6/5/14


​Φαίνεται πως η αύξηση των μισθών θα σημάνει αρχικά την μείωση και τελικά την κατάργηση των οικογενειακών επιδομάτων. Αναλυτικότερα, μειωμένα κατά 50% θα χορηγηθούν φέτος τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΑΕΔ, ενώ από του χρόνου θα καταργηθούν εντελώς.
Αυτό θα συμβεί εξαιτίας της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών όπως προβλέπεται στην πρόσφατη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές η οποία έχει κατοχυρωθεί νομοθετικά, σύμφωνα με εγκύκλιό του υπουργείου Εργασίας.


​Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την υποβολή δήλωσης στοιχείων ακινήτων (Ε9), καθώς η σχετική προθεσμία λήγει στις 30 Μαΐου. Πρόκειται, ίσως, για τη σημαντικότερη φορολογική υποχρέωση, επειδή βάσει του Ε9 θα υπολογιστεί ο νέος Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) που αντικαθιστά το «χαράτσι», μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, και τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας.

Ποιοι υποβάλλουν Ε9

Σημειώνεται ότι Ε9 θα πρέπει να υποβάλουν φέτος μόνο όσοι είχαν κατά τη διάρκεια του 2013 μεταβολές στα ακίνητα περιουσιακά στοιχεία που δήλωσαν με τα έντυπα Ε9 των ετών 2005-2013, αλλά και όσοι απέκτησαν για πρώτη φορά ακίνητα πέρυσι.

Βέβαια, και οι φορολογούμενοι των οποίων δεν μεταβλήθηκε η περιουσιακή κατάσταση θα πρέπει να ελέγξουν αν είναι σωστά τα στοιχεία των ακινήτων τους που θα ληφθούν υπ' όψιν για την επιβολή του ΕΝΦΙΑ.

Επίσης, η εκκαθάριση όλων των δηλώσεων στοιχείων ακινήτων θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο (τα ποσά του ΕΝΦΙΑ που θα προκύψουν θα πρέπει να εξοφληθούν σε έξι μηνιαίες δόσεις).

Ο γρίφος των ημιυπαίθριων

Τα τελευταία χρόνια πολύ μεγάλος αριθμός φορολογουμένων «τακτοποίησε» τους ημιυπαίθριους χώρους και τα αυθαίρετα, που αποτελούν δύο ξεχωριστές κατηγορίες ακινήτων του Ε9.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες;

- κατ' αρχάς, υποβάλλουν Ε9 όλοι όσοι νομιμοποίησαν αυθαίρετα κτίσματα, ημιυπαίθριους ή άλλους χώρους το 2013, όπως και όσοι «τακτοποίησαν» ημιυπαίθριους ή αυθαίρετα τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν τα δήλωσαν στο Ε9 τα συγκεκριμένα έτη

- τα ακίνητα θα πρέπει να δηλωθούν στην πραγματική τους κατάσταση, όπως, δηλαδή, αυτή διαμορφώθηκε μετά τις νομιμοποιήσεις

- οι ημιυπαίθριοι χώροι που έχουν μετατραπεί σε χώρους κύριας χρήσης θα πρέπει να προστεθούν στους κύριους χώρους του ακινήτου: για παράδειγμα, σε διαμέρισμα 60 τετραγωνικών μέτρων με κλειστό τακτοποιημένο χώρο 10 τ.μ., η ένδειξη της επιφάνειας θα πρέπει να αλλάξει από 60 σε 70 τ.μ., όσο δηλαδή είναι το άθροισμα των κύριων χώρων και του ημιυπαίθριου

- για χώρους που νομιμοποιήθηκαν με τον νόμο 4178/2013 επιβάλλεται φόρος ακινήτων μειωμένος κατά 50% υπό την προϋπόθεση ότι πρόκειται για υπόγεια, σοφίτες και εσωτερικούς εξώστες.


​H αγαπημένη ηθοποιός Kim Cattrall, η γνωστή Samantha από τη σειρά που λάτρεψαν παγκοσμίως οι γυναίκες, σήμερα είναι 58 ετών.
Διατηρεί ένα ωραίο κορμί, είναι ακόμα γοητευτική και, όπως φαίνεται, δεν υπέκυψε στις πλαστικές εγχειρήσεις!


​Η σειρά που σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές, δεν επιστρέφει στους δέκτες μας την επόμενη σεζόν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού TV Έθνος, το «Κάτω Παρτάλι» δεν πρόκειται να επιστρέψει πριν από το 2015. «Προς τα εκεί προσανατολιζόμαστε. Έχουμε σκεφτεί η κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου να μη βγει στον αέρα το φθινόπωρο, αλλά από Γενάρη και μετά, για να δουλέψουμε τον νέο κύκλο επεισοδίων με άνεση χρόνου, αλλά και για να σας… λείψουμε λιγάκι» τόνισε υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του καναλιού Mega.


​Η Βάσω και ο Κώστας, βουτηγμένοι στη φτώχεια όπως πάντα, σκαρφίζονται ένα κόλπο για να πάρουν πίσω τα λεφτά που είχαν δανείσει πριν από καιρό σε κάποιους συγγενείς τους. 'Ετσι λένε στα ανίψια που μένουν στη Ρόδο ότι ο Κώστας αρρώστησε και χρειάζονται επειγόντως χρήματα για την επέμβαση. Και τότε ο ανιψιός ευαισθητοποιείται και έρχεται ο ίδιος στην Αθήνα για να δει τον άρρωστο θείο. Αναγκαστικά στήνεται το σκηνικό όπου ο Κώστας παριστάνει τον άρρωστο και ο Γιώργος τον θεράποντα ιατρό. 'Ομως το πράγμα παίρνει διαστάσεις, γνωστοποιείται ότι ο Κώστας πρέπει να πάει για επέμβαση στο Λονδίνο, κι έτσι έρχεται και ο γιος του ζευγαριού. 'Ενας νεαρός λογιστής, πρότυπο τιμιότητας και ακεραιότητας που φαίνεται να μην έχει πάρει τίποτα από την «καπατσοσύνη» των γονιών του. Ψέμα στο ψέμα, η κατάσταση του Κώστα όλο και «χειροτερεύει» μέχρι που φτάνει πια ο κόμπος στο χτένι και αρχίζει να αποκαλύπτεται η αλήθεια...
Εν τω μεταξύ, μια πλούσια αστή υποψιάζεται ότι ο άντρας της, ο Ντίνος, την απατά με ένα μοντέλο και βάζει έναν ντετέκτιβ να τον παρακολουθήσει. Πράγματι ο ντετέκτιβ τραβάει φωτογραφίες τον Ντίνο με τη φιλενάδα του, στις οποίες όμως διακρίνεται και ένας τυχαίος περαστικός. Ο σύζυγος για να καλύψει την απιστία του, λέει ότι ο εραστής είναι ο τυχαίος περαστικός, που δεν είναι άλλος από τον Αντώνη! 'Ετσι για να σώσει τον γάμο του, πληρώνει γενναία τον Αντώνη για να παραστήσει τον εραστή της καλλονής. Επειδή όμως η σύζυγος δεν μασάει ότι αυτή η κουκλάρα μπορεί να τα έχει με έναν τύπο σαν τον Αντώνη που ψήνει λουκάνικα, σφίγγει τον κλοιό της παρακολούθησης, με αποτέλεσμα ο Αντώνης να πρέπει να αρχίσει να κυκλοφορεί όλο και περισσότερο με το μανεκέν και μάλιστα να κάνει δημόσιες εμφανίσεις και να απαντά στις αδιάκριτες ερωτήσεις των δημοσιογράφων... Κάπως έτσι το μαθαίνει η Αλίκη, που φυσικά αρνείται να πιστέψει τις εξηγήσεις που δίνει ο δυστυχής Αντώνης και τον απειλεί με διαζύγιο...


​Μέσω του διαδικτύου θα μπορούν από τον ερχόμενο Ιούνιο να ανανεώνουν την κάρτα ανεργίας, οι περίπου 1.000.000 άνεργοι, που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, είτε λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, είτε όχι, με τροπολογία που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες παροχές του Οργανισμού.

Η τροπολογία προβλέπει τη διασύνδεση των συστημάτων του Οργανισμού Απασχόλησης με το πληροφοριακό συστήματος «Εργάνη» του υπουργείου Εργασίας, σύστημα το οποίο επιτρέπει την αξιόπιστη ηλεκτρονική καταγραφή των ροών της μισθωτής εργασίας και συνεπώς την άμεση ενημέρωση του ΟΑΕΔ για κάθε μεταβολή της εργασιακής κατάστασης των εγγεγραμμένων ανέργων του Οργανισμού.

Έτσι, δεν απαιτείται πλέον η αυτοπρόσωπη παρουσία στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ και προσκόμιση δικαιολογητικών.

Είχε προηγηθεί τον περασμένο Απρίλιο, η κατάργηση της αποστολής βεβαιώσεων συντάξιμων αποδοχών που έβγαλε από την αναμονή, στις υπηρεσίες των ασφαλιστικών ταμείων, 2,8 εκατ. συνταξιούχους.

«Η προτεινόμενη διάταξη αποτελεί ένα ακόμη βήμα οργανωτικού εκσυγχρονισμού, διαφάνειας και αποτελεσματικότητας στη νέα ψηφιακή εποχή για το υπουργείο Εργασίας και τους εποπτευόμενους» σημειώνει με δήλωσή του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο υπουργός Εργασίας και προσθέτει: «Η καινοτόμος αυτή αλλαγή, αποτελεί πραγματική επανάσταση, κινείται στο πρότυπο των πλέον προηγμένων ευρωπαϊκών δημόσιων υπηρεσιών απασχόλησης. Τα οφέλη που προκύπτουν για όλους τους δικαιούχους του ΟΑΕΔ και ιδιαίτερα τους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, είναι άμεσα και απτά, εφόσον καταργούνται οι ουρές και η ταλαιπωρία.

Ταυτόχρονα όμως, περιορίζεται η γραφειοκρατία, ενισχύεται η διαφάνεια και η παρέμβαση του ΟΑΕΔ στην αγορά εργασίας, και διασφαλίζεται το δημόσιο συμφέρον».

Η αξιοποίηση του διαδικτύου για τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ που κατέστη τεχνικά εφικτή, έπειτα από πολύμηνη εργασία με την επίβλεψη του διοικητή του Οργανισμού, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, αναμένεται να επιτύχει τη μείωση των επισκέψεων των ανέργων και άλλων συναλλασσόμενων με τον ΟΑΕΔ, σε αριθμό μέχρι και 4.250.000 ετησίως.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, ο νέος τρόπος συναλλαγής των δικαιούχων με τον ΟΑΕΔ απελευθερώνει περίπου 800 εργασιακούς συμβούλους και 1.200 διοικητικούς υπαλλήλους, οι οποίοι θα αξιοποιηθούν στην εξατομικευμένη προσέγγιση των ανέργων με προσωπικές συνεντεύξεις και τη σύνταξη Ατομικού Σχεδίου Δράσης, ώστε να γίνουν αποτελεσματικότερες οι υπηρεσίες, που παρέχει ο Οργανισμός προς τους ανέργους.

Εξάλλου, η διασταύρωση των στοιχείων των συναλλασσομένων με τα πληροφοριακά συστήματα των συναρμοδίων φορέων (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΡΓΑΝΗ, ΟΑΕΔ, ΓΓΠΣ, ΗΔΙΚΑ Α.Ε.) επιτρέπει τον άμεσο εντοπισμό καταχρηστικής λήψης επιδομάτων ανεργίας, ή άλλες παραβατικές συμπεριφορές των συναλλασσομένων με τον ΟΑΕΔ.


​Στο μικτό ορκωτό δικαστήριο παρέστη η αδερφή της εκλιπούσας Φαίης Μπλάχα, η οποία παρακάθεται στο εδώλιο, κατηγορούμενη για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.

Η Μαριαλένα Μπλάχα έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για την αδερφή της, τη σχέση της με τον Βαγγέλη Στεφανάκη και για το μοιραίο βράδυ της 6ης Απριλίου 2013 στη Νέα Μάκρη, οπότε και η Φαίη ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον βασικό κατηγορούμενο.

Η Μ. Μπλάχα ισχυρίσθηκε ότι στην αρχή δεν μίλησε διότι ο Β. Στεφανάκης την εκβίαζε έχοντας στην κατοχή του ένα ροζ βίντεο. Η 32χρονη παραδέχθηκε ότι διατηρούσε σχέση μαζί του και χώρισε λίγες ημέρες πριν ο κατηγορούμενος συνάψει σχέση με το 23χρονο θύμα.

Η 32χρονη είπε ακόμη ότι έπειτα από ένα περιστατικό, αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια στην αδερφή της, η οποία μόλις την άκουσε έγινε έξαλλη.

Η αδερφή του θύματος έδειξε μετάνοια για τα όσα συνέβησαν λέγοντας ότι «αν μπορούσα να πατήσω ένα κουμπί και να τα διαγράψω όλα θα το έκανα γιατί ο κατηγορούμενος έκανε κακό και στην Φαίη και στην οικογένεια ολόκληρη».

Ισχυρίσθηκε ακόμη ότι είχε συμβουλεύσει πολλές φορές την αδελφή της να χωρίσει από τον Στεφανάκη, καθώς είχε διακρίνει ότι είναι πολύ οξύθυμος χαρακτήρας. Παραδέχθηκε ότι μιλούσε μαζί του τηλεφωνικά με μοναδικό στόχο να τον προτρέψει να χωρίσει με τη Φαίη.

Για την ημέρα του φονικού ανέφερε πως ο βασικός κατηγορούμενος «της τηλεφώνησε στις 5.00 τα ξημερώματα, λέγοντάς της να συναντηθούν σε κάποιο σημείο, καθώς «κάτι σοβαρό συνέβαινε με τη Φαίη».

Ο ίδιος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Μ. Μπλάχα, είχε ήδη μεταφέρει τη Φαίη σε νοσοκομείο. Τον συνάντησε μαζί με άλλους τρεις φίλους του στην Μεσογείων και πήγαν όλοι μαζί στο νοσοκομείο.
«Είδα την Φαίη να είναι χτυπημένη στο πρόσωπο με πρησμένο το αριστερό μάτι. Φορούσε κολάρο και είχε αίμα στα χείλη και στα χέρια», ανέφερε.

Τότε κατάλαβε, όπως ισχυρίζεται ότι είχε συμβεί κάτι κακό και ρώτησε τον Β. Στεφανάκη τι είχε γίνει πριν. Της απάντησε ότι είχαν τσακωθεί: «Εγώ νευρίασα και μαλώσαμε», φέρεται να της είπε.

Η Μαριαλένα Μπλάχα υποστήριξε ακόμη ότι ο Στεφανάκης της ανέφερε επιτακτικά: «Θα πεις στην αστυνομία, ότι βρήκαμε την Φαίη λιπόθυμη σε κοντινή απόσταση από το σπίτι και την μεταφέραμε στο νοσοκομείο».


​Χαμόγελα από την 1η Ιουλίου για εργοδότες και εργαζομένους αφού θα ξεκινήσει η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 2,9% για τους πρώτους και 1% για τους δεύτερους, όπως αναφέρεται και στη σχετική εγκύκλιο που εξέδωσε χθες, με τα ποσοστά των μειώσεων, η Γενική Διεύθυνση Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Φυσικά με βάση τα παραπάνω μεταφράζεται σε αλλαγές τόσο στο κόστος του εργαζόμενου για τις επιχειρήσεις, όσο και στον καθαρό μισθό που παίρνει στα χέρια του ο εργαζόμενος.

Σε χρήματα αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί σε μείωση του κόστους κατά περίπου 40 ευρώ το μήνα για τον εργοδότη και αύξηση περίπου 12 το μήνα για τον εργαζόμενο, για έναν μισθό της τάξης των 1.000 ευρώ. Φυσικά τα ποσά αυξομειώνονται ανάλογα με τον μισθό, εργαζόμενοι δηλαδή με μικρότερο μισθό από 1.000 ευρώ το μήνα θα δουν αύξηση που μετά βίας θα φτάνει τα 100 ευρώ το χρόνο, ενώ άλλοι με μισθούς άνω των 1.500 ευρώ το μίνα θα δουν αύξηση κοντά στα 200 ευρώ το χρόνο.

Οι εισφορές που καταργούνται από την 1η Ιουλίου είναι

Η εργοδοτική εισφορά 1% και η αντίστοιχη εισφορά 1% των εργαζομένων υπέρ του Διανεμητικού Λογαριασμού Οικογενειακών Επιδομάτων Μισθωτών (ΔΛΟΕΜ) υπέρ του ΔΛΟΕΜ. Από την 1/7/2014 καταργείται ο Διανεμητικός Λογαριασμός Οικογενειακών Επιδομάτων Μισθωτών και ειδικά για φέτος προβλέπεται να καταβληθεί για τελευταία φορά το 50% του «έξτρα» οικογενειακού επιδόματος από τον ΟΑΕΔ.Η εργοδοτική εισφορά 1% για την επιδότηση των στρατευμένων μισθωτών.

Οι εισφορές που μειώνονται είναι

Η εισφορά υπέρ του Ενιαίου Λογαριασμού για την Εφαρμογή Κοινωνικών Πολιτικών (ΕΛΕΚΠ) από 0,81% σε 0,46%. Στο εξής η εργοδοτική εισφορά υπέρ του Ειδικού Λογαριασμού Προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης διαμορφώνεται σε ποσοστό 0,24%, η εργοδοτική εισφορά υπέρ του Ειδικού Κοινού Λογαριασμού Ανεργίας (ΕΚΛΑ) στο 0,12% ενώ η εργατική εισφορά υπέρ του ΕΚΛΑ θα είναι 0,10%.Η εργοδοτική εισφορά υπέρ του κλάδου παροχών ασθένειας και μητρότητας από 0,80% σε 0,25%.


​Η Βάσω φέρνει δώρο στον Χάρη για τα γενέθλια του ένα φυτό μπονσάι. Κάτι που δεν τον ενθουσιάζει καθόλου μια που εκείνος θα προτιμούσε ένα λαπτοπ, ιδιαίτερα τώρα που η Βάσω του έσπασε το παλιό του... Ο Ηλίας και η Μαρίνα διαφωνούν ριζικά πάνω σε ένα θέμα που "καίει" κυριολεκτικά, αφού αφορμή για την έναρξη των... εχθροπαραξιών γίνονται οι εξάψεις της Μαρίνας.
Τελικά όμως μήπως δεν είναι εκείνη που περνάει κλιμακτήριο αλλά ο Ηλίας;...
Ο Μηνάς, με αφορμή τον σχετικά πρόωρο χαμό ενός πρώην συναδέλφου του, βυθίζεται σε φιλοσοφική διάθεση που τον ρίχνει όμως ψυχολογικά. Η Βούλα, πάντα δίπλα του, θα τον κάνει με τον τρόπο της να αλλάξει διάθεση...


​Η Αναστασία ζητά τη βοήθεια του Διαμαντή, ώστε να βρει και να αντιμετωπίσει τον πατέρα της κρυφά από τον Σήφη, εκείνος όμως την προδίδει και ο Σήφης γίνεται έξαλλος. Οι Ματθαίοι σαστίζουν όταν μαθαίνουν πως η αστυνομία έχει καλέσει τον Μιχαήλ για κατάθεση σχετικά με τη δολοφονία της Αλεξίας, αλλά και για τα στοιχεία που έχουν εναντίον του. Το ίδιο πανικοβλημένη είναι και η Μελίνα, αφού την καλούν και πάλι στο τμήμα με νέα στοιχεία. Η γιαγιά υποψιάζεται πως πίσω από τον φόνο κρύβεται ο Διαμαντής.
Η περίεργη συμπεριφορά της Αγγελικής κινεί τις υποψίες του Σήφη και στην ανάγκη του να προστατεύσει τη Στεφανία, τη «στριμώχνει» για να μάθει τι πραγματικά της συμβαίνει. Η Αλίκη, για ακόμα μια φορά, απειλεί ν' αυτοκτονήσει. Στην προσπάθειά του ο Μηνάς να τη συναντήσει και να την ηρεμίσει, αναγκάζεται να πει και πάλι ψέματα στη Βασιλική, εκείνη όμως τον ακολουθεί. Η αρνητική και καχύποπτη στάση του Αχιλλέα απέναντι στον Πάτροκλο, αγανακτεί τον Νεκτάριο. Η Χριστίνα εκτός εαυτού αιφνιδιάζει και τρομάζει τη Δήμητρα.


​Η Iffet σοκάρεται όταν στον γάμο της Betul και του Cemil, ο πατέρας της μαχαιρώνει τον γαμπρό. Ο Cemil σπεύδει στο νοσοκομείο τραυματισμένος, ενώ ο Ahmet παραδίδεται στην αστυνομία. Η Dilek συλλέγει πληροφορίες που αφορούν την İffet, με σκοπό να βρει στοιχεία που θα χρησιμοποιήσει εναντίον της και προσπαθεί να τη δυσφημίσει στην κόρη του Ali Ihsan, ώστε να την πάρει με το μέρος της. Όμως η Nil έχει ένα πρόβλημα που το κρατά μυστικό και η Dilek ασυνείδητα οδηγεί την ανιψιά της σε ένα επικίνδυνο σημείο.
ΙΦΦΕΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 ΠΡΩΤΟ IFFET EPEISODIO 1 VIDEO
ΙΦΦΕΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ IFFET EPEISODIO TELEUTAIO FINAL VIDEO


​AKARSU - Όλη η οικογένεια του Αλί Ακάρσου τον επισκέπτεται σε ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο. Οι στιγμές, είναι βαθιά συγκινητικές και για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, στο οικογενειακό τραπέζι δεν ακούγονται κατηγορίες και παράπονα αλλά μόνο λόγια αγάπης και συγχώρεσης. Ο Χακάν συλλαμβάνεται για το φόνο του πατερά του.
Η Νιχάλ αποφασίζει να κάνει κάτι, που θα κάνει τον Μετέ δυστυχισμένο και πάλι. Ο Αλί παίρνει την εκδίκησή του από τον Κενάν αλλά αναγκάζεται να εξαφανιστεί. Η Αϊλίν θέλει να περάσει το τελευταίο βράδυ πριν τη γέννηση του παιδιού της, στο σπίτι με όλη της την οικογένεια στο πλευρό της.
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO (official page)
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120 VIDEO (official page)


​Ο Στηβ εξακολουθεί να κρατάει αιχμάλωτο τον Ίωνα και τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει μαζί με τη Σόνια... Η Έλεν εξομολογείται στον Μακρή τους λόγους που την έκαναν να εγκαταλείψει τον γιο της και εκείνος δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει την υπόθεση ως το τέλος.
Ο Άρης πιάνεται επ' αυτοφώρω στο γραφείο του Σταύρου με τα ναρκωτικά στο χέρι και ο Σταύρος επιδιώκει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μαζί του. Η Βίκυ επισκέπτεται την Αλεξάνδρα στη φυλακή, αλλά αποφεύγει να της πει το παραμικρό για την κατάσταση μεταξύ Άρη – Σταύρου...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget