25/6/14


​akarsu episodes Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 210-211-212-213-214 prodosia

Επεισόδιο 210
Δευτέρα 7/7

Η Μπαχάρ, με δάκρυα στα μάτια μιλάει στον Σονέρ για το φοβερό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει όλη την οικογένειά της. Του εξηγεί πως για εκείνους δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα αλλά μπορεί να κάνει κάτι για να σώσει τη ζωή της Ζεχρά. Τα λόγια της συγκινούν τον Σονέρ. Ο Οσμάν, ο οποίος εξακολουθεί να κρύβεται στο σπίτι του Αρίφ, αρχίζει σιγά-σιγά να αναρρώνει. Ο Μετέ βρίσκει τυχαία ενώ είναι μαζί με τον Οσμάν, ένα μέρος από το κομπολόι του Μιτχάτ και το κρατάει. Στο μεταξύ, ένας φίλος του Αρίφ, πού έχει καιρό να τον δει, έρχεται στο σπίτι χωρίς να ειδοποιήσει. Αυτή η επίσκεψη του Αμτζάογλου δεν θα είναι ευχάριστη. Είναι επικίνδυνη για τον Οσμάν, που κρύβεται. Η Νεριμάν, ο Κεμάλ και η Μεσουντέ, βλέπουν την Τζεμιλέ, τη Χασεφέ και τον Μετέ να πηγαίνουν στο σπίτι του Αρίφ. Η Νεριμάν κάνει ένα προσβλητικό σχόλιο για τη Χασεφέ και προκαλεί την οργή του Κεμάλ. Ο Μετέ συναντάει ξανά την Αϊτσά κρυφά αλλά η ρομαντική ατμόσφαιρα καταστρέφεται όταν η Αϊτσά βλέπει στα χέρια του αγαπημένου της το κομπολόι του Μιτχάτ. Όταν τον ρωτάει που το βρήκε, ο Μετέ της λέει την αλήθεια και η Αϊτσά συνειδητοποιεί πως έγιναν τα πράγματα και πως πράγματι ο αδελφός της ήταν αυτός, που σκότωσε τον Αϊντίν. Θυμωμένη έρχεται αντιμέτωπη με την Μπετούλ. Η Ντενίζ ζητάει από τη Μπαχάρ να περάσουν μαζί την τελευταία της μέρα πριν ταξιδέψει για Λονδίνο μαζί με τη Ζεχρά, τη Μπερίν, τον Αχμέτ και τον Χακάν. Μαζί με τον Σονέρ πηγαίνουν σε ένα πάρκο, όπου παίζουν και διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Ο Σονέρ, που δεν θέλει να στενοχωρήσει την Μπαχάρ, εκφράζει τα συναισθήματά του προς αυτήν μέσω της Ντενίζ. Η Ντενίζ και η Μπαχάρ μένουν για λίγο μόνες τους και δέχονται την επίθεση δύο αντρών, που τις απαγάγουν. Ο Σονέρ τρελαίνεται όταν δεν τις βρίσκει. Υποψιάζεται ότι ο Ζιγιά κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση και πηγαίνει έξαλλος να τον βρει. Την ίδια ώρα, η Ντενίζ και η Μπαχάρ μεταφέρονται αναίσθητες σε ένα ερημικό σπίτι. Η Μπαχάρ κινδυνεύει να πνιγεί αλλά την τελευταία στιγμή τη βοηθάει η μικρούλα Ντενίζ. Ο Σονέρ στρέφεται εναντίον της Καρολίν καθώς πιστεύει πως εκείνη έχει απαγάγει την κόρη του και την Μπαχάρ για να τους εκδικηθεί επειδή κατέστρεψαν τα σχέδια της σχετικά με τον Χακάν

Επεισόδιο 211
Τρίτη 8/7

Η Μπαχάρ βοηθάει τη μικρή Ντενίζ να το σκάσει από το σπίτι, που τις κρατούν και να πάει να βρει βοήθεια ενώ εκείνη αναγκάζεται να παραμείνει. Γίνονται όμως αντιληπτές από τους απαγωγείς, οι οποίοι δίχως να χάσουν χρόνο βγαίνουν στο δρόμο και κυνηγούν τη Ντενίζ ενώ χτυπούν την Μπαχάρ για να τους δώσει πληροφορίες. Εν τω μεταξύ ο Σονέρ και ο Σουλεϊμάν ψάχνουν παντού για να τις βρουν. Ο Σονέρ τρελαίνεται στη σκέψη ότι η Ντενίζ και η Μπαχάρ μπορεί να πάθουν κακό. Ο Σουλεϊμάν, όπως πάντα, στέκεται στο πλευρό του και προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Η Ντενίζ βρίσκει έναν άγνωστο, του εξηγεί τι συμβαίνει και μαζί πηγαίνουν να βρουν τον Σονέρ ενώ τους καταδιώκουν οι απαγωγείς. Η τύχη είναι με το μέρος του Σονέρ, οποίος βρίσκει τη Ντενίζ και με τον Σουλεϊμάν εξουδετερώνουν τους απαγωγείς. Πρέπει όμως να σώσουν και την Μπαχάρ και ο Σονέρ με τον Σουλεϊμαν καταστρώνουν ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο με δόλωμα την ίδια τη Ντενίζ. Όλα πάνε καλά και επιστρέφουν σπίτι τους αλλά ο Σονέρ με τον Σουλεϊμάν ψάχνουν να βρουν το πρόσωπο, που βρίσκεται πίσω από την απαγωγή. Σύντομα αντιλαμβάνονται πως ήταν ένα ακόμα σατανικό σχέδιο της Καρολίν. Την ίδια ώρα η Καρολίν είναι έξαλλη με τις εξελίξεις. Ο Τουγρούλ ενημερώνει τους δεξιούς ότι ο Οσμάν κρύβεται στο σπίτι του Αρίφ. Μια ομάδα από αυτούς κάνουν έφοδο τη νύχτα στο σπίτι. Η παράξενη συμπεριφορά της Μπετούλ κινεί τις υποψίες της Αϊτσά, η οποία σπεύδει να ενημερώσει την οικογένεια του Μετέ. Η Τζεμιλέ τηλεφωνεί στον Αρίφ. Αφού δεν παίρνει απάντηση, αποφασίζουν με το Μετέ να περάσουν από το σπίτι του και να ελέγξουν τι συμβαίνει. Βρίσκονται όμως αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση. Ο Σονέρ και η Μπαχάρ έχουν αναπτύξει δυνατά αισθήματα ο ένας για τον άλλο. Το διάστημα αυτό η Ζεχρά ετοιμάζεται να φύγει στην Αγγλία για να χειρουργηθεί…

Επεισόδιο 212
Τετάρτη 9/7

Ο Τουγρούλ θέλει να εκδικηθεί τον Αρίφ και στέλνει ένα προσωπικό αντικείμενό του στην Τζεμιλέ. Η Τζεμιλέ, ο Μετέ, η Χασεφέ, η Ντενίζ αποχαιρετούν τη Ζεχρά και την Μπαχάρ, που πηγαίνουν στην Αγγλία για την επέμβαση. Οι στιγμές είναι πολύ συγκινητικές. Ο Σονέρ αποχαιρετά την Μπαχάρ προσπαθώντας να μην εκδηλώσει τα αισθήματά του. Ο Ζιγιά εμφανίζεται ξαφνικά και εύχεται καλή τύχη στην Μπαχάρ. Παράλληλα η Φιλίζ έχει βγάλει εισιτήρια ώστε να πάει με τον Σονέρ και τη Ντενίζ στη Ντίσνεϋλαντ. Η Μπαχάρ πηγαίνει στην Αγγλία, όπου εκεί την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Ο Σονέρ βρίσκεται και εκείνος εκεί για να της συμπαρασταθεί. Είναι η πρώτη φορά, που μένουν μόνοι τους. Η ζωή του Οσμάν για δεύτερη φορά διατρέχει μεγάλο κίνδυνο. Η οικογένεια του πρέπει να του βρει άμεσα μια νέα κρυψώνα. Η λύση έρχεται από κάποιον, που δεν περιμένουν και αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για όλη την οικογένεια. Η Αϊτσά προσφέρεται να κρύψει τον Οσμάν στο σπίτι της, ένα μέρος, που κανένας δεν θα υποψιαστεί. Ο Τουγρούλ ζητά από τον Αρίφ και την Τζεμιλέ να συναντηθούν ώστε να συζητήσουν ένα σοβαρό θέμα. Μια μέρα πριν το χειρουργείο, ο Σονέρ ξεναγεί την Μπαχάρ στο Λονδίνο και διασκεδάζουν μαζί σαν μικρά παιδιά. Η Τζεμιλέ γίνεται έξαλλη όταν ο Κεμάλ της ζητάει να σταματήσει να βλέπει τον Αρίφ γιατί όλη η γειτονιά τους σχολιάζει. Είναι η μέρα της επέμβασης για την Μπαχάρ και τη Ζεχρά. Η Μπαχάρ δίνει κουράγιο στη μικρούλα ενώ οι υπόλοιποι τις αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια. Η σκηνή αυτή ξυπνάει δυσάρεστες μνήμες στον Σονέρ

Επεισόδιο 213
Πέμπτη 10/7

Με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, όλοι περιμένουν έξω από την αίθουσα του χειρουργείου. Και η Τζεμιλέ όμως μοιράζεται την ίδια αγωνία και ας βρίσκεται μακριά τους. Οι γυναίκες στο εργαστήριο της εύχονται περαστικά ενώ λίγο αργότερα την επισκέπτεται ο Τουγρούλ. Ο Αρίφ γίνεται έξαλλος όταν καταλαβαίνει ότι ο Τουγρούλ βρίσκεται εκεί και του επιτίθεται. Ενώ η Μπαχάρ βρίσκεται στο χειρουργείο, έρχεται στο νοσοκομείο και ο Ζιγιά. Η άφιξη του εκνευρίζει τον Σονέρ, ο οποίος δεν μπορεί συγκρατηθεί. Ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από τον Σουλεϊμάν, όμως τον αναστατώνει. Η Ντενίζ έχει πάθει ένα ατύχημα στο σπίτι και ο Σονέρ πρέπει να επιστρέψει αμέσως στην Πόλη. Τα καλά νέα για την επιτυχία της επέμβασης ανακουφίζουν την Τζεμιλέ αλλά και τον Εκρέμ. Όλοι χαίρονται εκτός από την Καρολίν. Η επίσκεψη της Μπετούλ προκαλεί νευρικότητα στην Αϊτσά εξαιτίας της παρουσίας του Οσμάν στο σπίτι της. Η Ντενίζ χαίρεται όταν βλέπει τον πατέρα της. Η Σεντά αισθάνεται υπεύθυνη για το ατύχημα της Ντενίζ.

Επεισόδιο 214
Παρασκευή 11/7

Η αναχώρηση του Σονέρ δίνει στο Ζιγιά την ευκαιρία, που ζητούσε. Ενώ ο Σονέρ παίρνει την πρώτη πτήση για την Πόλη, ο Ζιγιά κατορθώνει και βρίσκεται στο προσκέφαλό της Μπαχάρ. Ο Σονέρ μιλάει στον Σουλεϊμάν για τα αισθήματά του για την Μπαχάρ. Η Μπαχάρ συνέρχεται και απογοητεύεται όταν δεν βλέπει τον Σονέρ κοντά της. Η Καρολίν δεν το βάζει κάτω και καταστρώνει νέα σχέδια. Ο Ζιγιά εμποδίζει την επικοινωνία του Σονέρ με την Μπαχάρ. Η Μπερίν, ο Αχμέτ και ο Χακάν κάνουν ό,τι μπορούν για να διασκεδάσουν την Ζεχρά για όσο καιρό θα παραμείνει στο νοσοκομείο. Η Ντενίζ λέει στον Σονέρ πως της λείπει πολύ η Μπαχάρ. Ο Μετέ χαρίζει ένα δαχτυλίδι στην Αϊτσά και δίνουν όρκους αγάπης. Ο Τουγρούλ εξακολουθεί να ενοχλεί με την παρουσία του τον Αλί και την Τζεμιλέ. Παρουσία της Τζεμιλέ, ρωτάει τον Αρίφ αν θέλει να συναντηθεί με την πρώην σύζυγό του, τη Σεχέρ. Ο Αρίφ επιμένει για άλλη μια φορά, πως αυτό δεν είναι εφικτό επειδή η Σεχέρ είναι νεκρή…
AKARSU ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO (official page)
AKARSU ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120 VIDEO (official page)

Deite-ta-zwdia-gia-shmera-25-6-14 Δείτε τα ζώδια για σήμερα 25/6/14!
Δείτε τι έχουν να πουν τα ζώδια για σας σήμερα ποιες ειναι οιπροβλέψεις και τα σχέδια γι αυτήν

Nea-seira-ston-ALPHA-H-Glykia-Pikrh-Agaph Glykia Pikri Agapi, (Bittersweet) Greek Subs Dulce Amargo episodes. Νέα σειρά στον ALPHA Γλυκια Πικρή Αγάπη.Τα δικά σας μεσημέρια έρχονται να συμπληρωθούν με πολύ μεγάλο πάθος πολλά ψέματα η ζήλια που ξεπερνάει τα όρια αλλά και η εμπιστοσύνη που θα κλονίζεται τρείς και λίγο,μέσα σε όλα αυτά θα είναι και η αξεπέραστη ματαιοδοξία.
Η νέα σειρά του ALPHA έχει σαν στόχο να κρατήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον των τηλεθεατών,αφού η συγκεκριμένη σειρά που θα αποτελειται από τέσσερις ιστορίες αγάπης όπου θα περιλαμβάνουν συγκρούσεις και ανατροπές.

Ποια θα είναι η ιστορία αυτής της σειράς.
Αυτή η σειρά αποτελείται από τέσσερα ζευγάρια όπου ηλικιακά θα είναι κοντά στα τριάντα.
Τα ονομα της σειρας όπου θα μας γεμισεί το μεσημέρι είναι η γλυκια πικρη αγάπη και τα ονόματα των πρωταγωνιστών από τα τέσσερα ζευγάρια είναι η Μαριάννα και ο Νικόλας.Μετά είναι η Μπάρμπαρα και ο Χουάν Ανχελ,Της Καμιλα αλλά και του Χέκτορ της Σοφίας του Ρομπεν αλλά και της Κριστίνα.
Όλοι αυτοί που σας προαναφέραμε θα είναι μια πολύ μεγάλη και αχώριστοι παρέα θα είναι τόσο αχώριστοι όπου οι τέσσερις άνδρες θα έχουν μαζί ενα πολύ μοντέρνο εστιατόριο με μοντέρνο μενού.
Σε αυτό το περιβόητο εστιατόριο θα ξεκινήσει και η σειρα και τα πολλά προβλήματα αφού εκεί θα πάνε να γιορτάσουν την έβδομη επέτειο όπου θα έχει η Μαριάννα κι ο Νικόλας.

Την μεγάλη ανατροπή θα την κάνει η Μαριάννα αφού θα τους ανακοινώσει ένα πολύ σοβαρό νέο και πιο θά ειναι το νέο??θα θέλει να εγκαταλείψει τον Νίκολας.
Αυτή η ανακοίνωση της Μαριάννας θα σκάσει σαν κεραυνός στα αφτιά τους
Ο Νικόλας δεν μπορεί να πιστέψει στ αυτιά του γι αυτό το νεο που το ανακοίνωσε η Μαριάννα,εκτός από τον Νίκολας είναι και όλη η παρέα αναστατωμένη όπου πλέον ξέρουν και οι ίδιοι ότι η περιβόητη παρέα τους που δεν θα είναι πια όπως ήταν πριν...
Γλυκια Πικρή Αγάπη επεισόδιο 1 VIDEO
Γλυκια Πικρή Αγάπη τελευταίο επεισόδιο VIDEO


Dulce Amargo (Bittersweet) is a Venezuelan telenovela produced and aired on Televen in co-production with Mexican channel Cadena Tres and distributed internationally by Telemundo. It is a remake of the Chilean telenovela Los treinta which is adapted by Venezuelan writer Iris Dubs. Official production of Dulce Amargo began on June 11, 2012, and premiered on October 31, 2012 in the prime-time hours.

Scarlet Ortiz and Erik Hayser star as the main protagonists with Fernando Noriega and Juliet Lima as the main antagonists. The co-protagonists include Roxana Díaz, Juan Carlos Martín del Campo, Alejandra Ambrosi, Carlos Guillermo Haydon, Alejandra Sandoval, Juan Carlos García, and Anabell Rivero.
It is the second telenovela produced in high definition by Televen after Nacer Contigo and the first to be co-produced with Cadena Tres. The cast is composed of Venezuelan, Mexican, and Colombian actors.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget