιο 25 VIDEO
Ελληνικοι υποτιτλοι Pretty Little Liars Season 3 Επεισοδιο 1 VIDEO
Ελληνικοι υποτιτλοι Pretty Little Liars Season 3 Τελευταιο Επεισοδιο 24 VIDEO
Ελληνικοι υποτιτλοι Pretty Little Liars Season 4 Επεισοδιο 1 VIDEO
Ελληνικοι υποτιτλοι Pretty Little Liars Season 4 Τελευταιο Επεισοδιο 24 VIDEO
Ελληνικοι υποτιτλοι Pretty Little Liars Season 5 Επεισοδιο 1 VIDEO
Ελληνικοι υποτιτλοι Pretty Little Liars Season 5 Τελευταιο Επεισοδιο 24 VIDEO


Χαρακτήρες
Aria Montgomery (Lucy Hale): Επιστρέφει στο Rosewood με την οικογένεια της έπειτα από ένα χρόνο απουσίας. Γνωρίζει πως ο πατέρας της διατηρεί εξωσυζυγική σχέση άλλα το κρατάει μυστικό από τη μητέρα και τον αδερφό της. Σύντομα γνωρίζει τον Ezra Fitz σε ένα μπαρ και ερωτεύονται αμέσως. Το μόνο πρόβλημα: σύντομα ανακαλύπτουν πως ο Ezra είναι ο νέος καθηγητής αγγλικών της.

Hanna Marin (Ashley Benson): Πριν την εξαφάνιση της Alison, η Hanna είχε παραπάνω κιλά, δεν είχε καθόλου αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και βρισκόταν πάντοτε στην σκιά της. Μετά όμως την εξαφάνισή της, η Hanna αλλάζει εμφάνιση, αποκτά το αγόρι των ονείρων της και παίρνει τη θέση της ως το πιο δημοφιλές κορίτσι του σχολείου. Σταδιακά χάνει το ενδιαφέρον της για τη δημοσιότητα και έρχεται πιο κοντά με την παλιά της παρέα.

Spencer Hastings (Troian Bellisario): Θεωρείται τελειομανής και ανήκει σε μια αρκετά εύπορη οικογένεια. Η σχέση της με τη μεγαλύτερη αδερφή της Melissa είναι τεταμένη καθώς πάντα οι γονείς της υπερασπίζονταν εκείνη και όπως αργότερα αναφέρει, δεν πρόσεξαν ούτε την απουσία της όταν μικρή το έσκασε από το σπίτι.

Emily Fields (Shay Mitchell): Ανήκει στην ομάδα κολύμβησης του σχολείου της. Μέσω της γνωριμίας της με τη νέα κάτοικο του σπιτιού της Alison ανακαλύπτει πως είναι ομοφυλόφιλη, γεγονός που προκαλεί σημαντικές τριβές με την οικογένεια της και ιδιαίτερα με τη μητέρα της.

Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse): Η πρώην αρχηγός της πιο δημοφιλούς κλίκας του σχολείου, η οποία θεωρεί πως "έφτιαξε" όλες τις υπόλοιπες. Ξέρει καλά πως να αποσπά τα βαθύτερα μυστικά των άλλων, με τα οποία στη συνέχεια τους απειλεί και καταφέρνει να περνάει πάντα το δικό της. Εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ενός πυτζάμα πάρτυ. Ένα χρόνο μετά, το μυστήριο δεν έχει λυθεί, έχει βρεθεί όμως το πτώμα της.

Jenna Marshall (Tammin Surkok): Είναι η θετή αδερφή του Toby Cavanaugh. Έχασε την όρασή της εξαιτίας μιας φάρσας που έστησε η Alison, με αρχικό στόχο τον Toby. Ο Toby ανέλαβε την ευθύνη για το ατύχημα αφού τον εκβίασε η Alison. Είναι ερωτευμένη με τον θετό αδερφό της και όταν συνειδητοποιεί ότι εκείνος δεν είναι, γίνεται απίστευτα κτητική.

Toby Cavanaugh (Keegan Allen): Ενδιαφέρεται για την Emily και την έσωσε όταν το αγόρι της προσπάθησε να την βιάσει. Αργότερα συνεργάζονται στο εργαστήριο της χημείας και αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση. Η Alison είχε πείσει τα κορίτσια ότι ο Toby τις παρακολουθούσε και έτσι τώρα τον υποπτεύονται για το φόνο της. Τον συλλαμβάνουν άδικα αλλά τελικά απαλλάσσεται από τις κατηγορίες.

Caleb Rivers (Tyler Blackburn): Είναι νέος μαθητής και θεωρείται το "κακό παιδί" του σχολείου.


Pretty Little Liars - Είδος Νεανικό Δράμα Μυστηρίου Θρίλλερ...
Βασισμένη σε Όμορφες Μικρές Ψεύτρες από Sara Shepard
Αναπτύχθηκε από I. Marlene King
Πρωταγωνιστούν
Troian Bellisario
Ashley Benson
Tyler Blackburn
Holly Marie Combs
Lucy Hale
Ian Harding
Bianca Lawson
Laura Leighton
Chad Lowe
Shay Mitchell
Janel Parrish
Sasha Pieterse
Μουσική έναρξης "Secret" από τις The Pierces
Συνθέτης(ες) Michael Suby
Χώρα προέλευσης Η.Π.Α
Αυθεντική(ες) γλώσσα(ες) Αγγλικά
Αρ. Κύκλων 5
Αρ. Επεισοδείων 95

πηγη mavrixina-blogspot-gr pretty-little-liars

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget