y

Μαριαλένα Μπλάχα: έσπασε τη σιωπή της


​Στο μικτό ορκωτό δικαστήριο παρέστη η αδερφή της εκλιπούσας Φαίης Μπλάχα, η οποία παρακάθεται στο εδώλιο, κατηγορούμενη για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.

Η Μαριαλένα Μπλάχα έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για την αδερφή της, τη σχέση της με τον Βαγγέλη Στεφανάκη και για το μοιραίο βράδυ της 6ης Απριλίου 2013 στη Νέα Μάκρη, οπότε και η Φαίη ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον βασικό κατηγορούμενο.

Η Μ. Μπλάχα ισχυρίσθηκε ότι στην αρχή δεν μίλησε διότι ο Β. Στεφανάκης την εκβίαζε έχοντας στην κατοχή του ένα ροζ βίντεο. Η 32χρονη παραδέχθηκε ότι διατηρούσε σχέση μαζί του και χώρισε λίγες ημέρες πριν ο κατηγορούμενος συνάψει σχέση με το 23χρονο θύμα.

Η 32χρονη είπε ακόμη ότι έπειτα από ένα περιστατικό, αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια στην αδερφή της, η οποία μόλις την άκουσε έγινε έξαλλη.

Η αδερφή του θύματος έδειξε μετάνοια για τα όσα συνέβησαν λέγοντας ότι «αν μπορούσα να πατήσω ένα κουμπί και να τα διαγράψω όλα θα το έκανα γιατί ο κατηγορούμενος έκανε κακό και στην Φαίη και στην οικογένεια ολόκληρη».

Ισχυρίσθηκε ακόμη ότι είχε συμβουλεύσει πολλές φορές την αδελφή της να χωρίσει από τον Στεφανάκη, καθώς είχε διακρίνει ότι είναι πολύ οξύθυμος χαρακτήρας. Παραδέχθηκε ότι μιλούσε μαζί του τηλεφωνικά με μοναδικό στόχο να τον προτρέψει να χωρίσει με τη Φαίη.

Για την ημέρα του φονικού ανέφερε πως ο βασικός κατηγορούμενος «της τηλεφώνησε στις 5.00 τα ξημερώματα, λέγοντάς της να συναντηθούν σε κάποιο σημείο, καθώς «κάτι σοβαρό συνέβαινε με τη Φαίη».

Ο ίδιος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Μ. Μπλάχα, είχε ήδη μεταφέρει τη Φαίη σε νοσοκομείο. Τον συνάντησε μαζί με άλλους τρεις φίλους του στην Μεσογείων και πήγαν όλοι μαζί στο νοσοκομείο.
«Είδα την Φαίη να είναι χτυπημένη στο πρόσωπο με πρησμένο το αριστερό μάτι. Φορούσε κολάρο και είχε αίμα στα χείλη και στα χέρια», ανέφερε.

Τότε κατάλαβε, όπως ισχυρίζεται ότι είχε συμβεί κάτι κακό και ρώτησε τον Β. Στεφανάκη τι είχε γίνει πριν. Της απάντησε ότι είχαν τσακωθεί: «Εγώ νευρίασα και μαλώσαμε», φέρεται να της είπε.

Η Μαριαλένα Μπλάχα υποστήριξε ακόμη ότι ο Στεφανάκης της ανέφερε επιτακτικά: «Θα πεις στην αστυνομία, ότι βρήκαμε την Φαίη λιπόθυμη σε κοντινή απόσταση από το σπίτι και την μεταφέραμε στο νοσοκομείο».

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget