15/11/13

Ενώ η συζήτηση κινούνται γύρω από τις νέες διοικήσεις των νοσοκομείων, τα αίματα άναψαν ότι το λόγο πήρε ο Απόστολος Κακλαμάνης, μιλώντας για «αδιαφάνεια και παρασκήνιο». Τότε ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς με τον Α. Γεωργιάδη, ο οποίος υπογράμμισε ότι η διαδικασία τηρήθηκε με το γράμμα του νόμου και πως οι αιτήσεις πέρασαν από τα αρμόδια όργανα και το ΑΣΕΠ.
Η αντιπαράθεση ξέφυγε όταν ο Υπουργός Υγείας επέκρινε τον Απόστολο Κακλαμάνη για τις ..ραδιοφωνικές επιλογές του, καθώς έδωσε συνέντευξη στον ρ/σ «κόκκινο» στον Κώστα Βαξεβάνη, κάνοντας αναφορές για τη λίστα Λαγκάρντ που δημοσίευσε στο περιοδικό του.
«Στο ραδιόφωνο μπορεί κανείς να πει την άποψή του, ενώ στην τηλεόραση παίζει θέατρο» ήταν απάντηση του Απόστολου Κακλαμάνη.
Στον καυγά μπήκε και ο Προεδρεύον εκείνη την ώρα, Γιάννης Δραγασάκης, λέγοντας στον Υπουργό Υγείας ότι θα πρέπει να απαντά σε ερωτήσεις των βουλευτών και να μην ασκεί κριτική για το που θα παραχωρήσεις συνέντευξη.
«Όταν οι συνάδελφοι σας αναφέρονταν στη γυναίκα μου και έλεγαν ότι εμπλέκεται στη λίστα Λαγκάρντ δεν σας είδα να λέτε τίποτα» ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Η Σκανδιναβική χώρα φαίνεται ότι έχει περισσότερες φυλακές απ' ό,τι δικαιολογεί ο αριθμός των εγκλείστων σε αυτές. Για αυτό το λόγο λοιπόν η κυβέρνηση προσφάτως αποφάσισε να κλείσει τέσσερις φυλακές και ένα κέντρο κράτησης.  
Φυσικά και υπάρχει ακόμα έγκλημα στη Σουηδία απλώς η πολιτική εκεί στηρίζει την επανένταξη των κρατουμένων στην κοινωνία και όχι την απλή φυλάκιση τους πίσω από τα σίδερα. Ο έγκλειστος πληθυσμός στη Σουηδία μειώθηκε κατά 6% πέρυσι.

Ακου το dance remix του "Πετάω Ψηλά" των REC από τους Freaky Fortune!

Music: Άρης REC Λουμάκης | Στίχοι: REC / Άρης Κλεισούρας / Remix by Freaky Fortune | RECitOut: f.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO REC "Πετάω Ψηλά", Freaky Fortune Remix

VIDEO


Ακόμη κι αν έχουμε επιλέξει μία όχι και τόσο οικονομική μέθοδο θέρμανσης, όπως είναι για παράδειγμα το πετρέλαιο, υπάρχουν σημαντικά περιθώρια εξοικονόμησης ενέργειας και συνεπώς εξοικονόμησης χρημάτων μέσω απλών βημάτων, τα οποία μπορεί να φαίνονται «μικρές παρεμβάσεις», ωστόσο ο συνδυασμός τους μπορεί να μας εξασφαλίσει σημαντική οικονομική ελάφρυνση.

Ποια είναι όμως αυτά τα απλά βήματα;
1- Συντηρείτε την εγκατάσταση θέρμανσης στο τέλος του χειμώνα. Έτσι βελτιώνεται η απόδοση, μειώνεται η κατανάλωση καυσίμων και η ρύπανση της ατμόσφαιρας και ο εξοπλισμός έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
2- Εγκαταστήστε ένα σύστημα αντιστάθμισης σε πολυκατοικίες για την αυτόματη ρύθμιση της θερμοκρασίας του προσαγόμενου θερμού νερού στα καλοριφέρ, σε συνάρτηση με την εξωτερική θερμοκρασία και την επιθυμητή εσωτερική θερμοκρασία.
3- Εγκαταστήστε θερμοστάτες χώρου εάν έχετε μονοκατοικία. Σε πολυκατοικίες πρέπει να γίνει ταυτόχρονη εγκατάσταση σε συνδυασμό με θερμομετρητές. Η θερμοστατική ρύθμιση της θέρμανσης βελτιώνει τις συνθήκες άνεσης και μειώνει την κατανάλωση.
4- Ρυθμίστε τον θερμοστάτη σε χαμηλότερη θερμοκρασία το βράδυ ή όταν απουσιάζετε για αρκετές ώρες. Για κάθε βαθμό που χαμηλώνετε τον θερμοστάτη εξοικονομείτε 1-2% σε ενέγεια.
5- Απομονώνετε τους χώρους που δε χρησιμοποιούνται ρυθμίζοντας τον διακόπτη στα σώματα του καλοριφέρ.
6- Ανοίγετε τις κουρτίνες και τα σκίαστρα στα νότια παράθυρα για να επιτρέπετε στον ήλιο να περάσει στους εσωτερικούς χώρους.
7- Κλείνετε τα εξωτερικά παραθυρόφυλλα το βράδυ ή όταν φυσάει πολύ.
8- Κλείνετε την πεταλούδα της καμινάδας του τζακιού όταν δεν το χρησιμοποιείτε.
9- Εξαερώνετε περιοδικά τα καλοριφέρ. Μην τα σκεπάζετε.
10- Με καλή θερμομόνωση επιτυγχάνετε σημαντική οικονομία σε ενέργεια και χρήματα.
11- Μονώστε τη σκεπή, την πυλωτή, το λέβητα και τις εξωτερικές σωληνώσεις της κεντρικής θέρμανσης.
12- Βάλτε έξυπνα παράθυρα και υαλοστάσια (ιδίως στα βόρεια ανοίγματα).
13- Προσδιορίστε τις εγκαταστάσεις θέρμανσης που θα χρειαστείτε αφού πρώτα εφαρμόσετε όλες τις επεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας.
14- Αποφύγετε να κλείνετε εντελώς την εγκατάσταση θέρμανσης κάθε φορά που φεύγετε από το σπίτι για λίγο. Η δαπάνη ενέργειας για την συντήρηση της θερμοκρασίας ενός σπιτιού στα επιθυμητά επίπεδα είναι σαφώς μικρότερη από την δαπάνη που χρειάζεται για να ζεσταθεί ξανά ο χώρος εξ αρχής. Επίσης, όταν λειτουργεί η θέρμανση καλό είναι να μην υπάρχουν ανοιχτά παράθυρα και πόρτες.
15- Καλό επίσης είναι να απομονώσουμε την λειτουργία της θέρμανσης σε κάποιους χώρους που δεν χρησιμοποιούμε συνεχώς.
16- Δεν πρέπει η θερμοκρασία που επιλέγουμε για το χώρο, να υπερβαίνει τους 20 με 21 βαθμούς Κέλσιου. Υψηλότερη θερμοκρασία προκαλεί μάλλον δυσφορία παρά άνεση, και τεράστια διαφορά στη κατανάλωση καυσίμου.
17- Στις ώρες του ύπνου, η ιδανική θερμοκρασία του χώρου πρέπει να είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη από αυτήν που διατηρούμε τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας.
18- Ποτέ δε σκεπάζουμε τα θερμαντικά μας σώματα με καλύμματα. Αν μας φαίνονται αντιαισθητικά είναι προτιμότερο να δαπανήσουμε κάτι παραπάνω και να αγοράσουμε διακοσμητικά σώματα. Αλλιώς καίμε πετρέλαιο και δεν αφήνουμε τη ζέστη να διαχυθεί μέσα στο χώρο μας
19- Για να μειώσουμε τις απώλειες του χώρου μας, πρώτα και κύρια πρέπει να φροντίσουμε για τη μόνωση του σπιτιού μας. Η μετάδοση θερμότητας από ένα χώρο προς ένα άλλο εξαρτάται από το μέσο που τα χωρίζει και από τη θερμοκρασιακή τους διαφορά. Έτσι, ανεξάρτητα από τη μόνωση που έχουμε, όσο πιο υψηλή είναι η θερμοκρασία του χώρου μας και όσο πιο χαμηλή η θερμοκρασία περιβάλλοντος, τόσο μεγαλύτερες οι απώλειες θερμότητας και άρα τόσο μεγαλύτερη η κατανάλωση πετρελαίου για να διατηρούμε τη θερμοκρασία μας σταθερή. Και ενώ για τη θερμοκρασία περιβάλλοντος δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα, τη θερμοκρασία του χώρου μας μπορούμε να τη μειώσουμε. Μια θερμοκρασία των 20C είναι ικανοποιητική για έναν χώρο. Κάθε βαθμός πάνω από τους 20C αυξάνει τις απώλειες, και συνεπώς την κατανάλωση, περίπου 7%.
20- Αφήνουμε την ηλιακή ακτινοβολία να μπει μέσα στο σπίτι μας κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ τα βράδια κλείνουμε και τα παντζούρια αλλά και τις κουρτίνες, μειώνοντας έτσι τη διαφυγή θερμότητας προς το περιβάλλον. Επίσης, είναι προτιμότερο να ανοίγουμε όλα τα παράθυρα μια φορά την ημέρα για να αερίζεται το σπίτι, παρά να έχουμε συνεχώς μια μικρή χαραμάδα ανοιχτή.
Είναι λοιπόν προφανές ότι μπορούμε να μειώσουμε τον ενεργειακό μας λογαριασμό, χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα ή τουλάχιστον πολλά χρήματα, μέσω «μικρών» κινήσεων που εάν τις ακολουθήσουμε θα δούμε σταδιακά μια μείωση στο κόστος μας, χωρίς καταρχήν να έχει χρειαστεί να δαπανήσουμε παρά ένα μικρό σχετικά ποσό.

thermansipress

Ο ντεντέκτιβ ακολουθεί και φωτογραφίζει τον Αχιλλέα με τη Μελίνα. Πλέον είναι ζήτημα χρόνου να μάθει ο Σήφης την αλήθεια για το ζευγάρι. Στο μεταξύ, η Στεφανία μένει στο σπίτι του Σήφη και μέρα με τη μέρα η σχέση τους ενδυναμώνεται. Η Μελίνα παραπονιέται στον Αχιλλέα για τη παραμονή της Ευρυδίκης στο πατρικό του στην Κύπρο.
Ο Αχιλλέας της υπόσχεται πως θα πιέσει τον Ματθαίο να τη διώξει από το σπίτι, πράγμα που κάνει την ίδια στιγμή και έρχεται άλλη μία φορά σε ανοιχτή ρήξη μαζί του! Το άλλο πρωί, μια εντελώς απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη θα αιφνιδιάσει το ζευγάρι. Η Ευρυδίκη βρίσκεται στην Αθήνα στο σπίτι που μένει η Μελίνα με τον Αχιλλέα!

Ο Σουλεϊμάν ανακοινώνει στη Xατιτζέ την απόφασή του να την ξαναπαντρέψει κι εκείνη καταρρέει. Ο Μουσταφά, ξεκινάει το ταξίδι για να εκτελέσει την αποστολή του. Ο Ρουστέμ, όμως, με οδηγία της Χουρρέμ, τον παραπλανεί, με αποτέλεσμα η ζωή του να βρεθεί σε κίνδυνο. Η Μιχριμάχ, παίρνει αρνητική απάντηση από τον Μπαλί Μπέη για τη σχέση τους.
Ο Ρουστέμ αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, αλλά είναι αποφασισμένος να “απαλλαχτεί” από τον Μπαλί Μπέη. Η φήμη πως η κόρης της Σαχ Σουλτάν συναντιέται κρυφά με τον Μαλκότσογλου αναστατώνει το χαρέμι.
Όταν μαθαίνει τα νέα η Σαχ Σουλτάν, καλεί τον νεαρό για να διαπιστώσει αν είναι αλήθεια. Εκείνος όμως αρνείται τα πάντα. Η Μιχριμάχ πικραίνεται από την είδηση και το λέει στη μητέρα της. Η Χουρρέμ μαθαίνει ότι η Εσμαχάν, η κόρη της Σαχ Σουλτάν, θα συναντηθεί κρυφά με τον Μπαλί Μπέη και τους ακολουθεί στο σημείο του ραντεβού. Όταν όμως φτάνει στον τόπο της μυστικής συνάντησης, βλέπει έκπληκτη την κόρη της μαζί με τον Μπαλί Μπέη.

H Τζεμιλέ, με τη συνοδεία αστυνομίας, πηγαίνει για να πάρει πίσω την Αϊλίν αλλά τα σκληρά λόγια της κόρης της, θα τη συντρίψουν. Η πρώτη νύχτα του γάμου όμως δεν θα είναι εύκολη για κανέναν.Ο Σονέρ παλεύει να συνηθίσει στην ιδέα ότι έχασε για πάντα την Αϊλίν. Αλλά και για τον Μουράτ, που πραγματοποιεί επιτέλους το μεγάλο όνειρό του, τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως τα περίμενε.

Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ, ανίδεοι για τον κίνδυνο που τους περιτριγυρίζει, απολαμβάνουν το γάμο τους στο έπακρο. Την ώρα της τελετής και οι δυο υπόσχονται αγάπη και ότι θα περάσουν ολόκληρη τη ζωή τους μαζί. Καθώς ο Μουσταφά δεν ακούει τα νέα που περίμενε από την Κωνσταντινούπολη, καταβάλλεται από μεγάλη απελπισία.
Ο γάμος οδεύει προς το τέλος του και η ιδέα ότι θα μείνουν ολομόναχοι μέσα στο ίδιο σπίτι αρχίζει να αγχώνει τόσο τον Κερίμ όσο και τη Φατμαγκιούλ. Οι δύο ερωτευμένοι πρόκειται να περάσουν άλλη μια δύσκολη δοκιμασία και μάλιστα την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Η γυμναστική έκανε θαύματα στο σώμα της Jennifer Nicole Lee που κάποτε ήταν πολύ πιο «στρογγυλή» και «κουβαλούσε» επιπλέον τριάντα κιλά. Η 38χρονη σήμερα τηλεπερσόνα, ηθοποιός και «γκουρού της γυμναστικής» έχασε αυτό το βάρος και με επίμονη άσκηση απέκτησε σώμα αξιοζήλευτο, το οποίο δεν σταματά να επιδεικνύει. Ο φωτογραφικός φακός την ακολούθησε στην παραλία του Μαϊάμι όπου εκείνη έπαιξε με το νερό και με το μαγιό της χαρίζοντας μια νότα καλοκαιριού μέσα στο φθινόπωρο...

Περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια είναι τα αυτοκίνητα και οι μηχανές που δεν έχουν περάσει από έλεγχο ΚΤΕΟ και αναμένεται να πληρώσουν πρόστιμο.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών,έπειτα από εισήγηση των ιδιοκτητών ιδιωτικών ΚΤΕΟ, εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνεται αντιπαραβολή των στοιχείων των ελέγχων με το μητρώο αυτοκινήτων και στη συνέχεια να αποστέλλεται από τις ΔΟΥ επιστολή στους κατόχους των Ι.Χ.
Το πρόστιμο για τα αυτοκίνητα που δεν έχουν περάσει από έλεγχο είναι 400 ευρώ. Αν πληρωθεί εντός δεκαημέρου ο ιδιοκτήτης θα κληθεί να καταβάλει το 1/8 του ποσού, δηλαδή 50 ευρώ.

ELLADA-ROYUMANIA MEGA - Μήτρογλου ή Γκέκας μπροστά; Να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014 θα επιδιώξει απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, που υποδέχεται τη Ρουμανία.«Περιμένουμε ότι η ώθηση που θα μας δώσει ο κόσμος θα είναι μεγάλη. Ο ελληνικός λαός μας έχει στηρίξει πάρα πολύ, ακόμη κι όταν δεν είχαμε καλά αποτελέσματα ή στηριζόμασταν σε άλλα αποτελέσματα. Είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Το να ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο, μας γεμίζει ευθύνες, τις οποίες δεχόμαστε με φυσικότητα. Οι παίκτες μου θα κάνουν τα πάντα για να δώσουν στον κόσμο μία μεγάλη χαρά, που τόσο πολύ αξίζουν», δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μία μέρα πριν το ματς.
Επανέλαβε, πάντως, μετά από σχετικό ερώτημα Ρουμάνου δημοσιογράφου, πως αισθάνεται Ελληνας: «Το ματς είναι Ελλάδα - Ρουμανία. Κι εγώ είμαι Ελληνας. Το έχω πει πάρα πολλές φορές, δεν είναι κάτι που το λέω πρώτη φορά». Και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε την αλαζονεία να πιστεύουμε πως είμαστε καλύτεροι, αλλά έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και πιστεύουμε πως εμείς θα είμαστε εκείνοι που θα περάσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εχω απεριόριστη πίστη στους ποδοσφαιριστές μου, γι' αυτό είμαι αισιόδοξος. Το πάθος για να διακριθούμε σε συνδυασμό με τη συγκέντρωση που θα χρειαστεί πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν να περάσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».
Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Φερνάντο Σάντος προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει σε σχήμα 4-3-3 τους Καρνέζη κάτω απ' την εστία, τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Σιόβα ή Μανωλά και Χολέμπας στην άμυνα, τους Τζιόλη, Κατσουράνη, Μανιάτη στη μεσαία γραμμή και τους Σαμαρά, Σαλπιγγίδη και Μήτρογλου ή Γκέκα στην επίθεση.

Ο Γιάννης Μπέζος συναντιέται ξανά με την τηλεοπτική του κόρη από την πετυχημένη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», Εύη Δαέλη, η οποία μεγάλωσε αλλά συνεχίζει να κάνει σταθερά βήματα στην υποκριτική πλάι σε καταξιωμένους ηθοποιούς.
Εκτός όμως από τον δημοφιλή πρωταγωνιστή, και η Κάτια Δανδουλάκη επιστρέφει στο Mega μετά τη συμμετοχή της στο σίριαλ «Βέρα στο δεξί». Από την επόμενη εβδομάδα μάλιστα θα... παίζει σε διπλό τηλεοπτικό ταμπλό, στο «Σπίτι της Εμμας» (που κάνει πρεμιέρα την επόμενη Παρασκευή, στις 22.30) και στο «Dancing with the stars» (κάθε Κυριακή, στον ΑΝΤ1).Οσο για την κεντρική πρωταγωνίστρια της σειράς; Είναι η Εμμα, το γλυκό golden retriever της οικογένειας που από την πρώτη στιγμή έχει γίνει η αδυναμία όλων των συντελεστών. Περισσότερο χρόνο βέβαια περνάει με τον Γιάννη Μπέζο, που είναι ο... μπαμπάς της, αλλά στα διαλείμματα των σκηνών όλοι τρέχουν να τη χαϊδέψουν και να την πάρουν αγκαλιά.

Σύμφωνα με το πρωτότυπο σενάριο της σειράς, που υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, η οικογένεια Παξινού κατοικεί σε ένα τριώροφο σε μια γειτονιά της Αθήνας. Ο Αρχοντής είναι ο πατέρας και ο παππούς της οικογένειας. Είναι χωρισμένος από τη γυναίκα του Ιουλία και απολαμβάνει την ελευθερία του δίπλα σε αιθέριες υπάρξεις. Ζει με την Εμμα, που του έχει κλέψει την καρδιά (τα αισθήματα είναι αμοιβαία).
Ο Αρχοντής θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην γυναίκα του, αλλά και ολόκληρη την οικογένειά του όταν θα αποφασίσει να συζήσει με τη νεαρή και όμορφη Ανια, που κατάγεται από την Ουκρανία.

Συνήθως οι πόνοι στην πλάτη και τη μέση εμφανίζονται στους ενηλίκους που κάνουν καθιστική ζωή ή περνούν πολλές ώρες σε ένα γραφείο και έναν υπολογιστή. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια παρουσιάζονται όλο και περισσότερο σε παιδιά και εφήβους που περνούν ατέλειωτες ώρες μπροστά από υπολογιστές και άλλες συσκευές, με αποτέλεσμα να μην κινούνται πολύ και να έχουν εντελώς λανθασμένη στάση σώματος.
Τα παραπάνω αποδείχθηκαν έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν επιστήμονες στην Ουαλία, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι τα παιδιά που περνούν πολλές ώρες παίζοντας video games σε συσκευές όπως τα κινητά και τα tablet, παρουσιάζουν προβλήματα στην πλάτη και τον αυχένα, αλλά και στην ανάπτυξη του σώματος γενικότερα.
Σύμφωνα με την επιστημονική έκθεση, οι ερευνητές προχώρησαν στη συγκεκριμένη έρευνα έπειτα από τη διαπίστωση ότι όλο και περισσότερα παιδιά υποφέρουν από πόνους σ' αυτά τα σημεία, ακριβώς επειδή κάνουν καθιστική ζωή.
Τόνισαν δε ότι ιδιαιτέρως ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι ο αριθμός αυτών των παιδιών διπλασιάστηκε μόλις σε έξι μήνες, γι' αυτό και συνιστούν στους γονείς να είναι πολύ προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τον χρόνο που περνούν τα παιδιά τους παίζοντας σε υπολογιστές και άλλες συσκευές.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή παιδιών και εφήβων ηλικίας από οκτώ έως 17 ετών και από αυτά υπέφερε από πόνους το 64% των μαθητών του γυμνασίου και το 77% των παιδιών του δημοτικού.
Πηγή : naftemporiki-gr

Συγκίνηση και οργή προκαλούν οι φωτογραφίες της άτυχης Μυρτούς Παπαδομιχελάκη που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, ενάμιση χρόνο μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε από τον αδίστακτο Αχμέτ Βακάς στην Πάρο.
Οι πρώτες φωτογραφίες, τις οποίες δημοσιεύει η «Espresso», κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μέσα από την ιστοσελίδα You Caring . com, όπου οι «Φίλοι της Μυρτώς» έχουν δημιουργήσει σελίδα όπου όποιος το επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά.
Στην πρώτη φωτογραφία το άτυχο κορίτσι όμορφη και ανέμελη ποζάρει με φόντο ροζ λουλούδια στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου, και στη δεύτερη μέσα στο νοσοκομείο της Βοστώνης με εμφανή τα σημάδια από την κακοποίηση.
Στόχος του εράνου που γίνεται είναι η αγορά ενός ειδικού μηχανήματος το οποίο θα βοηθήσει την Μυρτώ για τη διατροφή και την επικοινωνία. Μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί 3.822 δολάρια ενώ απαιτούνται 25.000$, δηλαδή περίπου 18.600€
τα λινκ για τις δωρεές
https://www.facebook.com/friendsofmirto1
http://www.youcaring.com/medical-fundraiser/friends-of-mirto/104407
Όποιος δεν έχει τώρα μπορεί και τον επόμενο μήνα αφού η διαδικασία είναι μέχρι και Δεκέμβριο...


Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.Όσο μακριά και να πάει ο νους, δεν φτάνει εκεί που μπορεί να φτάσει η καρδιά...

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Συνεχίζετε να κάνετε κάποιες εκκαθαρίσεις, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, που βάζετε βαθιά το μαχαίρι και ανακαλύπτετε κάποιους θησαυρούς μέσα σας πολύ προσωπικούς.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Σκορπιό σας οδηγεί σε δρόμο πολύ προσωπικό. Πάντως, το νιώθετε ότι είναι η εποχή που αλλάζετε και γίνεστε πολύ πιο συγκρατημένοι σε όλα. Η σοβαρότητα προηγείται.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε έναν αγώνα να βγείτε στην επιφάνεια και αυτό θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή. Ανοίγματα και μάλιστα μέσα από την οικογένεια μπορεί να είναι πιο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια εσωτερική ανησυχία η οποία μερικές φορές σας κρατάει κάπως πίσω. Ο εκνευρισμός που προέρχεται από χειραφέτηση κάποιων προσωπικών θεμάτων ίσως να μην είναι και πολύ γόνιμος.
Ερωτικά: Επειδή είστε αρκετά σοβαροί και συγκρατημένοι σε θέματα έκφρασης πιθανόν να σας αρέσει ένα πρόσωπο και να μην το δείχνετε φοβούμενοι την έκθεση. Όσοι παραμένετε μέσα σε σχέση μπορεί να δυσανασχετήσετε από την συμπεριφορά του άλλου και να μην είστε καθόλου ανεκτικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές εκκρεμότητες τις οποίες θα χρειαστεί να λύσετε για να ξεμπλοκάρετε. Όσο παραμένετε ανενεργοί ή στάσιμοι τόσο δεν θα λύνετε τα θέματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε ελαφρώς απομονωμένοι γιατί προσπαθώντας να κάνετε κάποια πράγματα σε πρακτικό επίπεδο ίσως να αντιληφθείτε ότι ο τρόπος που δουλεύετε δεν είναι σωστός. Και μπορεί τελικά να είστε περισσότερο εκλεκτικοί ακόμα και στην επικοινωνία.
Ερωτικά: Υπάρχει ένα κρυφό πάθος το οποίο ίσως να το κρύβετε λόγω κάποιων ειδικών συνθηκών. Ο συμβιβασμός δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο περιμένετε να γίνει η επανένωση στη σχέση σας με τον Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζετε κάποιες ανάγκες σας και πάνω από όλα θέλετε να μην αφήσετε τον εαυτό σας να χαραμιστεί σε ανούσιες θεωρίες. Το ρητό σας αυτές τις ημέρες θα είναι «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα είναι αυτό που σας βοηθάει να μην δείχνετε εξαρτημένοι ή ακόμα και φοβισμένοι, κυρίως για όλα αυτά που κατέχετε και είστε υποχρεωμένοι να τα συγκρατείτε σε ένα νορμάλ επίπεδο.
Ερωτικά: Έχετε αρχίσει και γίνεστε αρκετά συντροφικοί και αυτό σας δημιουργεί μεγαλύτερη υπευθυνότητα απέναντι στις σχέσεις. Η υλική ασφάλεια είναι ο παράγοντας που σας κάνει να αντιδράτε καλύτερα απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν συνεχόμενες προοπτικές, αρκεί να έχετε την ευφυΐα να κινηθείτε με τη διαίσθηση, η οποία θα σας δώσει μεγάλη ώθηση. Πιθανόν σήμερα η επιτυχία να προέλθει από τομείς όπου είχατε κινηθεί σωστά.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Σας απασχολούν γενικά θέματα ασφάλειας και προσπαθείτε να εξασφαλίσετε ακόμα και πράγματα που δεν είναι εύκολα για σας. Μπορεί να μην κάνετε συχνά αγορές ρούχων αλλά όταν αγοράζετε είναι ένα και καλό. Για αυτό θα αναζητήσετε την ποιότητα και όχι την ποσότητα.
Ερωτικά: Έχετε εσωτερική ανασφάλεια και ίσως να κάνετε και έντονες ζήλειες στο πρόσωπο που είστε μαζί. Το καμπανάκι του έρωτα μπορεί να κτυπήσει ξαφνικά μ' έναν Ταύρο και μπορεί να δοκιμαστείτε αρκετά από αυτή την σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να προχωρήσετε, για αυτό βουτάτε στα βαθιά. Το θέμα ενός ακινήτου που σας απασχολεί ίσως να δείτε σήμερα ότι έχει μια στασιμότητα. Δεν χρειάζεται όμως να χάσετε την εσωτερική σας δύναμη η οποία είναι τεράστια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα, κυρίως οι γεννημένο το τρίτο δεκαήμερο. Και τελικά αν το κάνετε με το χέρι στην καρδιά θα δείτε ότι στην πορεία της ημέρας θα έχετε κάποια καλά αποτελέσματα. Πάνω από όλα θα νιώσετε πολύ καλά.
Ερωτικά: Είστε γενικά εκκεντρικοί γιατί είναι από τις λίγες φορές ξεπερνάτε τον εαυτό σας και κάνετε πράγματα τα οποία μπορεί να εκπλήξουν ακόμα και εσάς. Ο Κριός και ο Υδροχόος είναι άτομα που ίσως να σας ξεσηκώσουν περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε τα ηνία μιας υπόθεσης που εδώ και καιρό μπορεί να φοβόσαστε. Ο λόγος είναι ότι θα χρειαστεί από την πλευρά σας να έχετε μεγαλύτερη ετοιμότητα αλλά και σωστή κρίση εκεί που έχετε αδικηθεί.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε σε μια φάση που ακόμα κι αν επαναστατήσετε ίσως να μην υπάρχει διέξοδος στο πρόβλημά σας. Μπορεί δηλαδή να έχετε έναν έντονο εκνευρισμό και να ξεσπάσετε στα πολύ κοντινά σας άτομα. Επίσης, κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρετε και θα κινηθείτε έντονα ίσως να πέσουν τελικά στο κενό.
Ερωτικά: Υπάρχει μια αντιπαράθεση και πιθανόν να έχετε ένα παράπονο από την πλευρά σας. Η διάθεση σας να αποδεσμευτείτε από ένα κομμάτι του παρελθόντος ίσως σας δώσει την άνεση να ξεκόψετε άμεσα. Ο Κριός είναι κοντά σας αλλά νιώθετε έντονη πίεση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανάγκη να σας ξεχωρίζουν και να γίνεστε το επίκεντρο, για αυτό ίσως να δείξετε τα δόντια σας σε κάποια πρόσωπα που δεν σας υπολογίζουν. Η αυθεντικότητα πάντως μετράει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θέλετε να κάνετε κάτι το πολύ διαφορετικό για αυτό ίσως να πιέσετε τον εαυτό σας να αποδείξει ότι μπορείτε να ξεχωρίσετε σε κάτι που οι άλλοι δεν το περιμένουν. Πάντως υπάρχει έντονη τάση για μοναχικότητα αλλά και τάσεις αρχηγίας από την πλευρά σας. Η εξεζητημένη εμφάνιση θα μετρήσει.
Ερωτικά: Έχετε γενικά προβληματιστεί γιατί όταν αγχώνεστε δεν νιώθετε και πολύ καλά μέσα στην σχέση σας. Και αυτές τις ημέρες νιώθετε μια εσωτερική ένταση που δεν βοηθάει να υπάρξει αρμονία. Η επαφή με έναν Κριό από τον χώρο της δουλειάς σας μπορεί να πέσει στο κενό τουλάχιστον για σήμερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν μπορείτε να κάνετε ένα βήμα τολμηρό, ίσως να αποδεσμευτείτε από ένα κομμάτι που σας κρατάει πίσω. Μην αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια. Πάρτε πρωτοβουλίες και μην φοβόσαστε να κάνετε τα όνειρά σας, έστω κι αν είναι τολμηρά. Τουλάχιστον προσπαθήστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε πάρα πολύ φορτσάτοι και θέλετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες οι οποίες πιθανόν να σας αποδεσμεύσουν από κάποιες δυσκολίες. Η προσωπικότητά σας θα είναι πολύ δυναμική και εκρηκτική και σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητοι.
Ερωτικά: Θέλετε να πείτε κάποια πράγματα που ίσως θα σας κάνουν να φαίνεστε πάρα πολύ τολμηροί. Πριν όμως κάνετε ένα βήμα προς ένα πρόσωπο που δεν υπάρχει ακόμα σχέση μεταξύ σας, να μετρήσετε και πάλι τα αισθήματά σας. Γιατί πιθανόν να μην πάρετε σήμερα το αποτέλεσμα που περιμένετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέματα οικονομικά που έχετε αναβάλει θα ξαναβγούν στην επιφάνεια και σίγουρα θα ψάξετε να βρείτε λύσεις, είτε μόνοι σας είτε μέσω ενός πολύ στενού συνεργάτη που πιθανόν να είναι Κριός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Μπορεί να είστε ελαφρώς αναστατωμένοι γιατί έχετε ανάγκη να βγάλετε από μέσα σας οτιδήποτε έχετε και σας βαραίνει. Η εμφάνισή σας μπορεί να είναι αρκετά εντυπωσιακή και ίσως ξεπεράσετε κάποιους ηθικούς φραγμούς σας.
Ερωτικά: Βγάζετε τις ανάγκες σας στην επιφάνεια και αυτό σίγουρα θα σας δώσει ένα άλλον αέρα. Μπορεί να μην υπάρχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα, αλλά τουλάχιστον θα μάθετε να εκφράζετε τα δικά σας θέλω. Η επαφή με Κριό μπορεί να είναι κάπως άστοχη ή να πέσει στο κενό.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναβαθμίζεστε σε επίπεδο επαγγελματικό, αλλά θα χρειαστεί από την πλευρά σας να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο για να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Υπάρχει βέβαια μέσα σας έντονη ανυπομονησία και πιθανόν ένας εκνευρισμός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ φορτσάτοι και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Θέλετε, δεν θέλετε, θα αναμειχθείτε σε θέματα φίλων και ίσως να πιέσετε καταστάσεις οι οποίες τελικά δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που περιμένετε.
Ερωτικά: Η σφοδρότητα των συναισθημάτων σας πιθανόν να σας παρακινήσει και να φαίνεστε περισσότερο θερμοί απ' ότι δείχνετε άλλες φορές. Η φιλική παρουσία ενός ατόμου μπορεί να μετατραπεί ξαφνικά σε κάτι πολύ ερωτικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να κάνετε κινήσεις περισσότερο ξεκάθαρες, γιατί θέλετε να ξεμπλέξετε από κάποια πράγματα που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε στο παρόν. Αλλά καλό είναι οτιδήποτε κάνετε να το συνεχίσετε, άσχετα από τις συνθήκες.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε ανάγκη να ξεμπλέξετε από πράγματα που σας πιέζουν. Σήμερα ίσως γίνετε ελαφρώς επιθετικοί αλλά και πιο δυναμικοί. Τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσετε μ' έναν τρόπο τη θέση σας για να μην υπάρχουν μπερδέματα που θα σας τρώνε τον χρόνο άδικα.
Ερωτικά: Είστε έντονα δραστήριοι και γι' αυτό, χωρίς να το καταλάβετε, θα βρεθείτε στο πλευρό ενός προσώπου που πιθανόν να είναι Κριός ή Ζυγός. Αν το χειριστείτε σωστά δεν θα χαθείτε μετά από αυτή την πρώτη επαφή. Ο Παρθένος είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάπως θα δικαιωθείτε γιατί έχετε κατά νου πως θα προστατέψετε τα συμφέροντά σας. Οι συνεργάτες ή τα άτομα που έχετε γύρω σας πιθανόν να μην είναι πρόθυμοι να βάλετε κοινούς στόχους και, ως εκ τούτου, θα αναγκαστείτε να πιέσετε τις καταστάσεις.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget