11/1/14

francois hollande julie gayet Πιέσεις για να ξεκαθαρίσει τα προσωπικά του με μια δημόσια δήλωση, φέρεται να δέχεται ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του περιοδικού Closer για τον «κρυφό έρωτα» με την Γαλλίδα ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ. Το φωτορεπορτάζ ταρακούνησε τα Ηλύσια και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για το ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στη σχέση του Ολάντ με την Βαλερί Τριερβελέρ, την πρώτη κυρία της Γαλλίας η οποία επρόκειτο να τον συνοδεύσει τον επόμενο μήνα σε επίσημο ταξίδι του στις ΗΠΑ.
Σεισμός στα Ηλύσια για τον «κρυφό έρωτα» του Ολάντ

Ο Γάλλος πρόεδρος αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να δώσει απαντήσεις για τις προσωπικές του σχέσεις, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το δημοσίευμα του σκανδαλοθηρικού περιοδικού, που τον θέλει να διατηρεί κρυφή σχέση με την 41 ετών ηθοποιό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Le Parisien" και τον ραδιοφωνικό σταθμό RTL, χθες καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας πραγματοποιήθηκε στο προεδρικό μέγαρο σειρά συσκέψεων για το πως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Όπως φαίνεται, επιθυμία του Ολάντ είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο πριν την Τρίτη, οπότε και είναι προγραμματισμένη σημαντική συνέντευξη τύπου του με θέμα τον επαναπροσδιορισμό της οικονομικής του πολιτικής.

Σεισμός στα Ηλύσια για τον «κρυφό έρωτα» του Ολάντ
Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό έχει αποσύρει το επίμαχο φωτορεπορτάζ από την ιστοσελίδα του, έπειτα από αίτημα της δικηγόρου της ηθοποιού, ωστόσο εξακολουθούν να υπάρχουν σχετικά δημοσιεύματα και αναφορές με το θέμα.



ANT1 BROUSKO EPEISODIA ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδια Περιλήψεις (80-81-82-83-84)

Επεισόδιο 80
Ένα τηλεφώνημα των γονιών της, θα ανησυχήσει τη Μελίνα και θα της δημιουργήσει υποψίες σχετικά με το τι συμβαίνει… θα την προϊδεάσει πως τα μυστικά του παρελθόντος που συνδέουν τη δική της οικογένεια με την οικογένεια των Ματθαίων είναι πολλά. Ο Αχιλλέας αποφασίζει να κάνει ο ίδιος την τελειωτική συζήτηση με την Ευρυδίκη σχετικά με το διαζύγιο και τις οικονομικές διεκδικήσεις της. Στο μεταξύ, για μια ακόμα φορά, η Ευρυδίκη προσεγγίζει τον Σήφη και βάζουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο προκειμένου να πλήξουν τη Μελίνα και τον Αχιλλέα. Ο Διαμαντής θα προσπαθήσει να ελέγξει τον Σήφη και να τον πείσει να μην αποκαλύψει σε κανέναν το περιεχόμενο του dvd, το οποίο σίγουρα θα οδηγήσει σε απρόσμενες και αλυσιδωτές εξελίξεις. Παράλληλα ο Διαμαντής λέει στον Ματθαίο πως του χαρίζει τα δυο εκατομμύρια ευρώ που του είχε δανείσει, γεγονός που βάζει σε υποψίες τον Ματθαίο, σχετικά με τις αληθινές προθέσεις του Διαμαντή και με τις αποκαλύψεις της Αναστασίας.


Επεισόδιο 81
Η έντονη παρουσία της Εύας στη ζωή του Σήφη δυσαρεστεί ιδιαίτερα την Αναστασία, καθώς και την ίδια του την κόρη, γκρεμίζοντας παράλληλα κάθε προσπάθεια της Αγγελικής για να τον προσεγγίσει ερωτικά. Ο Μάρκος και η Δάφνη ζουν τον έρωτά τους όμως κάποιες αδυναμίες και εμμονές εκείνης βγαίνουν για ακόμη μία φορά στην επιφάνια. Ο Ματθαίος στην προσπάθεια του να διαπραγματευτεί το διαζύγιο του Αχιλλέα με την Ευρυδίκη βγαίνει εκτός εαυτού μαζί της, με συνέπεια να την οδηγήσει σε απρόβλεπτες εκδικητικές ενέργειες. Η Μελίνα ευτυχισμένη, ζει τον μεγάλο της έρωτα με τον Αχιλλέα, η προδοσία της Βασιλικής όμως είναι ένα αγκάθι που συνεχίζει να την πονά κρατώντας την «κλειδωμένη» απέναντί της, παρά τις προσπάθειες του Αχιλλέα για να την μεταπείσει. Ο Αχιλλέας φοβούμενος την αντίδραση του Σήφη με τον ερχομό της Μελίνας στην Κύπρο και για να προστατεύσει τα συμφέροντα της οικογένειας, αποκαλύπτει την αλήθεια στα αδέρφια του για το σαμποτάζ πριν ενάμιση χρόνο στα κρασιά, με αποτέλεσμα αυτή η αλήθεια να κάνει, ειδικά τον Ματθαίο να εξοργιστεί και να τον δούμε όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί. Ο Σήφης αποκαλύπτει τον ένοχο για τη δολοφονία των γονιών των Ματθαίων!

Επεισόδιο 82
Η ακραία στάση του Σήφη, σχετικά με τις αποκαλύψεις πανικοβάλει την Αναστασία. Οι περίεργες ερωτήσεις του Αχιλλέα για τον Μάρκο, προβληματίζουν έντονα την Δάφνη, ενώ την ίδια στιγμή ο Μάρκος ενημερώνεται απ’ την Ευρυδίκη, για τις υποψίες των Ματθαίων γύρω από τ’ άτομό του. Η Μελίνα έρχεται κοντά με την Χριστίνα και μια καινούρια φιλία ξεκινάει. Ο Μηνάς παλεύει να συγκεντρώσει τα χρήματα εκβιασμού της Αλίκης, με κίνδυνο να τον αντιληφθεί η Βασιλική. Η είδηση ότι ο Διαμαντής, αφήνει το σπίτι που έζησαν μαζί, διαλύει την Δάφνη. Ο Ματθαίος γνωρίζοντας πλέον ποιος ήταν πίσω απ’ το σαμποτάζ των κρασιών ένα χρόνο πριν, φτάνει εξαγριωμένος και αποφασισμένος για όλα στη Κρήτη. Η προσβλητική στάση του καταρρακώνει την Αναστασία, που φορτισμένη συναισθηματικά αποφασίζει να πει «ναι» στην πρόταση γάμου που της κάνει ο Αντώνης. Στο μεταξύ τα σχέδια της Ευρυδίκης, κατά της Μελίνας, φέρνουν τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα….

Επεισόδιο 83
Η Μελίνα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τα γεγονότα που προκάλεσε η Ευρυδίκη, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι εκείνη είναι υπεύθυνη. Ο Αχιλλέας θα σταθεί δίπλα της με συγκινητική αφοσίωση, ενώ η Δάφνη με την Κωνσταντίνα θα πάνε στην Κύπρο και θα προσπαθήσουν να της φτιάξουν το κέφι. Ο Ματθαίος στην Κρήτη, θα μιλήσει «ανοιχτά» στον Αντώνη και τον Μάρκο και θα τους πει ότι ξέρει για το σαμποτάζ που έκαναν στα κρασιά του πριν ενάμισι χρόνο. Αυτοί θα αρνηθούν τα πάντα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον Ματθαίο να ανακοινώσει στον Διαμαντή την απόφασή του για τη διάλυση του συνεταιρισμού τους. Ο Διαμαντής, που θεωρεί υπεύθυνους τον Σήφη και την Αναστασία, απειλεί Θεούς και δαίμονες, κάνοντας τα πάντα για να αποτρέψει τι διάλυση. Στο μεταξύ η Ευρυδίκη πληροφορείται από την Ειρήνη όλες τις εξελίξεις στη ζωή και στα επαγγελματικά των Ματθαίων, γεγονός που θα της δώσει μεγαλύτερη ευελιξία προκειμένου να στήσει ακόμα περισσότερες ίντριγκες.

Επεισόδιο 84
Η Εύα ανακαλύπτει και το άλλο πρόσωπο του Σήφη, το οποίο και την τρομάζει, αλλά ωστόσο εξακολουθεί να είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Η Δάφνη και η Κωνσταντίνα με το κέφι τους και την τρέλα τους αναστατώνουν το σπίτι των Ματθαίων στην Κύπρο, φτιάχνοντας και τη διάθεση της Μελίνας, ενώ ο Αχιλλέας της αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της. Ο Διαμαντής προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον Ματθαίο να μη χαλάσει τη συνεργασία τους, αλλά αυτός φαίνεται να είναι ανένδοτος και έχει ήδη ειδοποιήσει τους δικηγόρους του. Ο Σήφης στέλνει τον Μηνά στην Κύπρο προκειμένου να δώσει τα χρήματα που έχει υποσχεθεί στην Ευρυδίκη. Η Χριστίνα θα τους δει τυχαία σε δρόμο της Λευκωσίας και αυτή η συνάντηση θα πυροδοτήσει εξελίξεις. Στο μεταξύ, ο Μηνάς έχει πει ψέματα στη Βασιλική ότι πηγαίνει για μια δουλειά στην Αθήνα, αλλά η Εύα θα τον καρφώσει και θα κάνει τη Βασιλική έξαλλη. Τελικά ο Μηνάς θα πάρει τα λεφτά από τον Διαμαντή και θα τα δώσει στην Αλίκη, για να μάθει όμως αμέσως μετά πως τον κοροϊδέψανε και η Αλίκη είναι δεκαοκτώ χρονών. Ο Μηνάς αποφασίζει έξαλλος να δείρει τους υπεύθυνους που τον εκβίασαν και τον κορόιδεψαν ξεχνώντας την «θεραπεία» που κάνει στην ψυχολόγο…

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ BOUSKO VIDEO



Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε στην τελική ευθεία για κάποιες αποφάσεις τις οποίες δεν είναι εύκολο να πάρετε γιατί πιθανόν να πρέπει να λειτουργήσετε πολύ διαφορετικά από την μέχρι τώρα νοοτροπία σας. Το καλό είναι ότι αλλάζουν πολύ τα πράγματα και πιθανόν να είστε πολύ καλύτερα προς το βράδυ, χωρίς αυτή την μεγάλη πίεση που νιώθετε τις τελευταίες ημέρες.
Ερωτικά: Η επαφή με Καρκίνο ή Σκορπιό για όσους έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα είναι μια νέα μοναδική εμπειρία για σας, κυρίως βαθιά συναισθηματική, αφού θα σας βγάλει από τα κοινότυπα και δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αποκτάτε εμπειρία η οποία σας δυναμώνει αλλά και σας βάζει να σκεφτείτε περισσότερο πρακτικά. Καλό είναι να ενδυναμώσετε περισσότερο και να ακολουθήσετε την πεπατημένη για να είστε μέσα στα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Μετά από τις υπερβολές ίσως να προσπαθήσετε να κάνετε ένα μεγάλο άνοιγμα σε επικοινωνιακό επίπεδο γιατί μπορεί να είχατε κατά κάποιο τρόπο σταματήσει την επαφή ή ακόμα και τις πληροφορίες που μερικές φορές βρίσκεται σχεδόν μπροστά σας. Η εναλλακτική θεραπεία μπορεί να σας πηγαίνει γάντι αυτή την ημέρα. Πιθανόν βιταμίνες και υγιεινή διατροφή να σας βοηθήσουν.
Ερωτικά: Έχετε ένα μικρό εκνευρισμό γιατί πιστεύετε ότι δεν ελέγχετε και πάρα πολύ το άτομο που σας ενδιαφέρει. Για αυτό μπορεί να κρίνετε σκόπιμο να σταθείτε στην άκρη ή να κρατήσετε τα λόγια σας για να βολιδοσκοπήσετε καταστάσεις και γενικά κινήσεις του άλλου ατόμου.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει εύνοια και κυρίως αν διαπραγματεύεστε ένα ακίνητο κοντά σε νερό θα δείτε ότι τα πράγματα κινούνται πιο εύκολα για αυτό και υπάρχει μεγάλη ευκολία στο να δημιουργούνται εκ νέου γνωριμίες ή επαφές επαγγελματικές που είναι ξεχωριστές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχετε μια προσωπική δύναμη και γοητεία την οποία δεν μπορεί κανένας να την αμφισβητήσει γιατί πετάτε και νιώθετε μοναδικοί. Είναι όμορφο αυτό το συναίσθημα γιατί έχετε επιτέλους μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.
Ερωτικά: Είναι κάποιες στιγμές πιο εύκολες για σας, επειδή έχετε τις προϋποθέσεις να εξηγήσετε τι θέλετε ακριβώς από το άτομο που είστε μαζί και ακόμα να εκφραστείτε περισσότερο ελεύθερα χωρίς να παρεξηγηθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Ένα προσωπικό συμβόλαιο ή ακόμα και μια συζήτηση η οποία θα σας ξεμπλοκάρει μπορεί να βοηθήσει στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Είναι πολύ σημαντικό να αναλάβετε την προσωπική σας ευθύνη για κάποια οικονομικά θέματα για τα οποία μπορεί να κριθείτε αν αφορά οικογενειακή υποχρέωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ ευέλικτοι και προσπαθείτε να περάσετε πιο εύκολα κάποιες προσωπικές σας απόψεις γιατί μπορείτε να τις μοιραστείτε εύκολα και ανώδυνα. Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε κάποιες λογικές αποφάσεις.
Ερωτικά: Είστε ανάλαφροι και πολύ απλοϊκοί με τις απαιτήσεις σας κι ίσως να φανείτε κάπως επιπόλαιοι και επιφανειακοί στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αντίθετα ο Τοξότης είναι ένα άτομο που θα του αρέσει η πολυλογία σας και ίσως το ενδιαφέρον του να εστιαστεί περισσότερο σε εσάς.
Καριέρα & Οικονομικά: Επιτέλους έχετε αφήσει την μιζέρια και τους συναισθηματικούς περιορισμούς κι αυτό σας βοηθάει στο να είστε ευέλικτοι με τις συνεργασίες σας και τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχετε πολλές ευκαιρίες τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε γιατί είστε πολύ άνετοι ακόμα και μέσα σε μια δύσκολη κατάσταση. Έχετε την δύναμη να την τακτοποιήσετε και να βγείτε και από πάνω χωρίς να έχετε μεγάλες αντιδράσεις. Οι φίλοι είναι τα πρόσωπα που θα σας κάνουν να περάσετε πολύ ωραία, τουλάχιστον για σήμερα.
Ερωτικά: Αντιδράτε στην ασχήμια και στην αχαριστία για αυτό δεν θέλετε δίπλα σας σκληρά άτομα που σας κρίνουν. Κυρίως ο Αιγόκερως μπορεί να είναι πολύ απόλυτος μαζί σας και να μην βρίσκετε κάποιο κοινό σημείο αναφοράς. Το καλό είναι ότι μπορείτε πιο εύκολα να ανταλλάσετε ακόμα και μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον τα εσώψυχά σας, χωρίς να υπάρχει φόβος να εκτεθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Συζητάτε, και πάλι συζητάτε για να καταλήξετε κάπου που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για σας. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα απελευθερωθείτε από όλα τα δεινά αυτής της στιγμής γιατί το καλούπι που κατά κάποιο τρόπο σας έχει επιβληθεί από τις εξωτερικές καταστάσεις είναι κάπως δύσκολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε μια αναστάτωση γιατί δεν μπορείτε να βγάλετε πέρα όλες τις υποχρεώσεις ή τις επαφές που έχετε κλείσει για να συναντήσετε. Κυρίως προς το απόγευμα και μετά θα το παρακάνετε.
Ερωτικά: Περνάτε καλά και είστε πολύ άνετοι αλλά και φιλικοί. Αυτό βοηθάει πάρα πολύ το να σταματήσετε τις ήδη υπάρχουσες δυσκολίες οι οποίες όταν συνδέονται με συμπεριφορές που σχετίζονται με το παρελθόν σας δημιουργείται αδιέξοδο. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τα κακώς κείμενα αρκεί να μην πείτε και πάρα πολλά γιατί μπορεί να σας ξεφύγουν λόγια που δεν χρειάζονται.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλώνεστε με συζητήσεις και επαφές που ίσως να μην είναι και τόσο απαραίτητες. Εσείς έχετε ανάγκη την αληθινή πραγματικότητα αλλά και μια ξεχωριστή συνεργασία για να είστε ευέλικτοι και γενικά νεωτεριστές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε μεγάλη ανησυχία γιατί θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε εντός σας όλα τα υπαρξιακά τα οποία σας αναστατώνουν προς το παρόν. Βέβαια τακτοποιείτε με πιο εύκολο τρόπο όλα τα πρέπει και τα μη που σας επιβάλλονται.
Ερωτικά: Η σχέση με Ταύρο σας προβληματίζει γιατί δεν είναι και τόσο πολύ εύκολη. Επειδή δεν σας αρέσει να κουράζεστε δεν θέλετε να απασχολείστε και πολύ με καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν και ίσως επιδείξετε υπομονή και επιμονή χωρίς όμως αυτό να σας φέρνει δυσκολίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να βάλετε ένα στόχο. Δηλαδή να κάνετε αποταμίευση έστω και μικρή γιατί νιώθετε ότι θα αυτό θα βοηθήσει την ψυχολογία σας. Η συνεργασία με ένα πρόσωπο που είναι για σας πολύ απόλυτο ίσως να σας κουράζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Συνεχίζετε να ψάχνετε και να ερευνάτε χωρίς όμως να κάνετε πολύ σοβαρές τομές που ίσως να χρειάζεστε. Επειδή η εποχή είναι αρκετά θετική, αν τολμήσετε να διακόψετε οτιδήποτε σας ενοχλεί, θα δείτε μεγάλες αλλαγές.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Ταύρο σας φαίνεται κάπως δύσκολη και κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί τρίτο δεκαήμερο. Βάζετε φρένο γιατί πιθανόν να νιώθετε μια είδους ψυχρότητα ή ακόμα και φόβο να ξεπεράσετε τα όρια σας. Από την άλλη ένα νεώτερο πρόσωπο πιθανόν αν σας έχει συνεπάρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ ώριμοι και σοβαροί σε οτιδήποτε είναι να αγοράσετε ή ακόμα και να πληρώσετε γιατί φροντίζετε να είστε προσεκτικοί και ώριμοι. Χρειάζεται να προστατεύσετε τα δικά σας κεκτημένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η προσωπικότητά σας είναι πολύ επίμονη αυτές τις ημέρες για αυτό μπορεί να έχετε μια ξεροκεφαλιά για κάποια θέματα τα οποία δεν σας κάνουν και πολύ καλό. Από την άλλη όμως δικαιολογείται όλη αυτή η εμμονή επειδή έχετε καεί στο χυλό, φυσάτε και το γιαούρτι.
Ερωτικά: Η σχέση με Ταύρο, Παρθένο ή Σκορπιό μπορεί και να σας απογοητεύσει γιατί άλλα περιμένατε και άλλα δείχνει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πιθανόν εσείς να περιμένετε μεγαλύτερη αυτοθυσία, δόσιμο και ενδιαφέρον και να εισπράττετε λιγότερα από αυτά που έχετε υπολογίσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρήματα με κάποιο τρόπο σας έρχονται εύκολα και κάπως ανώδυνα. Η υπόθεση ενός ακινήτου και οι λογαριασμοί του σας απασχολούν και σίγουρα όσο μπορείτε και εκεί που μπορείτε θα τους καλύψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Περιμένατε εδώ και καιρό να γίνει κάτι καλό κι αυτό ίσως να έρθει από εκεί που δεν το περιμένατε. Η εσωτερική χαρά και η διάθεση που έχετε να παίξετε και να ρισκάρετε θα σας κατακλύσει. Κυρίως οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο να περιμένετε κάτι πολύ θετικό.
Ερωτικά: Όλα βαίνουν εύκολα και πιθανόν από εκεί που τα είχατε βάψει μαύρα να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που έρχεται και δένει με τα καινούργια γούστα σας και θα σας συνεπάρει τόσο πολύ που θα γεμίσετε τα κενά που υπάρχουν αυτή την στιγμή.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάποια θέματα που τα είχατε βάλει στην άκρη και δεν τα είχατε υπολογίσει καθόλου γιατί δεν ήταν και πολύ οργανωμένα από την πλευρά σας ίσως να βγουν υπό τύπου ρίσκο και να κερδίσετε κάποια χρήματα από το πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Μπορεί να έχετε θυμώσει με ένα πρόσωπο που σας βάζει τρικλοποδιές κάθε λίγο και λιγάκι. Επειδή έχετε αποφασίσει όμως να υπάρχει μια μεγαλύτερη διαφάνεια στην ζωή σας ίσως να βάλετε το μαχαίρι στο κόκκαλο και να δείτε τα πράγματα όπως είναι.
Ερωτικά: Επειδή πιθανόν να νιώθετε ότι μπορεί να σας αλλάξουν οι εξωτερικές καταστάσεις προσπαθείτε να αντισταθείτε και να είστε αντικειμενικοί. Παρόλα αυτά υπάρχουν συγκρούσεις, κόντρες ακόμα και αποσύρσεις ή μούτρα, κυρίως με Ταύρο, Λιοντάρι, Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κρατήσετε τα κεκτημένα σας για αυτό προσπαθείτε με όση δύναμη έχετε να δικαιωθείτε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δυσκολευτείτε από μια συνεργασία γιατί μπορεί να υπάρχει ένα τείχος που να σας εμποδίζει. Μεταξύ εσάς και ενός μεγαλύτερου προσώπου που είναι συνεργάτης σας πιθανόν να υπάρχει διαφωνία.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Νιώθετε δυνατοί και κυρίως πολύ σίγουροι για αυτό που θέλετε να κάνετε. Για αυτό θα γεμίσετε τις ώρες σας με άτομα και με ομάδα φίλων που θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς αλλά συγχρόνως θα έχετε και ένα κοινωνικό σκοπό που θα σας ενώνει.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη να μιλήσετε και τα λόγια σας να δημιουργούν ασφάλεια ή ακόμα και ισχυρή απήχηση στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Πιθανόν ένα ταξιδάκι ή μια ερωτική συνομιλία να δημιουργήσει ανανέωση στην σχέση. Η επαφή με Σκορπιό που βρίσκεται σε ταξίδι θα είναι πολύ δυνατή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε την δυνατότητα να αφουγκράζεστε τις ανάγκες των άλλων και γενικά όλων των ατόμων που συνεργάζεστε και είστε πολύ κοντά. Ένα συγγενικό πρόσωπο μπορεί να σας βοηθάει στο να πάρετε μια απόφαση για ένα ακίνητο.

Πηγή: astrology-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget