11/2/14

Greek Subs IFFET ANT1 Επεισοδια Ιφέτ Ελληνικοι Υποτιτλοι (Iffet Deniz Cakir- Ιφφετ Ντενίζ Τσακίρ).Πρόκειται για ένα ρομαντικό δράμα βασισμένο στην ταινία του Μαζντε Αρς όπου μια νέα όμορφη κοπέλα θέλει να εκδικηθεί τον άντρα που αγάπησε.
ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ
Η Ιφέτ (Ντενίζ Τσακίρ) είναι μια όμορφη αθώα κοπέλα που μένει σε μια φτωχογειτονιά μαζί με τον πατερά της Αχμέτ (Μεχμέτ Τσαλίκ) και την ξαδέρφη της Νιμέτ. Ο πατέρας της φέρεται σκληρά και αδίστακτα. Δεν της επιτρέπει να βγαίνει έξω, να μιλάει με αγόρια και να φοράει μοντέρνα ρούχα. Παρά τους σκληρούς κανόνες που τηρεί η οικογένεια της, η Ιφφέτ συναντά μυστικά το αγόρι της τον Τζεμίλ (Ιμπραήμ Τσελικόλ). Ο Τζεμιλ είναι ένας νεαρός όμορφος ταξιτζής, που την υπεραγαπά και θέλει να είναι μαζί της κάθε στιγμή. Μια μέρα η Ιφφετ θα πάει σε εναν γάμο που γίνεται στη γειτονιά. Όλοι σχεδόν οι γείτονες είναι καλεσμένοι, ανάμεσα τους και ο Τζεμιλ.

Και ενώ ο πατέρας της συζητάει με τους φίλους του, η κοπέλα βρίσκει την ευκαιρία να φύγει κρυφά από την τελετή και να πάει στο δασός για να συναντηθεί με τον Τζάμι. Εκεί ο Τζεμίλ θα χάσει τον έλεγχο και θα βιάσει την Ιφφετ. Αυτή η τραγωδία δε θα επηρεάσει μόνο τη ζωή της κοπέλας αλλά και άλλων ανθρώπων. Η Ιφφετ θα συγχωρήσει τον Τζεμιλ και θα του ζητήσει να παντρευτούν το συντομότερο δυνατόν. Τίποτα όμως δε θα γίνει όπως σχεδιάζει. Ο Τζεμιλ, την εγκαταλείπει και παντρεύεται μια άλλη γυναίκα για τα λεφτά της. Παράλληλα ο πατέρας της μαθαίνει για τη σχέση της με τον Τζεμιλ και τη διώχνει. Μόνη και εγκαταλελειμμένη, διψάει πλέον μόνο για εκδίκηση. Θα καταφέρει όμως να ξεχάσει τον Τζεμιλ και τα αισθήματα της για εκείνον;
Η Ντενίζ Τσακίρ και ο Ιμπραήμ Τσελίκολ, που υποδύονται το ζευγάρι στη σειρά, είναι ζευγάρι και στη ζωή, και μάλιστα έχουν δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Φαρούκ Τεμπούρ.ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΙΦΦΕΤ: Ντενίζ Τσακίρ, Ιμπραήμ Τσελίκολ, Ερέν Οζγιαλτσίν, Οζάν Τσομπάνογλου, Ζουχάλ Ολτσάγ, Μελικέ Γκιουνέρ.
Η σειρά αποτελείται από 40 επεισόδια και έκανε πρεμιέρα στο τουρκικό κανάλι Star TV στις 17 Σεπτεμβρίου 2011. Είναι παραγωγή της εταιρίας Goldfilm. Το σενάριο υπογράφουν οι Τζαν Σινάν, Μουζγκάν Καϊσερλι και Ζουλκούφ Γιουτσέλ.Η σειρά έχει προβληθεί σε αρκετές χώρες όπως η Ρουμανία, το Αφγανιστάν, το Ιραν και η Βοσνία Ερζεγοβίνη και αναμένεται να κάνει σύντομα πρεμιέρα στο κανάλι.

ΙΦΦΕΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 ΠΡΩΤΟ IFFET EPEISODIO 1 VIDEO
ΙΦΦΕΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ IFFET EPEISODIO TELEUTAIO FINAL VIDEO








IFFET Series Cast Actors
Ali Pinar Ali Pinar Roberto
Deniz Çakir Deniz Çakir Iffet
Ibrahim Celikkol Ibrahim Celikkol Cemil
Zuhal Olcay Zuhal Olcay Dilek
Mahir Günsiray Mahir Günsiray Ali Ihsan
Selen Uçer Selen Uçer Gulin
Mehmet Cevik Mehmet Cevik Ahmet
Melike Güner Melike Güner Betul
Melike Guner Melike Guner Betul
Ecem Özkaya Ecem Özkaya Nil

obama beyonce scandal... Rumours of affair with Barack Obama. Σύμφωνα με τον Γάλλο παπαράτσι Πασκάλ Ροστέν, σε λίγες ώρες, έρχεται βόμβα μεγατόνων στο Λευκό Οίκο.Σε συνέντευξή του στο γαλλικό δίκτυο «Europe 1», o Γάλλος φωτογράφος υποστηρίζει ότι την Τρίτη η καθ΄όλα έγκυρη «Washington Post» θα αποκαλύψει την «κρυφή» σχέση του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα με την ποπ σταρ, Μπιγιονσέ.Με βάση το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Closer» -που αποκάλυψε τη σχέση Ολάντ-Γκαγέ- οι Αμερικανοί θα έχουν σε λίγο το δικό τους... «Gayetgate» στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο ένοικος του Λευκού Oίκου και η οικογενειακή φίλη των Ομπάμα, Μπιγιονσέ.«Ξέρετε, σε λίγο στις ΗΠΑ, θα συμβεί κάτι φοβερό», άρχισε να λέει ο Πασκάλ Ροστέν και πρόθεσε: «Αύριο θα μιλάει γι΄αυτό όλος ο κόσμος».Η «Washington Post», σύμφωνα πάντα με τον Γάλλο φωτογράφο, θα προβεί σε αυτή την αποκάλυψη την πιο κατάλληλη στιγμή. Την ώρα, δηλαδή, που ο Αμερικανός πρόεδρος θα έχει απέναντί του τον ερωτικά άτακτο Φρανσουά Ολάντ θα βγαίνουν στη φόρα τα σαλιαρίσματα του Ομπάμα με την Μπιγιονσέ. Οι Αμερικανοί, εξάλλου, είναι ήδη ενήμεροι για τα σύννεφα που έχουν πυκνώσει στη σχέση του προεδρικού ζεύγους.













Ellinair: Γνωρίστε τη νέα, ΕΛΛΗΝΙΚΗ αεροπορική εταιρεία
Ellinair, η νέα ελληνική αεροπορική εταιρεία που πλέων είναι κάτοχος άδειας για εκτέλεση πτήσεων.

Η εταιρεία αυτή θα εκτελεί πτήσεις με κύριες αγέρες την Ρωσία, Ουκρανία και γενικότερα χώρες της Α. Ευρώπης. Μάλιστα ανακοίνωσε πως απέκτησε και δεύτερο αεροπλάνο 96 θέσεων και με δυνατότητα πτήσεων έως και τέσσερις ώρες. Το πρώτο αεροσκάφος διατίθεστε για δρομολόγια από την συμπρωτεύουσα, ενώ το δεύτερο θα ξεκινήσει «δουλειά» τον Απρίλη.




πηγή: athensmagazine.gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget