y

ALPHA Γλυκια Πικρή Αγάπη επεισοδια

Nea-seira-ston-ALPHA-H-Glykia-Pikrh-Agaph Glykia Pikri Agapi, (Bittersweet) Greek Subs Dulce Amargo episodes. Νέα σειρά στον ALPHA Γλυκια Πικρή Αγάπη.Τα δικά σας μεσημέρια έρχονται να συμπληρωθούν με πολύ μεγάλο πάθος πολλά ψέματα η ζήλια που ξεπερνάει τα όρια αλλά και η εμπιστοσύνη που θα κλονίζεται τρείς και λίγο,μέσα σε όλα αυτά θα είναι και η αξεπέραστη ματαιοδοξία.
Η νέα σειρά του ALPHA έχει σαν στόχο να κρατήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον των τηλεθεατών,αφού η συγκεκριμένη σειρά που θα αποτελειται από τέσσερις ιστορίες αγάπης όπου θα περιλαμβάνουν συγκρούσεις και ανατροπές.

Ποια θα είναι η ιστορία αυτής της σειράς.
Αυτή η σειρά αποτελείται από τέσσερα ζευγάρια όπου ηλικιακά θα είναι κοντά στα τριάντα.
Τα ονομα της σειρας όπου θα μας γεμισεί το μεσημέρι είναι η γλυκια πικρη αγάπη και τα ονόματα των πρωταγωνιστών από τα τέσσερα ζευγάρια είναι η Μαριάννα και ο Νικόλας.Μετά είναι η Μπάρμπαρα και ο Χουάν Ανχελ,Της Καμιλα αλλά και του Χέκτορ της Σοφίας του Ρομπεν αλλά και της Κριστίνα.
Όλοι αυτοί που σας προαναφέραμε θα είναι μια πολύ μεγάλη και αχώριστοι παρέα θα είναι τόσο αχώριστοι όπου οι τέσσερις άνδρες θα έχουν μαζί ενα πολύ μοντέρνο εστιατόριο με μοντέρνο μενού.
Σε αυτό το περιβόητο εστιατόριο θα ξεκινήσει και η σειρα και τα πολλά προβλήματα αφού εκεί θα πάνε να γιορτάσουν την έβδομη επέτειο όπου θα έχει η Μαριάννα κι ο Νικόλας.

Την μεγάλη ανατροπή θα την κάνει η Μαριάννα αφού θα τους ανακοινώσει ένα πολύ σοβαρό νέο και πιο θά ειναι το νέο??θα θέλει να εγκαταλείψει τον Νίκολας.
Αυτή η ανακοίνωση της Μαριάννας θα σκάσει σαν κεραυνός στα αφτιά τους
Ο Νικόλας δεν μπορεί να πιστέψει στ αυτιά του γι αυτό το νεο που το ανακοίνωσε η Μαριάννα,εκτός από τον Νίκολας είναι και όλη η παρέα αναστατωμένη όπου πλέον ξέρουν και οι ίδιοι ότι η περιβόητη παρέα τους που δεν θα είναι πια όπως ήταν πριν...
Γλυκια Πικρή Αγάπη επεισόδιο 1 VIDEO
Γλυκια Πικρή Αγάπη τελευταίο επεισόδιο VIDEO


Dulce Amargo (Bittersweet) is a Venezuelan telenovela produced and aired on Televen in co-production with Mexican channel Cadena Tres and distributed internationally by Telemundo. It is a remake of the Chilean telenovela Los treinta which is adapted by Venezuelan writer Iris Dubs. Official production of Dulce Amargo began on June 11, 2012, and premiered on October 31, 2012 in the prime-time hours.

Scarlet Ortiz and Erik Hayser star as the main protagonists with Fernando Noriega and Juliet Lima as the main antagonists. The co-protagonists include Roxana Díaz, Juan Carlos Martín del Campo, Alejandra Ambrosi, Carlos Guillermo Haydon, Alejandra Sandoval, Juan Carlos García, and Anabell Rivero.
It is the second telenovela produced in high definition by Televen after Nacer Contigo and the first to be co-produced with Cadena Tres. The cast is composed of Venezuelan, Mexican, and Colombian actors.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget