y

DIAMANTIA KAI ERWTAS EPEISODIA 8-9-10-11-12

KARA PARA ASK BOLUM Διαμάντια και Έρωτας Επεισόδο 8-9-10-11-12 diamantia kai erotas epeisodia 8-9-10-11-12 greek subs
Διαμάντια και Έρωτας – Επεισόδιο 8- Ο Ομέρ προσπαθεί να εξηγήσει στην Ελίφ τις παράνομες δραστηριότητες του πατέρα της, χωρίς όμως να γνωρίζει πως και η ίδια έχει μπλεχτεί στην προσπάθειά της να σώσει την αδερφή της. Κι ενώ η Ζερίν καλεί στο σπίτι της τον Ταγιάρ, ο Μερτ αρχίζει να ψάχνει για τη Νιλουφέρ.

Διαμάντια και Έρωτας – Επεισόδιο 9- Ο Ομέρ είναι σίγουρος ότι η Ελίφ κινδυνεύει, αλλά εκείνη δεν το παραδέχεται. Παράλληλα, ο Μετίν μαθαίνει πως η Ελίφ δεν ταξίδευε μόνη και ο Ταγιάρ ψάχνει τον Μερτ. Η Ζερίν ετοιμάζεται να υποδεχθεί τις κόρες της χωρίς να υποψιάζεται το παραμικρό.

Διαμάντια και Έρωτας – Επεισόδιο 10- Η Μπαχάρ θέλει να πείσει τον Λεβέντ να την βοηθήσει να βάλει το σχέδιό της σε εφαρμογή κι ενώ η οικογένεια του Ομέρ δυσκολεύεται να πληρώσει τα χρέη της, η Ελίφ επισκέπτεται τον Ομέρ στο σπίτι του.

Διαμάντια και Έρωτας – Επεισόδιο 11- H Ελίφ και ο Ομέρ βάζουν σε εφαρμογή ο σχέδιό τους, η Ελίφ όμως συνεχίζει να δέχεται πιέσεις απ” τον Μετίν που την εκβιάζει. Την ίδια στιγμή, η Μπαχάρ προσφέρεται να την βοηθήσει, συστήνοντας τον Λεβέντ στην Ελίφ.

Διαμάντια και Έρωτας – Επεισόδιο 12- Η Ελίφ θα βρεθεί παγιδευμένη ανάμεσα στον Ομέρ και στη μητέρα της, ενώ παράλληλα πασχίζει να δει το βίντεο που της έστειλε ο Μετίν πριν το δει κάποιος άλλος.

Διαμάντια και Έρωτας – Επεισόδιο 8-9-10-11-12 diamantia kai erotas epeisodia greek subs

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget