y

ant1 ΜΠΡΟΥΣΚΟ 80 - 81 - 82 - 83 - 84 επομενα επεισοδια

ANT1 BROUSKO EPEISODIA ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδια Περιλήψεις (80-81-82-83-84)

Επεισόδιο 80
Ένα τηλεφώνημα των γονιών της, θα ανησυχήσει τη Μελίνα και θα της δημιουργήσει υποψίες σχετικά με το τι συμβαίνει… θα την προϊδεάσει πως τα μυστικά του παρελθόντος που συνδέουν τη δική της οικογένεια με την οικογένεια των Ματθαίων είναι πολλά. Ο Αχιλλέας αποφασίζει να κάνει ο ίδιος την τελειωτική συζήτηση με την Ευρυδίκη σχετικά με το διαζύγιο και τις οικονομικές διεκδικήσεις της. Στο μεταξύ, για μια ακόμα φορά, η Ευρυδίκη προσεγγίζει τον Σήφη και βάζουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο προκειμένου να πλήξουν τη Μελίνα και τον Αχιλλέα. Ο Διαμαντής θα προσπαθήσει να ελέγξει τον Σήφη και να τον πείσει να μην αποκαλύψει σε κανέναν το περιεχόμενο του dvd, το οποίο σίγουρα θα οδηγήσει σε απρόσμενες και αλυσιδωτές εξελίξεις. Παράλληλα ο Διαμαντής λέει στον Ματθαίο πως του χαρίζει τα δυο εκατομμύρια ευρώ που του είχε δανείσει, γεγονός που βάζει σε υποψίες τον Ματθαίο, σχετικά με τις αληθινές προθέσεις του Διαμαντή και με τις αποκαλύψεις της Αναστασίας.


Επεισόδιο 81
Η έντονη παρουσία της Εύας στη ζωή του Σήφη δυσαρεστεί ιδιαίτερα την Αναστασία, καθώς και την ίδια του την κόρη, γκρεμίζοντας παράλληλα κάθε προσπάθεια της Αγγελικής για να τον προσεγγίσει ερωτικά. Ο Μάρκος και η Δάφνη ζουν τον έρωτά τους όμως κάποιες αδυναμίες και εμμονές εκείνης βγαίνουν για ακόμη μία φορά στην επιφάνια. Ο Ματθαίος στην προσπάθεια του να διαπραγματευτεί το διαζύγιο του Αχιλλέα με την Ευρυδίκη βγαίνει εκτός εαυτού μαζί της, με συνέπεια να την οδηγήσει σε απρόβλεπτες εκδικητικές ενέργειες. Η Μελίνα ευτυχισμένη, ζει τον μεγάλο της έρωτα με τον Αχιλλέα, η προδοσία της Βασιλικής όμως είναι ένα αγκάθι που συνεχίζει να την πονά κρατώντας την «κλειδωμένη» απέναντί της, παρά τις προσπάθειες του Αχιλλέα για να την μεταπείσει. Ο Αχιλλέας φοβούμενος την αντίδραση του Σήφη με τον ερχομό της Μελίνας στην Κύπρο και για να προστατεύσει τα συμφέροντα της οικογένειας, αποκαλύπτει την αλήθεια στα αδέρφια του για το σαμποτάζ πριν ενάμιση χρόνο στα κρασιά, με αποτέλεσμα αυτή η αλήθεια να κάνει, ειδικά τον Ματθαίο να εξοργιστεί και να τον δούμε όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί. Ο Σήφης αποκαλύπτει τον ένοχο για τη δολοφονία των γονιών των Ματθαίων!

Επεισόδιο 82
Η ακραία στάση του Σήφη, σχετικά με τις αποκαλύψεις πανικοβάλει την Αναστασία. Οι περίεργες ερωτήσεις του Αχιλλέα για τον Μάρκο, προβληματίζουν έντονα την Δάφνη, ενώ την ίδια στιγμή ο Μάρκος ενημερώνεται απ’ την Ευρυδίκη, για τις υποψίες των Ματθαίων γύρω από τ’ άτομό του. Η Μελίνα έρχεται κοντά με την Χριστίνα και μια καινούρια φιλία ξεκινάει. Ο Μηνάς παλεύει να συγκεντρώσει τα χρήματα εκβιασμού της Αλίκης, με κίνδυνο να τον αντιληφθεί η Βασιλική. Η είδηση ότι ο Διαμαντής, αφήνει το σπίτι που έζησαν μαζί, διαλύει την Δάφνη. Ο Ματθαίος γνωρίζοντας πλέον ποιος ήταν πίσω απ’ το σαμποτάζ των κρασιών ένα χρόνο πριν, φτάνει εξαγριωμένος και αποφασισμένος για όλα στη Κρήτη. Η προσβλητική στάση του καταρρακώνει την Αναστασία, που φορτισμένη συναισθηματικά αποφασίζει να πει «ναι» στην πρόταση γάμου που της κάνει ο Αντώνης. Στο μεταξύ τα σχέδια της Ευρυδίκης, κατά της Μελίνας, φέρνουν τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα….

Επεισόδιο 83
Η Μελίνα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τα γεγονότα που προκάλεσε η Ευρυδίκη, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι εκείνη είναι υπεύθυνη. Ο Αχιλλέας θα σταθεί δίπλα της με συγκινητική αφοσίωση, ενώ η Δάφνη με την Κωνσταντίνα θα πάνε στην Κύπρο και θα προσπαθήσουν να της φτιάξουν το κέφι. Ο Ματθαίος στην Κρήτη, θα μιλήσει «ανοιχτά» στον Αντώνη και τον Μάρκο και θα τους πει ότι ξέρει για το σαμποτάζ που έκαναν στα κρασιά του πριν ενάμισι χρόνο. Αυτοί θα αρνηθούν τα πάντα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον Ματθαίο να ανακοινώσει στον Διαμαντή την απόφασή του για τη διάλυση του συνεταιρισμού τους. Ο Διαμαντής, που θεωρεί υπεύθυνους τον Σήφη και την Αναστασία, απειλεί Θεούς και δαίμονες, κάνοντας τα πάντα για να αποτρέψει τι διάλυση. Στο μεταξύ η Ευρυδίκη πληροφορείται από την Ειρήνη όλες τις εξελίξεις στη ζωή και στα επαγγελματικά των Ματθαίων, γεγονός που θα της δώσει μεγαλύτερη ευελιξία προκειμένου να στήσει ακόμα περισσότερες ίντριγκες.

Επεισόδιο 84
Η Εύα ανακαλύπτει και το άλλο πρόσωπο του Σήφη, το οποίο και την τρομάζει, αλλά ωστόσο εξακολουθεί να είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Η Δάφνη και η Κωνσταντίνα με το κέφι τους και την τρέλα τους αναστατώνουν το σπίτι των Ματθαίων στην Κύπρο, φτιάχνοντας και τη διάθεση της Μελίνας, ενώ ο Αχιλλέας της αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της. Ο Διαμαντής προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον Ματθαίο να μη χαλάσει τη συνεργασία τους, αλλά αυτός φαίνεται να είναι ανένδοτος και έχει ήδη ειδοποιήσει τους δικηγόρους του. Ο Σήφης στέλνει τον Μηνά στην Κύπρο προκειμένου να δώσει τα χρήματα που έχει υποσχεθεί στην Ευρυδίκη. Η Χριστίνα θα τους δει τυχαία σε δρόμο της Λευκωσίας και αυτή η συνάντηση θα πυροδοτήσει εξελίξεις. Στο μεταξύ, ο Μηνάς έχει πει ψέματα στη Βασιλική ότι πηγαίνει για μια δουλειά στην Αθήνα, αλλά η Εύα θα τον καρφώσει και θα κάνει τη Βασιλική έξαλλη. Τελικά ο Μηνάς θα πάρει τα λεφτά από τον Διαμαντή και θα τα δώσει στην Αλίκη, για να μάθει όμως αμέσως μετά πως τον κοροϊδέψανε και η Αλίκη είναι δεκαοκτώ χρονών. Ο Μηνάς αποφασίζει έξαλλος να δείρει τους υπεύθυνους που τον εκβίασαν και τον κορόιδεψαν ξεχνώντας την «θεραπεία» που κάνει στην ψυχολόγο…

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ BOUSKO VIDEO



Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget