1/6/14

>Μόνο Έλληνας οδηγός θα μπορούσε να το σκεφτεί αυτό...
Μερικές φορές η χρήση των αξεσουάρ του αυτοκινήτου προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις συνήθειες του οδηγού κάθες χώρας.
Δείτε την φωτογραφία:


​BROUSKO EPEISODIA 178-179-180-181-182
BROUSKO EPEISODIA 178
Ο Σήφης επιχειρεί να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα του, αλλά μόλις του απαντάει μία γυναίκα εξοργίζεται. Στο μεταξύ, έχει να αντιμετωπίσει και το σοβαρό πρόβλημα της Αγγελικής. Τα πλαστά... χαρτονομίσματα που ανακαλύφθηκαν στο σπίτι τους, εξακολουθούν να προβληματίζουν το Ματθαίο. Ο Αντώνης παραπονιέται στην Αναστασία για το γεγονός ότι ο Ματθαίος τον πρόσβαλε μπροστά σε όλους στ' αμπέλια. Ο Μηνάς και η Εύα, συναντιούνται για ακόμη μια φορά κι αποφασίζουν να ξεπεράσουν αυτό που αισθάνεται ο ένας για τον άλλον. Παράλληλα, ο Μηνάς με τη Βασιλική προσπαθούν να αναθερμάνουν τον έρωτά τους υποδυόμενοι ρόλους, αλλά το αποτέλεσμα είναι κωμικοτραγικό. Ο Μάρκος αποκαλύπτει στο Σήφη ότι συναντήθηκε με τον πατέρα του, Παύλο Γιαννακάκη (ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο) και έκαναν μία συζήτηση.
BROUSKO EPEISODIA 179
Ο Μάρκος φανερώνει στο Σήφη ότι συναντήθηκε με τον πατέρα του. Ισχυρίζεται ωστόσο ότι ο λόγος ήταν καθαρά επαγγελματικός και για το συμφέρον της εταιρείας τους. Παρ' όλο που ο Σήφης τον πιστεύει, οι δυο άντρες έρχονται σε άσχημη κόντρα μεταξύ τους κι η Αναστασία αναλαμβάνει να επαναφέρει τις ισορροπίες. Η Δάφνη ξεκαθαρίζει στο Διαμαντή πως δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα επιστροφής της κοντά του και τον κάνει να στρέψει όλη του την οργή εναντίον του Μάρκου. Η Αγγελική απειλεί το Μανωλιό ότι θα το σκάσει αν δεν την πάει να δει την κόρη της, φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στους Γιαννακάκηδες. Κωνσταντίνα και Μανωλιός ετοιμάζονται για το γάμο της Μελίνας και του Αχιλλέα με την «υποχρεωτική» συμβολή της Δάφνης. Μηνάς και Εύα παλεύουν να κρατηθούν μακριά ο ένας απ' τον άλλον, ενώ η Βασιλική φλερτάρει με τον Πάτροκλο. Στο μεταξύ ο Αχιλλέας κι η Μελίνα ζουν τον έρωτά τους, αγνοώντας τα σχέδια της Χριστίνας και τη συμμαχία της με την Ευρυδίκη. Την ίδια στιγμή στα Χανιά, η Δάφνη έχει πόνους γέννας, πανικοβάλλοντας το Μάρκο.
BROUSKO EPEISODIA 180
Ο Πάτροκλος παίρνει τηλέφωνο το Σήφη και προσπαθεί να τον προσεγγίσει για άγνωστους λόγους. Η Ευρυδίκη κάνει μια απρόσμενη επίσκεψη στον Αχιλλέα και τη Μελίνα, προκειμένου να τους δώσει τα δώρα γάμου τους, ενώ παράλληλα εξακολουθεί να σχεδιάζει με τη Χριστίνα την εξόντωση ολόκληρης της οικογένειας των Ματθαίων. Η Δάφνη συνεχίζει να τρομοκρατεί το Μάρκο, ανακοινώνοντας κάθε λίγο πως γεννάει, ενώ η δεύτερη απόπειρα του Μηνά και της Βασιλικής να αναθερμάνουν τον έρωτά τους, θα τους οδηγήσει κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο Ματθαίος αποφασίζει να κάνει έρευνα για το παρελθόν του Πάτροκλου κι αυτό που θα μάθει θα τον αναστατώσει πολύ. Στο μεταξύ ο Πάτροκλος επισκέπτεται τη γιαγιά Αδριανή λέγοντάς της κάτι που την τρομάζει και την ανησυχεί πολύ…
BROUSKO EPEISODIA 181
Η αποκάλυψη ότι ο Πάτροκλος έχει προφυλακιστεί στο παρελθόν ως ύποπτος φόνου σοκάρει τους Ματθαίους που ζητούν εξηγήσεις. Ο Διαμαντής επιμένει στην απόφασή του να αγοράσουν καινούργιο οινοποιείο, γεγονός που αντιμετωπίζει με επιφύλαξη ο Σήφης εξαιτίας της εταιρίας που έχουν από κοινού με το Μάρκο. Το σχέδιο της Χριστίνας και της Ευρυδίκης για τη δολοφονία των Ματθαίων μπαίνει στην τελική ευθεία πραγματοποίησής του. Στο μεταξύ στα Χανιά, ο Σήφης οργανώνει μια μεγάλη γιορτή για τα γενέθλια της κόρης του Στεφανίας. Ο Ματθαίος πρόκειται να πάει στην Κρήτη για ένα αποφασιστικής σημασίας επαγγελματικό ραντεβού με το Διαμαντή. Άσχημες σκέψεις και κακά προαισθήματα έχουν κατακλύσει την Αναστασία, η οποία φοβάται ότι κάτι κακό θα συμβεί στο Ματθαίο. Η άσχημη είδηση που θα ακουστεί στη διάρκεια του πάρτι της Στεφανίας και αφορά στο Ματθαίο, θα συντρίψει την Αναστασία.
BROUSKO EPEISODIA 182
Η Αναστασία, καταρρέει με την είδηση θανάτου του Ματθαίου. Ο οδυρμός της για τον αγαπημένο της ενοχλεί αφάνταστα τον Αντώνη. Όταν αποδεικνύεται ότι η πληροφορία του Μανωλιού ήταν λάθος όλοι ξεσπούν επάνω του για την ταραχή που πήρανε. Μια φράση «κλειδί» που επαναλαμβάνει ο Πάτροκλος βάζει σε υποψίες τον Αχιλλέα, ο οποίος αποφασίζει να ψάξει με περίπλοκο τρόπο να βρει την αλήθεια.. Αποφασίζει να του στήσει παγίδα κρυφά απ' όλους, εκτός φυσικά της Μελίνας που κρατάει τις επιφυλάξεις της. Στο μεταξύ, τα σχέδια εξόντωσης των Ματθαίων αναβάλλονται απ' την Ευρυδίκη και τη Χριστίνα, λόγω απουσίας του Ματθαίου απ' την Κύπρο. Ο Διαμαντής πιέζει το Ματθαίο ν' ανανεώσουν για 5 ακόμη χρόνια το συνεταιρισμό τους. Η Αλίκη παρακολουθεί το Μηνά, τον φωτογραφίζει με το κινητό της να φιλάει την Εύα και δίχως να χάσει λεπτό ενημερώνει τη Βασιλική. Η Αναστασία συναντάει το Ματθαίο, έχοντας πάρει πλέον αποφάσεις ζωής ενώ αγνοεί τις υποψίες του Αντώνη.
BROUSKO EPEISODIA 178-179-180-181-182


​Προσλήψεις για τη θέση του ναυαγοσώστη, στην πυρασφάλεια και υπαλλήλους σε κατασκηνώσεις ετοιμάζουν οι δήμοι, ενώ στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προκηρύξεις για το Λιμενικό Σώμα και το υπουργείο Οικονομικών...

Πιο συγκεκριμένα, η ΚΕΔΕ κοινοποίησε χτες σε εξέλιξη είναι η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού για τις ανάγκες της πυρασφάλειας, των κατασκηνώσεων και της ναυαγοσωστικής κάλυψης των ακτών.

Η ΚΕΔΕ κοινοποίησε σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών σύμφωνα με την οποία παρέχεται η δυνατότητα σύναψης συμβάσεων δύο μηνών προκειμένου να καλυφθούν εποχικές ανάγκες όπως οι προαναφερόμενες.

Επίσης, το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή προχώρησε στην προκήρυξη 110 θέσεων συνολικά δοκίμων Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Οι αιτήσεις ξεκινούν στις 2/6/2014 και λήγουν στις 20/6/2014. Η πλήρωση των θέσεων θα γίνει ως εξής:

• Ποσοστό τριάντα τοις εκατό (30%), δηλ. τριάντα τρεις (33) θέσεις, από πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) του Πανεπιστημιακού τομέα της ημεδαπής ή ισότιμου της αλλοδαπής.

• Ποσοστό είκοσι τοις εκατό (20%), δηλ. είκοσι δύο (22) θέσεις, από πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) του Τεχνολογικού τομέα της ημεδαπής ή ισότιμου της αλλοδαπής.

• Ποσοστό τριάντα τοις εκατό (30%), δηλ. τριάντα τρεις (33) θέσεις, από πτυχιούχους Πλοιάρχους προέλευσης Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.).

• Ποσοστό είκοσι τοις εκατό (20%), δηλ. είκοσι δύο (22) θέσεις, από πτυχιούχους Μηχανικούς προέλευσης Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.).

Σε περίπτωση που αριθμός θέσεων μιας κατηγορίας από τις προκηρυχθείσες δεν καλύπτεται ούτε από τους επιλαχόντες της κατηγορίας αυτής, τότε οι θέσεις αυτές συμπληρώνονται με απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ως ακολούθως:

• Κενές θέσεις κατηγορίας Α.Ε.Ν (Πλοιάρχων ή Μηχανικών) συμπληρώνονται από πτυχιούχους Α.Ε.Ν της άλλης κατηγορίας, π.χ κενές θέσεις Πλοιάρχων συμπληρώνονται από πτυχιούχους Μηχανικούς και αντίστροφα. Εάν υπάρχουν κενές θέσεις και στις δύο κατηγορίες, δηλαδή και στους Πλοιάρχους και στους Μηχανικούς, αυτές συμπληρώνονται από πτυχιούχους Α.Ε.Ι. Τεχνολογικού τομέα. Εάν και πάλι δεν καλύπτονται οι θέσεις συμπληρώνονται από πτυχιούχους Α.Ε.Ι. Πανεπιστημιακού τομέα,

• Κενές θέσεις κατηγορίας Α.Ε.Ι. Τεχνολογικού τομέα συμπληρώνονται από πτυχιούχους κατηγορίας Α.Ε.Ι. Πανεπιστημιακού τομέα και αντίστροφα. Εάν υπάρχουν κενές θέσεις και στις δύο κατηγορίες αυτές συμπληρώνονται από πτυχιούχους Μηχανικούς Α.Ε.Ν.. Εάν και πάλι δεν καλύπτονται οι θέσεις συμπληρώνονται από πτυχιούχους Πλοιάρχους Α.Ε.Ν.

Τα μόνιμα εν ενεργεία στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που φέρουν το βαθμό του Λιμενοφύλακα κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό, εφόσον κατέχουν τα προβλεπόμενα προσόντα.

Παράλληλα, νέα προκήρυξη ετοιμάζεται για προσλήψεις αξιωματικών στο Λιμενικό. Την απόφαση για τη διενέργεια διαγωνισμού κατάταξης εννέα Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής με ειδικότητα τεχνικού, υπέγραψε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Τέλος, διαγωνισμό πρόσληψης τουλάχιστον νέων 200 πτυχιούχων προγραμματίζει η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για τον Σεπτέμβριο, ενώ στο τέλος Μαΐου θα ανακοινώσει την έναρξη της διαδικασίας επιλογής επιπλέον 200 υποτρόφων του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, οι οποίοι θα εργαστούν για δύο χρόνια στην τράπεζα, υπό το καθεστώς πρακτικής άσκησης, ενώ το ΥΠΟΙΚ ανοίγει θέσεις για τελωνειακούς.


​Το περιοδικό "Empire" έβαλε τη σφραγίδα του κάτω από τη λίστα με τις 10 μεγαλύτερες ταινίες όλων των εποχών, μετά από σχετική ψηφοφορία που διενεργήθηκε μεταξύ φίλων του κινηματογράφου. Στην κορυφή της λίστας λοιπόν βρίσκεται η ταινία-γέφυρα της πρώτης και καλύτερης τριλογίας του "Πολέμου των Άστρων", "Η Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται", που δρομολόγησε τα περισσότετα από τα γεγονότα που ακολούθησαν στο saga του "Star Wars", και εξήγησε πολλά από όσα είχαν προηγηθεί, με μεγαλύτερη την αποκάλυψη ότι ο Luke Skywalker ήταν γιος του Darth Vader, δηλαδή του Anakin Skywalker.

Στη δεκάδα, και μάλιστα στην 6η θέση, υπάρχει και η πρώτη ταινία της πρώτης τριλογίας του "Πολέμου των Άστρων", με τον τίτλο "Μια Νέα Ελπίδα".

Αναλυτικά η 10αδα με τις μεγαλύτερες ταινίες όλων των εποχών, σύμφωνα με το περιοδικό "Empire":

1. "Star Wars: The Empire Strikes Back"

2. "The Godfather"

3. "The Dark Knight"

4. "The Shawshank Redemption"

5. "Pulp Fiction"

6. "Star Wars: A New Hope"

7. "The Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring"

8. "Jaws"

9. "Raiders Of The Lost Ark"

10. "Inception".


Video Diafimisi Aegean.Η συγκεκριμένη διαφήμιση Aegean με τους φανταρους τα σπάει...Ειδικά αν είσαι τώρα φαντάρος και έχεις τέτοιους τύπους δίπλα σου καθημερινά. Ή αν απολύθηκες πρόσφατα. Ή ακόμα αν ο στρατός είναι για σένα μία μακρινή ανάμνηση.Τελικά όχι...






​Με τον Γιώργο Τσαλίκη στα καλύτερα του και το δημοφιλέστερο ελληνικό συγκρότημα τους REC, η ICON MUSIC δημιουργοί του τραγουδιού "Παίρνω την Ευθύνη", μας δίνουν μια νέα πιο δυναμική εκδοχή του! Με τον μοναδικό Γιώργο Τσαλίκη να δίνει τη γνωστή του ενέργεια στην ερμηνεία του τραγουδιού, αλλά και με τον frontman των REC Άρη Λουμάκη να προσθέτει το Rap στοιχείο, έχουμε σίγουρα την πιο ανατρεπτική συνεργασία, αλλά και το SMASH HIT ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ !
Το τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Τσαλίκη με τίτλο: "ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΕΜΟΣ" από την GABI Music και στο ολοκαίνουριο άλμπουμ των REC που περιμένουμε σύντομα !
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ VIDEO CLIP !
Γιώργος Τσαλίκης + REC - Παίρνω την Ευθύνη
Music/Lyrics: Snapyourfingaz, Revo, Joe Minor
RAP Lyrics: Aris REC Loumakis
Directed by Spiros Kapsilis ΒΙΝΤΕΟ


​Το τέλος της φετινής σεζόν για το Μπρούσκο πλησιάζει και ο πρώτος κύκλος της σειράς οδεύει για ένα δραματικό τέλος στις 27 Ιουνίου. Όπως αναφέρει το περιοδικό "Τηλεκοντρόλ", ήδη έχουν πέσει οι υπογραφές για το δεύτερο κύκλο και οι συντελεστές υπόσχονται ότι θα είναι συναρπαστικός και θα έχει αφετηρία τα γεγονότα με τα οποία θα κλείσει το τελευταίο επεισόδιο. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα υπάρξει συνέχεια μεταξύ Ματθαίου και Αναστασίας οι οποίοι θα οδηγηθούν σε μια... ακραία ενέργεια, η Δάφνη θα γεννήσει την κόρη της κάτω από κωμικοτραγικές συνθήκες, ο Πέτρος Γιαννακάκης θα εμφανιστεί στο τελευταίο επεισόδιο, όχι όμως και η Χέλγκα.Επίσης θα ξεκαθαρίσει ο ρόλος του Πάτροκλου... αν αγαπάει δηλαδή το Νεκτάριο ή αν μπήκε στην οικογένεια με δόλο. Είναι ξεκάθαρο ότι έχει ψυχολογικά θέματα καθώς μεγάλωσε άσχημα, δεν είναι παιδί χορτασμένο και θα δούμε αν είναι επικίνδυνος ή όχι. Ο γάμος του Αχιλλέα με τη Μελίνα στην Αγία Νάπα και το τρικούβερτο γλέντι που θα ακολουθήσει, δεν θα είναι τελικά το φινάλε της φετινής σεζόν αλλά οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. Το επόμενο βράδυ θα συμβεί ένα απρόοπτο γεγονός το οποίο και θα αποτελέσει τη μία από τις 7 ιστορίες που θα εξελιχθούν το δεύτερο χρόνο της σειράς.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget