y

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 178-179-180-181-182


​BROUSKO EPEISODIA 178-179-180-181-182
BROUSKO EPEISODIA 178
Ο Σήφης επιχειρεί να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα του, αλλά μόλις του απαντάει μία γυναίκα εξοργίζεται. Στο μεταξύ, έχει να αντιμετωπίσει και το σοβαρό πρόβλημα της Αγγελικής. Τα πλαστά... χαρτονομίσματα που ανακαλύφθηκαν στο σπίτι τους, εξακολουθούν να προβληματίζουν το Ματθαίο. Ο Αντώνης παραπονιέται στην Αναστασία για το γεγονός ότι ο Ματθαίος τον πρόσβαλε μπροστά σε όλους στ' αμπέλια. Ο Μηνάς και η Εύα, συναντιούνται για ακόμη μια φορά κι αποφασίζουν να ξεπεράσουν αυτό που αισθάνεται ο ένας για τον άλλον. Παράλληλα, ο Μηνάς με τη Βασιλική προσπαθούν να αναθερμάνουν τον έρωτά τους υποδυόμενοι ρόλους, αλλά το αποτέλεσμα είναι κωμικοτραγικό. Ο Μάρκος αποκαλύπτει στο Σήφη ότι συναντήθηκε με τον πατέρα του, Παύλο Γιαννακάκη (ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο) και έκαναν μία συζήτηση.
BROUSKO EPEISODIA 179
Ο Μάρκος φανερώνει στο Σήφη ότι συναντήθηκε με τον πατέρα του. Ισχυρίζεται ωστόσο ότι ο λόγος ήταν καθαρά επαγγελματικός και για το συμφέρον της εταιρείας τους. Παρ' όλο που ο Σήφης τον πιστεύει, οι δυο άντρες έρχονται σε άσχημη κόντρα μεταξύ τους κι η Αναστασία αναλαμβάνει να επαναφέρει τις ισορροπίες. Η Δάφνη ξεκαθαρίζει στο Διαμαντή πως δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα επιστροφής της κοντά του και τον κάνει να στρέψει όλη του την οργή εναντίον του Μάρκου. Η Αγγελική απειλεί το Μανωλιό ότι θα το σκάσει αν δεν την πάει να δει την κόρη της, φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στους Γιαννακάκηδες. Κωνσταντίνα και Μανωλιός ετοιμάζονται για το γάμο της Μελίνας και του Αχιλλέα με την «υποχρεωτική» συμβολή της Δάφνης. Μηνάς και Εύα παλεύουν να κρατηθούν μακριά ο ένας απ' τον άλλον, ενώ η Βασιλική φλερτάρει με τον Πάτροκλο. Στο μεταξύ ο Αχιλλέας κι η Μελίνα ζουν τον έρωτά τους, αγνοώντας τα σχέδια της Χριστίνας και τη συμμαχία της με την Ευρυδίκη. Την ίδια στιγμή στα Χανιά, η Δάφνη έχει πόνους γέννας, πανικοβάλλοντας το Μάρκο.
BROUSKO EPEISODIA 180
Ο Πάτροκλος παίρνει τηλέφωνο το Σήφη και προσπαθεί να τον προσεγγίσει για άγνωστους λόγους. Η Ευρυδίκη κάνει μια απρόσμενη επίσκεψη στον Αχιλλέα και τη Μελίνα, προκειμένου να τους δώσει τα δώρα γάμου τους, ενώ παράλληλα εξακολουθεί να σχεδιάζει με τη Χριστίνα την εξόντωση ολόκληρης της οικογένειας των Ματθαίων. Η Δάφνη συνεχίζει να τρομοκρατεί το Μάρκο, ανακοινώνοντας κάθε λίγο πως γεννάει, ενώ η δεύτερη απόπειρα του Μηνά και της Βασιλικής να αναθερμάνουν τον έρωτά τους, θα τους οδηγήσει κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο Ματθαίος αποφασίζει να κάνει έρευνα για το παρελθόν του Πάτροκλου κι αυτό που θα μάθει θα τον αναστατώσει πολύ. Στο μεταξύ ο Πάτροκλος επισκέπτεται τη γιαγιά Αδριανή λέγοντάς της κάτι που την τρομάζει και την ανησυχεί πολύ…
BROUSKO EPEISODIA 181
Η αποκάλυψη ότι ο Πάτροκλος έχει προφυλακιστεί στο παρελθόν ως ύποπτος φόνου σοκάρει τους Ματθαίους που ζητούν εξηγήσεις. Ο Διαμαντής επιμένει στην απόφασή του να αγοράσουν καινούργιο οινοποιείο, γεγονός που αντιμετωπίζει με επιφύλαξη ο Σήφης εξαιτίας της εταιρίας που έχουν από κοινού με το Μάρκο. Το σχέδιο της Χριστίνας και της Ευρυδίκης για τη δολοφονία των Ματθαίων μπαίνει στην τελική ευθεία πραγματοποίησής του. Στο μεταξύ στα Χανιά, ο Σήφης οργανώνει μια μεγάλη γιορτή για τα γενέθλια της κόρης του Στεφανίας. Ο Ματθαίος πρόκειται να πάει στην Κρήτη για ένα αποφασιστικής σημασίας επαγγελματικό ραντεβού με το Διαμαντή. Άσχημες σκέψεις και κακά προαισθήματα έχουν κατακλύσει την Αναστασία, η οποία φοβάται ότι κάτι κακό θα συμβεί στο Ματθαίο. Η άσχημη είδηση που θα ακουστεί στη διάρκεια του πάρτι της Στεφανίας και αφορά στο Ματθαίο, θα συντρίψει την Αναστασία.
BROUSKO EPEISODIA 182
Η Αναστασία, καταρρέει με την είδηση θανάτου του Ματθαίου. Ο οδυρμός της για τον αγαπημένο της ενοχλεί αφάνταστα τον Αντώνη. Όταν αποδεικνύεται ότι η πληροφορία του Μανωλιού ήταν λάθος όλοι ξεσπούν επάνω του για την ταραχή που πήρανε. Μια φράση «κλειδί» που επαναλαμβάνει ο Πάτροκλος βάζει σε υποψίες τον Αχιλλέα, ο οποίος αποφασίζει να ψάξει με περίπλοκο τρόπο να βρει την αλήθεια.. Αποφασίζει να του στήσει παγίδα κρυφά απ' όλους, εκτός φυσικά της Μελίνας που κρατάει τις επιφυλάξεις της. Στο μεταξύ, τα σχέδια εξόντωσης των Ματθαίων αναβάλλονται απ' την Ευρυδίκη και τη Χριστίνα, λόγω απουσίας του Ματθαίου απ' την Κύπρο. Ο Διαμαντής πιέζει το Ματθαίο ν' ανανεώσουν για 5 ακόμη χρόνια το συνεταιρισμό τους. Η Αλίκη παρακολουθεί το Μηνά, τον φωτογραφίζει με το κινητό της να φιλάει την Εύα και δίχως να χάσει λεπτό ενημερώνει τη Βασιλική. Η Αναστασία συναντάει το Ματθαίο, έχοντας πάρει πλέον αποφάσεις ζωής ενώ αγνοεί τις υποψίες του Αντώνη.
BROUSKO EPEISODIA 178-179-180-181-182

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget