11/11/13

Οι πρωτοφανείς εκφράσεις που εκτοξεύτηκαν εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη συζήτηση της πρότασης μομφής στη Βουλή αλλά και ορισμένες λαϊκές εκφράσεις του Πρωθυπουργού κατά την ομιλία του ενέπνευσαν πολλούς χρήστες των social media.Χρήστης του twitter σχολιάζει την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά και παραθέτει την ακόλουθη (πειραγμένη) φωτογραφία:
Έντρε, μέντρε, κάργα ντε μαγκέ, γιατί φτιαξάρε στο μινούτο ντε δουλειέν

1
Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, είναι γνωστό πως είχε κάνει πλαστική επέμβαση... Ωστόσο οι φωτογραφίες από τότε δεν είναι πολλές και η συγκεκριμένη αισθητική παρέμβαση, τελειοποίησε την εικόνα της Αλίκης Βουγιουκλάκη.


O Γιάννης Λύρας, ο πλαστικός χειρουργός με τη μεγαλύτερη λίστα επώνυμων πελατών από την ελληνική και την ξένη σόουμπιζ και ο μόνος Έλληνας εκπρόσωπος της λατινοαμερικάνικης σχολής αισθητικής στην Ευρώπη, αλλά και πρόεδρος των πλαστικών χειρουργών «ΠΙΤΑΓΚΙ», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του:

«Η Αλίκη έκανε πολλές φορές, όχι μια κι έξω..Η όψη της ήταν πολύ φυσική, γι αυτό δεν το κατάλαβε ποτέ κανείς. Είχε κάνει όλα όσα χρειάζονται για να δείχνει νέα. Αναφέρω την περίπτωσή της ως το θετικό παράδειγμα μιας γυναίκας που ασχολήθηκε έγκαιρα και συχνά με την εικόνα της κάνοντας συνεχή προσπάθεια, γιατί αντιγήρανση δεν είναι μόνο μια πλαστική επέμβαση».

Τις αισθητικές αυτές παρεμβάσεις τις έκανε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό;

«Η Βουγιουκλάκη πήγαινε στο εξωτερικό μέχρι το 80, οπότε και τη γνώρισα. Έπαιζε τότε τη Μελωδία της ευτυχίας κι εγώ είχα μόλις γυρίσει από τη Βραζιλία, όπου σπούδαζα».

Τι σας ζήτησε την πρώτη φορά που τη συναντήσατε;

«Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν: Τι μου έφερες από τη Βραζιλία για να μείνω νέα και όμορφη;».

Φημολογείται πως το κακό με την υγεία της προήλθε από την ασύστολη λήψη ορμονών για την αντιγήρανση...

«Η ατυχία της δεν είχε καμία σχέση με τις ορμόνες».

Δεκάδες ελληνόπουλα αγωνίζονται πλέον στο εξωτερικό αλλά μόνο ένας έχει την τύχη να είναι αρχηγός στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν μετέχοντας μάλιστα με την ομάδα Under 19 των Βαυαρών στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Την Δευτέρα το απόγευμα έγιναν γνωστές οι κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Νέων Θεόδωρου Παχατουρίδη ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Εθνική Ελλάδος να μετέχει στον 6ο όμιλο και να αντιμετωπίζει στην Βουλγαρία από τις 12 έως τις 17 Νοεμβρίου την Βουλγαρία την Αλβανία και την Σλοβακία.
Ανάμεσα στους 18 εκλεκτούς του Θοδωρή Παχατουρίδη βρίσκονται τα ονόματα τεσσάρων Ελλήνων που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού. Ο λόγος για τους Αλμπέρτο Ρούσσο και Τάσο Δώνη που παίζουν στην Γιουβέντους, τον Ηλία Πολίμο που αγωνίζεται στην Νότιγχαμ και τον Άγγελο Οικονόμου ο οποίος παίζει στην Μπάγερν Μονάχου.

Φυσικά οι τέσσερις τους δεν είναι οι μόνοι Έλληνες που αγωνίζονται σε ομάδες ακαδημιών στο εξωτερικό καθώς δεκάδες ελληνόπουλα προσπαθούν να βρουν και να φτιάξουν την... ποδοσφαιρική τους τύχη από νεαρή ηλικία στο εξωτερικό.
Είτε λόγω των συνθηκών που ανάγκασαν τους γονείς τους να φύγουν από την Ελλάδα και να αναζητήσουν κάπου αλλού μια καλύτερη τύχη είτε επειδή το έμπειρο μάτι ενός μάνατζερ διέκρινε το ταλέντο ενός νεαρού ποδοσφαιριστή και τον πήρε άρον-άρον από την Ελλάδα.
Η περίπτωση του Άγγελου Οικονόμου όμως είναι ιδιαίτερη. Καθώς είναι ο μοναδικός από όλους αυτούς ο οποίος αγωνίζεται ως αρχηγός στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου.
Αμυντικό χαφ και δεξί μπακΟ νεαρός άσος γεννημένος στις 23 Αυγούστου 1995 αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και δεξί μπακ, ενώ έχει παίξει και σε άλλες θέσεις της άμυνας ενώ φέτος είναι σε αρκετά παιχνίδια των Βαυαρών αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου.
Μάλιστα είχε φορέσει το περιβραχιόνιο στα ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας όπως επίσης και σε παιχνίδια του πρωταθλήματος Νέων της Μπουντεσλίγκα.
Ο Οικονόμου μετράει 7 παιχνίδια στο πρωτάθλημα Γερμανίας και 3 στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Το γεγονός ότι εκτός από βασικός είναι και αρχηγός των Γερμανών είναι κάτι πολύ σημαντικό και ξεχωριστό και δείχνει ξέχωρα από το ταλέντο του και τα ηγετικά του χαρακτηριστικά. Ίσως σε λίγα χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει έναν ακόμη αξιόλογο στόπερ συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών.
Επίσης άξιο αναφοράς ότι ο Οικονόμου έχει προσελκύσει και τους ανθρώπους της Εθνικής Γερμανίας οι οποίοι τον κάλεσαν στις μικρές Εθνικές αλλά λόγω κάποιων τραυματισμών που είχε τα προηγούμενα χρόνια τελικά δεν φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Γερμανίας.
Τώρα όμως όπως όλα δείχνουν θα φορέσει για πρώτη φορά σε επίσημα παιχνίδια την φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος αγωνιζόμενος για την Εθνική Ελλάδας στην προκριματική φάση της Βουλγαρίας.
Ο νεαρός άσος είχε κληθεί και τον Αύγουστο, για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδος, αλλά τότε έγιναν μόνο κάποιες προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά και ένα φιλικό με την ομάδα Παίδων.
Εν συνεχεία το όνομα του ήταν αρχικά στις κλήσεις για τα φιλικά της Εθνικής Νέων στο Κατάρ αλλά τελικά ο Οικονόμου δεν έδωσε το παρών. Ίσως γιατί δεν ήταν επίσημες ημερομηνίες της ΟΥΦΕΑ και κάλλιστα η Μπάγερν μπορούσε να αρνηθεί την κλήση του. Αντίθετα όμως το όνομα του απουσίαζε από τις κλήσεις για το φιλικό με την Εθνική Αυστρίας, εκεί όπου έκαναν το ντεμπούτο τους με το εθνόσημο οι Δώνης και Ρούσος.
Τώρα όμως μόνο αν συμβεί κάποιο απρόοπτο ο 18χρονος αμυντικός δεν θα φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος στην προκριματική φάση της Βουλγαρίας.

Ποιος είναι όμως ο Άγγελος Οικονόμου;Ο Άγγελος Οικονόμου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε στην Πιερία. Πριν αρκετά χρόνια αναγκάστηκε να πάει στο Μόναχο εξαιτίας της απόσπασης σε ελληνικό σχολείο, που πήρε ο εκπαιδευτικός, γυμναστής πατέρας του, Νίκος Οικονόμου.
Ο αθλητισμός και εν γένει το ποδόσφαιρο ήταν μέσα στην ζωή της οικογένειας καθώς και ο ένας του ο αδερφός, ο Γιώργος Οικονόμου, έπαιζε μπάλα στη Βέροια και στον Πιερικό.
Ενώ ο έτερος αδελφός του, ο Διονύσης Οικονόμου, κάνει καριέρα προπονητού - γυμναστού στην Κατερίνη (στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου).
Μικρό παιδί ο Άγγελος Οικονόμου είχε κολλήσει με το πιάνο, όταν στα πέντε του, ο πατέρας του τον παρότρυνε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Όταν πήγε στο Μόναχο ήταν δέκα ετών και τότε ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά.
Από 12 ετών έπαιζε στους επίλεκτους της Βαυαρίας, ενώ παράλληλα δοκιμαζόταν στη Μόναχο 1860 και στην Μπάγερν, για να καταλήξει στα 14 του στις ακαδημίες της νυν πρωταθλήτριας Ευρώπης όπου παίζει μέχρι σήμερα.
Ο 18χρονος άσος έχει ως πρότυπό του τον Τιάγκο ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και πήρε μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι για την Μπάγερν. Επίσης είναι από τους ποδοσφαιριστές που λόγω και της οικογένειας του δίνει βάση και στο σχολείο ενώ στις ελεύθερες ώρες του συνεχίζει να παίζει πιάνο.

Οι δυο φίλοι και πρώην συνεργάτες μετά το Μες την καλή χαρά ,είναι ξανά μαζί. Η Ναταλία Γερμανού και ο Θέμης Γεωργαντας μπορεί φέτος να τράβηξαν διαφορετικούς τηλεοπτικούς δρόμου, άλλα από την Κυριακη 17 Κυριακή και κάθε Κυριακή θα είναι μαζί στα decks του club YOLO (πρώην GAZOO).Είναι η πρώτη φορά που οι δυο φίλοι θα συνυπάρξουν στα decks του καινούργιου Αθηναϊκού club και με τις μουσικές επιλογές τους θα ξεσηκώνουν κάθε Κυριακή το κοινό και τους επωνύμους φίλους τους.Το πάρτυ της Ναταλίας και του Θεμη θα είναι για φέτος το must για τα Κυριακάτικα βράδια των Αθηναίων. Κυριακη 17 Νοεμβριου και καθε Κυριακη στο club YOLO (πρωην GAZOO) Πειραιως 102 Γκαζι.

1
Δε δίστασε να ληστέψει θανάσιμα τραυματισμένο οδηγό στην Ηλεία ένας 33χρονος «οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν. Ο Πακιστανός περνώντας με ποδήλατο από δρόμο στην Ηλεία, βρήκε θανάσιμα τραυματισμένο 30χρονο, θύμα τροχαίου, και δεν δίστασε να ληστέψει το άτυχο θύμα του τροχαίου και αντί να επιχειρήσει να του προσφέρει βοήθεια, ακόμη και στο ενδεχόμενο που μπορεί να αντιλήφθηκε ότι ήταν νεκρός, δεν δίστασε να το ληστέψει.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 30χρονος βρέθηκε χθες το πρωί θανάσιμα τραυματισμένος σε χαντάκι στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Καρδιακαυτίου – Δήμητρας. Όπως έδειξε η έρευνα, ο 33χρονος Πακιστανός, περνώντας από το σημείο, είδε τον 30χρονο πεσμένο μετά από τροχαίο με μοτοσικλέτα και δεν τον βοήθησε. Αντ’αυτού, πήρε από τον 30χρονο άγνωστο χρηματικό ποσό, το κινητό του τηλέφωνο και τη μοτοσικλέτα του, ενώ έκρυψε κοντά στο σημείο του ατυχήματος το ποδήλατό του.
Η μοτοσικλέτα βρέθηκε σε ελαιοστάσιο στην περιοχή του Μάχου, κοντά σε στάβλο όπου κατοικούσε ο 33χρονος Πακιστανός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν το κινητό του 30χρονου και 25 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας. Για απέλαση βέβαια ούτε λόγος.

Τμήμα ειδήσεων defencenet-gr

Συμφωνία συνεπένδυσης μεταξύ της Attica Finance Α.Ε.Π.Ε.Υ. και του κινεζικού ομίλου εταιρειών SUMEC υπογράφηκε σήμερα στο... υπουργείο Εσωτερικών. Η συμφωνία αφορά στην υλοποίηση έργων εξοικονόμησης ενέργειας στον οδοφωτισμό σε δήμους και περιφέρειες και σε ενεργοβόρα κτίρια του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Πρόκειται για επενδύσεις ύψους 200 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων έργα ύψους 20 εκατ. ευρώ είναι άμεσα υλοποιήσιμα. Ο κινεζικός όμιλος θα προσφέρει, εκτός από την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού και την απαιτούμενη χρηματοδότηση. Κατά την υπογραφή της συμφωνίας παραβρέθηκαν, εκτός από τον υπουργό Εσωτερικών, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης και ο πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Τη συμφωνία υπέγραψαν ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Finance Αλέξανδρος Πουλαρίκας και ο πρόεδρος του ομίλου SUMEC Cai Jibo. koolnews-gr

Aπό την 1η Iανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει η ταχυδρομική αποστολή των προστίμων στους ιδιοκτήτες I.X., φορτηγών και μοτοσικλετών που δεν έχουν περάσει από KTEO τα οχήματά τους. Eιδικότερα, τα υπουργεία Mεταφορών και... Oικονομικών έχουν αποφασίσει να προχωρήσει άμεσα το συγκεκριμένο σχέδιο, καθώς 2,5 εκατομμύρια I.X. και φορτηγά έως 3,5 τόνους αλλά και 750.000 μοτοσικλέτες απέχουν από τον τεχνικό έλεγχο, δημιουργώντας τεράστιες απώλειες στα κρατικά έσοδα, ενώ από την άλλη πλευρά σοβαρό πρόβλημα δημιουργείται και για την οδική ασφάλεια. H αποχή των 2,5 εκατ. I.X. και φορτηγών έως 3,5 τόνους και 750.000 δικύκλων έχει δημιουργήσει απώλειες 400 εκατ. ευρώ στα κρατικά έσοδα από το κόστος των παραβόλων, τον ΦΠA αλλά και την καταβολή του μειωμένου προστίμου, ενώ αν συνυπολογιστούν τα πρόστιμα ολόκληρα, που κυμαίνονται σε 400 ευρώ ανά όχημα, τότε οι απώλειες ξεπερνούν το 1,5 δισ. ευρώ. Ταχυδρομικά πρόστιμα για ΚΤΕΟ από την Πρωτοχρονιά Oι προτάσεις που επεξεργάζονται τα υπουργεία Mεταφορών και Oικονομικών περιλαμβάνουν την αξιοποίηση του online μηχανογραφικού συστήματος, που είναι συνδεδεμένο με το υπουργείο Mεταφορών και αποστέλλουν καθημερινά τα στοιχεία των ελέγχων τα 160 ιδιωτικά KTEO και τα 5 δημόσια. Kατόπιν να διενεργείται ηλεκτρονική διασταύρωση των βάσεων δεδομένων του υπουργείου Oικονομικών επί των στοιχείων κυκλοφορούντων οχημάτων (Tέλη Kυκλοφορίας) και των βάσεων δεδομένων του υπουργείου Mεταφορών, με αποτέλεσμα να βρίσκονται άμεσα οι παραβάτες των KTEO, τα οχήματα που βρίσκονται σε ακινησία αλλά και τα οχήματα που ελέγχθηκαν σε δημόσια KTEO τα τελευταία δύο χρόνια αλλά τα στοιχεία των ελέγχων δεν έχουν αποσταλεί στο υπουργείο Mεταφορών. Tο αποτέλεσμα του ηλεκτρονικού ελέγχου θα δημιουργήσει άμεση ενημέρωση των μητρώων οχημάτων, τον εντοπισμό και απόσυρση όλων των πλαστών δελτίων KTEO που διακινούνται έως σήμερα από παράνομα κυκλώματα τα οποία φοροδιαφεύγουν και μειώνουν τα έσοδα του Δημοσίου αλλά και των νομίμων επιχειρήσεων του κλάδου. Eπιπλέον ο έλεγχος των κλιμακίων της Tροχαίας θα είναι αποτελεσματικότερος καθώς θα εντοπίζονται τα πλαστά δελτία ελέγχου που σήμερα κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

ευρωπαϊκός δορυφόρος GOCE.Τελείωσαν τα καύσιμα στις 21 Οκτωβρίου.Ο δορυφόρος του Ευρωπαϊκού Διαστημικού Πρακτορείου διαλύθηκε στην ανώτερη ατμόσφαιρα περίπου στις 19:00 ώρα ανατολικής ακτής ΗΠΑ (5 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας) και δεν προκάλεσε ζημιές.Συντρίμμια εντοπίστηκαν στην Σιβηρία, τον Δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό, τον Ανατολικό Ινδικό και την Ανταρκτική, όμως πουθενά δεν αναφέρθηκαν προβλήματα, όπως ανακοίνωσε το Πρακτορείο.Είχε εκτοξευθεί το 2009 για να χαρτογραφεί το πεδίο βαρύτητας της γης και οι πληροφορίες που συγκέντρωνε αξιοποιούνταν από τους επιστήμονες για την κατανόηση της κυκλοφορίας των νερών στους ωκεανούς, το επίπεδο της θάλασσας, τα δυναμικά πεδία στους πόλους και το εσωτερικό της γης.Τα καύσιμα του δορυφόρου τελείωσαν στις 21 Οκτωβρίου και από τότε άρχισε σταδιακά η πτώση του προς την ατμόσφαιρα.

Οριστική φαίνεται να είναι η απόφαση του Ant1 να θέσει παρουσιαστή του νέου talent show «Τhe Voice», τον Γιώργο Λιάγκα.

Έτσι εκτός από το «Πρωινό» θα είναι και στη βραδινή ζώνη ο παρουσιαστής, ο οποίος σύντομα θα μπει στα πλατό για τα γυρίσματα.Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα εμφανιστεί απευθείας στα live της εκπομπής, αλλά θα έχει συμμετοχή και στις οντισιόν, παίρνοντας συνεντεύξεις από τους διαγωνιζόμενους στα παρασκήνια, όπως έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Η εικόνα των φορτωμένων με δώρα καταναλωτών για τα Χριστούγεννα, φαίνεται πως έχει παρέλθει οριστικά, καθώς τα φετινά Χριστούγεννα θα εορταστούν με έντονο «άρωμα» οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη με τους περισσότερους να επιθυμούν μετρητά για δώρο.

Σύμφωνα με μεγάλη έρευνα για την Ευρώπη την οποία δημοσιεύει ο Τύπος της Κυριακής, οι κάτοικοι της Ευρώπης φαίνεται πως προτιμούν σε μεγαλύτερο βαθμό τα μετρητά με ελαφρώς αυξημένο ποσοστό σε σχέση με το 2012, με εξαίρεση το Λουξεμβούργο και την Ιρλανδία του οποίου οι κάτοικοι φαίνεται πως προτιμούν τα βιβλία για τα φετινά Χριστούγεννα.

Τι δώρα θέλουν οι Ευρωπαίοι για τα Χριστούγεννα του 2013:

Μετρητά: 64% έναντι 61% το 2012
Ταξίδια: 58% έναντι 49% του 2012
Ρούχα/Παπούτσια: 53% έναντι 48% το 2012
Laptop/Υπολογιστής: 49% έναντι 48% το 2012
Smartphone: 49% έναντι 36% το 2012
Βιβλία: 47% έναντι 51% το 2012
Καλλυντικά/ Αρώματα: 43% έναντι 35% το 2012
Τρόφιμα και ποτά: 40% έναντι 34% το 2012
Εισιτήρια: 38% έναντι 33% το 2012
Tablets: 37% έναντι 24% το 2012

Τι θα κάνουν οι Ελληνες τα Χριστούγεννα
Που θα ξοδέψουν τα χρήματα τους οι Ελληνες τα Χριστούγεννα

Φαγητό: 27% έναντι 31% το 2012
Δώρα: 26% έναντι 26% το 2012 (ίδιο ποσοστό)
Κοινωνικές επαφές: 27% έναντι 25% το 2012
Ταξίδια: 19% έναντι 18% το 2012

Παράλληλα, στην ερώτηση «ποιοι είναι οι λόγοι που σας οδηγούν να δαπανήσετε λιγότερα χρήματα κατά την χριστουγεννιάτικη περίοδο», οι Ελληνες απαντούν:

Μείωση εσόδων κατά 78% έναντι 87% το 2012
Η οικονομική κρίση συνεχίζεται και πιστεύω ότι θα συνεχισθεί: 57% με ίδιο ποσοστό και για το 2012
Χρέη: 26 έναντι 21% το 2012
Εξοικονόμηση χρημάτων λόγω ανεργίας: 18% έναντι 13% το 2012
Εξοικονόμηση χρημάτων λόγω φόβου απολύσεων: 13% έναντι 11% το 2012
Τέλος , στην ερώτηση για ποιους λόγους θα ξοδεύατε περισσότερα χρήματα κατά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, οι Ελληνες απαντούν:
Θέλω να διασκεδάσω και να αποφύγω να σκέφτομαι την οικονομική κρίση: 45% έναντι 43% το 2012
Προσφορές: 35% έναντι 27% το 2012
Αύξηση εσόδων: 27% έναντι 33% το 2012
Καινοτομίες οι οποίες προσελκύουν σε αγορές: 18% έναντι 20% το 2012
Η οικονομική κατάσταση είναι ασφαλέστερη: 15% έναντι 12% το 2012

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: H ευαισθησία σας είναι πολύ έντονη και ίσως να μην έχετε την δύναμη να αρνηθείτε την βοήθεια σε πρόσωπα δικά σας ή ακόμα και σε άλλα. Γιατί θεωρείτε ότι έχετε χρέος να τα εξυπηρετήσετε.
Έρωτας: Είστε κάπως στις κλειστές σας και πιθανόν να ξεγελαστείτε από τα συναισθήματα σας γιατί δεν θα έχετε καθαρή κρίση. Η λύπη μερικές φορές δεν σας καθοδηγεί σωστά και κυρίως με έναν Παρθένο που δεν θα ανοίξετε εύκολα τα χαρτιά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αφήνετε πίσω σας κάποια πρόσωπα γιατί καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολο να μετριάσετε την φόρα σας. Μην κάνετε κάτι που δεν σας αντιπροσωπεύει μόνο και μόνο για να είστε αρεστοί. Η λεπτομέρεια είναι απαραίτητη στην καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε όλη την μέρα μπροστά σας να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με καλή ενέργεια. Γιατί θα έχετε περιθώρια να δείξετε το καλό σας και γλυκό πρόσωπο. Οι λυπητερές ιστορίες σας συγκινούν πάρα πολύ.
Έρωτας: Επειδή μερικές φορές έχετε ανάγκη να ζείτε το ρομάντζο σας πιθανόν σήμερα να νιώσετε για το σύντροφό σας ότι μπορείτε να δείξετε τα κρυμμένα σας συναισθήματα μαζί με την ευαισθησία που σας περιβάλλει. Θα κερδίσετε καλύτερη επαφή με τον Σκορπιό και με τον Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές γίνεστε πολύ σκληροί στην κρίση για τον εαυτό σας επειδή αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα συνήθως ενοχικά. Τώρα ήρθε η ευκαιρία να είστε περισσότερο χαριστικοί στην κρίση σας του εαυτού σας και θα δείτε ότι οι πόρτες θα ξεκλειδώσουν πιο γρήγορα

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Σήμερα γενικά νιώθετε μπερδεμένοι και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τη λογική σας για να δουλέψει σωστά η κρίση σας. Αλλιώς μπορεί να παρασυρθείτε από λάθος πληροφόρηση.
Έρωτας: Θα υπάρξει ευκολία με έναν Σκορπιό γιατί θα καταλάβετε επιτέλους τι είναι αυτό που αναζητάει από εσάς. Κατά τα άλλα για να έχετε σωστή επικοινωνία θα χρειαστεί να είστε αποστασιοποιημένοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλό είναι πριν παραδώσετε μια δουλειά ή ένα έγγραφο υπογεγραμμένο από εσάς να το ελέγξετε πολλές φορές γιατί μπορεί να γίνουν λάθη. Είτε από την πλευρά σας είτε από συνεργάτες που είστε μαζί και είναι αφηρημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είναι μια πολύ θετική ημέρα για να εκδηλώσετε το συναίσθημά σας με τον τρόπο που θέλετε εσείς. Γι αυτό μην ανοίγεστε σε πολλά μέτωπα γιατί θα χάσετε αυτή την καλή σας διάθεση.
Έρωτας: Είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε σε ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά σας με μεγάλη ευκολία και με γλυκύτητα που μόνο εσείς ξέρετε να δείχνετε. Η προστασία που θα του δείξετε θα είναι πολύ έντονη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες να αναδείξετε τα προσόντα σας και να επιβεβαιώσετε τη διαίσθησή σας. Για αυτό μην περιμένετε να σας προτείνουν κάτι. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Ηρεμείτε για λίγο και σε πιο ακραία μορφή αδρανείτε τελείως από κάποια καθημερινά θέματα που σας απασχολούν. Ίσως να θέλετε να απομακρυνθείτε από εστίες που σας χαλάνε την ενέργεια.
Έρωτας: Η ιδανική μορφή για σας μιας καλής σχέσης είναι το άτομο που δεν σας κρίνει και σας έχει επίκεντρο στην ζωή του. Αυτό μερικές φορές δεν το πετυχαίνετε και ίσως να δυσανασχετείτε ή να απομονώνεστε. Το καλό είναι ότι με τον Ιχθύ θα έρθετε κοντά γιατί με τον τρόπο του δεν σας ζορίζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου να κάνετε μια συνεργασία η οποία όμως πρώτα χρειάζεται πολύ γερά θεμέλια. Γιατί υπάρχει περίπτωση να γίνουν λάθη και τελικά να περιοριστείτε στο να συγκρατήσετε τα ήδη υπάρχοντα θεμέλια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε ανακατευτεί με άλλους και αυτό μερικές φορές δεν σας εξυπηρετεί γιατί απομακρύνεστε από την δική σας γραμμή και ίσως βρεθείτε να κάνετε τα χατίρια τους.
Έρωτας: Η αναθεώρηση κάποιων καταστάσεων ίσως σας βοηθήσει να δείτε από μια άλλη οπτική γωνία την σχέση σας. Να βάλετε δηλαδή μπόλικο συναίσθημα το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερο δυνατοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια γενική διευκόλυνση αυτή την στιγμή στις επαγγελματικές σας επιδόσεις. Για αυτό καλό είναι να κρατήσετε οτιδήποτε έχετε σταθερό και μετά, αν θέλετε συνεργασία, να είναι νέο μοντέλο σε νέα βάση, χωρίς να αναμειγνύεται το ήδη υπάρχον.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Πιθανόν να αδρανείτε ή να έχετε παραπλανηθεί από συναισθήματα τα οποία σας πιέζουν να μην ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό. Μπορεί επίσης να είστε της φιλοσοφίας ότι «και αύριο μέρα είναι για να κάνω αυτό ή εκείνο».
Έρωτας: Μερικοί μπορεί συνειδητά να ζείτε μέσα σε μια μεγάλη φαντασίωση και να μην θέλετε να βγείτε από εκεί. Γιατί αν βγείτε, μετά τι θα κάνετε. Κυρίως αν σχετίζεστε με Ιχθύ δεν είναι εύκολο να αποφασίσετε τι θέλετε ακριβώς.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται ότι κι αν κάνετε μαζί να παρουσιάζετε και αποδείξεις για τις πράξεις σας. Διότι, υπάρχει ο κίνδυνος να πληρώσετε κάτι και μετά να μην σας το αναγνωρίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ ανοικτοί σε συζητήσεις, επαφές αλλά και γνώσεις που αφορούν την τέχνη όπως τραγούδι, μουσική ή χορό. Όλα αυτά γενικά σας κάνουν καλό.
Έρωτας: Ένα άτομο που μπορεί να ανήκει και στην σφαίρα του ιδανικού ίσως είναι δίπλα σας και σας δημιουργεί μια πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα, κυρίως με τα λόγια του και αυτά που λέει ότι νιώθει για σας. Ίσως να μην είναι όλα αληθινά αλλά σαν θεραπεία σας κάνουν. Καλό θα είναι να τα κρατήσετε χωρίς να κάνετε μεγάλα όνειρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να κερδίσετε χρήματα ή να βρείτε κάτι άμεσα που θα συμπληρώνει το εισόδημά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Καλό είναι να έχετε ξεκάθαρους στόχους γιατί μερικές φορές στην πορεία χάνετε την αλήθεια σας. Κυρίως όταν συμμετέχουν και άλλα πρόσωπα στα σχέδια σας.
Έρωτας: Όταν χαμηλώνετε το πήχη και δείχνετε αντί για ένα δυναμικό πρόσωπο, πολύ ευάλωτοι ή ευαίσθητοι κερδίζετε πόντους και με τον τρόπο αυτό έρχεστε πιο κοντά με έναν Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να έχετε γνωρίσει πρόσωπα που θα σας τα παρουσιάζουν όπως ακριβώς τα θέλετε. Αλλά για να είστε σίγουροι όσα ειπωθούν θα εκτελεστούν κατά γράμμα θα χρειαστεί να τους δεσμεύσετε μ' ένα χαρτί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Πέφτουν οι τόνοι και η ένταση, γι αυτό έχετε περισσότερο χρόνο στην διάθεση σας να περάσετε καλά ή να ηρεμήσετε από το στρες.
Έρωτας: Ενώ δεν θέλετε να δείχνετε την ευαισθησία σας, ένα πρόσωπο τα καταφέρνει και δείχνει στο άτομο σας τα πολύ εσωτερικά του συναισθήματα, που μάλλον είχε κρυμμένα.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να περιμένατε καιρό να έρθει αυτή η στιγμή, γι αυτό καλό είναι να είστε πολύ ήρεμοι και σίγουροι σε αυτό που θέλετε. Ας πούμε ότι υπάρχει η θεία θέληση η οποία σας σπρώχνει να κάνετε το μεγάλο βήμα. Μην φοβάστε πάντως τις αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχετε παραδοθεί κατά κάποιον τρόπο ή σε συναισθήματα που δεν βγάζετε άκρη με την πρώτη ή σε μια κατάσταση η οποία δεν σας αφήνει περιθώριο να έχετε ξεκάθαρη κρίση.
Έρωτας: Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός μπορεί να βρουν ευκαιρίες να τρυπώσουν μέσα στην καρδιά σας, γιατί τους δίνετε την εντύπωση ότι θα πάτε με τα νερά τους.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει διάθεση από την πλευρά σας να δουλέψετε ακόμα και με άτομα που έχουν μια καλλιτεχνική κατά κάποιο τρόπο υπόσταση ή ακόμα είναι έντονα δημιουργικοί. Μόνο που μπορεί να σας βγάζουν έξω από τα δικά σας δεδομένα. Μην νομίζετε ότι δεν σας κάνουν καλό, γιατί θα δείτε ότι με κάποιον περίεργο τρόπο θα κερδίσετε χρήματα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Νιώθετε ήρεμοι και γαλήνιοι και πάνω από όλα εμπιστεύεστε τα πρόσωπα που ανταλλάσετε γνώμες και ιδέες. Ίσως με τον τρόπο του ο Παρθένος να σας κινητοποιεί να είστε ρεαλιστές αλλά εσείς έχετε χαράξει την δική σας πορεία οπότε μπορεί και μην λάβετε πολύ υπόψη σας αυτά στα οποία επιμένει.
Έρωτας: Νιώθετε πολύ δυνατοί και με τον τρόπο σας απομονώνετε κάποια δύσκολα στοιχεία που μερικές φορές υπάρχουν στη σχέση με ένα πρόσωπο που ίσως να είναι στο εξωτερικό. Η έλξη με τον Τοξότη είναι μεγάλη αλλά φροντίστε να δημιουργήσετε μεταξύ σας μια καλή βάση για να υπάρχει συνεχόμενη ροή στη σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν πόρτες που ανοίγουν και σήμερα ειδικά θα έχετε απαντήσεις που περιμένατε εδώ και καιρό. Μην αμφισβητείτε όμως κάποιες συνεργασίες γιατί κι αυτοί μπορεί να έχουν το δίκιο τους.
astrology.gr

Ο Σουλεϊμάν δίνει εντολή να βρουν τη Χατιτζέ. Η Μαχιντεβράν, ενοχλείται από τη Γαβριέλα, η οποία περιφέρεται συνεχώς
γύρω από τον Μουσταφά. Καθώς η Γαβριέλα και ο Μουσταφά έρχονται πιο κοντά, αρχίζει να αποκαλύπτεται το αληθινό της πρόσωπο. Η απόσταση που κρατάει η Μιχριμάχ, βάζει τον Μπαλί Μπέη σε σκέψεις. Όταν εκείνη του λέει για το γράμμα που έλαβε με την υπογραφή του, τον αφήνει άναυδο. Τότε ο Μπαλί Μπέη αρχίζει να ψάχνει ποιος έκανε αυτή την πλαστογραφία. Ενώ ψάχνουν όλοι τη Χατιτζέ, εμφανίζεται σχεδόν ετοιμοθάνατη μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό της Χουρρέμ. Όταν διηγείται τι της συνέβη, ο Σουλεϊμάν δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει. Η Χουρρέμ, της οποίας η ζωή μετά τα μάγια έχει μετατραπεί σε εφιάλτη, καταφέρνει να τον πείσει πως είναι όλα ψέματα και πως η Χατιτζέ τη συκοφαντεί. Η Χατιτζέ αποκαλύπτει στη Σαχ Σουλτάν πού βρίσκεται ο θησαυρός του Ιμπραήμ.

Προδοσία Επεισόδιο 43 AKARSU - Τα σκληρά λόγια της Καρολίν προσβάλλουν τον Αλί, ο οποίος αποφασίζει να ψάξει άμεσα για δουλειά. Η προσπάθεια του όμως δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα επειδή έχει βγει σε σύνταξη για λόγους υγείας. Η Τζεμιλέ, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, δέχεται μια περίεργη πρόταση για δουλειά. Ο Αχμέτ προσκαλεί την Μπερίν στο σπίτι του για φαγητό. Εκεί την κοπέλα την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη, η οποία δημιουργεί νέα ρήξη στην εύθραυστη σχέση του ζευγαριού. Ο Μετέ αισθάνεται μεγάλη απογοήτευση όταν βλέπει την καθηγήτριά του να κυκλοφορεί και πάλι με τον μνηστήρα της. Επιστρέφοντας σπίτι του ο Αλί συναντά τυχαία την Αϊλίν, η οποία δεν είναι μόνη αλλά συνοδεύεται από τον Σονέρ…

Greek subs FATMAGUL ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 144 video.Μετά από τη σύλληψη του Ερντογάν, είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί και ο Σελίμ, ενώ ο Ρεσάτ χρεοκοπεί.
Μετά από τη μεγάλη ήττα που πέρασε, χάνει τον έλεγχο της κατάστασης. Η Φατμαγκιούλ είναι γεμάτη από τη γλυκιά αγωνία του γάμου, ενώ το νυφικό της είναι σχεδόν έτοιμο. Το πείσμα τους μαζί με τον Κερίμ απέναντι σε όλους και όλα, τους κάνει να δεθούν ακόμα πιο στενά. Αρχίζουν να πετάνε μια-μια τις πικρές αναμνήσεις του παρελθόντος. Μόνο από την παρουσία του Μουσταφά δεν μπορούν να γλιτώσουν και παρόλο που αυτός βρίσκεται στη φυλακή, συνεχίζει να απλώνει τη σκιά του επάνω τους.
FATMAGUL greek subs ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 144 video




Ένα βίντεο που πραγματικά σοκάρει κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα η οποία αποφάσισε να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, γεννώντας μόνη της στη φύση!Ο λόγος για τη Σιμόν, η οποία είχε στο πλευρό της τον άντρα της και τα παιδιά της. Όπως θα δείτε η γυναίκα γεννάει στην ύπαιθρο την ώρα που η οικογένειά της περνάει ξέγνοιαστες στιγμές.Η ίδια αναφέρει για τον τρόπο που επέλεγε να φέρει στον κόσμο το παιδί της: «Είναι είναι φοβερό εσωτερικό ταξίδι! Ένιωθα ότι όλη μου η ζωή προετοιμαζόταν για εκείνη τη μοναδική στιγμή… Η αίσθηση πληρότητας και ηρεμίας ήταν πιο έντονη από ποτέ. Αυτό το συναίσθημα συνεχίζει να επεκτείνεται στην οικογένειά μου, στις σχέσεις μου, στη ζωή μου…». Η συγκεκριμένη γέννα δεν συστήνεται από τους ειδικούς διότι εγκυμονεί κινδύνους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ video ΕΔΩ diavaseto.com

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget